Author Topic: Εφημερίδα "ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ του ΒΟΡΡΑ" - παλιοί γλύφτες ,νέα κονόμα.  (Read 1144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Ήταν ο Στέλιος ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Γρηγοριάδης, το παιδί του λαού, που τόσα χρόνια προσφέρει και αυτός στον λαό του ΠΑΟΚ, που ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στις Διοικήσεις που τόσα χρόνια λυμαίμοτανε το σύλλογο...

Ετσι ήταν παιδιά ειληκρινά αλήθεια λέει.

Εγώ το πιστεύω ακράδαντα αφού,

Τις εκπομπές με την τρελλή ακροαματικότητα με το δικηγόρο του Μπατμαν εγώ τις έκανα, και φυσικά στο ωμέγα του μπατμαν εγώ δούλευα διευθυντής με το μπατμαν να μην έχει αίσθηση του χρήματος και να προσπαθεί να θωρακιτεί πίσω από κάπου, και αργότερα παιδιά τον γούμενο εγώ τον παρουσίαζα σαν ανερχόμενο επιχειρηματία και φυσικά για την δύναμη και τις τρομακτικές δυνατότητες του παγώνη πάλι εγώ έγραφα, και τα ψάράκια ρε παιδιά στο μαϊαμι εγώ ήμουν φαγκρί τρώγαμε αχ, χρόνια,και ο καπετάνιος ο καμπάνης με το κότερο αχ τι βόλτες εκεί στον αργοσαρωνικό,  και φυσικά το μεγαλύτερο μου έργο είναι τα σπορ που απο Νο1 της πόλης τώρα είναι στα μπαράζ με τον σαράντη κάνωντας μάγκα το μουστάκια, αλλά πάνω απο όλα στο ζαγοράκη στα πρώτα βήματα εγώ ήμουν που ασκούσα κριτική, και έψαχνα το βιολίδη και έτρεχα στις εφορίες να δω τι καπνό φουμάρουν...
Αφού κοιτιέμαι στον καθρέπτη και λέω ώρες ώρες Ναι εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ εγώ ο Στέλιος ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ Γρηγοριάδης...

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

kostas4

• Guest
στο μονο που εχει δικιο ειναι οτι τα ιστορικα σπορ του βορρα θα εχουν εβραιο διευθυντη

Offline dave

• Αλλαγή
οπως ηταν αναμενομενο ξεκιναει με γλυψιμο και προβλεπω οτι θα συνεχισει ετσι μεχρι να κερδισει την εμπιστοσυνη μερικων..

makptol

• Guest
μια χαρα η εφημεριδα και με πολυ καλη ποιοτητα χαρτιου .....φυσικα
οποιος θελει την αγαραζει υπαρχει και η αλλητικη μακεδονιας θρακης  ;D

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
νομιζω πως ξεπερναει τον πρωταθλητη και το ντερμπι.στο λογοτυπο το ονομα ομαδας?
σχεδον οπαδικη??τι αποφασισαν να φτιαξουν δεν παιρνω χαμπαρι
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

bagos1

• Guest
αν και ειμαι αντιθετος με τους εμπνευστες της εφημεριδας να ομολογησω οτι ειναι πολλη καλη δουλεια απο αποψη αισθητικης. χαρτι πολυτελειας που δεν αφηνει χρωμα, ολο εγχρωμες φωτογραφιες και προς το παρον λιγο γληψιμο απλα κουραζει το οτι 3-4 ατομα κανανε τον ιδιο σχολιασμο για το ματς. εχει ρεπορταζ μπασκετ,βολευ μεχρι και κολυμβηση. ειμαι ακομα επιφυλακτικος.
ΥΓ και πολυ καλη τιμη 1 ευρω

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
...για 16 σελιδες 
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

peja_4

• Guest
Πολυ ωραιο το χαρτι.
Ολα εγχρωμα τα φυλλα.
Ε νταξει δε γλυφει και τη διοικηση.
Θετικα τα παρουσιαζει γιατι θετικα ειναι.
Δεν ειναι οπαδικη αφου δε γραφουν οπαδοι.

eptalofitis

• Guest
Τουλάχιστον η αφίσα λέει τίποτα ??

Offline KATISI4

• Αλλαγή
θα συμφωνησω την πηρα ηδη το πρωι πολυ καλο χαρτι ωραια αφισα με την κερκιδα.περιμενω να δω κατα ποσο γραφει τα πραγματα με το ονομα τους.
βεβαια σαν τον παοκτση δεν νομιζω να βγει αλλη εφημεριδα

Vag-4

• Guest
αδερφε dave να σε ρωτησω κατι;πωs ειναι δυνατον εφοσον ζειs στην αθηνα να λεs αυτα που λεs για την εφημεριδα; εκτοs βεβαια αν καταφερεs και τι διαβασεs τοτε παω πασο!!!! αδερφια εγω ειμαι αθηναιοs και δεν μπορω να εχω αποψη γιατι δεν ερχεται σ'εμαs απλα απο το εξωφυλλο που ειδα στο παραπανω post του αδερφου η εφημεριδα εχει ωραια χρωματα και γενικα γαμαει,αν και προτιμουσα ενα εξωφυλλο απο το λαο του ΠΑΟΚ! τεσπα ξερει καποιοs αδερφοs αν υπαρχει καποιο σαιτ για την συγκεκριμενη εφημεριδα; ΠΑΟΚΑΡΑ παντου και παντα

PAOK_VOLOS

• Guest
Καλυτερα 9 σελίδες ΠΑΟΚ στις 16,παρά 2 σελίδες στις 100(με 2 σελίδες Απ.Καλαμαριάς...).Το βασικό όμως δεν είναι η ποσότητα των σελίδων αλλά το ρεπορταζ.
Η εφημερίδα ειναι στυλ ντερμπυ,πρασινης,πρωκταθλητη.Το αιμα ειναι ασπρομαυρο και οχι κοκκινο...

Lydia_4

• Guest
Σε ποιές πόλεις κυκλοφορεί αυτή η εφημερίδα? Μακάρι να ερχόταν και στις πόλεις της ηπείρου  :P

KWSTAKIS

• Guest
α ρε λαε του παοκ ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!! ποσοι ακομα θα πλουτισουν στις πλατες σου; :'(

makptol

• Guest
σωστα ποσοι ακομα ? :).... να μην υπαρχουν εφημεριδες που παιζουν ΠΑΟΚ γιατι
καποιοι πλουτιζουν σε βαρος του λαου.... :)
να εξαφανιστουν ολες μας φτανουν οι αθηναικες........ :)
ολες οι εφημεριδες το κερδος θελουν το θεμα ειναι τι κερδιζεις εσυ απο καθε
εφημεριδα ....δεν χρειαζετε να εχω ευαγγελιο την γνωμη του γρηγοριαδη
παιρνω αυτα που νομιζω οτι αξιζει να παρω απο μια εφημεριδα............
και θελω να ειναι ασπρομαυρη βαρεθηκε τα κοκκινοπρασινοκιτρινα πρωτοσελιδα
...........που με αντιμετωπιζουν σαν ομαδα αλλης χωρας εμενα οπως και ολες
τις εκτος ΠΟΚ.......

Bayern4

• Guest
makptol παντα σταθερος στη μπουζα-λογικη σου.
απο το φορουμ της ΠΑΕ ακομα στηριζες τα σπορ που γραφανε οτι ναναι αρλουμπες για τον ΠΑΟΚ οταν οι συνδεσμοι αρχισαν να ξεσηκωνονται κατα του γουμενου.

ασε δε θα παρω, ασπρομαυρο"πρωταθλητη". ας χαιδευονται αλλων τα αυτακια.
εγω εχω δικη μου αποψη μακρια απο τα στερεοτυπα "για ολα φταινε οι διαιτητες, οι πολιτικοι κ η αθήνα".

makptol

• Guest
τωρα αγγιζεις ενα θεμα των συνδεσμων στην προ ζαγορακη εποχη
ασε γιατι το θεμα καιει και τσουρουφλαει γιατι τοτε πολλοι συνδεσμοι
κανανε τραγικα λαθοι και ειχανε λαθος ανθρωπους επικεφαλης....
τι να θυμηθουμε Ζουραρης "να πεσουμε στην δ εθνικη ...."
τους καναρακηδες που υποστηριζανε τους συριους-αραβες μεγαλοεπενδυτες
?  που φερανε τον βεζυρτζη αλλυσοδεμενο ομως απο τον γουμενο ?καποιους που κανανε ερανους για γ.χ και εκδιωχθηκαν αργοτερα απο τα ιδια
τα μελοι των συνδεσμων τους ? ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.....
ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝΕ
ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝΕ.........
μην μιλας για τα παλια γιατι βρωμανε απο οπου και να τα πιασεις....
ε μην παιρνεις την εφημεριδα δεν σε υποχρεωνσει κανεις ο καθενας λεει
την γνωμη του εδω....
θα μου πεις εσει για μπουζα λογικη και τριχες ....και εσυ εκφραζεις τον συνδεσμο της θυρας 4 των καναρακηδων που θελανε να διοικησουν τον ΠΑΟΚ
ευτυχως τα παιδια ου αναλαβανε τωρα καμμια σχεση δεν εχουν με αυτους
τουλαχιστον μεχρι τωρα και φαινεται απο τις κινησεις που κανουν....

northeagle_4

• Guest
Καταρχας αυτα ολα που λετε ειναι οφ τοπικ
 Κατα δευτερον μια εφημεριδα τυπου πρωταθλητη δεν την ηθελα ποτε και ποτε δεν θα την θελω ουτε θα την αγορασω,εκτως και αν εχει κανα παλιο dvd Με αγωνες ΠΑΟΚ που δεν υπαχουν στο νετ.Να μας πουνε οι αγιογραφοι του γουμενου και του πανελουδη τι ? προτιμω να ενημερωνομαι επιλεκτικα απο το νετ και να μιλαω με αδερφια μου για την επικαιροτητα του ΠΑΟΚ.
 Κατα τριτον αυτο που λετε για ζουραρι και Δ' εθνικη ειναι αστοχο,αυτος που το ειπε τοτε(ο ζουραρις) ξερει γιατι το ειπε και δυστυχως λιγοι το επιασαν.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τη διαβάζουνε σε καμία πρωινή εκπομπη μαζί με τισ άλλεσ?ξέρει κανείσ?