Author Topic: ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΤΖΙΑΣ (Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι)  (Read 553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή

http://www.youtube.com/watch?v=zKzI_-kwkLE&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=BGkNL5kyBDE&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=AIO6X904xSY (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=5KVXAfPknQk (Embedding disabled, limit reached)

Offline tsag

• Αλλαγή
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
οσο ταλεντο ειχε, τοσο τσαγανο του ελειπε, γιαυτο δε δικαιωσε τις προσδοκιες

Offline petrov

• Αλλαγή
Τι φλασιά?

Έλα ντε! Απλά γυρνούσα στις σελίδες του μπάσκετ και είδα ότι λείπουν ορισμένα ντοκουμέντα  ::)
Άσε που είναι αμαρτία να υπάρχουν τόπικ "Μάγλος" και "Γκρέγκορι" και να μην υπάρχουν οι παίκτες εκείνης της ομαδάρας.
Γι'αυτό και είχα κάνει και το τόπικ για τον Λέβιγκστον παλιά.
Μην ξεχνάς ότι οι τωρινοί 15-16χρονοι δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.
Είναι ιδέα μου ή δεν έχουμε δει από τότε μπάσκετ σαν αυτό;

http://www.youtube.com/watch?v=n-IAlUGQXxY&playnext=1&list=PL086F0FEB166702C9&index=10 (Embedding disabled, limit reached)

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Τι φλασιά?

Είναι ιδέα μου ή δεν έχουμε δει από τότε μπάσκετ σαν αυτό;

Γιαυτό ρε φίλε έχουμε κόψει το Μπάσκετ, όποιος έχει ζήσει όλα τα χρόνια με τις ομαδάρες που είχαμε τώρα πλέον γελάει όταν βλέπει τι ομάδα κατεβάζουμε.

Και τώρα σχετικά με Ρεντζιά εγω σκεφτόμουν.... γενικά και απο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, έχει γίνει τελικά τόσο μεγάλος κανείς απο αυτόυς που εκει στα νιάτα τους, 16-17 χρονών τους είχαν για τα σούπερ ταλέντα ??

Offline Català

• Αλλαγή
hkp, έγινε ο Πέτζα, πολύ μεγαλύτερος από κάθε προσδοκία.

Ούτε η αδυναμία μου Κένεθ Μπάρλοου υπάρχει σε τόπικ ρε Petrov...
Θυμάμαι Ρετζιά πριν 3-4 χρόνια καλεσμένο στην εκπομπή του γελοίου και με νοημοσύνη υπό το μηδέν γλείφτη βάζελου σκουντή, να μιλάνε για τη Μπάρτσα και να γίνεται ο εξής διάλογος:

-θα πήγαινες ποτέ στη ρεάλ;
-φυσικά και όχι
-γιατί;
-όποιος έχει παίξει στη Μπάρτσα και έχει νιώσει τι σημαίνει να είσαι μέρος αυτού του συλλόγου, δεν μπορεί να πάει να παίξει στους "άλλους". Είναι το όλο κλίμα της ομάδας, ο αέρας της πόλης. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή, όταν έκαναν παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ στο Καμπ Νου και είχε κάτι δεκάδες χιλιάδες κόσμο μέσα.
Ο μαλάκας ψιλογελάει και τον ρωτάει:
-στον άρη θα έπαιζες ποτέ;
-φυσικά και όχι, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟΥΣ που δεν θα πρόδιδα τη Μπάρτσα, δεν θα πρόδιδα και τον ΠΑΟΚ. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν κάτι πολύ ιδιαίτερο που μπορούν το νιώσουν μόνο όσοι το ζήσουν από μέσα .

Ντάξει, ίσως και να βάζω λίγο σάλτσα  ;D, αλλά πάνω κάτω έτσι τα είπε, το θυμάμαι γιατί κωλογούσταρα που μιλούσε έτσι και για τις δύο ομαδάρες μου, αν και ήταν γνωστό ότι ήταν ΠΑΟΚτσής από μικρός.
Στην ανακοίνωση απόσυρσής του είχε πει:

"Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να είχα την δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου, μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό, στην Ελλάδα και στην ομάδα που τόσο αγάπησα και υπηρέτησα, τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί μου και η σωματική μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπουν. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που καταβάλανε για να συνεργαστούμε."

Αν ήταν άλλος ίσως να ερχόταν να κωλοβαρέσει για τα ένσημα και να πουλάει και οπαδιλίκι, άσε που τότε άνετα έπαιζε και κουτσός ακόμα με αυτά τα χάλια που είχαμε και έχουμε εδώ και 10 χρόνια.
Και τα γράφω αυτά παρόλο που είμαι φόλα αντι-προσωπολάτρης και δεν είχα ποτέ ινδάλματα.

Και με το σκουλήκι στην Τούμπα στο ματς με το αεροπλανάκι να του ζαλίζει τον πούτσο ο μίνος

http://www.youtube.com/watch?v=BaY1E-mWcIQ (Embedding disabled, limit reached)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Γενικα διαφωνω να συγκρινουμε εποχες.....πριν απο 15 χρονια ζουσαμε αρχοντικα με 150 χιλιαδες δραχμες και τωρα.........
ετσι λοιπον δεν μπορουμε να συγκρινουμε και το τοτε μπασκετ με το τωρα.....και οχι μονο για τον ΠΑΟΚ αλλα συνολικα για το μπασκετ πανευρωπαικα(αν οχι παγκοσμια)!
εχεις σημερα ντανιλοβιτς,κουκοτς,ρατζα,ντιβατς κτλ κτλ κτλ;
Γιατι μηπως οι γαυροβαζελοι που το παιζουν μαγκες τωρα εχουν παικτες σαν τον γκαλη,τον γιαννακη,τον ταρπλει,τον φασουλα,τον πασπαλι,τον ρατζα κτλ;
Και αυτοι με τον περπερογλου,τον γκορντον,τον μαυροκεφαλιδη,τον τεπιτς και τον παπανικολαου βολευονται.

Το θεμα ειναι πως ΣΗΜΕΡΑ θα κανεις οσο μπορεις καλυτερη ομαδα.....και οταν λεμε ομαδα δεν εννοουμε μονο τους παικτες και τους προπονητες.....αλλα πως θα λειτουργει ως ομαδα ανταξια του ονοματος της.....και οχι καθε χρονο να ειναι με το ενα ποδι στην ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!

Και στις σημερινες δυσκολες συνθηκες γινεται ΜΟΝΟ με εναν τροπο!
Να εμπλακουν στον ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ οσοι περασαν απο αυτον!
Εχει αποδειχτει οτι σχεδον ολοι οσοι συνεδεσαν την πορεια τους με αυτη του ΠΑΟΚ θελουν να ξαναγυρισουν με καποιο τροπο να προσφερουν οπως μπορουν!
Επεστρεψαν σε διαφορετικες στιγμες και σε διαφορετικα ποστα οι: μπανε,κορφας,μπουντουρης,μπαλογιαννης,μαματζιολας,φλεβαρακης,αλεξανδρης,μαρκοπουλος,σταυροπουλος.
ΓΙΑΤΙ ολοι αυτοι συν τον ρετζια,τον τσεκο και τον σφαιροπουλο να μην ειναι ΟΛΟΙ μαζι στον ΠΑΟΚ;

ο μπανε στα δυσκολα φωναξε ΠΑΡΩΝ,ο μπουντουρης κρεμασε νωριτερα τα παπουτσια του και εφυγε απο μια πολυ οργανωμενη τοτε ομαδα(μαρουσι)γιατι μαζι με τον μπαλογιαννη πιστεψαν(δυστυχως) στον δροσο(αλλα τα κινητρα τους ηταν αγαθα),ο κορφας ανελαβε την ομαδα ως προπονητης για να την σωσει τις τελευταιες αγωνιστικες απο την Α2 εκεινη την φοβερη χρονια!

ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;

Εγω νομιζω πως ΟΛΟΙ θα στηριζαν γιατι ξερουν πως οτι θα κανουν αυτοι θα ειναι απο καλη διαθεση....γιατι εχουν αποδειξει την αγαπη τους στην ομαδα και δεν την εχουν ξεχασει ποτε!

ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΟΣΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ

Αν θυμαστε οταν ο μπανε ηταν προπονητης το γηπεδο ηταν ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ(πρωτοι με διαφορα τοτε στα εισιτηρια)!Και παρολο που ο μπανε τα πηγαινε χαλια ως προπονητης και η ομαδα ηταν μονιμως 6η ο κοσμος στηριζε γιατι ηταν Η ΣΗΜΑΙΑ του στον παγκο!
Και σε ανθρωπους σαν τον μπανε και σαν τους αλλους που αναφερα πιο πανω δεν μπορεις παρα να τους αναγνωρισεις πως οτι κανουν ειναι με αγαπη για την ομαδα!γιατι την εχουν πονεσει οσο κανεις αλλος!οποτε ο κοσμος τους συγχωρει και πιο ευκολα τα λαθη.
δεν ειναι τυχαιο που τοσο καιρο ΚΑΝΕΙΣ δεν λεει τιποτα για τον σταυροπουλο αλλα μονο για τον κανωτα και τους λοιπους......ουτε καν για τον μαρκοπουλο που ειναι πολυ κατωτερος του αναμενομενου δεν ακουγονται πολλα(εκτος απο μενα που τον πυροβολω συνεχεια;D)!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Κάποτε έβλεπες την ψυχάρα τον Μπάνε να δέρνει τον αρκούδο τον νικόλαο γεωργαλή μέσα στο παλέ, έβλεπες έναν παθιασμένο Μπάνε να κλαίει με αναφιλητά στο παλε ντε μπολιέ και να εμπνέει ολόκληρη νεολαία. Κακά τα ψέμματα, πέρα από το καθαρά μπασκετικό μέρος, τέτοιοι παίκτες-σύμβολα που αλλάζουν και τον ρου της ιστορίας μιας ομάδας τρελαίνουν τον κόσμο και οι συγκρίσεις για τις γενιές που τα έζησαν είναι αναπόφευκτες.
Εδώ και τόσα χρόνια παίζεις με κομπάρσους, που θα έπρεπε κανονικά πρώτα να προσκυνάνε αυτές τις φανέλες και μετά να τις φοράνε, γιατί ούτε μπορούν να καταλάβουν σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται. Πώς να φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο και πώς να κάνεις ομάδα, αν δεν έχεις διοίκηση; Προσωπικά έχω τεράστιο πρόβλημα να παρακολουθήσω εδώ και πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ. Να πάρω διαρκείας, να βοηθήσω, αλλά μη με βάλεις να βλέπω τέτοια γατάκια. Δεν την παλεύω, πώς να το πω. Θέλω να ζω μόνο με τις αναμνήσεις.
Ον τόπικ: Άλλος ένας παίκτης ο Ρετζιάς που ήρθε στον ΠΑΟΚ παιδάκι, φάγαμε εμείς την ταλαιπωρία για να ψηθεί και όταν μπορούσε πλέον σιγά σιγά να προσφέρει ώριμο μπάσκετ, πέταξε το πουλάκι. Πρέπει να κάνει πάντως το σταυρό του για το άστρο που είχε στη ζωή του, για τις προσωπικότητες που είχε  την τύχη να έχει συμπαίκτες στην ΠΑΟΚάρα της εποχής εκείνης και για το γαμημένο το ύψος που του έδωσε η μάνα του, αυτό που στέρησε η φύση από πολλούς από εμάς, εξίσου μεγάλα ταλέντα της εποχής εκείνης.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Που την γαμαει ο ρετζιας
κ ο τσεκος ο αληταρας

ΠΑΟΚ ολε ολε

ωραίες εποχές

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Και στην άλλη του εκδοχή

κορφας μπουντουρης και ρετζιας
κ ο τσεκος ο αληταρας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τι είχε ακούσει κι αυτό το παιδί.........(και όχι άδικα συνήθως..)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
στο φάιναλ φορ euroleague βάζελος γκέυ βγήκε φόρα παρτίδα στον Σέντρα fm και είπε ότι υποστηρίζει γκευ... και ότι  είναι η ομάδα που πάντα υποστήριζε. την επόμενη ημέρα έφαγε γαμόσταυρο κατ ιδίαν... στις εκλογές του 2010 εκλέχθηκε Περιφερειακός σύμβουλος... το εξαργύρωσε προφανώς.