Author Topic: ΠΑΟΚ- gay 1-0 κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 2/2/11 ώρα 18:00 conn-x tv  (Read 9617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AntelinoV

• Guest
Πρεπει να δειξουμε οτι δν αποδεχομαστε οτι μας πασαρουν.. Μ αυτα τα μετρα ειναι χειροτερα. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Κ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Τν βια δν τν προκαλουμε εμεις αλλα η ιδια η πολιτεια με τις αποφασεις της!! Αντισταθειται ολοι..

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Πότε επιτέλους θα βρεθεί ένας ηγέτης που θα πεί, φτάνει η κοροϊδία, φτάνει η εξαπάτηση. Τέλος!!!! Δεν πάει άλλο.
Το ειπε καποτε ο Βουλινος και πηρε την ομαδα και εφυγε, αποτελεσμα μηδεν

Μπορεί αύριο να κινήσει η ομάδα, αλλα θα έχει χάσει για ακόμη μια φορά η δικαιοσύνη, η ισονομία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η περηφάνια.
Και νομίζω οτι όλοι εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για να παίρνουμε τίτλους. Αλλα γιατί πιστέψαμε στις αξίες αυτου του συλλόγου.
Ας διαλέξουμε επιτέλους τι απο τα δυο θέλουμε και τι απο τα δυο θυσιάζουμε.
Αν ομως το δουμε ιστορικά οι αξιες αυτού του συλλογου ελαμψαν (και) οταν πηρε παναξια τους λιγους τιτλους που διαθετει.
Δε χρειάζεται να αυτοκτονούμε αλλα σιγουρα δεν ειναι αναγκη να θυσιάζουμε τιποτε.
Δεν αρκουμαστε σε τιποτε λιγοτερο απο την απολυτη επικρατηση ασχετα απο τη χρονική στιγμή που αυτο θα επιτευχθει.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
H ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ

[/quote]

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5703

Οι ερυθρόλευκοι, στους οποίους εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας, ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Γιάννης Τσιρώνης,  ζήτησαν με επίσημο τρόπο αυξημένα μέτρα προστασίας από την ώρα, που θα φτάσει η αποστολή τους στη Θεσσαλονίκη, μέχρι που την ώρα θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής. Έτσι, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ανηφορίζει στην πόλη μας για δύο μέρες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην Θεσσαλονίκη θα έρθει ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας (φωτό αριστερά), ο οποίος θα κάνει τον συντονισμό της επιχείρησης, κάτι που συμβαίνει μόνο σε εγκαίνια της ΔΕΘ, όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός, ενώ από την Αθήνα θα έρθει ελικόπτερο της αστυνομίας, για να εποπτεύει από ψηλά όλες τις περιοχές, στις οποίες θα κινείται ο Ολυμπιακός και βέβαια το γήπεδο της Τούμπας.

Εκτός των άλλων, τα μέτρα προβλέπουν ότι θα έρθουν διμοιρίες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας από την Αθήνα. Όλος αυτός ο σχεδιασμός, δείχνει ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν πιστεύει ότι η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης μπορεί να τα καταφέρει και μάλλον αυτή την άποψη έχει και ο Ολυμπιακός, αν κρίνει κανείς από τα μέτρα, που ζήτησε.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται για σχεδόν 30 ώρες (όσο θα  παραμείνει στη Θεσσαλονίκη), υπό τον κλοιό της αστυνομίας, ενώ η Τούμπα θα είναι την Τετάρτη μία αποκλεισμένη ζώνη, στην οποία δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς μη διαπιστευμένος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, ο χώρος γύρω από το γήπεδο θα αποκλειστεί ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς τις πόρτες του, αλλά και να μην υπάρχει ούτε καν οπτική επαφή με το λεωφορείο του Ολυμπιακού, ενώ το γήπεδο θα φυλάσσεται από την αστυνομία διακριτικά από νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Στον Πειραιά έβγαζαν σήμερα μία ανησυχία, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να ξεσπάσει πάνω τους η οργή των φίλων του ΠΑΟΚ για την τιμωρία της ομάδας τους, μετά και τον ρόλο, που έπαιξε ο Ολυμπιακός, με την παρουσία του δικηγόρου του (Γιαννίκος), στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης.

