Ραμπιτ, εγώ αυτό που θέλω να τονίσω και να περάσω είναι οτι το να εστιαζόμαστε τόσο πολύ στον Χάβο είναι μεγάλο λάθος. Όπως και να το κάνουμε ο κακός σχεδιασμός και χειρισμοί της διοίκησης έχουν πιο σημαντικό μερίδιο στην αποτυχία αν το θες της χρονιάς παρά ο Χάβος αυτός καθαυτός. Δηλαδή όταν μέχρι Οκτώβρη έχεις ήδη αλλάξει 3 προπονητές, ε, κι ο μουρίνιο να σε αναλάβει για 6-7 μήνες δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει πολλα. Και φυσικά ο Χάβος δεν είναι τίποτα στην προπονητική, αλλά το έγκλημα δεν είναι δικό του, είναι της διοίκησης που από Μάρτιο 2010 ήξερε οτι ο Σάντος δεν μένει και δεν προγραμμάτισε σωστά για την επόμενη φάση αυτής της ομάδος. Μπορώ να του μετρήσω πολλά, έκανε δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες, έκανε τραγική διαχείριση του υλικούστις αρχές του 2011, όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω μόλις κάποιος παίζει καλά ξαφνικά εξαφανίζεται, έχει να μάθει πολλά ακόμα και φυσικά δεν πρέπει να τα μάθει στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αλλά το θέμα μας είναι οτι αυτός είναι το δέντρο και οι μαλακίες της διοίκησης είναι το δάσος. Για παράδειγμα, έχουν σχεδιάσει την επόμενη σαιζόν? Έχουν αρχίσει το ψάξιμο για προπονητή? Είμαστε σίγουροι οτι το θέμα αυτό δεν εξαρτάται από την κατάληξη των πλαιυ οφφ? Γιατί εμένα αυτή η εντύπωση μου δίνεται... Όσα πάνε κι όσα έρθουν. Κέρδισε πόντους ο Χάβος μένει. Δεν άφησε καλή εικόνα, φέυγει. Μα είναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή? Ήδη έπρεπε να έχουν σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Την φιλοσοφία, το νεο πλάνο, το κατά πόσο θα παίξουν οι μικροί, το τι μπάλλα θέλουμε να παίξουμε και ποιοι έιναι οι στόχοι μας και βέβαια με ποιον προπονητή θα τα κάνεις όλα αυτά. Έχει γίνει κάτι από όλα αυτά? Παπάρια. Άρα τι Χάβος τώρα και κουραφέξαλα. Βρίζω τπν Χάβο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για μένα.