Author Topic: Dinamo Zagreb- ΠΑΟΚ 0-1 Tετάρτη 15/12/10 ώρα 20:00 novasports 4  (Read 9271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
καπου ειδα μιαμιση αλλου 2 κ τεταρτο...οποιος ειναι να παει ασ ξεκινησει

κ ενα προφητικο βιντεακι

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
στουτγκάρδη θα ήταν ότι καλύτερο.
αν k έχουν καλή ομάδα σαν μονάδες παλεύουν φέτος να μην πέσουν , οποτε θα ρίξουν όλο το βάρος στην μπουντεσλίγκα να αποφύγουν το μοιραίο.
εννοείτε ότι θα είμαστε τουλάχιστον 10,000 εκεί μέσα...
το μοναδικό μειονέκτημα ότι φτιάχνουν το γήπεδο τους k δεν υπάρχει πέταλο για του φιλοξενουμενους οπαδούς.

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
και αν τυχουμε μαυτους που θα κατσουν οι γερμανοι :o

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Λεβερκούζεν. Όσο την έχω δει είναι τραγωδία και το γερμανικό πρωτάθλημα έχει διακοπή.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
15-12-2010!!!! μια ακομη ιστορικη μερα για το συλλογο. προσωπικα ειμαι τρισευτυχισμενος οπως και ολοι οι απανταχου ΠΑΟΚτσηδες αυτη τη στιγμη.συγχαρητηρια στους παιχτες για την καλη και κυριως ουσιαστικη αυτη εμφανιση.και οι 11 ηταν τοσο συγκεντρωμενοι ολοκληρο το 90λεπτο και εδειξαν οτι πηγαν κροατια μονο για τη νικη που θα εφερνε την προκριση.
                                                         ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.
                                                 ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ.
Το ειπα ρε πουστη μου, ο ΠΑΟΚ ειναι για τετοια παιχνιδια. Περιμενα προκριση αλλα δεν μπορουσα να προβλεψω σκορ, παντως σιγουρα δεν περιμενα 0-1! Μου φαινεται απιστευτο οτι δεν φαγαμε γκολ και οτι ο κοντος σκοραρε!

Ο ΠΑΟΚ μας στους 32 και οι 30000 καταδοτες-τσιρακια θα εχουν μια ζωη το κασκολ δωρακι με το σημα του ΠΑΟΚ να θυμουνται την πουτσα που φαγανε!

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
FANTASTIC

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Offline savage republic

• Βασικός
Έχει και βιντεάκι με μερικές ευκαιρίες μας στο σάιτ της ουέφα:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/matches/season=2011/round=2000128/match=2003051/postmatch/report/index.html?autoplay=true&vid=1579717

μεγάλη χαρά, η καρδιά πήγε να σπάσει. Απαράδεκτη εμφάνιση στο πρώτο, μεγάλη στο δεύτερο και με λίγο πιο καθαρό μυαλό θα μιλούσαμε για θρίαμβο σπάνιας έκτασης. Γιατί είναι θρίαμβος. Μεγάλες στιγμές. Περιμένω την κλήρωση πως και πως.

Μόνο για έναν παίκτη, πλην του ηρωικού Βιτόλο, θέλω να πω κάτι. Τι πάσα, τι επιθετικός ολοκληρωμένος και παρόλη την απειρία του είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει. Θέλει παιχνίδια και σ' αυτό το επίπεδο. Θα τα καταφέρει. Τουλάχιστον έτσι δείχνει. Πολύ καλές οι τοποθετήσεις και οι κινήσεις του. Ξεπερνάει και τους φόβους του σιγά σιγά. Επανέρχεται ο τσαμπουκάς. Στήριξη μέχρι τέλους στον δικό μας Κλάους.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=jB_uvO0wHCQ (Embedding disabled, limit reached)
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **

northeagle_4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=nVyUw4WtFUg (Embedding disabled, limit reached)

ο φιλος αραβας δεν κανει να λειπει.

apostolos

• Guest
Το δα κι εγώ αλλά αυτό είναι σχόλια μετά το ματς, δεν βρίσκω το live ρε γαμώτο, με κραυγές κλπ....

Offline lik4

• Αλλαγή
http://www.dailymotion.com/video/xg57m7_panigyrismoi-sto-aeroplano-4_sport (Embedding disabled, limit reached)

Βιερίνια    :'(   :'(   :'(   :'(

Offline Suicidal

• Βασικός
χαχαχαχαχαχαχαχαχα, ο Βιερίνια ΑΚΡΙΒΟΣ σαν την κόρη μου κάνει
οταν περιμένει καθουμενη στο καρεκλάκι της το φαγητό......  μα ΟΛΟΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ !!!!
:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

zagorakis

• Guest
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΕΡΑΤΕΡ

Δυστυχώς αυτή η υποδοχή της ομάδας του Δικεφάλου, σημαδεύτηκε από ανελέητη επίθεση δέκα οπαδών του ΠΑΟΚ κατά ενός οπερατέρ.
Οι συγκεκριμένοι φάνηκε ότι περίμεναν τον συνεργάτη τηλεοπτικού σταθμού και τον χτύπησαν με πολλά αντικείμενα (μεταξύ των οποίων και μπουκάλια) με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο λόγος(;;;) έχει να κάνει με το ότι ο συγκεκριμένος κατηγορείται ότι διένειμε το βίντεο με την επίθεση στο λεωφορείο των φίλων του ΠΑΟΚ.
Το περιστατικό αμαύρωσε μία μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Η αστυνομία δυστυχώς κοιτούσε και σε αυτό το περιστατικό.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4624

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ  ;)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Μας τα έπρηξαν για την κατάμεστη και "καυτή" έδρα.. Κατάμεστη, οκ... Αλλά καυτή;;;  :extralaugh:

Τους βλέπαμε και σκεφτόμασταν... Που να είχε κάνα δυχίλιαρο κομάντα μέσα και να τραγουδάνε γυμνοί κάνοντας χαβαλέ στους πάντες... Καημένοι κροάτες, χουλιγκάνοι του κώλου...

Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν μου άρεσε και πολύ η ομάδα. Είχε διαστήματα που είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά τον περισσότερο χρόνο ήμασταν κάτω από το κέντρο...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
χαχαχαχαχαχαχαχαχα, ο Βιερίνια ΑΚΡΙΒΟΣ σαν την κόρη μου κάνει
οταν περιμένει καθουμενη στο καρεκλάκι της το φαγητό......  μα ΟΛΟΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ !!!!
:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Català

• Αλλαγή
Χαλίλχοτζις ή όπως στον πούτσο σε λένε, τώρα συνέχισε τις δηλώσεις για το αν αξίζαμε ή όχι τη νίκη, και μόλις τελειώσεις τράβα κάνε καμιά παρτούζα με τον καραγκιόζη τον πρόεδρο σου και την πουτάνα τη μάνα σου
Για να μην τα θυμόμαστε μόνο στις ήττες, κι ας με πείτε γκρινιάρη, χτες θα μπορούσαμε άνετα να το έχουμε φάει στο πρώτο ημίχρονο, που δεν κρατούσαμε μπάλα και δεν είχαμε πάθος γενικά, και μετά θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς έχω Ινδιάνους σε άμυνα-χαφ και ξέρουν να καθαρίζουν τα γατάκια, ενώ χτες παραδέχτηκα και το ταγάρι τον ιταλομαλάκα. Μεγάλη ενέργεια του Κλάους στο γκολ κι ας φαίνεται απλή, δείχνει ωριμότητα και μυαλό. Μετά το γκολ η ομάδα παίρνει τα πάνω της και παίζει πιο παθιασμένα, μέχρι τώρα να παίζαμε γκολ δεν τρώγαμε.
Η ομάδα πήρε νταηλίκι μεγάλη πρόκριση και νίκη (μην ξεχνάμε τα πονταλάκια), αλλά δυστυχώς παραμένει άρρωστη και το ποδόσφαιρό της πονάει τα μάτια μας. Άλλον ΠΑΟΚ θέλουμε όλοι
Και κάτι ακόμα:
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
« Last Edit: December 16, 2010, 09:40:03 by Català »

PAOK_VOLOS

• Guest
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΕΡΑΤΕΡ

Δυστυχώς αυτή η υποδοχή της ομάδας του Δικεφάλου, σημαδεύτηκε από ανελέητη επίθεση δέκα οπαδών του ΠΑΟΚ κατά ενός οπερατέρ.
Οι συγκεκριμένοι φάνηκε ότι περίμεναν τον συνεργάτη τηλεοπτικού σταθμού και τον χτύπησαν με πολλά αντικείμενα (μεταξύ των οποίων και μπουκάλια) με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο λόγος(;;;) έχει να κάνει με το ότι ο συγκεκριμένος κατηγορείται ότι διένειμε το βίντεο με την επίθεση στο λεωφορείο των φίλων του ΠΑΟΚ.
Το περιστατικό αμαύρωσε μία μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Η αστυνομία δυστυχώς κοιτούσε και σε αυτό το περιστατικό.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4624

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ  ;)

Επιτελους,αρχιζουμε και ξυπναμε!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.