Author Topic: ΠΑΟΚ- gay βόλου 5-1 (6η αγων. Play off ) Τετάρτη 25/05/2011 ώρα 20:30 nova2  (Read 2014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
αυτα τα χαλαρα ρε παιδια και τα αδιαφοροι δεν μου αρεσουν γιατι σκεφτομαι την ξεφτιλα(φτου σ...α) αν γινει καμια στραβη >:(
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
καλά το 3ποντο το έχουμε με τον γκέι του κώλου-μπέου αλλά πιθανότατα η κούλα θα πάει να χάσει στο οακα.... άλλωστε πιθανόν να πάρει αρκετό χρήμα ή και προνόμια για του χρόνου αν στήσει κώλο στον βαζελο.... το θέμα είναι άλλο: ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΣ.Λ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ;;;;;;;;;;;;;;;;

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
αυτα τα χαλαρα ρε παιδια και τα αδιαφοροι δεν μου αρεσουν γιατι σκεφτομαι την ξεφτιλα(φτου σ...α) αν γινει καμια στραβη >:(

Κοιτα αν το δεις καθαρα ρεαλιστικα, ψυχραιμα και λογικα θα ΠΡΕΠΕΙ να μπεις χαλαρος (οχι και να ξεφτυλιστεις βεβαια) και να μην σκυλιασεις απο την αρχη...Θα πρεπει να το παιξεις και λιγο εξυπνα το παιχνιδακι...Θα ειναι κουτο κατα τη γνωμη μου να μπεις μεσα και στο πρωτο δεκαλεπτο να ειναι κανα 2-0 για παραδειγμα...Ακομα και 1-0...Γιατι πολυ απλα η τυχη της πρωτης θεσης δεν εξαρταται αποκλειστικα απο μας μονο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
δεν διαφωνω στο οτι πρεπει να παιξουμε εξυπνα εκεινο που με ανησηχει ειναι τι παιχνιδι παιζουν οι αλλοι εναντιον μας γιατι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι καποιος απο τους τρεις θα παιξει δικο μας παιχνιδι γι αυτο ας καθαρισουμε εμεις και ας κανουν αυτοι οτι θελουν

και ολα αυτα χωρις να εχω καταλαβει αν κερδισει ο βαζελος και εμεις ,
το αεκ ειναι τριτο,λογο κυπελου μας παιρνει την θεση του γιουροπα λινκ¨??
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Κάποτε στην λάρισα νικούσαμε 0-3 στο ημίχρονο και η λάρισα με άσο αν στραβοπατούσε ο νιόνιος μου φαίνεται έβγαινε ευρώπη, τελευταία αγωνιστική ήταν. Την πρώτη χρονιά με τον σάντος ήταν μου φαίνεται. Ο νιόνιος ήταν ισοπαλία μέχρι το 70 και η λάρισα το γύρισε 4-3 με δύο μούφες πέναλτυ και αμέσως έγινε 1-0 στο ματς του νιόνιου τότε. Αυτά είναι κουτοπονηριές γιατί αν οι άλλοι το έχουν δεμένο το ματς και 0-1 μέχρι το 90 να είναι δεν θα περιμένουν το δικό μας αποτέλεσμα για να αλλάξουν το δικό τους σκορ. Το θέμα είναι αν η αεκ ανοίξει τα πόδια, αν δεν τα ανοίξει ,μπορει να τον κάνει ζημιά τον βάζελο, αρκεί να το θέλει βεβαια γιατί ο βάζελος δεν είναι και κανένα μεγαθήριο. Να μην ξεχνάμε κι όλας ότι πολλά παιχνίδια που ήταν κανονισμένα λόγω ανικανότητας των εμπλεκομένων δεν ήρθαν όπως έπρεπε και χάθηκαν κατηγορίες στο παρελθόν και πρωταθλήματα. Εμείς πρέπει να μπούμε σοβαρά να νικήσουμε και να ξευτιλιστούν που λέει ο λόγος τα χανουμοβαζέλια κέρδος θα είναι, γιατί θα φανεί το ματς αν είναι αβαβά το δικό τους.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
δεν διαφωνω στο οτι πρεπει να παιξουμε εξυπνα εκεινο που με ανησηχει ειναι τι παιχνιδι παιζουν οι αλλοι εναντιον μας γιατι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι καποιος απο τους τρεις θα παιξει δικο μας παιχνιδι γι αυτο ας καθαρισουμε εμεις και ας κανουν αυτοι οτι θελουν

και ολα αυτα χωρις να εχω καταλαβει αν κερδισει ο βαζελος και εμεις ,
το αεκ ειναι τριτο,λογο κυπελου μας παιρνει την θεση του γιουροπα λινκ¨??

Ναι λογω κυπελλου εχει καπαρωσει την καλη θεση...Ο βολος εχει εξασφαλισει και αυτος αυτο που ηθελε μεχρι στιγμης...Να μπει στα προκριματικα...(Το οποιο το εξασφαλιζει οριστικα αν δεν βγει η κουλα πρωτη βεβαια) Οποτε το θεμα αυτη τη στιγμη ειναι στον κωλο της κουλας...Αν θα τον ανοιξει δηλαδη η' αν θα τον κρατησει κλειστο...Μπορει να του ταξει του Αγαμιδη και κανενα δωρακι ο Γοντικας, ποιος ξερει...Αν ομως το ματσακι το δικο μας κυλαει αργα και βασανιστικα στο 0-0 υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να το χτυπησει το ματς η κουλα...Ειναι απλα τα πραγματα...

tassoylis30 η νικη για μενα ειναι δεδομενη και θα πρεπει να μπουν για να νικησουν, απλα με τροπο εξυπνο...Δεν χρειαζεται βιασυνη...Γιατι αν δεν ειναι κανονισμενο το δικο τους απο την αρχη, εχεις μεγαλυτερο συμφερον...Αυτη ειναι η γνωμη μου...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Και για να το πουμε και πιο απλα αν στο υποθετικο-φανταστικο-ψιλοουτοπικο σεναριο το χανουμι κερδιζει τον βαζελο με κανα 2-0  (λεμε τωρα..) και εχει φτασει στο 85' και το δικο μας ειναι στο 0-0 ο βολος απο μονος του θα βαλει αυτογκολ.. ;D δεν υπαρχει περιπτωση να μην δωσει το ματς γιατι μενει εκτος ευρωπης μετα...

Το μονο που τον σωζει σε μια τετοια περιπτωση τον βολο για να χτυπησει το ματς και να παει ευρωπη ειναι να το κανει 0-2, πραγμα που κινειται στη σφαιρα της φαντασιας...

northeagle_4

• Guest
εγω δεν θελω σεναρια και πουστριλικια,νικη με 5-0 μην τους παρει ο διαολος εκει μεσα.αρκετα ξεφτιλιστηκαμε φετος ελλαδα.παιρνεις το ματς και ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν.

jmjyiannis

• Guest
2 ερωτησεις που την έκαναν και κατι παλικάρια παραπάνω....

1) ουσιαστικά....Θέλουμε ή δε θέλουμε Τσ. Λ? και γιατι??
2) αν βγούμε δεύτεροι, σημαίνει τελη Ιουλίου πρώτο ματς με αδύναμο του Europa?.... και του χρόνου 54 παιχνίδια (σιγά μη χτυπήσουμε κύπελο του χρόνου)? ευτυχώς που δεν έχουμε κανένα μουντιάλ πάλι φέτος.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
H ουσια του ποδοσφαιρου ειναι η ομαδα σου να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερα παιχνιδια. Για αυτο ειμαστε ΠΑΟΚ για να τον βλεπουμε Τεταρτη - Κυριακη
Και γιατι να μην θελουμε Τσ. Λ.;;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Και ο βολος να κατσει να στηθει σε μας αυτος ειναι ικανος να κλειστει πισω για να παρει το χ

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

κατισι προσκυνω!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

opws_mathame

• Guest
στο σεναριο χ ο βαζελος 2 ο βολος ξερει κανεις με ποια σειρα βγαινουν οι ομαδες ευρωπη????

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Βάζελος CL
Η χανούμισσα έτσι κι αλλιώς το καλο ticket του EL
Εμείς...εξαρτάται το ποσο θα χάσουμε από τον πεο.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Λάου, λάου και χαλαρά το ματσάκι και γω δεν ξέρω τι άλλο. Μπείτε γαμήστε τους και τι θα κάνει η κούλα με τα βαζέλια δεν μας απασχολεί. Να είχατε κερδίσει τον βάζελο ή έστω ισοπαλία.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
εγω δεν θελω σεναρια και πουστριλικια,νικη με 5-0 μην τους παρει ο διαολος εκει μεσα.αρκετα ξεφτιλιστηκαμε φετος ελλαδα.παιρνεις το ματς και ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν.

:thumbok:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
αν χάσουμε 0-2 από τον μπέο και φέρει χ ή κερδίσει το αεκ μένουμε έξω???
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
αν χάσουμε με 0-2 2-3 κτλ κτλ και νικησει η κούλα ναι μένουμε εκτός ευρώπης
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
και αν φέρει χ και ισοβαθμίσουμε όλοι στους 9? σορυ αλλά έχω μπερδευτεί.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
χαλια εισαι φιλε  ::)

συγκεντρωσου  ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Σε ισοβαθμια με κουλα εισαι απο κατω και σε ισοβαθμια με μπεο θα παιξει ρολο με ποσο χασαμε (τι γραφω μα τον τουτατη..!) Σε αποτελεσμα του Βολου καλυτερο  απο το 1-2 εισαι εκτος ευρωπης. Αν χασουμε με 1-2 νομιζω μετρανε τα συνολικα γκολ, και μετα τα αποτελεσματα στην κανονικη περιοδο.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."