Author Topic: ΠΑΟΚ- ξαδέρφη44 0-1 Kύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 16/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 7662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ευχαριστω θεε μου που μ εκανες οπαδο των οπαδων του ΠΑΟΚ. αδερφια ειλικρινα σας ευχαριστω για την κινηση στο τελος. αρκετα καποιοι παιξανε με την αξιοπρεπεια του ΠΑΟΚ, αρκετα...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το καλοκαιρι θελουμε μια διοικηση κομπλε, προπονητικη ομαδα και 7-8 παιχτες για βασικους. Ψιλοπραματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΜΑΚΑΡΙ να είναι όλοι οι οπαδοί σπίτια τους απόψε. δεν αξίζει σε κανένα μουνόπανο παίκτη ή δε ξέρω τι να μπεί ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ από την κερκίδα οπαδός του ΠΑΟΚ φυλακή...
εύχομαι να είναι όλοι σπίτια τους το βράδυ.

ive4

• Guest
Αναμενόμενη αντίδραση που κάποιοι την προετοίμαζαν από τον αγώνα με τον Άγιαξ.
Η ήττα στον ημιτελικό ήταν απλά η αφορμή και οι αιτίες είναι άλλες.  

Και όσοι έφεραν τον Σαλπιγγίδη πίσω, πληρώνουν σήμερα το τίμημα.

Αν έβλεπα έστω και ένα πανώ που να γράφει ΠΑΟΚ στο γήπεδο τους τελευταίους 2 μήνες θα είχα πολλούς λόγους να δικαιολογήσω το ντου.

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Καλως η κακως το κυπελο ηταν ενα βαλσαμο για φετος και η απολια του δεν χωνευεται!!ισως αυτες οι τασεις αυτοκτονιας να ειναι δειγμα απογοητευσεις γι αυτο και κατα καποιο τροπο  δικαιολογω  τα αδερφια που εξεραγησαν!!

Offline toy

• Αλλαγή
Διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές, λαός για κλάματα
Πολλοί λίγοι όλοι για την περίσταση

ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως κακα τα ψεματα σε τετοια ματς θελεις και καποιους ελληνες παικτες και καλους και με ψυχη.....

τι ξερουν αυτοι οι αλλοδαποι γερασμενοι παικτες απο ΠΑΟΚ???εβλεπες στη φατσα λυμπεροπουλους,δελλες κ.λ.π...το θελαν το ματς.....οι δικοι μας σε ματς που ηθελε ψυχη ηταν αλλου....

το μισο παθος ενος γεωργιαδη να υπηρχε σημερα θα περνουσες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Αστεία η ομάδα στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ντροπή σε όσους φόρεσαν αυτή τη φανέλα, σε όσους τους έφεραν και σε όσους τους προπονούν. Τελείωσαν τα ψέμματα, αποτύχατε κύριοι. Αδειαστε μας τη γωνιά. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φροντιστή.

Για αυτά που έγιναν στο τέλος θα μπορούσα να γράψω σελίδες, αναλύσεις επί αναλύσεων... αλλά δε θα το κάνω γιατί δεν αξίζει τον κόπο να βρίσεις άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ειναι απο τις μεγαλυτερες πικρες της ζωης μου. ρεμαλια ποδοσφαιριστες σημερα καταστρεψατε τη ζωη μου.
αδερφια μου σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου για την αντιδραση στο τελος.
ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΜΟΥ.

στα @@ για το μαστραπα αλλα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ
αυριο μην κανετε αποχη......προσφυγη και το μπουλο αμπαλα ταγαρια(οχι για ολους)
ΠΑΟΚ παντου!!!

apostolos

• Guest
Πολλοί λίγοι όλοι για την περίσταση

Τεράστια ευκαιρία να καθιερωθείς στο πανελλήνιο οτι είσαι πάνω από αυτό το πτώμα που λέγεται αεκάκι κι όμως τα κατάφερες και έμεινες από κάτω. Τελικά θα αρχίσω κι εγώ να αναρωτιέμαι πόσο έχει ελαφρύνει τελικά η φανέλα, πόσο ήταν το ειδικό της βάρος κάποτε και πόσο είναι τώρα, και δεν μιλάω φυσικά για τα πρόσφατα χρόνια, μιλάω για μια διαδικασία ελάφρυνσης που έχει ξεκινήσει εδώ και μια 20ετία περίπου...
Δηλαδή όταν εδώ και μια δεκαπενταετία έχεις με τα βίας λιγότερες από δέκα νίκες στο σύνολο με το αεκάκι, μέσα έξω σε κύπελλο και πρωτάθλημα για τι μιλάμε? Και ήρθε και σε καθάρισε σαν αυγό ο Δέλλας τώρα, ο παλαίμαχος....πού είναι οι διψασμένοι παικταράδες, πού είναι αυτοί που θέλαν τίτλο ντε και καλά? Οι προσωπικίοτητες? Ο Βιερίνια? Όσο για την κερκίδα τουλάχιστον αυτή τη φορά φωνάζανε κάπως. Για τα υπόλοιπα ειδικά για το τέλος δεν με νοιάζει. Τελειωμένη ιστορία ήταν. Για την αρχή όμως και τις διακοπές, ε, εντάξει μέχρι όπου τον κόβει τον καθέναν...

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
Διακοπες στον ΠΑΟΚ τελος, γαμησατε την ομαδα μας, γαμησατε τον κοσμο μας, γαμησατε την αξιοπρεπεια μας, ΟΧΙ γιατι χασατε....αλλα γιατι μπηκατε για να χασατε....ξανα,...δεν ειμαι με τα παιδια που τα ΓΑΜΗΣΑΝΕ ...αλλα τα καταλαβαινω ....ξερω οτι γαμανε την ομαδα...αλλα ξερω οτι δεν εγινε με σκοπιμοτητα...
οταν νιωθεις οτι σε προδομενος κανεις πολλα....και μας προδοσατε ....αρκετες φορες φετος....ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ με την καλυτερη μεταγραφη ελληνα επιθετικου, (να τον χαιρεστε).......μπραβο στους ΠΑΥΛΑΡΕΣ ΜΑΣ....και συγνωμη για τους υπολοιπους.......
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Αύριο κοιτάξτε να κάνετε πάλι αποχή ξέρετε εσείς .....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
σημερα χαθηκε ενα μεγαλο μερος της μαγκιας ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ....

δεν ξερω πως θα αποκατασταθει αυτη η ζημια....σε ολους τους τομεις....!!!!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ισως ηρθε η ωρα να κοιταξουμε και τις ζωες μας. Καληνυχτα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως το DNA των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ εχει αλλαξει πολυ....

σημερα φαγαμε μια απο τις μεγαλυτερες πικρες ever και καποιοι κυριως σε αλλα sites το πρωτο σχολιο που κανουν ειναι να κατακρινουν 30 ατομα που απ την πικρα τους μπηκαν μεσα...οτι να ναι.....αυτο ειναι το προβλημα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
λιγοι ολοι τους και ειδικα σημερα η τετραδα μπροστα.. αντι να γερνει το γηπεδο καταφερατε και φαγατε παλι στημενο απο τον παππου

μπραβο στον κοσμο για την ατμοσφαιρα και μια μεγαλη μουτζα στους 20 που αποφασισαν οτι πρεπει να διακοπει ο αγωνας.. δικαιολογηστε τους τωρα οτι ηταν απογοητευμενοι λες και ολοι οι αλλοι ηταν μες την καλη χαρα

ζαγορακη συνεχισε τον υπνο σου

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
εγω δεν μπορω να καταλαβω τον πρωτο που μπήκε και πεταξε το μπουκαλι στον Σαχα, δεκα μετρα πιο περα ειτανε ο σαλπιγγιδηςδεν τον ειδε?? πολυ αστοχη κίνηση
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
το ποσο μαλακες εισαστε απο την 5 και τα επισημα απευθυνοταν σε αυτους που συνεχισαν να φωναζουν οταν οι ιδιοι το ειχαν βουλωσει επειδη μπηκε ενα γκολ??
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
Μουνοπανα παικτες του ΠΑΟΚ, σας περιμενα στην γωνια καριοληδες, μετα την αποχη σας. Εκανα υπομονη να δω τι θα κανετε στα υπολοιπα ματς. ΓΑΤΑΚΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ, τον μπουλο ολοι σας, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΑ. Αμαυρωσατε τα ονειρα ενος ολοκληρου λαου.
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!  
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»