Ήταν ο Στέλιος ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Γρηγοριάδης, το παιδί του λαού, που τόσα χρόνια προσφέρει και αυτός στον λαό του ΠΑΟΚ, που ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στις Διοικήσεις που τόσα χρόνια λυμαίμοτανε το σύλλογο...
Ετσι ήταν παιδιά ειληκρινά αλήθεια λέει.
Εγώ το πιστεύω ακράδαντα αφού,
Τις εκπομπές με την τρελλή ακροαματικότητα με το δικηγόρο του Μπατμαν εγώ τις έκανα, και φυσικά στο ωμέγα του μπατμαν εγώ δούλευα διευθυντής με το μπατμαν να μην έχει αίσθηση του χρήματος και να προσπαθεί να θωρακιτεί πίσω από κάπου, και αργότερα παιδιά τον γούμενο εγώ τον παρουσίαζα σαν ανερχόμενο επιχειρηματία και φυσικά για την δύναμη και τις τρομακτικές δυνατότητες του παγώνη πάλι εγώ έγραφα, και τα ψάράκια ρε παιδιά στο μαϊαμι εγώ ήμουν φαγκρί τρώγαμε αχ, χρόνια,και ο καπετάνιος ο καμπάνης με το κότερο αχ τι βόλτες εκεί στον αργοσαρωνικό, και φυσικά το μεγαλύτερο μου έργο είναι τα σπορ που απο Νο1 της πόλης τώρα είναι στα μπαράζ με τον σαράντη κάνωντας μάγκα το μουστάκια, αλλά πάνω απο όλα στο ζαγοράκη στα πρώτα βήματα εγώ ήμουν που ασκούσα κριτική, και έψαχνα το βιολίδη και έτρεχα στις εφορίες να δω τι καπνό φουμάρουν...
Αφού κοιτιέμαι στον καθρέπτη και λέω ώρες ώρες Ναι εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ εγώ ο Στέλιος ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ Γρηγοριάδης...