Author Topic: ΠΑΟΚ - Villarreal CF 1-0 Πέμπτη 04/11/10 ώρα 20:00 ΑΝΤ1  (Read 7067 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
το τόπικ κλειδώνεται ώσπου να καθαριστεί
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Krki PFC

• Guest

Offline tsag

• Αλλαγή
κ επειδη ακουστηκε απο πολλους γιατι δε τον απομονωσαν οι απο διπλα εγω την πεταξα την κροτιδα.οποιος θελει ας ερθει να με κανει συστασεις.κ σηκωτος να φυγω απο το γηποεδο ο ενας που θα ερθει να σηκωσει χερι επανω σε οπαδο του ΠΑΟΚ θα με θυμαται για μια ζωη.μακαρι να ειχατε την ιδια ευαισθησια κ σε αλλα θεματα.δε θελουμε μπατσους και καθοδηγητες.ο λαος του ΠΑΟΚ προερχοταν ανεκαθεν απο κατωτερα κοινωνικα στρωματα και οπου υπαρχει αλητεια υπαρχουν και καποιοι που θα ξεφευγουν.τις θεωριες του κατηχητικου και των γηπεδων εκκλησια σε ομαδες τυπου βαζελου και αρη που εκπροσωπουν τα τζακια.και για να μη λεγονται ανακριβειες δεν ηταν κροτιδα αλλα δυναμιτης.καλη εικονα που σε ελαχιστα ευρωπαικα γηπεδα βλεπεις εποπτες να πιανουν τα αυτακια τους.στο επομενο εντος θα πεταω κ μπουκαλια γυαλινα στο κορνερ.ελατε να με απομονωσετε

Είτε προσπαθείς να προβοκάρεις, είτε είσαι 12 και προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου στο ιντερνετ καφέ, απλώς να σου πω αγαπητό κάρβουνο ότι στα ιντερνετς μπαίνουν και μπάτσοι. Εντάξει μεγάλε μάγκα; Βαρέθηκα εδώ μέσα τα 10χρονα που μιλάνε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και τους οπαδούς τους αλλά από τα παλιά δεν έχουν μυρωδιά. Έχετε φτιάξει στο μυαλουδάκι σας το μικρό έναν μύθο και προσπαθείτε να φανείτε αντάξιοί του χωρίς να καταλαβαίνεται το πως έχουν αλλάξει οι καταστάσεις. Τότε ρε καμένοι δεν απαγορευόταν οι πυρσοί, τους ένοιαζαν μόνο τα σοβαρά επεισόδια και οι διακοπές αγώνων. Πλέον έχουν αποφασίσει να το κάνουν NBA είτε μας αρέσει είτε όχι. Άντε γαμίδια με το γαμώ-youtube σας φυτά.

Η Τούμπα NBA δε θα γίνει ΠΟΤΕ. Είτε τους αρέσει είτε όχι. Αν θέλουν NBA τότε αεροπλανάκι και στο αμέρικα ή καναπέ και στον σκαι... Το Γαλατικό χωριό θα μείνει Γαλατικό χωριό για πάντα. Είναι χρέος όλων μας
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Català

• Αλλαγή
Είτε προσπαθείς να προβοκάρεις, είτε είσαι 12 και προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου στο ιντερνετ καφέ, απλώς να σου πω αγαπητό κάρβουνο ότι στα ιντερνετς μπαίνουν και μπάτσοι. Εντάξει μεγάλε μάγκα; Βαρέθηκα εδώ μέσα τα 10χρονα που μιλάνε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και τους οπαδούς τους αλλά από τα παλιά δεν έχουν μυρωδιά. Έχετε φτιάξει στο μυαλουδάκι σας το μικρό έναν μύθο και προσπαθείτε να φανείτε αντάξιοί του χωρίς να καταλαβαίνεται το πως έχουν αλλάξει οι καταστάσεις. Τότε ρε καμένοι δεν απαγορευόταν οι πυρσοί, τους ένοιαζαν μόνο τα σοβαρά επεισόδια και οι διακοπές αγώνων. Πλέον έχουν αποφασίσει να το κάνουν NBA είτε μας αρέσει είτε όχι. Άντε γαμίδια με το γαμώ-youtube σας φυτά.

Ωραίος. Αυτοί οι πολύ φιλικοί και ευγενικοί χαρακτηρισμοί, να υποθέσω ότι δεν ενόχλησαν κανέναν εδώ και πάνω από μια ώρα που έχουν γραφτεί...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Μην ξεχνάμε ότι δύο αδέρφια μας είναι ακόμα στη φυλακή. Δεν αντέχεται η σκέψη και μόνο.

Όλα τα άλλα είναι ασήμαντα, σκεφτείτε να είμασταν εμείς στη θέση τους.

όπως λέει και το γκαρντάσι o agraf και αφήστε .... >:(

opws_mathame

• Guest
κ επειδη ακουστηκε απο πολλους γιατι δε τον απομονωσαν οι απο διπλα εγω την πεταξα την κροτιδα.οποιος θελει ας ερθει να με κανει συστασεις.κ σηκωτος να φυγω απο το γηποεδο ο ενας που θα ερθει να σηκωσει χερι επανω σε οπαδο του ΠΑΟΚ θα με θυμαται για μια ζωη.μακαρι να ειχατε την ιδια ευαισθησια κ σε αλλα θεματα.δε θελουμε μπατσους και καθοδηγητες.ο λαος του ΠΑΟΚ προερχοταν ανεκαθεν απο κατωτερα κοινωνικα στρωματα και οπου υπαρχει αλητεια υπαρχουν και καποιοι που θα ξεφευγουν.τις θεωριες του κατηχητικου και των γηπεδων εκκλησια σε ομαδες τυπου βαζελου και αρη που εκπροσωπουν τα τζακια.και για να μη λεγονται ανακριβειες δεν ηταν κροτιδα αλλα δυναμιτης.καλη εικονα που σε ελαχιστα ευρωπαικα γηπεδα βλεπεις εποπτες να πιανουν τα αυτακια τους.στο επομενο εντος θα πεταω κ μπουκαλια γυαλινα στο κορνερ.ελατε να με απομονωσετε

14 ειμαι φιλε.εχω μαθει τον ΠΑΟΚ μεσα απο το ιντερνετ.αυνανιζομαι απλα 4 φορες τη μερα στου γιουτουμπ σπαω τα σπυρια μου προσπαθω να βγαλω γκομενα απο το φαεισμπουκ αλλα δε μου καθεται.εδω ολη η γαδα εχει μπει κ ασχολειται με το ποιος πεταξε τη φονικη κροτιδα.θα γινει κ σχετικη εκπομπη στο αλτερ.ασε που συνδεεται το γεγονος με τους πυρηνες της φωτιας και θελουν να το δεσουν κ ενοψει εκλογων σαν θριαμβο της ελ.ας
« Last Edit: November 07, 2010, 17:44:56 by Capricorn »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=e2wyNQnx028 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=jsxr1tgucuQ (Embedding disabled, limit reached)

ουστ ρε παλιομπερδεμενοι ξερετε τι προστιμο θα πληρωσουμε τωρα;ακου εκει πυρσους και μπουκαλια...ουστ ρε μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας ρε....

υ.γ 11χρονοςοπαδοςτουutube-4

apaoki13

• Guest
Έτος 1988. Ήμουν μέσα και έμεινα και μετά το ματς που γινόταν της πουτάνας κάτω από την 7. 1988 επαναλαμβάνω.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το νοημα το πιασες γιατι τα βαλα νομιζω...αν εσυ λεγοντας μου χρονολογιες θες να με πεισεις πως πρεπει να αλλαξει νοοτροπια ο ΠΑΟΚτσης επειδη το επιβαλλει ο ζαγορακης ο πλατινι ο κομισαριος στερν ο γιωργακης και το μνημονιο...σορρυ φιλαρακι δεν θα παρω....αν εσυ αλλαξες νοοτροπια τοτε κοιταξου στον καθρεφτη...αν αυριο κανω το ιδιο με σενα και την λεω στους πιο πιτσιρικαδες τοτε θελω εσυ να ερθεις και να μου πεις να κοιταχτω στον καθρεφτη....

υ.γ στην κοινωνια του ΠΑΟΚ βαρεθηκα να ακουω για την αγια δεκαετια του 80 και την κακη σημερινη γενια..

apaoki13

• Guest
Γιαννιώτη απαντάω σε pm γιατί σηκώνει συζήτηση και το τόπικ είναι ούτως ή άλλως πηδηγμένο.

Offline t.b

• Αλλαγή
το τόπικ κλειδώνεται ώσπου να καθαριστεί

τώρα είναι καθαρό δηλαδής;;;

opws_mathame

• Guest
ασε φιλλλαρακι οταν εμεις τα καναμε το 80 ηταν αλλιως.τωρα αλαξανε οι εποχες να πουμε.τα τσογλανακια μονο για ιντερνετ ειναι.για καμια κροτιδα και ρετσινα.
     αυτοι οι παρελθοντολαγνοι πρεπει να ξερουν πως επειδη αλλαξαν οι εποχες  κ επειδη καποιοι απ αυτους κανανε οικογενεια οι γινανε υπαλληλοι της παε δεν εχουν κανενα δικαιωμα να κανουν τους αστυφυλακες κ τους νταβατζηδες στον κοσμο του ΠΑΟΚ.ο σεβασμος ειναι κατι που  κερδιζεται κ δεν απαιτειται.υπαρχουν ατομα 40 χρ με απουσια 10ετιας απο εκδρομες κ αλλες οπαδικες καταστασεις κ το μονο που ξερουν ειναι να στραβωνουν το στομα κ να λενε ρεεεεε ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε συ ναουμεεε?που να ξερουν δηλ ρε φιλαρακι αφου 10 χρονια δεν ησουν πουθενα.κ στ αρχιδια σου κ για το ζαγκρεμπ γιατι κ εισιτηρια να περναμε δε θα ερχοσουν.δηλ οταν εσεις εισασταν πιτσιρικια αυτοι που σας μαθανε τα γραμματα σας λεγανε μη πετας μη βριζεις μη γιουχαρεις συμμορφωσου με την εποχη 80 ειμαστε δεν ειμαστε 60?εχετε καταντησει ειλικρινα κουραστικοι κ ορισμενους με τετοια μυαλα τους θεωρω χειροτερους κ απο σκουληκια.θα ζουσαν δηλ συγκεκριμενες μορφες απο το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ θα πετουσαν κατι μεσ το γηπεδο κ θα το κανατε θεμα η θα ειχατε κ το θρασος να λετε πως θα τους απομονωσετε?ειδικοτερα αφου τα ζησατε κ τα 80σ σε εποχες που για να κατεβεις κατω στην 4α χαμηλα φοβοσουν καθως ηταν γεματη απο εγληματικα στοιχεια.κ φυσικα ολοι αυτοι οι καθως πρπει λογιστες συμβουλατορες κ μπατσοι ειναι αποντες απο τα φ4 της λαμιας αποντες απο εκδρομες 100 ατομων σε μπασκετ.μ ενα διαρκειας μια μετοχη κ οτι ετυχε να σε βαλουν καποιοι γνησιοι αλητες στο καραισκακη χωρις εισιτηρια δεν εχεις κερδισει το αλλοθι να λες παπαριες.δεν εχουμε πεταξει ποτε ουτε πλαστικο μπουκαλι στην τουμπα για αλλους λογους απ αυτους που επικαλειστε.μ αυτη την τρομουστερια που εχετε καθιερωσει θα αρχισουμε επιτηδες να πεταμε δυναμιτες.δηλ στο οακα δε σκανε δυναμιτες σε ματσ της αεκ κ του βαζελου?στη σερβια κ στην πολωνια δε γινονται παρομοια?ανακαλυψατε το ποδοσφαιρο τον οπαδισμο κ το χουλιγκανισμο μεσα απο το ολαΠΑΟΚ.αν το μετρο συγκρισης ειναι η μπαρστελονα  η ατλεντικο μαδριτης κ η λιβερπουλ εκει οντως τα γηπεδα ειναι θεταρα.αλλα αυτοι βλεπουν μεσι φορλαν κ τορες.οσο θα βλεπουμε σακελαριου μουσλιμοβιτσ κ σαλπιγγιδη τα γηπεδα θα ειναι αρενα που θα μαζευεται καθε καρυδιας καρυδι.κουμαντο στα σπιτια σας γιατι οσο σας ενοχλουν οι κροτιδες αλλο τοσο μας ενοχλουν οι ροζ μπλουζες κ τα κινητα.κ να ειστε σιγουροι οτι εχουμε δειξει υπερμετρη ανοχη

Offline lik4

• Αλλαγή
ειναι αληθεια οτι υπαρχει μεγαλη ανοχη και υπομονη,οσοι ασχολουνται απο μεσα με τα οπαδικα το ξερουνε καλα
οpws mathame εσυ τι πιστευεις οτι θα γινει στο μελλον(κοντινο-μακρινο)?

