Author Topic: ΠΑΟΚ- ξαδέρφη44 0-1 Kύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 16/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 7710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

ΠΑΟΚ - ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ - ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΩΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
μαλακιζεται η ομαδα, αν μαλακιζεται και η κερκιδα...

mastercarnal

• Guest
α ρε καφριλα....ελεος  :'(

Offline Vorious

• Αλλαγή
εφιαλτης

απελπισια

μηδεν ολοι στον κρισιμοτερο αγωνα

τελος εποχης για ολους
« Last Edit: March 16, 2011, 23:01:46 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Κατω του μετριου η ομαδα. Απο οτι φανηκε πριν το ματς απο την 18αδα υπηρχε μονο ενα πλανο, το να κρατησουμε το μηδεν πισω και να βαλουμε (ισως) ενα γκολ πρωτοι εμεις. Δεν υπηρχε πλανο να ανατρεψουμε σκορ. Οταν ο Αθανασιαδης ειναι εκτος, οπως και ο Εττο, και εχεις στον παγκο μονο εναν αμυντικο, 2 αμυντικα χαφ και μοναδικη επιθετικη επιλογη τον Κουτσιανικουλη, αυτο τα δειχνει ολα. Κατανοω το οτι υπαρχει ο κανονισμος για 2 νεαρος αλλα θα μπορουσε να μεινει εκτος ο Φωτακης π.χ. Τελος παντων. Πικρο τελος σε μια δυσκολη χρονια που χαρισε μερικες μεγαλες χαρες αλλα και πολλες πικρες.

Αυτα παντως που γινονται τωρα ειναι ντροπη. Δεν με ενδιαφερουν τιμωριες κλπ. Αλλωστε ουτε σημασια εχει στα παιχνιδια που απομενουν, αλλα και στο μπουρδελο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο, γινονται και πολυ χειροτερα. Απλα ειναι ντροπη για την ιστορια του ΠΑΟΚ. Χωρις λογο, σε ενα ματς που δεν σε αδικησε η διαιτησια, μια μηδενιστικη σταση, μια ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ σταση. Το ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησουν μαζι μου αλλα πιστευω ακραδαντα οτι οσοι συμπεριφερονται ετσι βαζουν την προσωπικη τους πικρα/λυπη/οργη κλπ. πανω απο αυτη ολου του λαου και το καλο της ομαδας. Ολοι ειμαστε απογοητευμενοι, κανενας δεν δικαιουται να τα διαλυει ολα γιατι υποτιθεται ειναι πιο οργισμενος απο τους υπολοιπους η' στο ονομα μιας δηθεν "επαναστατικης" αντιδρασης. Τελος παντων, τετοια ωρα, τετοια λογια...  

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Δε θα σταματήσουν ποτέ τα μαλακισμένα να μπαίνουν στο γήπεδο.Έτσι βοηθάτε την ομάδα.Μπράβο σας...Μετά λέτε για τους γαύρους...
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ειναι απο τις μεγαλυτερες πικρες της ζωης μου. ρεμαλια ποδοσφαιριστες σημερα καταστρεψατε τη ζωη μου.
αδερφια μου σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου για την αντιδραση στο τελος.
ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αποδειχτήκατε πολυ λιγοι για το ματς.
ντρεπομαι που το λεω, αλλα απ το πρωτο δευτερολεπτο το χανουμι εδειξε ποια ομαδα ειχε τα αρχιδια να παρει τη προκριση.
σα πουτανιτσες μη σπασει το μανικιουρ σας ησασταν.
σταματησα να βλεπω απ το 80 γιατι ηθελα να αποφυγω τα χειροτερα και επειδη δεν ειμαι μονος μου και εχω κι αλλους απο πισω μου.
κανενα απολυτως παθος γι αυτο που απο την αρχη της χρονιας σας εφαγαν οι μεγαλες δηλωσεις.
αντε γαμηθείτε μισθοφοροι.

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ._
ΑΝΒΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ!!!!

ΥΓ. ευχομαι μετα απο τη σημερινη αγωνιστικη ντροπη να μπουν καποια πραματα στη θεση τους.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
ΠΙΚΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ένα απόλυτο μηδέν όλοι τους

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα σε ένα απο τα πιο κρίσιμα ραντεβού φετος ηταν απουσα οπως και η διοικηση με τις ερασιτεχνικες μεταγραφες.

Φετος για πρωτη φορα μετα απο χρονια λογω του Σαλπιγγιδάκι απεχω. Και το κανω σαν αντιδραση... Αν ημουν ομως σημερα θα αγανακτουσα κι εγω γιατι ψοφαγα να κατεβω στην χαβουζα παρα την προσωπικη μου υποσχεση για αποχή. Αλλα φυσικα η ανυπαρκτη πλαισιομένη απο τον Ζαγορ διοικηση ηταν ανικανη...Κι οχι δε ξαναδινω τα χρηματα μου για αυτους τους τυχαρπαστους... Πολλοι θα μπαιναμε μεσα...  

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Νυχτα ντροπης...

Παικτες γατια, ανυπαρκτοι δεν μπορουσα να το φανταστω με τιποτα να μην μπορουν να αλλαξουν 2 μπαλιες σε ολο το παιχνιδι...Οι πιο τραγικες εμφανισεις τους οσο ειναι στον ΠΑΟΚ απο Βιερινια, Γκαρσια...Ομαδα για λυπηση...Η μονη φαση που εγινε ηταν απο την τσαρουχια του Ιβιτς που βγηκε τετ α τετ...Τιποτα αλλο...το απολυτο μηδενικο...Ομαδα χωρις αρχη, μεση και τελος...Κριμα..

Μια νυχτα βγαλμενη απο τους χειροτερους εφιαλτες μας ολοκληρωθηκε με το κερασακι στη τουρτα της ξεφτυλας με αυτα στο τελος...Η αγανακτηση και το πνιξιμο των αντιδρασεων μεχρι τωρα ,για χαρη του κυπελλου, ξεχυλισε σημερα και ξεσπασε στον υπερθετικο βαθμο...Δεν νομιζω οτι υπηρχε τροπος να αποφευχθει κατι τετοιο...

800 χρονια πισω γυρισαμε σημερα...

Ξεφτυλα,αγανακτηση και πικρα ατελειωτη
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Athinaios--4

• Guest
Άντε και γαμηθειτε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΜΠΑΛΑ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΡΟΜΟ!! ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!

Μαζί κια τα χαιδεμένα ορισμένων. ΟΛΟΙ!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
οι ομάδες με μικρούς προέδρους,
οι ομάδες με μικρούς προπονητές,
οι ομάδες με μικρούς (λιλιπούτειους) τερματοφύλακες,
οι ομάδες με μικρούς (απειροελάχιστους, ανύπαρκτους, γαμόσπιτους, ανίκανους) CF,
οι μικρές ομάδες που επιτρέπουν σε έναν 40χρονο, σχεδόν 2 μέτρα ποδοσφαιριστή να οριζοντιωθεί στο πατωμα  να τους καρφώσει γκολ,
οι μικρές ομάδες που δε ξέρουν να κάνουν ευκαιρία,
αυτές οι  μικρές ομάδες δεν πάνε τελικούς. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ όσο συμπεριφέρονται σαν μικρές.

ΥΓ1 εσύ με το νούμερο 20.... με μπλά μπλά και παρλα πίπες δες θα πάς πουθενά. είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις στον ΠΑΟΚ. να ικανοποιήσεις και όσους σε έχουμε θεό. κοίτα αυτόν με το νούμερο 5 να νοιώσεις πως παίζεται ένα σοβαρό παιχνίδι. για άλλο ένα σημαντικό ματς ήσουν γατί. σου αξίζει εφ' όρου ζωής να μείνεις στην Superleague.
ΥΓ2. εσύ με το νούμερο 11, εύχομαι να φύγεις αύριο από τον ΠΑΟΚ, να μείνεις μια ζωή άτιτλος γιατί είσαι προσβολή για το ποδόσφαιρο και ο γιός σου αν έχεις ή κάνεις  να σου γαμιέται με πούστη μπάτσο.
ΤΓ3. εσύ ο μαλάκας στην ΠΑΕ με τα D squared και τα λαμέ ρούχα, δώσε ένα όραμα στον κόσμο... τι σκατά περιμένεις;

giannis80

• Guest
Μπήκαν αεκτσηδες, βάζελοι, γαύροι, σκουλήκια στα γήπεδα, εμείς θα μείνουμε αμέτοχοι?Θα μας πούνε φλώρους.

ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ : ΓΑΤΑΚΙΑ.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ , ΑΠΟ Τον Χάβο μέχρι τον τελευταίο παίκτη με τις λιγότερες εμφανίσεις στην ομάδα. Τραγιά γίδια μοσχάρια που δν μπορείτε να νικήσετε αυτή την ανύπαρκτη ομάδα. Στο διάολο
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
για να μη πω περισσοτερα θα δωσω μονο ενα μεγαλο μπραβο στους επαναστατες του γλυκου νερου που με ανατριχιαζουν με την τολμη κ την αυταπαρνηση τους.

αυτους που απ΄την αρχη εψαχναν αφορμη να διακοψουν τον αγωνα, που εδειξαν οτι φοβουνται το χανουμι και που ειναι πρωτα απ'όλα θυματα του εαυτου τους.  

Παντα εψαχνα να τους καταλαβω, να τους ερμηνευσω και να τους δικαιολογησω. Ακομη και τωρα που γραφω. Ομως μαγκες μαλλον δε με πειθετε, οπως δε με πειθει πλεον και το συγχρονο ποδοσφαιρο γενικοτερα, κ ειδικοτερα στη χωρα της διαφθορας, της υπερβολης κ της μανας που αγκαλιαζει το παιδι της μεχρι να το πνιξει.

Aπο το 92 αλλαξε τιποτα;; 20 χρονια... Τις ευθυνες μας ολοι...

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
εμείς μαζί για μια ζωή για σας ρε πουσταράδες πάμε φυλακή!!τάξατε στον κόσμο πολλά και τους φτύσατε στα μούτρα με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό!μπορείτε γαμιολεs να κάνετε αποχη τώρα

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
εγω λεω να βαλουμε και φωτια στη Τουμπα, τις καφετεριες, τα σουβλατζιδικα, να γκρεμισουμε και τα ιδια μας τα σπιτια. επισης καποιος εθελοντης να φερει μια μπουλντοζα και να γκρεμισουμε επιτελους και τον λευκο πυργο. επειτα, να ριξουμε ραδιενεργά αποβλυτα στο θερμαικο και να ξεκινησουμε ενοπλο ανταρτικο με συμπολιτες ετσι ωστε ολη η θεσσαλονικη να οδηγηθει σε μη αναστρεψιμη ισοπεδωση. και λιγα ειναι ολα αυτα μετα απο ηττα απο την αεκ. τωρα που το σκεφτομαι, ακουσα οτι το να αυτοκτονησεις με χαπια δεν ειναι και τοσο επωδυνο. βρε λες? ....  ??? ??? ???

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν εχω κουραγιο να γραψω τιποτα....εφυγα στο 85 για να μην βλεπω αυτο το πραγμα....

βασικα η εμφανιση κοντρα στον αδιαφορο γαυρο προχθες προιδεαζε για αυτο που θα βλεπαμε σημερα....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!