Author Topic: ολυμπιακός βόλου- ΠΑΟΚ 0-3 Σάββατο 15/01/2011 ώρα 19:30 novasports2  (Read 8382 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
και για να τελειωνουμε, για μενα χτες μαγκια ηταν που πηγες πηρες το πανο...μαγκια που εκανες καταληψη στην πολη ησυχα ωραια και μετα καταληψη στο γηπεδο...μαγκια που οι βολιωτες ηταν λιγοτεροι απο σενα.....μαγκια που ακουγοσουνα σε ολη την πολη με το αργο ΠΑΟΚ..

ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ YOUTUBE OXI. Κατι τετοιες μαγκιες πληρωνονται και αμα εχεις παντελονια θα δεχτεις την τιμωρια και οχι να σκουζεις και να παρακαλας καθε πιλαβιο-μπιτσαξη να μη σε τιμωρησει...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
. θα δεχτεις την τιμωρια και οχι να σκουζεις και να παρακαλας καθε πιλαβιο-μπιτσαξη να μη σε τιμωρησει...
δηλαδή να δεχτούμε ότι εμείς θα παίζουμε με άλλους νομους στο ίδιο πρωτάθλημα...κάπου έχετε μπερδευτεί νομίζω  η μιλάμε και δεν καταλαβαινόμαστε....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

euboia4

• Guest
εχει πλακα που πολλοι απο μας πιστευουν ακομη σε ισονομια στην Ελλαδα το 2011
τοσα χρονια μυαλο δεν βαλαμε

Offline blue_eyes

• Βασικός
δε μου λες ρε μπλου, αυτοι οι λιγοι που κανουν κακο στον ΠΑΟΚ, υπαρχουν μονο στον ΠΑΟΚ? μηπως η νοοτροπια, κ της συγκρουσης με τους μπατσους, και της παραβατικοτητας και του ντου ειναι γενικοτερο φαινομενο?? κ αν ναι, γιατι μονο ο ΠΑΟΚ μενει πισω απο αυτους, ενω οι αλλοι κ πρωταθληματα παιρνουν, κ 'επενδυτες' που χωνουν πακετα προσελκυουν και λαδι παντα βγαινουν?

αφηστε τη ψυχωση και κοιταξτε λιγο περα απο τη μυτη σας...ελεος με τη καραμελα...
ναι ρε φιλε υπαρχουν και αλλου, ειναι γενικο φαινομενο αλλα εγω κοιταω την ομαδα μου

και κοιταω την ομαδα μου γιατι δεν εχει κανενα αλλο να την βοηθησει φιλε παρα μονο εμενα, εσενα και το καθε παιδι που αγαπαει τον ΠΑΟΚ

δεν υπαρχει το κεφαλαιο οπως σε παο-οσφπ για να βγουμε λαδι οπως λες.. εμεις θα βοηθησουμε οικονομικα, εμεις θα λυσουμε τα προβληματα μας, εμεις θα την προστατευσουμε την ομαδα

δεν με ενδιαφερει τι κανουν στον παο κτλ, ας κανουν και ντου σε καθε ματς.. εγω σαν φιλος του ΠΑΟΚ θα προστατευσω την δικη μου γιατι δεν εχω κανενα πιλαβιο, κανενα μαρινακη να με σωσει

opws_mathame

• Guest
iron συνηθως αυτοι που τα σπανε δεν ειναι αυτοι που τραβανε τα βιντεο.τωρα μπορεις να πουλας οση τρελλιτσα θες για εκθεσεις ιδεων κ τετοια στ αρχιδια μου κιολας ετσι κ αλλιως αλλη ομαδα υποστηριζουμε.εγω τοι να μας τιμωρησουν την εδρα το βλεπω σαν μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια για πολεμο κ ματσ κυπελλου με γαβρο που θα μυριζει μπαρουτι ειδικα αν στο δευτερο ματσ παιζετε η προκριση.αν δεν εχεις καταλαβει σε τι μπουρδελο ζουμε κ νομιζεις οτι ζεις στη νορβηγια δε θα σε επαναφερω εγω στην πραγματικοτητα.απλα βγες λιγο απ το καβουκι σου κ δες τι γινεται.οι γαβροι σκοτωσαν αντιπλαο οπαδο τη βγαλανε λαδι και ειχαν και ατομα που ηταν στο διοικητικο συμβουλιο κ τους υπερασπιστηκε η ιδα η παε τους.κ εσυ κ κατι αντιστοιχη με βλαχοννοτροπια εχουν βρει το μοναδικο κομματι του ΠΑΟΚ π ειχε υγεια για να πετανε λασπη

Offline dave

• Αλλαγή
δεν εχεις κεφαλαιο ομως γιατι αυτοι οι 100 καφροι διωχνουν τους επενδυτες! η οχι? :P

opws_mathame

• Guest
οχι.απλα δεν υπαρχει σοβαρος επενδυτης να βαλει τα λεφτα του σ αυτο το μπουρδελο με προκαθορισμενο πρωταθλητη

Offline dave

• Αλλαγή
στο μπλου αναφερομαι οπως μαθαμε κ ειναι ελαφρως ειρωνικο αυτο που λεω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
iron συνηθως αυτοι που τα σπανε δεν ειναι αυτοι που τραβανε τα βιντεο.τωρα μπορεις να πουλας οση τρελλιτσα θες για εκθεσεις ιδεων κ τετοια στ αρχιδια μου κιολας ετσι κ αλλιως αλλη ομαδα υποστηριζουμε.εγω τοι να μας τιμωρησουν την εδρα το βλεπω σαν μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια για πολεμο κ ματσ κυπελλου με γαβρο που θα μυριζει μπαρουτι ειδικα αν στο δευτερο ματσ παιζετε η προκριση.αν δεν εχεις καταλαβει σε τι μπουρδελο ζουμε κ νομιζεις οτι ζεις στη νορβηγια δε θα σε επαναφερω εγω στην πραγματικοτητα.απλα βγες λιγο απ το καβουκι σου κ δες τι γινεται.οι γαβροι σκοτωσαν αντιπλαο οπαδο τη βγαλανε λαδι και ειχαν και ατομα που ηταν στο διοικητικο συμβουλιο κ τους υπερασπιστηκε η ιδα η παε τους.κ εσυ κ κατι αντιστοιχη με βλαχοννοτροπια εχουν βρει το μοναδικο κομματι του ΠΑΟΚ π ειχε υγεια για να πετανε λασπη

Και τι σημαινει αυτο ρε φιλε..Οτι εκαναν σωστα οι γαυροι?
Αν δικοι μας σκοτωναν οπαδο θα επρεπε να τους υπερασπιστει ο ζαγορακης??Τι ακουμε ρε...
Εδω εδειραν και ληστεψαν υπαλληλους κυλικειων και ειναι το "μοναδικο κομματι του ΠΑΟΚ που εχει υγεια"
Καλα...
ΠΑΟΚ G4Α

opws_mathame

• Guest
δηλ εμεις πρπει να τους ξεσκεπασουμε ρε αδερφε?δεν εχει νοημα να συνεχισω αυτη την κουβεντα καθως καποιοι μονιμα εχουν την αποψη οτι οι οντως ανεγκεφαλοι φταινε.δεν ειμαι 15 χρ να βγαινω να βαζω φωτιες σε καρεκλακια ρε φιλε ουτε γουσταρω να γινονται αυτα.απλα οταν σαν ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπιζουμε το προβλημα που δημιουργηθηκε απο κοινου της ενδεχομενης τιμωριας δε διορθωενεται τπτ με το νβα βρουμε ποιος φταει.ειναι σαν βγει η κορη σου εξω το βραδυ να τη βιασουν κ εσυ να της λες που γυρνουσες τετοια ωρα στα σκοταδια μονη σου.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
δε θα μιλήσω για τα σκηνικά έξω από το γήπεδο προφανώς γιατί εικόνα δεν έχω και κατά βάση γιατί μάλλον έγινε ότι έγινε τις υπόλοιπες 30000 φορές όπου πρέπει ο ΠΑΟΚ να φανεί κακός και να του τη σερβίρουν.

συμφωνω 1000%

ΚOKKINEΣ ΦΑΝΕΛΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω ρωταω γιατι ημουν αλλα δεν ημουν μπροστα οπως και το 90% του κοσμου που ειχε ηδη μπει...ξερει κανεις γιατι ξεκινησανε τα σουτια η απλα λετε;ξερει κανεις αν χρειαστηκαν προκληση για να ξεκινησουν η απλα λετε;γιατι εγω θυμαμαι τις τελευταιες φορες να μην χρειαζονται καν προκληση για να μας ψεκασουν...

μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιο το νοημα ο μπατσος να σπρωχνει εναν πιτσιρικα 6 ετων να περπατησει πιο γρηγορα;

μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι καθε φορα που παω να δω τον ΠΑΟΚ ειτε προκειται για μπαλα με 5 χιλιαδες κοσμο ειτε για μπασκετ με 100 ατομα εχω απεναντι μου ρομποκοπ ετοιμους για ολα με τις μασκες φορεμενες 2 ωρες πριν στην μαπα;

οταν καποιος καθησει και μου τα εξηγησει  αυτα που ρωταω τοτε θα κατσω να ακουσω τι εχει να μου πει για καφρους ρετσινοπνιχτες και πρεζονια...

προσωπικα δεν εχω πεταξει ουτε κερμα στο γηπεδο δεν εχω σπασει ουτε καθισμα ολα αυτα τα χρονια γιατι υποψιαζομαι πως παιζει και να μου το χρεωσει κανεις αυτο...

Offline corrupt

• Αλλαγή
ντειβ ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ειναι και αυτοι μερος του προβληματος.. ναι χρειαζεσαι καλυτερη διοικηση και ναι δεν χρειαζεσαι τετοιους οπαδους

οπως_μαθαμε εσυ ησουν, εμεις δεν φταιμε σε τιποτα παλι δηλάδη; εγω με αυτα που ειδα το θεωρω υποκριτικο να τα ριχνουμε μονο στους μπατσους

μπαρον καρκινωματα δεν υπαρχουν μονο στην αστυνομια αλλα και αναμεσα μας.. μια μεριδα τυπων που ακολουθουν τον ΠΑΟΚ εγω δεν τους θεωρω συνοπαδους, δεν τους θεωρω ΠΑΟΚ γιατι δεν πονανε τον ΠΑΟΚ αλλα την παρτη τους και τα γουστα τους

αλλα ποιος να παραδεχτει αυτα τα πραγματα.. πονανε και δεν αρεσει

Γίνε ΑΟΤ ρε φίλε στην τελική άμα σε χαλάει τόσο ο λαός και η ποιότητα του λαού αυτής της ομάδας, εμείς τι χρωστάμε δηλαδή να σε έχουμε "συνοπαδό";

Αναρωτήθηκες ποτέ αν ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τύπους σαν και σένα; Για να το δούμε λίγο και απ' την ανάποδη...
Γιατί εσύ αν ήσουν χθες στο γήπεδο την ώρα που οι μπάτσοι ανοίγανε κεφάλια ΠΟΛΥ πριν γίνουν τα επεισόδια και περνούσανε από φάλαγγα γέρους και μικρά παιδιά που πήγανε να δούνε ένα ποδοσφαιρικό ματς, αντί να κάνεις κάτι για να προστατέψεις αυτό τον κόσμο το πθανότερο θα ήταν να κρατάς κάνα τεφτέρι με υπολογισμούς.

Ανθρώπους σαν και σένα που πριν απ' όλα σπεύδουν να τείνουν το δάχτυλο σε "συνοπαδούς" τους (γιατί εσύ μόνο οπαδός δεν είσαι), για το οτιδήποτε, δεν έχει καμιά σημασία η αφορμή, να είσαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ δεν τους χρειάζεται.

Τώρα το αν αυτοί που ταλαιπωρούνται, κάνουν χιλιόμετρα, μαλώνουν γι'αυτο με όλο τον κοινωνικό και οικογενειακό τους περίγυρο, τρώνε στη μάπα χημικά και ξύλο, κάνουν φυλακή για τον ΠΑΟΚ δεν πονάνε την ομάδα, αλλά την πονάς εσύ που κάθεσαι μπροστά σε μια οθόνη και ζωγραφίζεις ασπρόμαυρα προβατάκια στο pc, νομίζω πρέπει να είναι κάποιος κλινικά κρετίνος για να το δεχτεί σαν συλλογιστικό αξίωμα.

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Η ηλιθιοτητα που μας χαρακτηριζει ως Π.Α.Ο.Κ. συνεχιζεται και μετα τα καθοδηγουμενα επεισοδεια που γιναν εχθες στον Βολο....!!Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου στα ραδια και στα site...
Μπραβο ρε μαγκες συνεχιστε ετσι...ξερετε καλυτερα απο το μετεριζι του pc και του sms...    :emetos: :emetos: :emetos:

Γίνε ΑΟΤ ρε φίλε στην τελική άμα σε χαλάει τόσο ο λαός και η ποιότητα του λαού αυτής της ομάδας, εμείς τι χρωστάμε δηλαδή να σε έχουμε "συνοπαδό";

Αναρωτήθηκες ποτέ αν ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τύπους σαν και σένα; Για να το δούμε λίγο και απ' την ανάποδη...
Γιατί εσύ αν ήσουν χθες στο γήπεδο την ώρα που οι μπάτσοι ανοίγανε κεφάλια ΠΟΛΥ πριν γίνουν τα επεισόδια και περνούσανε από φάλαγγα γέρους και μικρά παιδιά που πήγανε να δούνε ένα ποδοσφαιρικό ματς, αντί να κάνεις κάτι για να προστατέψεις αυτό τον κόσμο το πθανότερο θα ήταν να κρατάς κάνα τεφτέρι με υπολογισμούς.

Ανθρώπους σαν και σένα που πριν απ' όλα σπεύδουν να τείνουν το δάχτυλο σε "συνοπαδούς" τους (γιατί εσύ μόνο οπαδός δεν είσαι), για το οτιδήποτε, δεν έχει καμιά σημασία η αφορμή, να είσαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ δεν τους χρειάζεται.

Τώρα το αν αυτοί που ταλαιπωρούνται, κάνουν χιλιόμετρα, μαλώνουν γι'αυτο με όλο τον κοινωνικό και οικογενειακό τους περίγυρο, τρώνε στη μάπα χημικά και ξύλο, κάνουν φυλακή για τον ΠΑΟΚ δεν πονάνε την ομάδα, αλλά την πονάς εσύ που κάθεσαι μπροστά σε μια οθόνη και ζωγραφίζεις ασπρόμαυρα προβατάκια στο pc, νομίζω πρέπει να είναι κάποιος κλινικά κρετίνος για να το δεχτεί σαν συλλογιστικό αξίωμα.

1000% μαζι σου!!!

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ENA ΖΗΤΗΜΑ  ειναι αν εχουμε ευθυνη εμεις που σαν μαλακες  πεφτουμε συνεχεια στο λακκο που μας στηνουν, αν τρωμε τυρακι κλπ. Εχουμε το χρονο να το συζητησουμε και να πλακωθουμε μεταξυ μας γι αυτο. Συμφωνωντας ή διαφωνωντας μεταξυ μας. Εσωτερικο-οικογεναιακο και διαχρονικο μας θεμα.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ειναι η ισονομια, οι αλλοθρησκοι, το ΠΟΚ, τα 2 μετρα και τα 2 σταθμα, η σημαδεμενη τραπουλα κλπ. Εδω δε χωραει διαφωνιες. Η παμε ολοι μαζι μια γροθια ή την κατσαμε.

Ας τα ξεχωρισουμε τα 2 θεματα, παντα προς το συμφερον του ΠΑΟΚ.

Βγήκαν οι υπερασπιστές του τίποτα πρώτοι πρώτοι να υπερασπιστούν το προκαθορισμένο τίποτα που σίγουρα θα κάνει ένα μεγάλο τίποτα για να γλιτώσουμε από τιμωρία. Οι ίδιοι που υπερασπίζονται τη κλεψιά και θεωρούν ότι η οικονομική κρίση σε κάνει και κλέφτη. Εμένα πάντως δεν με έκανε ακόμη...

αδερφε cure δεν σε πιανω σε ποιους αναφερεσαι, αναλυσε το σε παρακαλω, ποιος ειναι ποιος?
« Last Edit: January 16, 2011, 20:59:18 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν ξεχωρίζονται τόσο εύκολα τα δύο θέματα.
Ο λάκκος που λες ότι μας στήνουν ποιος είναι; Ότι σε ένα πρωτάθλημα της ατιμωρησίας, της αδικίας και της πουστιάς, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι σε εσένα είναι πολύ πιθανό να ισχύσουν διαφορετικοί νόμοι (ή άλλα μέτρα και σταθμά). Άρα ο λάκκος που μας στήνουν είναι ακριβώς η σημαδεμένη τράπουλα.
Και το ερώτημα εντέλει είναι αν θα το αποδεχτείς σκύβοντας ουσιαστικά το κεφάλι και θα είσαι πάντα εν γνώσει σου με χαντικαπ στον ανταγωνισμό. Ή θα τους προκαλέσεις στα ίσια με αυξημένες πιθανότητες τιμωρίας, αλλά υπό την απειλή να τα κάνεις όλα πουτάνα και με την ηθική ικανοποίηση που συνεπάγεται μια τέτοια στάση.
Το πιο πάνω ερώτημα φυσικά καλείται να το απαντήσει η διοίκηση

Offline toy

• Αλλαγή
δλδ δεν έχουμε καμία ευθύνη για το πανηγύρι και τα επεισόδια με τους βλαχοστρούμφ ε?
και εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το ορθό της αντίδρασης (πολιτικά) από το ορθό της δικαίωσης πραγματικά...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline spartiatis

• Αλλαγή

μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι καθε φορα που παω να δω τον ΠΑΟΚ ειτε προκειται για μπαλα με 5 χιλιαδες κοσμο ειτε για μπασκετ με 100 ατομα εχω απεναντι μου ρομποκοπ ετοιμους για ολα με τις μασκες φορεμενες 2 ωρες πριν στην μαπα;

τι τα θες, τι τα θες ολοι τους ειναι αδερφες._

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν ξέρω αν ξεχωρίζονται τόσο εύκολα τα δύο θέματα.
Ο λάκκος που λες ότι μας στήνουν ποιος είναι; Ότι σε ένα πρωτάθλημα της ατιμωρησίας, της αδικίας και της πουστιάς, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι σε εσένα είναι πολύ πιθανό να ισχύσουν διαφορετικοί νόμοι (ή άλλα μέτρα και σταθμά). Άρα ο λάκκος που μας στήνουν είναι ακριβώς η σημαδεμένη τράπουλα.
Και το ερώτημα εντέλει είναι αν θα το αποδεχτείς σκύβοντας ουσιαστικά το κεφάλι και θα είσαι πάντα εν γνώσει σου με χαντικαπ στον ανταγωνισμό. Ή θα τους προκαλέσεις στα ίσια με αυξημένες πιθανότητες τιμωρίας, αλλά υπό την απειλή να τα κάνεις όλα πουτάνα και με την ηθική ικανοποίηση που συνεπάγεται μια τέτοια στάση.
Το πιο πάνω ερώτημα φυσικά καλείται να το απαντήσει η διοίκηση

Γιατι πρεπει να δωσει απαντηση η διοικηση ΜΟΝΟ και οχι και εμεις?
Και τι θα πει πουτανα? ποσο πουτανα? Αλλα ορια εγω, αλλα εσυ, αλλα καποιος αλλος.
Ο καθενας θα κινειται οπως γουσταρει?

Η κεντρικη ιδεα απο οσα ειπα ειναι οτι ΑΜΕΣΑ πρπει να κινηθουμε ενωτικα ολοι μαζι και να αποτρεψουμε την τιμωρια. Αν εχουμε ή οχι ευθυνη ΚΑΙ ΠΟΣΗ και εμεις ειναι μια αλλη ιστορια που χωραει πολυ συζητηση και δεν πρεπει να την κανουμε τωρα.

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Θα ήταν καλό όποιος γράφει να αναφέρει αν ήταν και στο γήπεδο γιατί υποψιάζομαι πως οι περισσότεροι που σήμερα ρίχνουν ευθύνες στον κόσμο, ΔΕΝ ήταν στο γήπεδο!

Να ξεκαθαρίσουμε  προς τους μπούφους αυτούς πως τα δακρυγόνα πετάχτηκαν ΜΕΣΑ στο πέταλο του  γηπέδου από μπάτσους που ήταν απ έξω και στην θύρα των επισήμων.  Εκείνη την ώρα το γήπεδο ΜΕΣΑ ήταν εκκλησία!

Να ξεκαθαρίσουμε  επίσης προς τους ίδιους μπούφους πως δεν έγινε κανένα ντου γιατί απλά δεν υπήρχε κανένας έλεγχος εισιτηρίων στις ορθάνοικτες πόρτες του γηπέδου!

Τέλος, κάποιος είπε γ αυτούς που ρήμαξαν τα κιλικία. Υπό κανονικές συνθήκες θα συμφωνούσα, ΑΛΛΑ. . . η ζημιά σ αυτούς έγινε μετά τα χημικά. Περίμενες εσύ δλδ κάποιος που έφαγε χημικά και δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του να πληρώσει για το νερό; ; Αν ναι, είσαι αφελείς!

Α! έτσι για την ιστορία, μετά τα χημικά ξεκίνησαν και οι φασαρίες με τους οπαδούς του Βόλου. Μέχρι εκείνη την ώρα υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων στην ίδια θύρα!

Αυτά ήθελα να πω. Συνεχίστε τώρα να κράζετε τους «μπερδεμένους»  του ΠΑΟΚ και να λέτε πως για τα χημικά υπήρχε λόγος.  . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!