hkp, έγινε ο Πέτζα, πολύ μεγαλύτερος από κάθε προσδοκία.
Ούτε η αδυναμία μου Κένεθ Μπάρλοου υπάρχει σε τόπικ ρε Petrov...
Θυμάμαι Ρετζιά πριν 3-4 χρόνια καλεσμένο στην εκπομπή του γελοίου και με νοημοσύνη υπό το μηδέν γλείφτη βάζελου σκουντή, να μιλάνε για τη Μπάρτσα και να γίνεται ο εξής διάλογος:
-θα πήγαινες ποτέ στη ρεάλ;
-φυσικά και όχι
-γιατί;
-όποιος έχει παίξει στη Μπάρτσα και
έχει νιώσει τι σημαίνει να είσαι μέρος αυτού του συλλόγου, δεν μπορεί να πάει να παίξει στους "άλλους". Είναι το όλο κλίμα της ομάδας, ο αέρας της πόλης. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή, όταν έκαναν παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ στο Καμπ Νου και είχε κάτι δεκάδες χιλιάδες κόσμο μέσα.
Ο μαλάκας ψιλογελάει και τον ρωτάει:
-στον άρη θα έπαιζες ποτέ;
-φυσικά και όχι, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟΥΣ που δεν θα πρόδιδα τη Μπάρτσα, δεν θα πρόδιδα και τον ΠΑΟΚ.
Αυτές οι δύο ομάδες έχουν κάτι πολύ ιδιαίτερο που μπορούν το νιώσουν μόνο όσοι το ζήσουν από μέσα .
Ντάξει, ίσως και να βάζω λίγο σάλτσα

, αλλά πάνω κάτω έτσι τα είπε, το θυμάμαι γιατί κωλογούσταρα που μιλούσε έτσι και για τις δύο ομαδάρες μου, αν και ήταν γνωστό ότι ήταν ΠΑΟΚτσής από μικρός.
Στην ανακοίνωση απόσυρσής του είχε πει:
"Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να είχα την δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου, μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό, στην Ελλάδα και στην ομάδα που τόσο αγάπησα και υπηρέτησα, τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί μου και η σωματική μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπουν. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που καταβάλανε για να συνεργαστούμε."
Αν ήταν άλλος ίσως να ερχόταν να κωλοβαρέσει για τα ένσημα και να πουλάει και οπαδιλίκι, άσε που τότε άνετα έπαιζε και κουτσός ακόμα με αυτά τα χάλια που είχαμε και έχουμε εδώ και 10 χρόνια.
Και τα γράφω αυτά παρόλο που είμαι φόλα αντι-προσωπολάτρης και δεν είχα ποτέ ινδάλματα.
Και με το σκουλήκι στην Τούμπα στο ματς με το αεροπλανάκι να του ζαλίζει τον πούτσο ο μίνος
http://www.youtube.com/watch?v=BaY1E-mWcIQ (Embedding disabled, limit reached)