Μεχρι τωρα εχω να πω οτι ο Χαβος τα πηγε αριστα,αλλα σημερα πιστευω οτι εχει την μεγαλυτερη ευθηνη για την ηττα.
Μπαινεις μεχρι το 20' γαμιωντας ο Σλουτσκι ο γατος σου κανει μια απλη αλλαγη πλευρας και σε γυρναει το ματς Τουμπα.Ο παγκος του ΠΑΟΚ δεν αντεδρασε καθολου ενω φαινοταν οτι μας πηραν το κεντρο και ολη την αριστερη πλευρα ,τρως και το γκολ και πρεπει να λες ειμαι τυχερος που δεν εφαγα αλλα δυο ως το ημιχρονο.Στο δευτερο βαζεις το ανεκδοτο Ελ ζαρ αντι να το γυρισεις κατευθειαν σε 4-4-2 με αλλαγες αριας-μουσλιμοβιτς ή αθανασιαδη στις θεσεις Βιτολο-ιβιτς.Για το στησιμο δεν εχω να πω αλλα το κοουτσαρισμα ηταν τραγικο οπως και οι αλλαγες δλδ.
Στο 20΄ ειχες 4 τελικες εναντι 0 και στο 40 εγιναν 4-6......
Μετα το 20',για Λινο εχουμε βαρεθει να τα λεμε το ατομο ειναι αλλου.. Γκαρσια κακιστος- νεκρος, Βιερινια κακος επισης.Βιτολο αλλου,Μιρο αστειος.Μονο χαλκιας ,κοντρερας και μπρουνο λογω ψυχης μ αρεσαν.
Κερκιδα θεωρω καλη ηταν αλλα ρε μαγκες οταν θες να κανεις την ομαδα να ανεβει δεν λες παοκαρα βαλε ενα γκολ ,μαρουσια και κυψελες κτλ το χουμε ξαναπει η κερκιδα δεν προσφερει με τετοια συνθηματα τπτ απολυτος.Μπραβο παντως για τα πανεμορφα πανια που ειχαμε σημερα.πολυ ομορφια

Προκριση στην ρωσια 0-2 στο 108'.