Author Topic: CLUB: Διάλυση υπερρεαλισμού  (Read 1384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: CLUB: Διάλυση υπερρεαλισμού
« Reply #40 on: December 05, 2010, 23:48:01 »
Απόστολε θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω, αν και δεν έχω όρεξη, μόνο επειδή είσαι από τα άτομα εδώ μέσα που εκτιμώ.

Ή τουλάχιστον μεταφορικά κλωτσιές

Κι εγώ αυτό έγραψα

Κάποιοι άλλοι που τον κάνανε τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να πάει πιο κάτω όμως κυκλοφορούν ακόμα και τώρα άνετοι κι ωραίοι στη Θεσσαλονίκη και δεν τους πειράζει άνθρωπος. Και κυκλοφορούσαν και επι προεδρίας τους άνετοι κι ωραίοι.

Δίκιο έχεις. Θα ρίξω λάδι στη φωτιά αν πω ότι οι ίδιοι που υπερασπίζονται σήμερα κοντό, και οι περισσότεροι από αυτούς που υπερασπίζονται τυφλά τις μαλακίες του Ζαγοράκη (το σημειώνω: τυφλά τις μαλακίες, όχι γενικά όποιος τον υπερασπίζεται), ήταν οι ίδιοι που υπερασπίζονταν κατά καιρούς αυτούς τους προέδρους που λες; Και ότι σε αυτούς πατάνε τόσα χρόνια οι διοικήσεις που μας πιάναν μαλάκες;

Τώρα βρήκαμε τον soft τον Ζαγοράκη και του βρίζουμε και την οικογένεια.

Έγραψα το πρωί αν είδες, ότι είναι λάθος να τον βρίζεις έτσι. Αλλά κι αυτό το soft ρε φίλε δεν παίζει. Ας σταματήσει στην τελική να είναι soft, αυτό είναι από μόνο του ένα από τα προβλήματα.

Αλλά εντάξει ο λαός έχει πάντα δίκιο. Ο φουκαράς ο λαός άμοιρος ευθυνών. Όλα άλλοι τα αποφασίζουν για αυτόν. Άμα κοιμάται ο λαός, δεν συμμετέχει, δεν ενεργοποιείται, τα αφήνει όλα στην τύχη τους και κάθεται στην γωνία και μόνο βρίζει και καντηλιάζει τι να τον κάνω τον λαό?

Δεν είπα αυτό, αλλά σίγουρα οι διοικήσεις έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη. Και μην ξεχνάς ότι ο λαός έχει το ελαφρυντικό ότι συσσωρεύει χρόνια πίκρας και απογοήτευσης, τα οποία οδηγούν σε ανυπομονησία, έλλειψη εμπιστοσύνης, καχυποψία, προκατάληψη και επομένως σε λάθη, πολλοί έχουν ίσως και κακές προθέσεις. Οι διοικήσεις όμως έρχονται άφθαρτες πριν φύγουν φθαρμένες. Ο λαός έχει δεκαετίες προσωπικής φθοράς μέσα του, ήδη από την αρχή της σχέσης με την κάθε διοίκηση. Και ειδικά με τον Ζαγοράκη, το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον λαό, είναι ότι δεν τον στήριξε και μάλιστα για μεγάλο διάστημα.

Πριν κάνα μήνα έγινε ανανέωση της διοίκησης πρωτοδικείου, κάλλιστα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να πάει και να πει οργανωμένα και με πρόταση Ζαγοράκη κάνε στην άκρη έχουμε αυτή τη λύση εμείς να διοικήσει δεν μπορείς άλλο. Αφού τα πράγματα είναι τόσο άσχημα γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο?

Τώρα παραλογίζεσαι και λαϊκίζεις, και το ξέρεις

Αφού είναι η χειρότερη και πιο αντιΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση όλων των εποχών. Κύριε κρίναμε οτι δεν μπορείς άλλο κάνε στην πάντα.

Τώρα παραλογίζεσαι ακόμα περισσότερο, και βάζεις και λόγια στο στόμα ανθρώπων, κανείς δεν είπε ότι είναι αντιΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση

Ποιός να το κάνει αυτό? Ποιος να ξεβολευτεί και να τρέξει?

