0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: kainsta on December 15, 2010, 19:53:01Quote from: antonis kriti on December 15, 2010, 19:30:46Μαγκες τι να πω.δεν περναει η γαμιολα η ωρα.πιστευω οτι εστω και δυσκολα θα παρουμε την προκριση,το κακο ειναι οτι βλεπω προκριση με goal του κοντου.και για να δειτε ποσο αισιόδοξος ειμαι,βλεπω προσεχη αντιπαλο liverpool.και σαν 2 εκδοχη βλεπω την ομαδα που της χρωσταμε κατι φετος(revans)και αυτη ειναι ο εβραιος(ajax).καλη τυχη και ελπιζω ολοι το βραδι να εισται με τη ψωλη στο χερι.άντε και γαμησου ρε μαλακά.ΕΣΥ και οι προβλέψεις σου.φίλος ο κοντός σε σώμα ψυχή και μπόι γκολ δεν βάζει,δεν μπορεί και δεν το έχει.Σακης είναι 18αδα να καθαρίσει το ματς; το πρωτο κομματι της προφητειας εγινε πραγματικοτητα.αυτο που μενει ειναι η κληρωση της παρασκευης.ετοιμαστητε οσοι δεν εχετε παει ΑΓΓΛΙΑ για ταξιδακη
Quote from: antonis kriti on December 15, 2010, 19:30:46Μαγκες τι να πω.δεν περναει η γαμιολα η ωρα.πιστευω οτι εστω και δυσκολα θα παρουμε την προκριση,το κακο ειναι οτι βλεπω προκριση με goal του κοντου.και για να δειτε ποσο αισιόδοξος ειμαι,βλεπω προσεχη αντιπαλο liverpool.και σαν 2 εκδοχη βλεπω την ομαδα που της χρωσταμε κατι φετος(revans)και αυτη ειναι ο εβραιος(ajax).καλη τυχη και ελπιζω ολοι το βραδι να εισται με τη ψωλη στο χερι.άντε και γαμησου ρε μαλακά.ΕΣΥ και οι προβλέψεις σου.φίλος ο κοντός σε σώμα ψυχή και μπόι γκολ δεν βάζει,δεν μπορεί και δεν το έχει.Σακης είναι 18αδα να καθαρίσει το ματς;
Μαγκες τι να πω.δεν περναει η γαμιολα η ωρα.πιστευω οτι εστω και δυσκολα θα παρουμε την προκριση,το κακο ειναι οτι βλεπω προκριση με goal του κοντου.και για να δειτε ποσο αισιόδοξος ειμαι,βλεπω προσεχη αντιπαλο liverpool.και σαν 2 εκδοχη βλεπω την ομαδα που της χρωσταμε κατι φετος(revans)και αυτη ειναι ο εβραιος(ajax).καλη τυχη και ελπιζω ολοι το βραδι να εισται με τη ψωλη στο χερι.
Εγινε το αυτονοητο. Ραντεβου στους 32! Παρασκευη με το δακτυλο στη σκανδαλη θα ειμαστε. Καλα να ειμαστε μονο...
Ρε Πλάκα μας κάνετε;γκολ ο κοντός με το αριστερό πόδι;