Author Topic: CLUB: Διάλυση υπερρεαλισμού  (Read 1369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: CLUB: Διάλυση υπερρεαλισμού
« Reply #20 on: December 05, 2010, 21:06:11 »
Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια αλλά και με γνώσεις ή με συνεργάτες που έχουν τις γνώσεις. Μόνο με αρχίδια και μόνο με τιμιότητα πάλι δεν πας πουθενά. Καλός χρυσός και τίμιος ο ζαγοράκης αλλά αν δεν μπορεί ας φύγει. Τώρα το ποιος θα είναι ο επόμενος δεν το ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από τον Ζαγοράκη, από εμένα, από εσένα, όλους μας...

Επίσης όταν η δουλειά προχωράει μόνο με τα χρήματα του κόσμου φροντίζεις να το ψάξεις το θέμα για λαική βάση ώστε οι πρόεδροι και οι διοικήσεις να ψηφίζονται από τον κόσμο έτσι ώστε η ευθύνη των επιλογών να τους βαραίνει όλους. Αυτό σε περίπτωση όπου δεν υπάρχει μεγαλόμετοχος-επενδυτής (που δε θα υπάρξει ποτέ και το ξέρετε όλοι)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #21 on: December 05, 2010, 21:11:23 »
Μπορει καποιος να μας ενημερωσει και μας ΠΩΣ προκυπτει οτι φευγει ο Ζαγορακης?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #22 on: December 05, 2010, 21:28:31 »
ΠΑΟΚ θα υπαρχει αλλα οπως υπηρχε τοσα χρονια. απλα θα συμπληρωνει τις 16 ομαδες της α εθνικης και κανα κυπελλο στα 20 χρονια
χομο οχι δεν υπαρχει τροπος να ενημερωθεις .ουτε με πμ , θα πω ενα μονο .οπως τοσοι αλλοι εχουν πηγες ετσι εχω και εγω και παντα μα παντα βγηκε αληθινη . η τελευταια δε ηταν ο κοντος και οταν το εγραψα περυσι εγιονε της πουτανς στο φορουμ,κοντεψα να φυγω .τελος και αναμονη. το περιεργο ειναι γιατι δεν εχει σηκωθει να φυγει ο μαλακας ακομη να ηρεμησουμε ολοι κανα χρονο μεχρι να διωξουμε και τον επομενο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #23 on: December 05, 2010, 21:33:03 »
Bane åëðéæù ôïõëá÷éóôïí ï ÐÁÏÊÜñ÷çò íá ðëçñùóåé ôá 3.000.000€ ÷ñåïò ðïõ äçìéïõñãçóå...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #24 on: December 05, 2010, 21:35:39 »
Ποσα ηταν τα χρεη οταν ανελαβε και ποσα τωρα? Αντε να μην πεταμε μαλακιες ολη την ωρα απλα για να κραξουμε 1 συγκεκριμενο προσωπο.. το χετε γαμησει τελειως..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #25 on: December 05, 2010, 21:42:21 »
bane κάνει μπαμ ότι παίζει και να έχει φύγει. το θέμα είναι αφού την κάνει ωραιότατα ΠΑΛΙ, γιατί το καλοκαίρι σούταρε πρώτα τους υπόλοιπους; γιατί κάνει το πάν για να φτάσει τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο που ήταν όταν τον πήρε και ενώ πρώτα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ανεβάσαμε σχεδόν στα ύψη΄;

με έχει ξενερώσει αφάνταστα αυτή η μπακαλική του. κάνει τίγκα μαλακίες οι οποίες είναι εξ αρχής δεδομένο ότι θα αποτύχουν, τρώει τις πιπεριές και μετά λέει φεύγω. που πας ρε μλκ; μα δεν ακούς μα κάνεις το κεφαλιού σου και πάλι μαλακες εμείς;
ε ωραία όλα καλά τα έκανε 2 χρόνια, έδωσε ότι είχε και δεν είχε και αυτός και άλλοι τώρα τι στοίχημα έβαλε; να δεί αν μπορεί άλλος; όλες οι επιλογές που έγιναν είναι ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ όχι δικές μου. ΕΜΕΙΣ εκτός του κοντού όλες γαργάρα τις κάναμε... ε τι άλλο να γίνει;  εμείς φταίμε που φέρνει παίκτη με 800κιλο ευρώ σε ομάδα με πρόταση μείωσης στις βεντέντες και οι παίκτες αυτοί δε δίνουν ούτε το νερό στον κοντό;