Έχεις άδικο, πολύς κόσμος χρόνια τώρα ξεβολεύεται και τρέχει για πολλά πράγματα. Ίσως θα μπορούσαν να γίνουν κι άλλα, μάλλον πιο διαφορετικά, αλλά άλλη κουβέντα αυτή. Και αυτοί που τρέχουν πάντα συγκεκριμένοι είναι.

Γράφουμε κάνα σε κάνα φόρουμ κανα μπινελίκι, κατηγορούμε αορίστως, παίρνουμε και κανά τηλέφωνο, κράζουμε μεταξύ γνωστων και φίλων, βγάζουμε και καμιά ανακοίνωση και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη. Αλλά κατά βάθος δε θέλουμε να φύγει. Εδώ να είναι και εμείς να κράζουμε. Τι πιο βολικό?

Ξανά παραλογίζεσαι

Και φυσικά το κείμενο του κλαμπ έχει αλήθειες, και εμένα μου δίνει, παρά το σκληρό του ύφος, την εντύπωση οτι έχει γραφτεί από άνθρωπο που είναι πικραμένος, απογοητευμένος και θυμωμένος αλλα δεν έχει εμπάθεια και ειδικά στο τέλος λέει στην ουσία στο Ζαγοράκη μέινε ρε αλλά κάνε και 2 πράγματα. Δείξε όραμα. Συγκεντρώσου. Αυτό ναι.

Αυτό γράφω κι εγώ συνέχεια, ακόμα και λίγο πιο πάνω αν δεις. Και ο κλαμπ το είπε ακόμα καλύτερα σε ένα ποστ πριν κανά δυο μέρες, ότι κανείς δεν λέει να φύγει (καλά, ίσως ο Scyclad!), λέμε να μείνει, να ξυπνήσει και να αρχίσει να διοικεί. Κι εμείς θα τρέξουμε πάλι, παρά το ξενέρωμά μας, να τον στηρίξουμε.

Αλλά τα μπινελίκια και η εμπάθεια και η ισοπέδωση που βγάινει πλέον καθημερινά εδώ μέσα, συγγνώμη που θα το πω αλλά είναι της πλάκας. Εκ του ασφαλούς και σου αφήνει την αίσθηση οτι είναι σαν να τα γράφουν μικρά παιδιά που κάποιος δεν τους κάνει το χατήρι κι αυτά θυμώνουν και του κάνουνε μουτράκια.

Ξαναγράφω ότι δεν έχει κανείς εμπάθεια ή προσωπικά, κανείς δεν ισοπεδώνει, όλοι αναγνωρίζουν. Ακόμα κι αυτοί που γράφουν ακραία πράγματα, το κάνουν επειδή ακριβώς είναι τρελαμένοι με την κατάσταση και δεν μπορούν να βλέπουν άλλο αυτό το πράγμα, σε ένα βαθμό νιώθουν και προδωμένοι επειδή ακριβώς πίστεψαν πολύ στον Ζαγοράκη και αυτός τώρα μαλακίζεται.
« Last Edit: December 06, 2010, 00:01:15 by Català »

apostolos

• Guest
« Reply #41 on: December 05, 2010, 23:51:12 »
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχω 2-3 ενστάσεις, θα σου απαντήσω μόλις βρω λίγο χρόνο αργότερα

giannis80

• Guest
« Reply #42 on: December 05, 2010, 23:55:36 »
ΠΑΟΚ θα υπαρχει αλλα οπως υπηρχε τοσα χρονια. απλα θα συμπληρωνει τις 16 ομαδες της α εθνικης και κανα κυπελλο στα 20 χρονια
χομο οχι δεν υπαρχει τροπος να ενημερωθεις .ουτε με πμ , θα πω ενα μονο .οπως τοσοι αλλοι εχουν πηγες ετσι εχω και εγω και παντα μα παντα βγηκε αληθινη . η τελευταια δε ηταν ο κοντος και οταν το εγραψα περυσι εγιονε της πουτανς στο φορουμ,κοντεψα να φυγω .τελος και αναμονη. το περιεργο ειναι γιατι δεν εχει σηκωθει να φυγει ο μαλακας ακομη να ηρεμησουμε ολοι κανα χρονο μεχρι να διωξουμε και τον επομενο
Με το συμπαθειο bane αυτο που θυμαμαι πεντακαθαρα απο σενα ηταν κατι φημες οταν παραιτηθηκε ο Ζαγορακης οτι κατι θα γινει στο ΠΑΣΟΚ, υπουργος ή κατι τετοιο. Ηταν μια ραδιο αρβυλα που μου εμεινε απο σενα γιατι παντα σε διαβαζω προσεκτικα. Και κατι για βαζελες που σκοπευαν να σουταρουν το χειμωνα τον σαλπιγγιδη επειδη δεν ανανεωνε μαζι τους. ουτε και κει δικαιωθηκε η πηγη σου, ΑΝ ειναι η ιδια πηγη. Οποτε με συγχωρεις αλλα πλεον.... δεν σε πιστευω. Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε αν θα φυγει στην αρχη της χρονιας ή οχι.

Καποιος αλλος μπορει να μας πει ΠΩΣ προκυπτει οτι ο Ζαγορακης ετοιμαζεται να φυγει? ραμπιτ?

Θα τον ωθήσουν σε παραίτηση. Είναι ήδη μιλημένος ο Βρύζας, ο οποίος οφ δι ρεκορντ δήλωσε οτι ''αν φύγει αυτός, επιστρέφω'', γι'αυτό δεν υπογράφει ακόμα στην εθνική και γι'αυτό δεν υπάρχει ανησυχία. Υπάρχει δηλαδή διάδοχη κατάσταση.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #43 on: December 06, 2010, 00:35:14 »
Ποιοι θα τον ωθησουν σε παραιτηση?
Εγω αυτο το σεναριο για τον Βρυζα το ακουσα απο το καλοκαιρι με την εντελως αντιθετη εκδοχη"δεν ασχολουμαι πλεον με τον ΠΑΟΚ, ξεχαστε με"
Πως δεν εχει υπογραψει ακομα στην Εθνικη?
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Ζήση Βρύζα. Ο κ. Βρύζας θα είναι συνεργάτης του κ. Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Η διάρκεια της συνεργασίας θα είναι διετής».http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=18103&catid=93

Δεν υπαρχει ανησυχια απο ποιον και για ποιο πραγμα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: December 06, 2010, 00:48:52 »
Πραγματικά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν γνωρίζει ότι αν αποφασίσει κάποτε ο Ζαγοράκης να φύγει , ο Ζήσης Βρύζας την επόμενη μέρα θα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ? Διάδοχη κατάσταση υπάρχει , ο Π.Α.Ο.Κ. υπήρχε και πριν το Ζαγοράκη ( που έχει κάνει απίστευτα πράγματα αλλά και απίστευτα μεγάλα λάθη ) οι μόνοι που θα είμαστε πάντα δίπλα στο σύλλογο έιμαστε εμείς . Όσο πιο γρήγορα αποβάλλουμε την νοοτροπία Ζαγοράκης ή χάος τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα ακόμα και για τον ίδιο τον Ζαγοράκη . Μπάνε έχουμε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης σε πάρα πολλά θέματα ( κοντός , Γκαγκάτσης , Ζαγοράκης ) αλλά η άποψή σου είναι σεβαστή . Μόνο μην μηδενίζεις τα πάντα όταν αναφέρεσαι στον λαό του Π.Α.Ο.Κ. γιατί καταντάει πολύ κουραστικό .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #45 on: December 06, 2010, 00:53:41 »
Πραγματικά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν γνωρίζει ότι αν αποφασίσει κάποτε ο Ζαγοράκης να φύγει , ο Ζήσης Βρύζας την επόμενη μέρα θα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ?
Εγω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #46 on: December 06, 2010, 01:05:27 »
Ο Βρύζας έφυγε, όπως έφυγε και εκεί που βρίσκεται ξύνει -κυριολεκτικά- τα παπάρια του και πληρώνεται αδρά, πράγμα που στον ΠΑΟΚ δε συνέβαινε. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα την έκανε από εκεί για οποιονδήποτε λόγο. Για μένα ένα είναι βέβαιο πάντως με αυτόν: ό,τι και να σκέπτεται, όση καψούρα και να βαράει με τον ΠΑΟΚ (προχθές με τους βέλγους νομίζω τον πήρε το μάτι μου να ανεβαίνει στις σουίτες του 4ου), ξέρει καλά να κρατάει κρυφές τις σκέψεις του ακόμα και στο στενό του περιβάλλον. Δύσκολα γενικά μιλάει είτε ον είτε οφφ δι ρέκορντ. Και ακόμα και να επέστρεφε μια μέρα, θα τεθεί πάλι από τον πολύ κόσμο και γι αυτόν θέμα ηθικής τάξης για τον τρόπο που έφυγε.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #47 on: December 06, 2010, 03:00:50 »
όπως τέθηκε και για τον Ζαγοράκη, έτσι; Εμείς κι εμείς περιμένουμε ακόμα απαντήσεις. Οι υπόλοιποι διαβάζουνε blogs.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #48 on: December 06, 2010, 06:18:57 »
Ο Βρύζας έφυγε, όπως έφυγε και εκεί που βρίσκεται ξύνει -κυριολεκτικά- τα παπάρια του και πληρώνεται αδρά, πράγμα που στον ΠΑΟΚ δε συνέβαινε. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα την έκανε από εκεί για οποιονδήποτε λόγο. Για μένα ένα είναι βέβαιο πάντως με αυτόν: ό,τι και να σκέπτεται, όση καψούρα και να βαράει με τον ΠΑΟΚ (προχθές με τους βέλγους νομίζω τον πήρε το μάτι μου να ανεβαίνει στις σουίτες του 4ου), ξέρει καλά να κρατάει κρυφές τις σκέψεις του ακόμα και στο στενό του περιβάλλον. Δύσκολα γενικά μιλάει είτε ον είτε οφφ δι ρέκορντ. Και ακόμα και να επέστρεφε μια μέρα, θα τεθεί πάλι από τον πολύ κόσμο και γι αυτόν θέμα ηθικής τάξης για τον τρόπο που έφυγε.

Πρεπει να βαραει τρελη καψουρα με τον ΠΑΟΚ ο Βρυζας οντως... με το Ν και με το Σ μας την ανελυσε την φυγη του.. ερχομαστε και Τουμπα να δουμε και κανα ματς.. τσεκαρε και τον Σακελλαριου αν σε κανει Ζησαρα ΠΑΟΚτση(και οχι ΠΑΟΚαρχη φυσικα...αφου ειναι ο Θοδωρουκος σε αυτο το ποστο)

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #49 on: December 06, 2010, 09:39:10 »
Καποιος αλλος μπορει να μας πει ΠΩΣ προκυπτει οτι ο Ζαγορακης ετοιμαζεται να φυγει? ραμπιτ?

homo αίσθηση είναι φίλε την οποία έχω και εγώ πολύ εντονη το τελυταίο δίμηνο μη πω εξάμηνο
Μου δείχνει ότι έχει κουρασθεί, ότι εχει αφήσει τα πάντα στον αυτόματο
Προπονητή, τεχνικό διευθυντή, για να μη πάμε ποιό βαθειά σε θέματα διοίκησης κλπ
Κομβικά νομίζω ότι περιμένει τους άραβες σα μάνα εξ ουρανού για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, καλύπτωντας και την υστεροφημία του.
Επαναλαμβάνω ότι έχει πάψει να έχει και να δίνει συγχρόνως όραμα, το μοναδικό του διοικητικό ατού κατ΄εμέ.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

baron

• Guest
« Reply #50 on: December 06, 2010, 09:51:28 »
Εάν είναι έτσι ποιος ο λόγος διαπραγματεύσεων με τον επενδυτη?  Αυτήν την στιγμή κανένας δεν αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ στην εξαρτημένη κατάσταση που βρίσκεται.
Εάν ο ζαγοράκης την "κάνει" αυτός που θα έρθει θα είναι σίγουρα "οπορτουνιστας".
Περιττό νa ξανατονίσω ότι άραβες δεν υπάρχουν. Αλλα ακόμα και έτσι να είναι τα 6 μύρια καλύπτουν μόλις το 1/3 του budget μιας χρονιας και τα χρέη μας δεν μειώνονται.
Είμαστε σε τέλμα. Οι δικες μου πληροφορίες λένε ότι "προετοιμαzεται" η AMK3 και τίποτα άλλο.
Ο αυτομάτως θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #51 on: December 06, 2010, 12:02:05 »
μην στενοχωριεστε και η ευχη σας θα βγει αληθινη σε λιγο καιρο.
Η αλήθεια φίλε μου bane είναι πως θα φύγει όντως, αλλά αυτό δεν οφείλεται στο ότι τον έδιωξε κανένας. Οφείλεται στο ότι το έχει δρομολογήσει αυτός εδώ και τόσο καιρό και μας δουλεύει. Όλα έχουν δρομολογηθεί από πέρυσι. Κι αν θέλεις να σου πω κι ένα ακόμη ωραίο. Ο μόνος λόγος που τον φέρανε πίσω είναι για να παραδώσει τον ΠΑΟΚ χωρίς αντιδράσεις. Γιατί όλοι θα πούνε ότι ο Ζαγοράκης εξέτασε και ενέκρινε τους... Άραβες. Πάνω του θα ρίξουν ΚΑΙ αυτή την ευθύνη, λες και μπορεί να ελέγξει ο Ζαγοράκης μεταβίβαση ΑΕ...

Σου το λέω σήμερα και να μου το θυμάσαι στο μέλλον φίλε. Αν οι όποιοι επόμενοι καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ τότε αυτά που θα έχει κάποιος να καταμαρτυρήσει στον Ζαγοράκη δεν θα είναι ούτε ότι ήταν συμβιβασμένος και ότι δεν διεκδίκησε ποτέ τίποτα, ούτε χρέη, ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα για να σε ελευθερώσει. Αν όμως επαναλαμβάνω ο ΠΑΟΚ αλλάξει χέρια και τον πάρουν νέοι καταστροφείς, τότε θα τον πούνε ΑΔΙΚΑ δούρειο ίππο. Και είναι κρίμα γιατί είμαι σίγουρος ότι οι προθέσεις του δεν ήταν ποτέ κακές. Αλλά τον έψησαν κάποιοι για το πιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ και τον ανάγκασαν φέρνοντάς του προ τετελεσμένων με τα "οικονομικά αποτελέσματα" να πάει με το ΣΧΕΔΙΟ.

Δες μόνο τη προπαγάνδα ότι τους ελέγχει ο Ζαγοράκης κι ότι θα συνεργαστούν με το Ζαγοράκη κι όλες αυτές οι τρίχες, ενώ οι ΠΑΟΚάρχες το σχεδιάζουν εδώ και ένα χρόνο.

Δεν ξέρω τίποτα, ούτε κάνω τον έξυπνο. Εγώ έχω μάθει να τα βάζω κάτω και να απαντάω με το μυαλό μου σε όλα μου τα γιατί. Σου ζητώ να το σκεφτείς κι έτσι λοιπόν, για το λόγο που κάνει όσα κάνει. Από τη στιγμή που επέστρεψε, φέρεται σαν να επέστρεψε για έναν και μόνο λόγο. Να ανοίξει το δρόμο στους επερχόμενους "επενδυτές" που εσύ λυπάσαι για το κακό που θα τους βρει, ενώ το πραγματικό κακό αφορά στον ΠΑΟΚ, αν βγούνε οι νέες μαριονέτες των ΠΑΟΚαρχών.  Γι' αυτό δεν έκανε ποτέ νέο πλάνο, γι' αυτό δεν ασχολήθηκε καν με την ομάδα όπως τα 2 πρώτα χρόνια, γι' αυτό φύγανε κάποιοι συνεργάτες του και κάποιοι άλλοι "φύγανε". Ξέρει ότι όλα έχουν τελειώσει και πως επέστρεψε για να κάνει το "τελευταίο καλό" στον ΠΑΟΚ.

Μακάρι να είναι έτσι βέβαια. Μακάρι η νέα κατάσταση να αλλάξει όντως επίπεδο στον ΠΑΟΚ κι εγώ να μείνω με φοβίες. Αλλά αυτό έχει ελάχιστες πιθανότητες δυστυχώς. Βαδίζουμε ολοταχώς σε αυτό που γίνεται στο μπάσκετ, με την ανοχή του λαού του ΠΑΟΚ. Μικρός κομπάρσος ΠΑΟΚ με δικό του γήπεδο που γεμίζει μόνο σε συναυλίες και το πρωτάθλημα να παίζεται με δύο μόνιμους μονομάχους. Και η παρέα να περνάει ζάχαρη. Ο νέος δρόσος λέγεται άραβας και ο επόμενος κανώτας έχει ήδη επιλεγεί και θα έρθει μετά ως σωτήρας.

Απάντηση σε ερώτηση αφελούς: τι να παραδώσει ρε αφού οι άλλοι θα βάλουν λεφτά και θα πάρουν τις μετοχές;
Α. Και ο μπάτμαν έδωσε ένα ποσό στην αρχή και μετά το πήρε στο εκατονταπλάσιο. Είναι της μόδας παγκοσμίως να δανείζεσαι για να πάρεις μία ομάδα και μετά να ξεχρεώνεις το δάνειο και πολλά άλλα. Σε μας αρκεί η ανοχή όσων θα "ελέγχουν"
Β. Τις μετοχές των προη-γούμενων που δεν πλήρωσαν και έχουν στη κατοχή τους. Ας τις δώσουν στον κατσαρή να έχει εκείνος την ευθύνη. Είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν

Το ερχόμενο εξάμηνο θα είναι ή το πρώτο εξάμηνο της εποχής μπάτμαν ή εξάμηνο εποχής τζον γου. Σε πολύ λίγες μέρες θα μάθουμε και θα τα βάλουμε κάτω.

@ΗΟΜΟ δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα φύγει ντε και καλά. Κρα κάνουν άλλωστε να τον κρατήσουν μπροστάρη γιατί έχει αποδειχθεί πως κρατάει τα πρόβατα ήρεμα και χωρίς πολλούς νταλκάδες στο κεφάλι
« Last Edit: December 06, 2010, 12:26:45 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #52 on: December 06, 2010, 20:38:36 »
με την ανοχή του λαού του ΠΑΟΚ

για αυτο  γραφω οτι γραφω. για αυτο αδερφε obelus δεν μηδενιζω τα παντα . γιατι απο τους καλυτερους ζητας παντα το καλυτερο (λαος) και οχι αυτο που παιρνεις χρονια τωρα (μιρλα-απαισιοδοξια)
γιατι ποτε δεν θα καταλαβουμε την δυναμη μας ,γιατι ποτε δεν θα ειμαστε μονιασμενοι ,γιατι παντα μας φταινε οι αλλοι ,γιατι,γιατι....
εχουμε την δυναμη να αλλαξουμε τα παντα .δεν εχουμε τον τροπο την διαθεση την εξυπναδα την ομονοια να το κανουμε.

απλα γιατι ανεχομαστε

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #53 on: December 07, 2010, 15:15:43 »
Με τον φίλο μου τον bane τα είπαμε κατ' ιδίαν και φτάσαμε σε συμπέρασμα. Εγώ θέλω να γράψω δημόσια αυτό που είναι παράπονό μου από όποιον έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον κόσμο.
Τα δύο πρώτα χρόνια ζήσαμε ομόνοια, ενότητα, συσπείρωση και όλα τα καλά του κόσμου και ΦΤΑΣΑΜΕ εμείς και η διοίκηση μετά τον ΠΑΟΚ να κάνει πλάκα στα πόκεμον. Αυτό το πράγμα διέλυσε, όχι με πρωτοβουλία του λαού, ο οποίος ακόμη και τώρα σε μεγάλο ποσοστό κοιτάει στα μάτια τον Ζαγοράκη και τον πιστεύει, αλλά με ευθύνη της διοίκησης. Όλα ξεκίνησαν με το φεύγω και συνέχισαν με το ξαναέρχομαι, μετά τη μαύρη τρύπα, μετά τον προδότη τέλος το φετινό διοικείν χειρότερα από ερασιτεχνική ομάδα. Κερασάκι το μαϊμού προπονητικό κέντρο και τα χρέη που μείνανε ως είχαν, χωρίς ποτέ να κουνηθεί φύλλο.

Επαναλαμβάνω για 2 χρόνια ζήσαμε το ιδανικό. Όχι για 3. Πέρυσι τα διέλυσαν όλα. Αγωνιστικά σου βγαίνει στην επόμενη, ό,τι χτίζεις πριν. Πέρυσι η πορεία ήταν απόρροια της προπέρσινης δουλειάς. Η φετινή πορεία είναι απόρροια του περσινού μπάχαλου. Φαντάσου δηλαδή του χρόνου τι σκατά θα φάμε... αλλά ξέχασα θα έχουμε Άραβες τώρα.

Τα είχαμε επαναλαμβάνω όλα και θέλαμε άλλα 2-3 χρόνια έτσι για να ξεφύγουμε από τους μπάσταρδους. Είχαμε τον κόσμο ενωμένο και κάποιοι αποφάσισαν να το διαλύσουν αυτό. Όχι ο κόσμος από πείσμα για τον κοντό, όπως νομίζουν όσοι δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της τρύπας που βρισκόμαστε σήμερα. Απαντήστε μόνοι σας στο γιατί ο καθένας από τη σκοπιά του.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω