Author Topic: ΠΑΟΚ- gay βόλου 5-1 (6η αγων. Play off ) Τετάρτη 25/05/2011 ώρα 20:30 nova2  (Read 2012 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Vorious έχεις απόλυτο δίκηο αλλά σήμερα έχω τα νεύρα μου γενικώς και ελπίζω αργότερα να μην μου τα σπάσουν τελείως κάποιοι άλλοι.....ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
όποτε περιμένω με προσμονή να δω ΠΑΟΚ... κάτι συμβαίνει.
άντε γαμήστε τους!

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
εμείς πρέπει να παίξουμε για την νίκη και τα σενάρια έρχονται σε 2η μοίρα...το καλό της υπόθεσης που με κάνει λίγο να πιστεύω ότι η αεκ44 θα το κυνηγήσει το ματς επειδή έκανε την ένσταση κατά του μπέου...ένα μεγάλο Χ εκείνο το ματς και είμαστε πολύ καλά!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ...

CLUB LARISA

• Guest
Το σημερινό ματς σηματοδοτεί το τέλος μιας 3ετίας. Εμένα προσωπικά με γεμίζει θλίψη, γτ με λίγη παραπάνω φροντίδα και νου, αυτή η ομάδα θα σήκωνε κάτι. Γιατί το άξιζε. Γιατί πέρσυ έφτασε ένα βήμα μακρυά απο ένα πρωτάθλημα, αναζοπυρώνοντας τη φλόγα μέσα μου να δω τέτοια κούπα αφού το τελευταίο του '85 μόλις και μετα βίας φέρνει πίσω εικόνες για μένα..... Φέτος ουσιαστικά παρέδωσε άλλον ένα τίτλο στον άμεσο ανταγωνιστή της και δεν με νοιάζει αν είμαι γραφικός ή κάτι άλλο, εξακολουθώ να πιστεύω οτι εκείνο το 90λεπτο είναι τουλάχιστον ύποπτο.

Κάθισα και έβλεπα τη φάση στο thread του τεράστιου sergio και το γκολ στον κηπουρό και αναρωτιόμουν πόσο τραγικά χειρότερη έγινε η ομάδα μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Παρατηρήστε το ανέβασμα του εξτρεμ στη φάση, την βοήθεια ενός πραγματικά άλλου Λίνο στο ντουμπλάρισμα για να μείνει η πίεση ψηλά, την επιστροφή του Πάμπλο και το μαρκάρισμα στην πρώτη πάσα που τελικά έφερε το λάθος στην άμυνα του Στόλου κ οδήγησε σε ένα ασύλληπτο σκαφτό. Δεν παίζαμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ούτε τότε, απλά αυτό που παίζαμε, το κατείχαμε στο ακέραιο τακτικά. Και φέτος κακοποιήσαμε αυτό που είχε γίνει βίωμα, προσπαθώντας να το αντιγράψουμε με αυτόματο πιλότο. Στο ποδόσφαιρο, ό, τι δίνεις (μεσοπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα), το παίρνεις πίσω....

Ζούμε το τέλος μιας εποχής και εγώ δυστυχώς είμαι τρομερά απαισιόδοξος για του χρόνου. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ και να γίνουν όσα πρέπει. Πάντως είναι μεγαλο κρίμα να έχει σηκώσει Κούπα με τον Π.Α.Ο.Κ. ο Καραδήμος, ο Πουτανο οκκάς και να μην σηκώσει ο γερόλυκος  - έμβλημα Pablo Garcia.
Δεν περιμένω πλασαρίσματα 2α του χρόνου, ούτε τρέφω ελπίδες για κούπες. Θέλω απλά η ομάδα μου να παίζει ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, με αρχή και τέλος, θέλω να βλέπω ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ και να μην με πιάνει πανικός, θέλω να δω ένα πλάνο. Και ας κάνω πάλι υπομονή και κουράγιο. Γνωστό τοις πάσι στους Αθηναίους δικούς μας άλλωστε : ""ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ? ΘΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ""

Να μαυρίζουμε, να πονάμε, να βαράμε tilt, αλλά να μας δώσει κάποιος πίσω τη φανέλα μας, να ξαναδούμε έναν ΠΑΟΚ να επιτίθεται για να φάει καρωτίδες, να ξαναδω ταλιμπαν που δεν θα σταματάνε στο 1 γκολ διαφορά, να δω πάθος, να δω πρωτοβουλία, να δώ ΚΟΥΜΑΝΤΑ.

Offline bozik

• Αλλαγή
το καλό της υπόθεσης που με κάνει λίγο να πιστεύω ότι η αεκ44 θα το κυνηγήσει το ματς επειδή έκανε την ένσταση κατά του μπέου...
μεγάλος πρόλογος αυτή η ένσταση...ξέρουν ότι δεν έχουν καμια τύχη στην ένσταση(μονο τα σκουλήκια του βορρά βγάζουν ενστάσεις που κουφαίνουν και λαμόγια δικαστές-τώρα πήραν την σκυτάλη και τα σκουλήκια του νότου,στην άτυπη κόντρα τους για το ποιο είναι το αυθεντικό σκουλήκι )...ετσι βεβαια θέλουν και καλα να δείξουν ότι έχουν ενδιαφέρον για το παιχνίδι τους με το βάζελο...με σαγιονάρες θα παίξει σήμερα με το βάζελο η κούλα...όλα έχουν κριθή την προηγουμενη αγωνιστική στην ανικανότητα μας και στην ικανότητα του επόπτη, τη μιση φάση να την κάνει γκολ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω παλι δεν εχω ΚΑΜΙΑ επιστοσυνη πλεον σε αυτην την ομαδα. Θεωρω ολα τα αποτελεσματα πιθανα. Η απαισιοδοξια μου ειναι τοση που τεινει και σε καμια κηδεια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bane

• Αλλαγή
και εγω το φοβαμαι τρελα το ματσακι .μην εχουμε καμια κηδεια και μεινουμε εκτος ευρωπης γενικα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
είναι από τα παιχνίδια που λόγω των συνθηκών έυκολα μπορεί να στραβώσει. Φερθείτε σαν ΠΑΟΚ και κλείστε την χρονιά χωρίς να χουμε περίεργα.....και αφήστε τους άλλους να κουρέυοντε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

parizianos

• Guest
Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιο λινκ για εμάς του εξωτερικού;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Offline Vorious

• Αλλαγή
ενα χαλαρο 2-0 και μετα κανα γκολακι ακομα για να γουσταρουμε

για πολλους το τελευταιο ματς, σημαντικους και ασημαντους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Last Edit: May 25, 2011, 20:35:39 by daskalos-4 »

Offline bane

• Αλλαγή
το χανουμι δεν φτανει που ειχε 5-6 απουσιες αφησε λεει εκτος αποστολης και αλλους 3 βασικους
ξεχαστε το .ας δουμε το παιχνιδι μας και προσοχη μη στραβωσει
πολλους επιθετικους κατεβασε ο βολος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Θα ειναι κουτο κατα τη γνωμη μου να μπεις μεσα και στο πρωτο δεκαλεπτο να ειναι κανα 2-0 για παραδειγμα...Ακομα και 1-0...Γιατι πολυ απλα η τυχη της πρωτης θεσης δεν εξαρταται αποκλειστικα απο μας μονο...

::) ::) ::)

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

;D ;D

υγ. Τι γκολαρα καρφωσε παλι ο πορτογαλλακος παικταρας....

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Γκολ και θεαμα μεχρι στιγμης απο την ομαδα...Ο Σναουτσνερ με ενεργεια που θα ζηλευε και ο Μεσσι και γκολαρα απιστευτη της πουλεναρας απο τη Κολομβια...

υγ. Βαστα ρε πουστοχανουμο ακομα ενα ημιχρονο....
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline savage republic

• Βασικός
5-1 αλλά ποιος νοιάζεται; Θυμίζει το ματς των ομίλων στο τότε ΟΥΕΦΑ επί Γουμεΐν με την Ρεν. Με το ανάποδο ψαλίδι του μυτιγκόγκου.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ματς για αναπηρους  8)
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ρε θα βρούμε και το μπελά μας κιόλας με αυτά που διαβάζουμε (αλλού εννοώ) και αυτά που ακούμε....
θα βρούμε και το μπελά μας που κερδίσαμε.....
ρε τι λέτε???? πάτε καλά στα μυαλά σας?
γαμώ το ΠΟΚ σας και το σπιτι σας μουνοπανα συμμορίτες του ποδοσφαίρου

Offline Vorious

• Αλλαγή
το ματς επρεπε να ειναι ντερμπι για να μην ειναι για αναπηρους

αν χαναμε ή φερναμε ισοπαλια ή κερδιζαμε 1-0 θα λεγαμε για αδιαφορους παιχτες κοπροσκυλα

οτι και να γινει παντα σε καποιους δε θα αρεσει κατι

ΠΑΟΚ 5 γκολ, χορτασαμε

στη νηστεια τωρα μεχρι τον 3ο προκριματικο του γιουροπα ως ισχυροι

Υ.Σ. παλι θα παλευουμε να βρουμε τροπο να βλεπουμε τα φιλικα το καλοκαιρι. ΠΑΟΚ αρρωστια
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline toy

• Αλλαγή
Ένα mind game ακόμη από το Σερ μάκη με επιθετικό προσανατολισμό και γρήγορη κάλυψη χώρων...
Τα μπακ μας πατούσαν περιοχή τα χαφ μας πιέζανε και η ομάδα σκόραρε 5 γκολ...
Δυό γκολ ο κοντός σκόραρε και το βοσνιακό θωρηκτό...
Αφού γίνανε όλα αυτά ρε συ Μόνικα πως θα γίνει να συναντηθούμε απόψε να γράψουμε ιστορία....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...