προσωπικά δε θέλω να φύγει. θέλω να μείνει να πολεμήσει να είναι πρόεδρος με @@ και να κάνει ότι προτείνει στο εξαιρετικό κείμενο ο CLUB στο τέλος.
αλλά και αν φύγει και αν δε φύγει στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς τον άνθρωπο αυτό που ΠΟΤΕ δε κατάλαβε τι έχει από πίσω... ΜΑ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΣΤ!

« Last Edit: December 05, 2010, 21:59:25 by rabbitweed »

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #26 on: December 05, 2010, 21:45:40 »
Ðïóá çôáí ôá ÷ñåç ïôáí áíåëáâå êáé ðïóá ôùñá? Áíôå íá ìçí ðåôáìå ìáëáêéåò ïëç ôçí ùñá áðëá ãéá íá êñáîïõìå 1 óõãêåêñéìåíï ðñïóùðï.. ôï ÷åôå ãáìçóåé ôåëåéùò..

Ôá 12.000.000€ ðáñáìåíïõí ðáãùìåíá óôçí êáôáøõîç.Êáé äåí êáíåé ôï ðáñáìéêñï ãéá íá ñõèìéóôïýí.Êáé ðùò íá êáíåé êáôé,ïôáí ðáéñíåé ÷ïñçãéåò áð ôï êñáôïò.Ãñáíáæé ôïõ óõóôçìáôïò ï åðáíáóôáôçò.

Ôá ÷ñåç ðñïò ôñéôïõò ÔÁ ÐËÇÑÙÓÅ Ï ËÁÏÓ ÔÏÕ ÐÁÏÊ,Ï ÐÁÏÊáñ÷çò äåí åâáëå ôéðïôá.

Êáé ñùôáù,óå ðåñéïäï åîõãåéáíóçò ðùò ìðçêáìå ìåóá 3.000.000€?ÐÙÓ ÃÅÍÅÍ ÁÕÔÏ?Êáé ðïéïò èá ðëçñùóåé ôá ãáìçóéáôéêá ôïõ ÐÁÏÊáñ÷ç?

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #27 on: December 05, 2010, 21:46:29 »
ραμπιτ τα εχουμε πει. δεν με ενδιαφερει ο ζαγορακης σαν προσωπο .με ενδιαφερει η μαλακια που μας δερνει σαν λαο με το θεμα των προεδρων .ολοι οσοι εχουνε περασει και θα περασουν θα εχουν παντα την ιδια τυχη δεν αντεχεται αυτο το θεμα με τους εκαστοτε προεδρους

ΠΑΟΚ βολος σου απαντησε ο μπιβ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #28 on: December 05, 2010, 21:46:54 »
καλά έχουμε φτιάξει ένα κόσμο δικό μας και ζούμε εκεί μέσα......μπορώ να δικαιολογήσω τους εκτος θεσσαλονίκης...αλλα στη "θεσσαλονικη"ο πρόεδρος "αντιμετωπιζεται" ως θεός...μέχρι και προδότες και δανεικούς από βάζελο και gkagkatsides και ότι μπορεί να φανταστείς περνάει στον κόσμο...και κάποιοι νομίζουν ότι θα το διώξει το paokworld...η αν φύγει-όπως έχει ξαναφύγει..θα τον έχει διώξει το paokworld...άντε καληνύχτα...άντε να ενωθούμε να διώξουμε τώρα και τον παπανδρέου...εμπros καλά μου παλικαρια....γελάει ο κόσμος....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: December 05, 2010, 21:50:04 »
ΠΑΟΚ  VOLOS ΒΑΖΕΙΣ υπογραφη εσυ με υποθηκη οτι κινητο και ακινητο εχεις να κανει ρυθμιση ο ΠΑΟΚ ρε φιλε?γιατι πολυ ανετο σε βλεπω.περνα μια βολτα να τελειωνει το θεμα.που εχετε την απαιτηση να βαλει υπογραφη ο ζαγορακης(διοικηση πρωτοδικειου) οτι σε περιπτωση που δεν αποπληρωθουν οι δοσεις σε 20 χρονια θα χασει την προσωπικη του περιουσια.γιατι πολυ ανετος εισαι ενω μαλλον δεν ξερεις τι χρειζεται μια ρυθμιση που θα φερει οριστικη λυση στο θεμα. στον Αρη βρεθηκαν καποιοι να βαλουν υπογραφη.Στην ΑΕΚ βρεθηκαν. Στον Ολυμπιακο βρεθηκαν.αντε να σε χαρω.να δω το ευχαριστο γεγονος:) ;D ;D

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: December 05, 2010, 21:50:47 »
βόλε, η προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου φέρει την ευθύνη για όσα χρέη δημιούργησε στη θητεία της
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

guest4

• Guest
« Reply #31 on: December 05, 2010, 21:51:13 »
Τί έγινε ρε παιδιά?
Είχα λίγες μέρες να μπώ στο φόρουμ και γενικά δεν ασχολήθηκα με τα νέα της ομάδας τις τελευταίες
10 ημέρες.
Μπάινω διαβάζω το κείμενο και πίστεψα ότι πέσαμε στη Δ' Εθνική...
Έλεος...

bane  συμφωνώ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #32 on: December 05, 2010, 22:01:21 »
ραμπιτ τα εχουμε πει. δεν με ενδιαφερει ο ζαγορακης σαν προσωπο .με ενδιαφερει η μαλακια που μας δερνει σαν λαο με το θεμα των προεδρων .ολοι οσοι εχουνε περασει και θα περασουν θα εχουν παντα την ιδια τυχη δεν αντεχεται αυτο το θεμα με τους εκαστοτε προεδρους

Δηλαδή ρε φίλε Bane καταλήγουμε πάλι στο αγαπημένο συμπέρασμα πολλών, φίλων και εχθρών: για όλα φταίει ο λαός. Οι πρόεδροι που πάντα ήταν κιμπάρηδες, χωσάδες και έβαζαν μπροστά τα στήθη τους για τον ΠΑΟΚ, απλώς έφευγαν επειδή τους έτρωγε ο αχάριστος λαός.
Έτσι είναι; Φιλικά σε ρωτάω, για να καταλάβω

georgeT ό,τι να'ναι γράφεις. Είχαν εγγυήσεις αυτοί που την έβαζαν την υπογραφή, εγγυήσεις που δεν μπορεί να εξασφαλίσει ο Ζαγοράκης και αυτό είναι κυρίως δικό του/δικό μας πρόβλημα, όχι του κράτους.

Κάτσε πολέμα, κανείς δε λέει να φύγεις, δείξε μας κάτι να πάρουμε κι εμείς τα πάνω μας, να τα πάρεις κι εσύ. Κάτι μικρό έστω. Αλλά εσύ δεν κάνεις τα βασικά, όπως το να φέρεις προπονητή εδώ και 50 μέρες.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #33 on: December 05, 2010, 22:16:44 »
να σου απαντησω αδερφε και εγω με ερωτηση?
για ολα φταινε ολοι οι προεδροι που περασανε απο την ομαδα? μα ολοι? εφυγε κανενας ποτε χωρις να πεσουν κλωτσιες ? τι να λεμε τωρα. το λιγοτερο που μπορω να πω σαν αποψη ειναι οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.εχεις σκεφτει ποτε οτι τετοιος λαος ειμαστε τετοιους ηγετες εχουμε? δλδ κραξιμο σε ολους και παντα ο λαος στην απεξω? ολοι φταινε .ΟΛΟΙ . μα πανω απο ολα εμεις [που ζουμε για κριτικη και μιρλα

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #34 on: December 05, 2010, 22:19:47 »
εφυγε κανενας ποτε χωρις να πεσουν κλωτσιες ?

ο ζαγορακης μια φορα και δευτερη τωρα που λες εσυ οτι θα φυγει

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #35 on: December 05, 2010, 22:23:09 »
αδερφε πιστευω οτι ειναι ψιλοειρωνεια αλλα επειδη εισαι μαλον μικρος ξεκινα απο πολλα χρονια πισω και παρε σβαρνα ολους τους προεδρους ακομα και σε μπασκετ να δεις τι εγινε .καθε μερα ξυπνατε και κοιμοσαστε με το τι θα γραψουμε για τον ζαγορακη .μια καλη παρεα λιγο κραξιμο λιγο κρασι  και το κοριτσι σας

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #36 on: December 05, 2010, 22:25:23 »
και εγω αυτο ηθελα να σου πω επειδη εισαι μεγαλος θα επρεπε να ξερεις τι σημαινει πολεμος σε διοικησεις

υγ:και δεν ειναι ειρωνια,ειναι αληθινο γεγονος οτι παραιτηθηκε και ειχε αναλαβει ο βρυζας

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #37 on: December 05, 2010, 22:43:08 »
καθε μερα ξυπνατε και κοιμοσαστε με το τι θα γραψουμε για τον ζαγορακη .μια καλη παρεα λιγο κραξιμο λιγο κρασι  και το κοριτσι σας

Σου μιλάω όμορφα και πολιτισμένα, αλλά όταν γράφεις τέτοιες πίπες, δεν γίνεται κουβέντα. Το κόβω εδώ λοιπόν.
Πάντως για την ιστορία να πω ότι πιστεύω το ακριβώς αντίθετο: δεν πέσαν ποτέ κλωτσιές κυριολεκτικά, για αυτό και δεν είδαμε χαΐρι τόσα χρόνια, παρόλο που την πούλευαν πρόεδροι. Γιατί αν είχαν πέσει, ο επόμενος θα το σκεφτόταν να κάνει μαλακία.
Και ναι, κατά κανόνα αυτός που έχει την εξουσία στα χέρια του κάνει τη μαλακία, άσχετα αν έχει και ευθύνες ο κόσμος. Μόνο που εδώ δεν ισχύει ό,τι στην πολιτική, μιας και δεν ψηφίσαμε ποτέ τον πρόεδρό μας, άρα πάλι δεν παίζει αυτό που λες. Στην τελική, εμείς είμαστε εδώ πάντα και η δική μας ψυχή μαυρίζει, ο εκατομμυριούχος εκάστοτε πρόεδρος, ακόμα κι αν είναι ΠΑΟΚάρας όπως ο τωρινός, θα φύγει και στα αρχίδια του.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #38 on: December 05, 2010, 22:50:59 »
ΠΑΟΚ θα υπαρχει αλλα οπως υπηρχε τοσα χρονια. απλα θα συμπληρωνει τις 16 ομαδες της α εθνικης και κανα κυπελλο στα 20 χρονια
χομο οχι δεν υπαρχει τροπος να ενημερωθεις .ουτε με πμ , θα πω ενα μονο .οπως τοσοι αλλοι εχουν πηγες ετσι εχω και εγω και παντα μα παντα βγηκε αληθινη . η τελευταια δε ηταν ο κοντος και οταν το εγραψα περυσι εγιονε της πουτανς στο φορουμ,κοντεψα να φυγω .τελος και αναμονη. το περιεργο ειναι γιατι δεν εχει σηκωθει να φυγει ο μαλακας ακομη να ηρεμησουμε ολοι κανα χρονο μεχρι να διωξουμε και τον επομενο
Με το συμπαθειο bane αυτο που θυμαμαι πεντακαθαρα απο σενα ηταν κατι φημες οταν παραιτηθηκε ο Ζαγορακης οτι κατι θα γινει στο ΠΑΣΟΚ, υπουργος ή κατι τετοιο. Ηταν μια ραδιο αρβυλα που μου εμεινε απο σενα γιατι παντα σε διαβαζω προσεκτικα. Και κατι για βαζελες που σκοπευαν να σουταρουν το χειμωνα τον σαλπιγγιδη επειδη δεν ανανεωνε μαζι τους. ουτε και κει δικαιωθηκε η πηγη σου, ΑΝ ειναι η ιδια πηγη. Οποτε με συγχωρεις αλλα πλεον.... δεν σε πιστευω. Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε αν θα φυγει στην αρχη της χρονιας ή οχι.

Καποιος αλλος μπορει να μας πει ΠΩΣ προκυπτει οτι ο Ζαγορακης ετοιμαζεται να φυγει? ραμπιτ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #39 on: December 05, 2010, 23:01:43 »
catala Tώρα μην το λες, το δεν πέσανε κλωτσιές. Πέσανε αλλά στα λάθος άτομα. Ή τουλάχιστον μεταφορικά κλωτσιές, γίνανε άλλα τέλοσπάντων μην τα ξαναλέμε. Κάποιοι άλλοι που τον κάνανε τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να πάει πιο κάτω όμως κυκλοφορούν ακόμα και τώρα άνετοι κι ωραίοι στη Θεσσαλονίκη και δεν τους πειράζει άνθρωπος. Και κυκλοφορούσαν και επι προεδρίας τους άνετοι κι ωραίοι. Τώρα βρήκαμε τον soft τον Ζαγοράκη και του βρίζουμε και την οικογένεια. Αλλά εντάξει ο λαός έχει πάντα δίκιο. Ο φουκαράς ο λαός άμοιρος ευθυνών. Όλα άλλοι τα αποφασίζουν για αυτόν. Άμα κοιμάται ο λαός, δεν συμμετέχει, δεν ενεργοποιείται, τα αφήνει όλα στην τύχη τους και κάθεται στην γωνία και μόνο βρίζει και καντηλιάζει τι να τον κάνω τον λαό? Πριν κάνα μήνα έγινε ανανέωση της διοίκησης πρωτοδικείου, κάλλιστα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να πάει και να πει οργανωμένα και με πρόταση Ζαγοράκη κάνε στην άκρη έχουμε αυτή τη λύση εμείς να διοικήσει δεν μπορείς άλλο. Αφού τα πράγματα είναι τόσο άσχημα γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο? Αφού είναι η χειρότερη και πιο αντιΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση όλων των εποχών. Κύριε κρίναμε οτι δεν μπορείς άλλο κάνε στην πάντα. Ποιός να το κάνει αυτό? Ποιος να ξεβολευτεί και να τρέξει? Γράφουμε κάνα σε κάνα φόρουμ κανα μπινελίκι, κατηγορούμε αορίστως, παίρνουμε και κανά τηλέφωνο, κράζουμε μεταξύ γνωστων και φίλων, βγάζουμε και καμιά ανακοίνωση και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη. Αλλά κατά βάθος δε θέλουμε να φύγει. Εδώ να είναι και εμείς να κράζουμε. Τι πιο βολικό? Και φυσικά το κείμενο του κλαμπ έχει αλήθειες, και εμένα μου δίνει, παρά το σκληρό του ύφος, την εντύπωση οτι έχει γραφτεί από άνθρωπο που είναι πικραμένος, απογοητευμένος και θυμωμένος αλλα δεν έχει εμπάθεια και ειδικά στο τέλος λέει στην ουσία στο Ζαγοράκη μέινε ρε αλλά κάνε και 2 πράγματα. Δείξε όραμα. Συγκεντρώσου. Αυτό ναι. Αλλά τα μπινελίκια και η εμπάθεια και η ισοπέδωση που βγάινει πλέον καθημερινά εδώ μέσα, συγγνώμη που θα το πω αλλά είναι της πλάκας. Εκ του ασφαλούς και σου αφήνει την αίσθηση οτι είναι σαν να τα γράφουν μικρά παιδιά που κάποιος δεν τους κάνει το χατήρι κι αυτά θυμώνουν και του κάνουνε μουτράκια.