ντειβ ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ειναι και αυτοι μερος του προβληματος.. ναι χρειαζεσαι καλυτερη διοικηση και ναι δεν χρειαζεσαι τετοιους οπαδους
οπως_μαθαμε εσυ ησουν, εμεις δεν φταιμε σε τιποτα παλι δηλάδη; εγω με αυτα που ειδα το θεωρω υποκριτικο να τα ριχνουμε μονο στους μπατσους
μπαρον καρκινωματα δεν υπαρχουν μονο στην αστυνομια αλλα και αναμεσα μας.. μια μεριδα τυπων που ακολουθουν τον ΠΑΟΚ εγω δεν τους θεωρω συνοπαδους, δεν τους θεωρω ΠΑΟΚ γιατι δεν πονανε τον ΠΑΟΚ αλλα την παρτη τους και τα γουστα τους
αλλα ποιος να παραδεχτει αυτα τα πραγματα.. πονανε και δεν αρεσει
Γίνε ΑΟΤ ρε φίλε στην τελική άμα σε χαλάει τόσο ο λαός και η ποιότητα του λαού αυτής της ομάδας, εμείς τι χρωστάμε δηλαδή να σε έχουμε "συνοπαδό";
Αναρωτήθηκες ποτέ αν ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τύπους σαν και σένα; Για να το δούμε λίγο και απ' την ανάποδη...
Γιατί εσύ αν ήσουν χθες στο γήπεδο την ώρα που οι μπάτσοι ανοίγανε κεφάλια ΠΟΛΥ πριν γίνουν τα επεισόδια και περνούσανε από φάλαγγα γέρους και μικρά παιδιά που πήγανε να δούνε ένα ποδοσφαιρικό ματς, αντί να κάνεις κάτι για να προστατέψεις αυτό τον κόσμο το πθανότερο θα ήταν να κρατάς κάνα τεφτέρι με υπολογισμούς.
Ανθρώπους σαν και σένα που πριν απ' όλα σπεύδουν να τείνουν το δάχτυλο σε "συνοπαδούς" τους (γιατί εσύ μόνο οπαδός δεν είσαι), για το οτιδήποτε, δεν έχει καμιά σημασία η αφορμή, να είσαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ δεν τους χρειάζεται.
Τώρα το αν αυτοί που ταλαιπωρούνται, κάνουν χιλιόμετρα, μαλώνουν γι'αυτο με όλο τον κοινωνικό και οικογενειακό τους περίγυρο, τρώνε στη μάπα χημικά και ξύλο, κάνουν φυλακή για τον ΠΑΟΚ δεν πονάνε την ομάδα, αλλά την πονάς εσύ που κάθεσαι μπροστά σε μια οθόνη και ζωγραφίζεις ασπρόμαυρα προβατάκια στο pc, νομίζω πρέπει να είναι κάποιος κλινικά κρετίνος για να το δεχτεί σαν συλλογιστικό αξίωμα.