opws_mathame

• Guest
μακαρι ολα να πανε καλα.φιλε.εγω δεν εχω σηκωσει ποτε χερι σε οπαδο του ΠΑΟΚ ουτε εχω πει κουβεντα σε κανεναν.αλλα οταν ακουω αυτοι να απομονωθουν δε γινεται να μεινω ψυχραιμος κ συγνωμη αν κουραζω.μακαρι να ζουσαν συγκεκριμενα ατομα να πηγαινανε να τους απομονωσουνε αλλα ο Θεος τους αγαπουσε κ αναπαυσε τις ψυχες τους νωρις.αυτο που θα σου πω ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη σαν ΠΑΟΚ πληρωνουμε το οτι οι οπαδοι μπεδευονται με φιλαθλους υπαλληλους δημοσιογραφους και ετσι δδεν υπαρχει μια συσπειρωση οπως θα τη θελαμε ολοι.ο αλλος δηλ οταν ερχεται στην 4 κ δε φωναζει να φοβαται τα βλεματα του διπλανου του.κ μποερει προσωπικα να μην εχω πεταξειν ποτε αντικειμενο μεσα στο γηπεδο αλλα δε θα παω να κανω τον τροχονομο ποτε κ να κατσαδιαζω λες κ ειναι παιδακια οι αλλοι.οχι απο φοβο αλλα επειδη γηπεδο ειναι.σ αυτο που με ρωτας ειλικρινα δεν εχω σαφη απαντηση
     να δινουμε συμβουλες δηλ στον κοσμο εν οψει του εκτος στην καβαλα του στυλ

οχι συνωστισμος στις θυρες.ο καθενας με το εισιτηριο στο χερι.ντου κ τετοια χαζα ξεχαστε τα.δε βοηθουν την ομαδανα ειστε ευγενικοι με τους ανδρες των ματ ειναι γενια των 700 ε κ αυτοι.ποσο κανει το εισιτηριο αφηστε κ κανα μπορμπουαρ στο μακη στα εκδοτηρια μας ξηηγηθηκε καλα περυσι.επειδη σε πολλους αυτα δε φαινονται ειρωνικα αλλα τα εννοουν καταλαβαινεις οτι πρπει να διαχωριστουν καπως οι συνδεσμοι σε οπαδικους και μη

apostolos

• Guest
Στο στέλνω σε πμ γιατί δε λέει έχει γαμηθεί το τόπικ
« Last Edit: November 08, 2010, 09:26:37 by apostolos »

Offline babis36

• Αλλαγή

υ.γ στην κοινωνια του ΠΑΟΚ βαρεθηκα να ακουω για την αγια δεκαετια του 80 και την κακη σημερινη γενια..

Σε αυτο με βρισκεις συμφωνο.Την γενια εκεινη την δημιουργησε καταρχην σε παθος η μεγαλη ομαδα του 70 που επρεπε να σηκωσει 8 στα 10 πρωταθληματα και σηκωσε 1. Η αδικια δυναμωσε τον ΠΑΟΚτση και το μισος για το ΠΟΚ καταρχην πηγασε απο αυτην.Οταν γνωριζε ολη η Ελλαδα οτι εκεινος ο ΠΑΟΚ επαιζε εξωγηινο ποδοσφαιρο για την εποχη και πηρε το τιποτα λογω βρωμιας (υπηρχαν εποχες που ειχαμε 6 παικτες στην ενδεκαδα της εθνικης!!!!) το μισος ειχε χτυπησει κοκκινο.Ετσι δημιουργηθηκε η μαζικοτητα ή ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΣΙΚΑ και η αγωνιστικοτητα. Ομως εκεινα τελειωσανε.Εκεινη η γενια ειδε ενα ακομα πρωταθλημα αλλα ειχε και προσφατα ακουσματα για την μεγαλη ομαδα του 70. Αυτη η γενια που αγωνιζεται μετα απο Γουμενους Παγωνηδες, Μπατμαν, Βουλινους να ορθοποδησει τον ΠΑΟΚ χωρις να εχει δει τιποτα παρα μονο μια 2η θεση και δυο ψωροκυπελλα (Για τον ΠΑΟΚ δυο ψωροκυπελλα ειναι και τιποτα αλλο) ειναι για μενα πιο αξιεπαινη.Εχει περισσοτερους και πιο δυσκολους εχθρους (τοτε υπηρχαν τα σπορ του Βορρα και τελος) και ειναι πολυ πιο δυσκολο να τους διαχωρισεις απο τους φιλους.Σημερα αυτη η γενια δεινει ενα πιο πολυπλοκο αγωνα και πρεπει να συγκρατησουμε τα καλα των προηγουμενων αλλα και να αναγνωρισουμε τα πολλα καλα των σημερινων. Οι εποχες αλλαξαν η Τουμπα παραμενει μυθος και ο αγωνας συνεχιζεται.Χρεος ολων μας ειναι να δυναμωσουμε τον μυθο με τους μεγαλυτερους να δεινουν παραδειγμα αλλα και την αυτοπεποιθηση στους μικροτερους.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Να γίνεται έλεγχος
Στις 3 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, τελευταία πριν από το παιχνίδι με την Καβάλα, και αναπόφευκτα θα είναι ελάχιστοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα στελέχη της ομάδας που θα προλάβουν να ψηφίσουν πριν φτάσουν στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Μετά έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνουν, αφού η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καβάλα.

Από την άλλη, είναι και λίγοι οι Ελληνες ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, οπότε όσοι είναι από τη Θεσσαλονίκη ή έχουν μεταφέρει τα δικαιώματά τους θα ασκήσουν σήμερα το εκλογικό τους δικαίωμα...

Πέρασε έστω και για μία ημέρα από τη Θεσσαλονίκη ο Φερνάντο Σάντος και (όπως γράφαμε και χθες στο «Goal») είχε την ευκαιρία να δει φίλους και γνωστούς από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Δεν πρόλαβε, πάντως, να παίξει το αγαπημένο του «μπουρλότ», αν μη τι άλλο με την ίδια σύνθεση που υπήρχε επί ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος της τετράδας, πάντως, Ζήσης Βρύζας ήταν μαζί του.

Η κροτίδα (πρωτίστως) που έπεσε στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ αλλά και άλλα αντικείμενα, όπως τα δύο μπουκάλια και η χρήση του λέιζερ, γεγονότα που θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την έδρα του ΠΑΟΚ, άνοιξαν μία μεγάλη συζήτηση που αφορά τον έλεγχο που γίνεται κατά την είσοδο των θεατών.

Είναι όντως δύσκολο να γίνει σωστός έλεγχος όταν πρόκειται για μεγάλο αριθμό φιλάθλων, αλλά με τη -σωστή, για να λέμε την αλήθεια- σπουδή που υπάρχει στον έλεγχο κατά την είσοδο των εκπροσώπων του Τύπου, εάν αυτή υπήρχε και αλλού, ίσως αποφεύγονταν οι δυσάρεστες καταστάσεις της περασμένης Πέμπτης.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16610&subid=2&pubid=82336797

ο καθενας με τον πονο του

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Είναι μαλακία και μεγάλη μάλιστα όταν όλο το πέταλο (καθώς εκεί γίνετε πάντα το καζάνι στην έναρξη) δεν ανάβει τίποτα γιατί πολύ απλά θέλει να βοηθήσει την ομάδα με τα οικονομικά και όχι μόνο αποφεύγοντας κάποιο χρηματικό πρόστιμο σε ευρωπαϊκό ματς και σίγουρα κάποια τιμωρία, να έρχεται κάποιος και να σκάει το λουκουμάκι στον επόπτη, το μπουκάλι στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και να λέει πως εγώ για αυτό είμαι ΠΑΟΚ (ενώ οι άλλοι είναι οι μαλακές)... και να υπάρχει φόβος τιμωρίας χωρίς λόγο..

Αν εγώ κατέβω στο γήπεδο σε ευρωπαϊκό ματς με μία τσάντα πυρομαχικά και τα σκάσω γράφοντας στα παπάρια μου τους υπόλοιπους που προσπαθούν για το κάτι σε αυτόν τον σύλλογο και πολύ απλά γιατί είμαι ΠΑΟΚ και για αυτό γαμάω και δέρνω και στα αρχίδια μου αν δεν έχουμε λεφτά για να πληρώνουμε πρόστιμα και στα αρχίδια μου αν κόψω την καψούρα ορισμένων για μερικά ματς τότε δεν είμαι ΠΑΟΚ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
+1926
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά