Author Topic: Dinamo Zagreb- ΠΑΟΚ 0-1 Tετάρτη 15/12/10 ώρα 20:00 novasports 4  (Read 9052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
Οποιος δεν γουστάρει την πρόκριση παρέα με τα ερπετά στη παπαναστασίου...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

senag2

• Guest
"With PAOK continuing to hold firm after the break, Vahid Halilhodžić sent on Ante Rukavina as an extra striker, but his side almost immediately went behind to the hitherto anonymous Salpingidis."

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/matches/season=2011/round=2000128/match=2003051/postmatch/report/index.html

Μετάφραση:
Με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να κρατάει σταθερά μετά την ανάπαυλα, ο Χαλιλχοτζιτς έβαλε σαν έξτρα επιθετικό τον Ρουκάβινα, αλλά η ομάδα του σχεδόν αμέσως βρέθηκε πίσω στο σκόρ απο τον έως τότε "ανώνυμο" (βλ. άφαντος) Σαλπιγγίδη.

Εεεε ρε πλάκα μέχρι και στην UEFA τον πήραν χαμπάρι τον κοντό!!!! Χαχα μπράβο του όμως άντε να ανέβει και λίγο.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
αντε γαμιθιτε μουνοπανα μπασταρδια γαμω τα παντα σας τωρα

ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μην τρως .........

http://www.aerlingus.com/home/index.jsp
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline toy

• Αλλαγή
Έτσι απλά
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
man. city, porto, sporting, dynamo kiev, tsska moshas, zenit, sttutgart, eidhoven, psg, liverpool

tvente, benfica, rangers, rubin, spartak moscow, basel, ajax, braga.

ps ο γιαννης 80 ήταν ειρωνικος.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bozik

• Αλλαγή
Αυτοί θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιθανοί μας αντίπαλοι.. Διαλέγετε και παίρνετε.

Liverpool - Arsenal - MCity (Poznan)
Leverkusen - VfB
Porto - Sporting L
OM - PSG
Zenit - CSKA M
Valencia
Dinamo Kyiv

PSV ?
Kobenhavn?
Villarreal?
αυτές είναι? για πλακα το έχουμε το ouefaki...λίβερπουλ για τον πούτσο,την arsenal την έχουμε από παλιά,η city κάτσε να περάσει πρώτα από το μεγαθήριο lex poznan,γερμανικές ομάδες γενικά για τον πούτσο...όσα φάμε και όσα βάλουμε,η βαλένθια μια η άλλη με vigiareal που την έχουμε...άσε που πέρασε στην παράταση την γριά μια φορα και ένα καιρό...δεν υπάρχει λέμε...οι ρωσικες και ουκρανικές δεν θα έχουν πρωτάθλημα τότε και θα είναι για τον πούτσο...μονο τις γαλλικές ψιλοφοβάμαι....αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι...εκεί δεν είναι που χτυπάει πρωτάθλημα οι ren της πεντάρας....περπατώντας λέμε θα το σηκώσουμε...ήδη βλέπω τον χαλκιά στις δηλώσεις μετά την απονομή να λέει...ότι ήρθε η ώρα και ο γαύρος και ο βάζελος να πάρουν το τσάμπιονς λιγκ...μπας και πάρουμε και εμείς το πρωτάθλημα.

οχ προστεθηκαν και αλλα χωρια απο papakon :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **

Καλη χωνεψη..

Offline babis36

• Αλλαγή
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Μεγάλη νίκη με πολλές παραμέτρους (χρήμα ,πρεστίζ, άνοδος στη βαθμολογία της ουεφα κτλ)
Μέχρι το γκολ ήταν ενα παιχνίδι όλο ουφ, ΩΧ ΩΧ
Μετά το γκολ στην κόντρα αν υπήρχε περισσόρερη ηρεμία θα μπορούσαμε να τους ξεφτιλήσουμε
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!

giannis80

• Guest
Αν είναι να παίξουμε με μεγαθήριο, ας είναι καμιά Λίβερπουλ για να μας χαζεύει το φλωροΚΟΠ στο απέναντι πέταλο.Αλλά εγώ θέλω αγιαξ.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *

ΔΥΝΑΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ....
..... ΠΟΣΟ ΕΙΝΕΙ ΤΟ SCORE ? ..............

http://www.youtube.com/watch?v=C2PQ7rhVdro (Embedding disabled, limit reached)

OOOOOOOOO  PAKOARA !! EHO TRELLA MES TO MIALO !!!

apostolos

• Guest
Ax! Sorry μου ξέφυγε μια πιτσιλιά μικρή μου Κροάτισσα...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
στουτγκάρδη
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline t.b

• Αλλαγή
απλά πέρασε η ομάδα που είχε την πιο βαριά φανέλα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα που δεν θα έδινε την πρόκριση στον επόμενο γύρο θα ήταν αποτυχία για την ομάδα μας.
Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και ελπίζω να πάμε σε καμία χώρα όπου θα επιτρέπετε να δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. κοντά.

Offline blue_eyes

• Βασικός
παντε τωρα στην αιθουσα που κλεισατε και καντε την κηδεια σας μπασταρδοι.. μας τα πρηξατε 2 μερες τωρα πουτανοκροατες

πρωτες μουρες στην ουεφα
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/index.html
« Last Edit: December 15, 2010, 23:32:58 by blue_eyes »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

χαλιλοζιτς, ουουουου  :happy:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zagorakis

• Guest

apostolos

• Guest
Εντωμεταξύ ρε παιδιά αυτή ήταν η κόλαση και η καυτή έδρα? Γελάει ο κόσμος....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Επιτέλους ρε Σαλπιγγίδη. Άντε, τόσα λεφτά δώσαμε να πάρουμε επαγγελματία, καιρός είναι να ξεχρεώνει.

Φοβερή κόλαση λέμε. 3-4 φορές πήρε το αφτί μου τους 80 δικούς μας να φωνάζουν. Μετά το 0-1 δε το μόνο που έλειπε ήταν τα τσακάλια να αλυχτάνε. Ουστ ταγάρια. Μόνο ΠΑΟΚ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline babis36

• Αλλαγή
OK συμφωνω παπαρια καυτη.Αλλα λιγο βαλε το κρυο, λιγο βαλε την φανελα-πατσαβουρα της ομαδας τους οι ανθρωποι θυμιζουν εντονα σκουληκια. 40 χρονια μεχρι τωρα παπαρια πορεια στην Ευρωπη και συνεχιζουνε.....
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα