Author Topic: Dinamo Zagreb- ΠΑΟΚ 0-1 Tετάρτη 15/12/10 ώρα 20:00 novasports 4  (Read 9189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Που πατε βρε τουριστες ξεβρακωτοι στα αγγουρια...Τα παραπονα στον θοδωρακη..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

στην τουρκια σε αφησαν.στην κροατια θα κολλησουν;εχω τοσα να πω. .ασ μιλησουν αλλοι . .οχι απλα ντροπη..χχχχχχχ απο μονοσ μου βαζω.ηρθε η ωρα για αγωνεσ μαγκεσ.και αν δεν υπαρχει ηγετησ στ αρχιδια μου.ασ γινει ο καθενασ ηγετησ του εαυτου του.ποια προκριση και μαλακιεσ.να καουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΡΕ; Ρ Ε !

trelaras4

• Guest
Τι νομιζαν πως η Κροατια ειναι Γερμανια;;;
Που πατε ρε για Σκι στης Αλπεις;;;

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
"γαρντασια" και τα ίδια θα γινόντουσαν στη τουρκια το έχω ξαναγράψει.αλλα βλέπεις πρόεδρε που βγάζει το χαμηλά την μπάλα?και μη βγείτε μετά μερικοί και μου γράψετε exynades.ti "ιtheles" να έχουμε νεκρούς?μιλάμε για την πιο πούστικη φάρα του κόσμου.χειρότερη από τους τούρκους.εκεί παίρνεις εισιτήρια και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Γκέι, ρούλης, μουνόπανα κροάτες. Πόσες φορές ακόμα πρέπει να την πατήσουμε; Απ' την Πόλη δεν παραδειγματίστηκε κανείς; Η ίδια η ΟΥΕΦΑ ρε με το μικρό πρόστιμο είπε "ναι γαμιέμαι αλλά τουλάχιστον είμαι δίκαια και αναγνωρίζω ποιος ξεκινάει κάτι". Θα μου πεις εκ των υστέρων δεν έχει νόημα. Να δω πότε θα βάλουμε μυαλό.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline dave

• Αλλαγή
ο φιλος δασκαλος δεν ανεχεται οτι τη πεσανε σε ΠΑΟΚτσηδες, καποιοι αλλοι το διασκεδαζουν...

θοδωρε πηρες τηλ την ουεφα να τους κανει ντα?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ'όσο βλέπω στις φωτογραφίες τα πούλμαν είχαν επάνω γυναίκες και μπαρμπάδες. Να χαρώ εγώ μαγκιά να χτυπάς γκόμενες... αδερφάρες του κερατά. Αλλά εμείς φταίμε, όπως λέτε κι εσείς, που στο κρισιμότερο Ευρωπαικό μας παιχνίδι η ομάδα πάει να παίξει χωρίς το μεγάλο όπλο της.
Ελπίζω τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο να δέιξει ο ΠΑΟΚ τα @@δια που δεν έδειξε σε διοικητικό επίπεδο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Φταιει η διοικηση μας και οι αβανταδοροι δημοσιογραφοι που μιλουσαν για απαγορευτικο απο ουεφα ενω ολοι ξερουμε οτι δεν ισχυει αυτο!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline t.b

• Αλλαγή
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=hr&u=http://www.index.hr/sport/clanak/video-kamenjem-i-bakljama-na-autobus-s-navijacima-paoka-ima-ozlijedjenih-/528541.aspx&ei=hIYHTfjSKcXxsgb2j8GIDg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.index.hr/sport/clanak/video-kamenjem-i-bakljama-na-autobus-s-navijacima-paoka-ima-ozlijedjenih-/528541.aspx%26hl%3Del%26prmd%3Div

ο μετταφραστης του google πάντως μας λέει ότι το κροατικό site πως οι δυο ομάδες συμφώνησαν να μην γίνει ανταλλαγή εισιτηρίων μετά από αμοιβαίες συνομιλίες..

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν χρειάζεσαι τον μεταφραστή του google για να σου πει αυτά που είναι γνωστά εδώ και καιρό. Απλά, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προασπίσει όχι μόνο τα συμφέροντα του τμήματος, αλλά και την σωματική ακεραιότητα της ίδιας της αποστολής. Περισσότερο για αδιαφορία και λιγότερο για ανικανότητα μου κάνει. Δεν θα βγάζαμε λεφτά, οπότε δεν τους νοιάζει. Αυτή η νοοτροπία βλέπω να έχει επικρατήσει. Του ΠΑΟΚτσή σαν όρθιου κατοστάευρου.

tilemachos

• Guest
κριμα...

ΠΑΟΚΑΡΑ δειξε ψυχη και παρε την προκριση.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εμ... Ετσι ειναι Ζαγορακη... Οταν αφηνεις στα σπιτια του τον κοσμο που εκανε για μια νυχτα την Πολη Ελληνικη και στελνεις τους 90 καθαροκοιλιαδες μονους τους και απροστατευτους, θα τις φας τις πετρες. Περαστικα στους τραυματιες...

Ειμαι σιγουρος οτι στιγμες σαν αυτες, παικτες οπως ο Γκαρσια, ο Βιτολο, ο Μεγας Ινδιανος, το πιτσιρικι που ειχε ονειρο να παιξει επιτελους βασικος στον ΠΑΟΚ, αναλογιζονται το δωρο που η θεα Τυχη τους εδωσε απλοχερα. Να γινουν εκφραστες της μεγαλυτερης ονειρωξης του καθε ΠΑΟΚτση, να βγαινει νικητης απο περιβαλλον 100% εχθρικο.
Παικτες του ΠΑΟΚ σταθειτε ανταξιοι του ονοματος, της φιλοσοφιας, της νοοτροπιας, ολου του ειναι, αυτου του συλλογου. Οπως μας κανατε περηφανους μεσα στην Τουρκια καντε μας ξανα. Αλλα αυτη την φορα ακομα περισσοτερο. Γυριστε με το διπλο.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Πάλι ο πρόεδρος αφήνει την ομάδα απροστάτευτη, όπως πέρσυ στη σκουληκοφωλιά..
Λυπάμαι που το λέω,αλλά την πρόκριση δεν τη βλεπω με τίποτα να έρχεται...
ΑΡχίΔια

Offline petrov

• Αλλαγή
αυτά είναι ρε πούστη μου.. ξεφτιλίστε το εντελώς.... εισιτήρια δεν παίρνουμε αλλα για μερικούς ματσωμένους εισιτήρια υπάρχουν...

egoist αυτό σχολίασα. Λες και δε ξέρει ο φίλος που το γράφει ότι συμβαίνει συνέχεια αυτό, να γεμίζουν οι ομάδες το τσάρτερ με κάποιους οπαδούς. Όλες οι ομάδες το κάνουν για να μειώσουν τα έξοδα του τσάρτερ. Τόσο απλό είναι. Αλλά είπαμε, εδώ είναι μόδα να τα ρίχνεις όλα στον Ζαγοράκη, λέγε λέγε θα πιάσει που θα πάει.

Συμβαίνει συνέχεια; Δηλαδή είναι φυσικό σε παιχνίδι που δεν έχεις πάρει εισιτήρια (για υποτιθέμενους λόγους ασφαλείας, επειδή είναι μακρυά, επειδή ήτανε συναχωμένος ο πρόεδρος της Ντιναμό κλπ.) ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ;
Να κάνω κάποιες αφελείς ερωτήσεις: οι άνθρωποι αυτοί, οι 20 οι 30 οι 50 ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ;
Θα κάτσουν μήπως στον πάγκο;
Και αυτοί οι 20, οι 30 οι 50 ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ;

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
αυτον τον ΠΑΟΚ θελει ο θοδωρας, των 100 γυναικοπαιδων.....εμεις κανουμε ΚΑΚΟ στην ομαδα και θα τιμωρηθει......
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
ε ρε πουστη γκρινια. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
My Own WoRST ENeMy.....

baron

• Guest
Την πρόκριση την θέλουμε οπωσδήποτε γιατί αλλιώς αύριο το βραδυ τελειώνει η χρονια μας μέσα στο zagreb. με τις παπαριές για στόχο το κουρελό ούτε ασχολούμαι.

Το δεύτερο θέμα είναι: Ναι μεν δεν πήγαμε κροατία αλλα τα γεγονότα και αυτά που θα ακολουθήσουν απόψε την νύχτα και αύριο άσχετα με το γεγονός ότι οι της dynamo έχουν απέναντι τους μονο 100 τουρίστες , θα μεταδοθούν από την propaganda ως ήττα όλων μας.
σε αυτά είναι μάνα τα μπάσταρδα από το zagreb.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Ρε αντε jebati svoju majku γαμω την κροατια σας!!!

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Γερμανοτσολιαδες!!

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Nικη μεσα στο Ζαγκρεμπ να μαθουν τα παλιο μ@@ια που εκαναν επιθεση στο λεοφωρειο