τον λογαριασμο στο τελος για καυσιμα ελικοπτερου και λεοφορειων, ξενοδοχεια,φαγητα κτλ για τους αθηναιους αστυνομικους ποιος θα τον πληρώσει??? ο Μαρινάκης ή εμείς???

επειδη θα υπαρχουνε επισκεπτες απο αθηνα μερια ειναι σιγουρο οτι θα μας προκαλεσουνε οποτε ειναι καλο να εχουμε το βιντεο στο κινητο έτοιμο ανα πασα στιγμη να αποθανατησουμε αυτα που θα μας κανουνε προκλητικά
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Πότε επιτέλους θα βρεθεί ένας ηγέτης που θα πεί, φτάνει η κοροϊδία, φτάνει η εξαπάτηση. Τέλος!!!! Δεν πάει άλλο.
Το ειπε καποτε ο Βουλινος και πηρε την ομαδα και εφυγε, αποτελεσμα μηδεν

Μπορεί αύριο να κινήσει η ομάδα, αλλα θα έχει χάσει για ακόμη μια φορά η δικαιοσύνη, η ισονομία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η περηφάνια.
Και νομίζω οτι όλοι εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για να παίρνουμε τίτλους. Αλλα γιατί πιστέψαμε στις αξίες αυτου του συλλόγου.
Ας διαλέξουμε επιτέλους τι απο τα δυο θέλουμε και τι απο τα δυο θυσιάζουμε.
Αν ομως το δουμε ιστορικά οι αξιες αυτού του συλλογου ελαμψαν (και) οταν πηρε παναξια τους λιγους τιτλους που διαθετει.
Δε χρειάζεται να αυτοκτονούμε αλλα σιγουρα δεν ειναι αναγκη να θυσιάζουμε τιποτε.
Δεν αρκουμαστε σε τιποτε λιγοτερο απο την απολυτη επικρατηση ασχετα απο τη χρονική στιγμή που αυτο θα επιτευχθει.

Δεν διαφωνώ. Απλά νομίζω οτι με όλες τις πράξεις και ενέργειες σου γράφεις ιστορία. Δεν γράφεις μόνο με τίτλους.
Ισως εγω να μην είμαι το καλύτερο δείγμα ΠΑΟΚτση μια και έγινα στην Κρήτη χωρίς να ξέρω κάν μέχρι σήμερα πόσα πρωταθλήματα και κύπελλα έχει ο ΠΑΟΚ. Άλλα πράγματα με συγκίνησαν.
Εχθές μιλούσα με ενα παιδί στην Κρήτη που σθεναρά στο 32 αλλαξε ομάδα και εγινε απο γαυρος ΠΑΟΚ μονο και μόνο ασπαζόμενος της αξίες του συλλόγου. Και μου έλεγε εγω πάτερ για αυτό εγινα ΠΑΟΚ, γιατί δεν μπορούσα την βρωμιά του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ισως εγω να ειμαι λάθος. Να ειμαι ρομαντικός. Ισως, μπορεί να κάνω λάθος. Αλλα νομίζω οτι κάποιοι άνθρωποι έγιναν ΠΑΟΚ έχοντας την ίδια αντίληψη. Να κάναμε λάθος, ίσως, τι να πω.
Πάντως η αποψη σου ειναι σωστή και την κατανοώ απόλυτα.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Συμφωνούμε απόλυτα, γιαυτο και εβαλα το (και).

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
  ;)ΠΑΟΚ είσαι, το ξέρω, χαχαχαχ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline dave

• Αλλαγή
ο διχασμος με βαση τη πρεπουσα σταση στο συγκεκριμενο ματς και την παρουσια η οχι στη τουμπα εχει καλλιεργηθει...

και απο τα φυτοσαιτ, οπου αλλος πιο ανοιχτα κ αλλος πιο μαζεμενα μας ενημερωνε οτι κινδυνευτε εσεις οι μπαχαλακηδες και επαναστατες χωρις αιτια να πληξετε ανεπανορθωτα τον ΠΑΟΚ κ να διωξετε και τη σημαια μας το θοδωρο...

αλλα και απο την ανακοινωση. οταν τη πρωτοδιαβασα μου ξεφυγε η τελευταια προταση και μου φανηκε οκ, διπλωματικη και 'εξυπνη'. η τελευταια προταση ομως, ακομα και αφελως ριχνει νερο στο μυλο του διχασμου, η μαλλον της απομονωσης των 'μπαχαλακηδων' που καλλιεργουν οι αρδ.

ειμαι πλεον απαισιοδοξος για τη συμμετοχη και δυστυχως χωρις μαζικη συμμετοχη, με τους πολλους να αφηνουν τους λιγους ξεκρεμαστους, παμε στο γνωστο σεναριο με μικρης εκτασης σκηνικα που ευκολα στιγματιζουν.

ΑΝ γινει λοιπον τπτ, το λεω απο τωρα, θα φταινε οσοι δε πανε κ οχι οσοι ειναι εκει. γιατι δεν ειναι ικανοι να συμμετεχουν σε αγωνες που ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΟΚ, και αφηνουν τους λιγους να εκτιθεντε, ως ζημιογονοι.

λενε βεβαια οι 'υγιεις' φιλαθλοι οτι δεν ειναι τροπος αντιδρασης αυτος, τα μπαχαλα, η εκτονωση με τους μπατσους κλπ...κ τα λεγαν εξαρχης οταν εκφραστηκε η αγανακτηση του λαου του ΠΑΟΚ.

ο υγιης λοιπον κοσμος απλα κατανοει ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ. δε ξερει ουτε τη λυση στο προβλημα, ουτε εχει τα μεσα να καταστρωσει στρατηγικα σχεδια σα να ναι στρατος. ξερει οτι πρεπει να ναι εκει, αυτο επιτασει η ιδιοτητα του ΠΑΟΚΤΣΗ.

οσοι δε ψηνονται για φασαριες και σκοτουρες, βλεπουν το αδιεξοδο του αγωνα, κρινουν αφηψηλου και ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ που δε στεκονται στο υψος των περιστασεων.

μια μαζικη συμμετοχη θα δημιουργουσε αλλα δεδομενα για οποιαδηποτε προσπαθεια θα γινει τη τεταρτη, γιαυτο και η ευθυνη ειναι στους αποντες.

μετραμε δυναμεις τη τεταρτη....

αρχιδια δυναμεις μετραμε...

τη ψιλιαστηκαν οι συνδεσμοι οτι εχει πεσει πολυ ποτισμα και καναν πισω...ελαχιστοι θα ναι κει, κ αμφιβαλλω αν κ παλι κυλησουν τα πραματα ησυχα.

τσαμπα οι απειλες της 4, τσαμπα οι πρωτροπες για πολεμο με το στρατο κατοχης...

απειλες που δεν τις πραγματοποιεις σε ξεφτιλιζουν. λιγο προσοχη λοιπον...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τι εγινε στη συναντηση με τον τεστοστερωνα; παλι ΠΑΟΚ πανω απ'ολα και χαμηλες μπαλες και προστατεψτε την ομαδα; παλι κεφαλι κατω και η καρπαζια συνεφο;
Στον κοσμο αλλος κανενας

opws_mathame

• Guest
oσοι νιωθουν ΠΑΟΚ θα ειναι εκει.ετσι κ αλλιως τις θερμοπυλες παντα μονο 300 τις κρατανε

Offline dave

• Αλλαγή
μπα σκαι οι συνδεσμοι απο μονοι τους εβαλαν χαμηλα τη μπαλα...

Pintu4

• Guest
http://www.1926.gr/sindesmon_news_details.php?keyi=95899

ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
dave σκέψου το λίγο καλύτερα και παραπέρα φίλε..ίσως σου φανερωθούν και άλλα "θέματα".

skyclad καμιά συνάντηση δεν έγινε με τον ζαγοράκη.σοβαρέψου.
μιλάς για καρπαζιές στους συνδεσμους μας..έχεις δει πολλές καρπαζιές γιατί εγώ μόνο κράξιμο βλέπω με το αντίστοιχο κράξιμο των ανοργάνωτων προς τους συνδέσμους.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δε το λεω εγω για τι συναντηση, τα ρεπορταζ της ομαδας τα λενε. Εγω ρωτησα να δω τι εγινε

Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων φίλων της ομάδας, προκειμένου να οργανωθεί η περιφρούρηση του γηπέδου, και η προστασία της ομάδας κατά την προγραμματισμένη συνάθροιση οπαδών και φίλων της ομάδας έξω από το γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τετάρτης πριν και κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδος.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=252094

και οι καρπαζιες στις οποιες αναφερομαι δεν πανε στους συνδεσμους, αλλου πανε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
απειλες που δεν τις πραγματοποιεις σε ξεφτιλιζουν. λιγο προσοχη λοιπον...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Για να εμπεδωσουμε ακομη μια φορα με ποιον παιζουμε!

«Αστακός» η Θεσσαλονίκη

Κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας, θα κινείται η αποστολή του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, μέχρι την ώρα της αναχώρησής της, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το συντονισμό της επιχείρησης, μάλιστα, θα έχει ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Γιάννης Ραχωβίτσας, ο οποίος θα ταξιδέψει από την Αθήνα, κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης, καθώς και στις επισκέψεις του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, από την Αθήνα θα πάει στη Θεσσαλονίκη και ελικόπτερο της αστυνομίας, για να έχει κυριολεκτικά «υψηλή εποπτεία» των κινήσεων της αποστολής του Ολυμπιακού, ενώ η επιχείρηση προβλέπει και μετακίνηση από την Αθήνα διμοιριών της ΕΜΑΚ.

Και, φυσικά, από το πρωί της Τετάρτης, το γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκεται σε κλοιό, ώστε να αποφευχθεί όχι απλώς η προσέγγιση, αλλά και η... οπτική επαφή σε οποιονδήποτε μη διαπιστευμένο.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=109694689
ΠΑΟΚ G4Α

opws_mathame

• Guest
ΝΕΑ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ    PDF    Εκτύπωση    E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την paokneapoli   
Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2011 23:26

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ' ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΛΕΛΛΟΥ 02-02-2011 ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΥΣΜΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 4Μ.Μ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΟ "ΤΥΡΑΚΙ" ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ..
    καληνυχχτα.να ζησουμε να τον θυμομαστε.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Opwsmathame οι εποχες εχουν αλλαξει..
Οπως ειδες αυριο θα εχει περισσοτερη αστυνομια και απο συνοδο g8
Το μονο ευκολο ειναι να εχουμε καμια 30αρια συλληψεις παλι..
ΠΑΟΚ G4Α

opws_mathame

• Guest
ναι αδερφε μου το ξερω οτι αλλαξαν οι εποχες.ειναι ντροπη για τη νεαπολη αυτοι η ανακοινωση.ειναι ο συνδεσμος που μαζι με τον πανελληνιο ειχα παντα στην καρδια μου.τα τυρακια κ το στυλακι περι φακας φαινεται οτι δεν ειναι νεαπολιτικες ατακες.το ξερουμε οτι οι εποχες αλαλζουν το εμπεδωσαμε απο το καλοκαιρι.απλα καλο ειναι να πεφτουν οι μασκες να δουμε ποιοι ειναι μαζζι μας κ ποιοι απεναντι μας.οτι μικρυναμε το καταλαβαμε.την τεταρτη θα δουμε το ποσο.