Δε φταίει ο Σπυρόπουλος κ ο κάθε Σπυρόπουλος....Απο χθες τα ρεπορταζ σε κεντρικά μάλιστα κανάλια μιλούσαν για "επίθεση σε οπαδούς". Αν εξαιρέσεις τους πολύ ενημερωμένους και γνώστες, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ πήρε εισιτήρια για τους οργανωμένους του κ οτι αυτοί που μαζεψαν κοτρώνι ήταν πουράκι λόβερ. Σπάσαν τα τηλεφωνα να ρωτάνε απο ποιόν τις μαζέψαμε. Η ιστορία ΠΑΡΑπληροφόρησης όταν θα ξεχαστεί το σκηνικό αυτό θα γράψει : ΠΑΟΚ τσήδες κοπανήθηκαν απο Κροάτες, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
+1
Λογω οτι ειμουν εκτος για 3 μερες, δεν ηξερα και μου το παν σαν καζουρα απο το τηλ... Πρωτη μου απορεια σαφως, "μα αφου δεν εγινε η εκδρομη, τι λες??!".. Καθομαι να το ψαξω και σαν βιτσιοζος που ειμαι, παω πρωτα απο μμε να με πλασαρω παπα, να δω το εργο οπως πρεπει, για να φανε μετα και το αναλογο κραξιμο... ε, για να καταλαβω τι εγινε περασε ενα μισαωρακι χαλαρα και το καταλαβα απο το 10ο περιπου αρθρο που διαβαζα, και αφου ειχα μπει στα olapaok24 και δει το βιντεακι της ντροπης και την συντεντευξη της γκομενας με το γουνακι που δηλωνε πως :
"Ήταν η πρώτη φορά που επισκεφθήκαμε την Κροατία, για την οποία έχουμε ακούσει μόνο καλά πράγματα. Δεν περιμέναμε να ζήσουμε κάτι τέτοιο". Προφανως και η κοπελα θα ενημερωθηκε για τα αξιοθεατα της κροατιας απο το pamediakopes και δεν θα γνωριζε που πηγαινε... οπως και αρκετοι απο τα υπολοιπα 500ευρα (που δεν φταινε ως εναν βαθμο), μιας και ετσι φαινεται να υπολογιζε το συγκεκριμενο πουλμαν η ΠΑΕ.
Δυστυχως θοδωρα, τον ξαναπαιξαμαι... Δεν σε φταιει κανεις, πραγματικα. Λες και τα κανεις επιτηδες ρε πστ... Απο πατατα σε πατατα βαδιζουμε και μυαλο δεν βαζουμε..
Σημερα απο την ΠΑΕ δεν περιμενω τπτ... Πληρη απογοητευση... Περιμενω μονο απο τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ του ΠΑΟΚ να κανουν καταθεση ΠΑΠΑΡΙΩΝ στο παγωμενο βοσκοτοπι της κροατιας και να λιωσουν τα μουνοπανα της λεζαντας. Τουλαχιστον γαμηστε τους εσεις. Εμεις, εχει ο καιρος γυρισματα και μια μερα θα συναντηθουμε με τους πουτανας γιους.
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ.