Author Topic: ΠΑΟΚ- gay 1-0 κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 2/2/11 ώρα 18:00 conn-x tv  (Read 9571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
και ο πανίκας έκανε αγώνα...  :'( :'( :'( :'( :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline sabbath

• Αλλαγή
Η βουλγαρικη σημαια ηταν το μοναδικο παρατραγουδο και ντροπιαστικο για την ιστορια μας

φιλε χωρις να θελω να κανω καμμια συζητηση και αντιπαραθεση για τα πολιτικα,θελω να πω οτι εχτες βλεπωντας την βουλγαρικη σημαια προσωπικα ενιωσα μεγαλη περηφανια που υποστηριζω αυτη την ομαδα με τον τοσο αντιδραστικο λαο....

αυτα...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
ΜΕ ενοχλεί που διαφημίζεται σ αυτό το φόρουμ προς άγραν μαμελούκων η διάθεση κ το δήθεν πολιτικών, απο οπου δήποτε κ αν προέρχονται. Ο Π.Α.Ο.Κ. υπέφερε απο τις Βουλές των προσκυνημένων κ των φυτοψηφοφόρων τους απο ιδρύσεώς του. Δεν θα κάτσω μια μέρα περηφάνειας να επικροτήσω πράξεις ανθρώπων που κατ' επανάληψη τάσσονται στο πλευρό των μπλε μπατσο στρουμφ   - υπαλλήλων του κράτους του ολιεμπιακού.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι άσπρο μαύρο, δεν έχει παρεκκλίσεις, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Κ ενοχλείς εσύ γτ καυτηριάζεις τη σημαία του ΠΑΟΚ στο ηρωικότερο πέταλο της γης. Εμας η πατρίδα μας είναι ο ΠΑΟΚ, γ' αυτόν θα θυσιαστούμε οποτεδήποτε και αν μας το ζητήσει, όπως θυσιάστηκαν και άλλοι 5 κ εκατοντάδες άλλοι πριν τους 5 που σαπίζουν στις φυλακές της μπανανίας, τις άλλες όλες τις πατρίδες ΤΟΥΣ, τις γράφουμε στ αρχίδια μας τα 2

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Oυτε εγω φιλε θελω να μιλησω πολιτικα αλλα με λυπει επειδη μας λενε βουλγαρους εμεις να κρεμαμε βουλγαρικες σημαιες.Και να βγαινουν οι γαβροι στα σιτε και να μας κανουν κηρυγματα πατριωτισμου.Το κρατος δεν ειναι πλεον Ελληνικο ειναι μονο στους τυπους γιατι δεν το καταλαβαινετε καποιοι??Δηλαδη εν ονοματι της αντιδραστικοτητας αν μας λεγανε ναζι επρεπε να βαζουμε σβαστιγγες??δεν ξερω φιλε αυτη η λογικη δεν με βρισκει συμφωνο και εμενα και πολλους αλλους.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Oυτε εγω φιλε θελω να μιλησω πολιτικα αλλα με λυπει επειδη μας λενε βουλγαρους εμεις να κρεμαμε βουλγαρικες σημαιες.Και να βγαινουν οι γαβροι στα σιτε και να μας κανουν κηρυγματα πατριωτισμου.Το κρατος δεν ειναι πλεον Ελληνικο ειναι μονο στους τυπους γιατι δεν το καταλαβαινετε καποιοι??Δηλαδη εν ονοματι της αντιδραστικοτητας αν μας λεγανε ναζι επρεπε να βαζουμε σβαστιγγες??δεν ξερω φιλε αυτη η λογικη δεν με βρισκει συμφωνο και εμενα και πολλους αλλους.

Αυτο λες εσυ κλαμπ δεν αντιπροσωπευεις τον ΠΑΟΚ η κανω λαθος??μαζι σ γαμω και εγω ολους τους πολιτικους αλλα οταν κατι γινεται υπερ μας να το λεμε.Ενοχλεις και εσυ γιατι νομιζεις οτι μονοπωλεις τον λαο του ΠΑΟΚ μιλωντας εξ ονοματος ολων?Ποιος σε νομιμοποιησε?

Και απο που και ως που η βουλγαρικη σημαια ειναι σημαια του ΠΑΟΚ??????Τον ΠΑΟΚ τον ιδρυσαν ΕΛΛΗΝΕΣ της Κων/πολεως την Τουμπα την εχτισαν Ελληνες προσφυγες και η ομαδα μας στηριχθηκε και στηριζεται απο Ελληνες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Ποια ειναι η σχεση ΠΑΟΚ και βουλγαρικης σημαιας????
Φευ....
Μερα χαρας ειναι για φυτα για εμας που ειμαστε οπαδοι του ΠΑΟΚ ως κινημα ειναι ΚΑΙ μερα προβληματισμου γιατι τα χειροτερα ερχονται μπροστα δεν θα αφησει το ΠΟΚ ετσι την χθεσινη σφαλιαρα και οπως προειπα εμενα ως οπαδο δεν ξερω αν ως λαος κερδισαμε η χασαμε .Αυτα
« Last Edit: February 03, 2011, 17:27:23 by Panzerfaust »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
για μενα χασαμε

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Γιαννιωτη νομιζω και εγω προς τα εκει κλινω βαζοντας εμενα πρωτο στους ηττημενους....

CLUB LARISA

• Guest
Μερα χαράς είναι γι αυτούς που δεν κιοτεύουν, γι' αυτούς που περπατάνε με το κεφάλι ψηλά, γι' αυτούς που δεν ψάχνουν τις επερωτήσεις στην κολυμπήθρα της κουράδας εκεί στο σύνταγμα. Μέρα χαράς γτ περπαταω και βλέπω μπουκωμένα στόματα στην μπασταρδούπολη που ζω, μέρα χαράς γτ δεν με τρομάζει καμία επόμενη μέρα του ΠΟΚ γτ έμαθα στη ζωή μου να μαι χεράτος κ ΠΑΟΚτσής και να γαμάω το ποκ κ τα πιόνια του είτε αυτά κουβαλάνε χημικά είτε αυτά κουβαλάνε χρήμα κ όχι ροπαλάτος, πίσω απ τους μπάτσους όπως είναι οι κύριοι που ανέφερες κ που θες να τους πούμε κ μπράβο.
Μπράβο τους λένε τα φυτά που ψωνίζουν τα βιβλία για την κάθοδο του έλληνος Θωρ απο τον άγνωστο πλανήτη ΕΝ ΑΛΣ ΔΑ και τα ζώα που ζούνε στον σκοταδιστικό μεσαίωνα μιας ξιπασμένης γεμάτη μίσος θεωρίας.
Ό, τι κατάλαβες κατάλαβες, δεν ασχολούμαι περαιτέρω.

Παρακαλώ τους mods να διαγράψουν το κωλόχαρτο "δήθεν" των εμπόρων βιπερ κ σουπερ κατερίνας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Γιαννιωτη νομιζω και εγω προς τα εκει κλινω βαζοντας εμενα πρωτο στους ηττημενους....

ειμαι συμπασχων συναγωνιστης

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Το εγγραφο ειναι συναφες με τον ΠΑΟΚ και τα επαισχυντα μετρα αταξιας αν θελουν οι mods ας διαγραψουν το εγγραφο και εμενα μαζι καθως τυποι σαν το κλαμπ ελλειψει επιχειρημματων και ενεκα ιδεολογικου κομπλεξ ανατρεχουν στην βοηθεια τους.Αναφερα ενα γεγονος, και ειμαι περιεργος τηνν  απαντηση του υπουργου τα υπολοιπα ειναι ανευ σημασιας.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
Το εγγραφο ειναι συναφες με τον ΠΑΟΚ και τα επαισχυντα μετρα αταξιας αν θελουν οι mods ας διαγραψουν το εγγραφο και εμενα μαζι καθως τυποι σαν το κλαμπ ελλειψει επιχειρημματων και ενεκα ιδεολογικου κομπλεξ ανατρεχουν στην βοηθεια τους.Αναφερα ενα γεγονος, και ειμαι περιεργος τηνν  απαντηση του υπουργου τα υπολοιπα ειναι ανευ σημασιας.

Η λέξη επιχείρημα γράφεται με ένα "μ"  και όχι με 2. Δεν επιθυμώ καμία διαγραφή σου ούτε σε θεωρώ κομπλεξικό, όπως απροκάλυπτα με ονομάτισες επειδή δεν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις παρακάτω. Σου ξανα λέω για τελευταία φορά οτι το ίδιο σκουπίδι έγγραφο θα το καυτηρίαζα ακόμα και αν προέρχονταν απο τον ΣΥΡΙΖΑ ή το μ.λ. ή οποιοδήποτε πολιτικό οργανισμό. Μάθε να μην αμαυρώνεις τον Π.Α.Ο.Κ. και μάθε να ξεχωρίζεις τα πολιτικά σου πάθη που αφορούνε μόνο εσένα ή/και τον ψυχολόγο σου απο τον αγώνα των οπαδών μας.

Ανήκεις (?) σε έναν Σύλλογο που τραγουδάει γαμιέται ο πρωθυπουργός κ σένα σ ενδιαφέρει τι θα πει ο διορισμένος υπουργός του Τζέφρυ, την ίδια ώρα που 5 αδερφοί μας σαπίζουν στις φυλακές διανόησης, σκέψου το λίγο

makptol

• Guest
Η βουλγαρικη σημαια ηταν το μοναδικο παρατραγουδο και ντροπιαστικο για την ιστορια μας

φιλε χωρις να θελω να κανω καμμια συζητηση και αντιπαραθεση για τα πολιτικα,θελω να πω οτι εχτες βλεπωντας την βουλγαρικη σημαια προσωπικα ενιωσα μεγαλη περηφανια που υποστηριζω αυτη την ομαδα με τον τοσο αντιδραστικο λαο....

αυτα...

μα το εχουμε πει εκατο χιλιαδες φορες οτι η βουλγαρικη σημαια ειναι ακραια ειρωνεια.....βουλγαρους δεν μας θελετε ? ε ενταξυ θα γινουμε βουλγαροι  ;D ;D ;D ;D αυτοι θελουν να μας λεν βουλγαρους αλλα να το βουλονουμε κιολας μονο ζυγα δικα τους......

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Σε ευχαριστούμε ω μεγάλε μακεδονομάχε Βελόπουλε, προστάτη του ΠΑΟΚ και της ελληνικότητας της μακεδονίας μας που πρόστρεξες σε βοήθεια μας την κρίσιμη τούτη ώρα και σου υποσχόμαστε οτι οχι μόνο θα σε ανταμείψουμε με τα πολύτιμα ψηφαλάκια μας στις επερχόμενες εκλογές αλλά και θα δώσουμε τα λεφτουδάκια μας να αγοράσουμε τους πολύτιμους θησαυρούς γνώσης που μας πουλάς από τον τηλεοπτικό δίαυλο του μεγάλου ηγέτη...
Ευχαριστημένος συνέλληνα συναγωνιστή;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Και απο που και ως που η βουλγαρικη σημαια ειναι σημαια του ΠΑΟΚ??????Τον ΠΑΟΚ τον ιδρυσαν ΕΛΛΗΝΕΣ της Κων/πολεως την Τουμπα την εχτισαν Ελληνες προσφυγες και η ομαδα μας στηριχθηκε και στηριζεται απο Ελληνες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Ποια ειναι η σχεση ΠΑΟΚ και βουλγαρικης σημαιας????
Φευ....
Ελπίζω να μην αδικώ τον στοχασμό σου (βαθύς), αλλά με φαίνεσαι για άσχετος με ΠΑΟΚ, όταν λες ότι η ομάδα μας στηρίχθηκε και στηρίζεται από Έλληνες ΠΑΟΚτσήδες. Εγώ εδώ έχω κάνει σε λίγα χρόνια πόσους Γερμανούς άρρωστους με την ομάδα. Μην σε πω για πόσες φυλές έχουμε προσυλητίσει. Στην Τουρκία πήγαμε και από τότε άρχισαν κι εκεί οι οπαδοί τους να κουνάνε σημαίες του ΠΑΟΚ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΣΑ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ. Από κει και πέρα, αν εννοείς την αγωνιστική στήριξη, τότε πες την βασική εντεκάδα... Αν και όλο σε γενικά θέματα σε βλέπω και όχι στα ειδικά. Είναι δύσκολα τα άτιμα, άμα δεν έχεις ιδέα, ε;
ΥΓ: Οι μαρτυρίες για το πόσοι και ποιοι ΜΗ πρόσφυγες (για τους τότε ελληναράδες μη «τουρκόσποροι», όπως λέγανε τους πρόσφυγες) βοήθησαν στην ανέγερση του γηπέδου της Τούμπας, αλλά και του Συντριβανίου, υπάρχουν. Αρκεί να την ψάξεις λίγο του δουλειά.

ΥΓ2: ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΓΚΑΥΛΑ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΩΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...
Σβήστε τη μαλακία με την επερώτηση, τι ναι αυτά τα ξεφτιλίκια γαμώ τα κόμματα και το κράτος και τη βουλή των αργόμισθων...
Ακόμα να βάλει μυαλό ο ΠΑΟΚτσής, λες και λίγα έχουμε τραβήξει από τα κόμματα και τις υποσχέσεις τους σαν ομάδα... ΟΥΣΤ. Λέσια.

υ.γ. βάλτε λινκ και από τη συγχαρητήρια ανακοίνωση του Γκιουλέκα.  :P Φόλα στα κομματόσκυλα!

baron

• Guest
Δυστυχώς ρε ΠΑΟΚτσάκια , sunopadoi μας δεν ντράπηκαν στα ραδιόφωνα και στα ΜΜΕ αλλα και εδώ στο forum να ζητούν
την παρουσία των λήσταρχων στο γήπεδο, να μας υπαρασπιστουν στην βουλή και δεν ξέρω που αλλου. καστανιδιδες, χοντρός, ..... και τα αλλα τα σκατά.
E θα πεταχτεί η πούτσα ο βελόπουλος που θα πάει.
Είπαμε: Κάποιοι (πολλοί - πολύ) δεν παίρνουν χαμπάρι η δεν θέλουν η ...

Άκου να υπερασπιστεί ο πανίκας την ιδέα ΠΑΟΚ...

Δεν εννοώ εσένα ρε κρητικέ.... αυτόνομος είμαι!
« Last Edit: February 03, 2011, 18:24:38 by baron »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
baron
αν πάει στο post μου έχω διπλα 10 μαλακίες που κλαίνε ρε φιλε ειρωνικά το έγραψα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lik4

• Αλλαγή
Αποδοκιμάστηκε από τους ΠΑΟΚτσήδες κι έφυγε από την Τούμπα ο Π. Ψωμιάδης, σε αντίθεση με το Διονύση, που δεν τον ενόχλησε κανείς και παρέμεινε στο γήπεδο και είδε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Περίπου ένα μισάωρο πριν την έναρξη του παιχνιδιού εμφανίστηκε στην Τούμπα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και όπως πρέπει να σημειώσουμε, από τους λίγους πολιτικούς που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Ο Π.. Ψωμιάδης αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ τόσο έξω όσο και μέσα στο γήπεδο και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε.

PAMPLO

• Guest
Τόν πούλο, γελοίο ανθρωπάκι... :emetos: