Author Topic: Μάκης Χάβος  (Read 26956 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Απ: Μάκης Χάβος
« Reply #780 on: May 21, 2011, 16:23:47 »
Πρώτη φορά προπονητής με κάνει να ασχολούμε μαζί του.
Ρε Χάβο που παίζεις για την πάρτη σου και τον ΠΑΟΚ τον έχεις γραμμένο στα αρχίδια σου,πρώτα από όλα κλείσε το στόμα γιατί θα φας καμιά μύγα.
Και δεύτερον που πας ρε αγόρι μου με τσουκαλά και φωτάκη στην ενδεκάδα?
Δεν σου έφτασαν τα προϋγούμενα ξεφτιλίκια με αυτούς τους δύο υπερμέτριους παίκτες μαζί στην ενδεκάδα?
Δηλαδή ο μπαλάφας και ο αρίας είναι χειρότεροι και τους έχεις γράψει στα αρχίδια σου?
Κάνε με ρόμπα ρε χάβο και την Κυριακή το βράδυ θα σου ζητήσω συγνώμη.Μακάρι να με κάνεις ρόμπα αλλά το 3μπαλο με αυτούς τους δύο μέσα και σε συνδυασμό με την ανυπαρξία της ομάδας και της δικής σου στον πάγκο δύσκολα τα πράγματα.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #781 on: May 21, 2011, 17:24:32 »
ειδαμε τρελη συνεργασια φωτακη τσουκαλα βιτολο στο οακα με κουλα ρε γιαυτο...α ρε χαβο...

zagorakis

• Guest
« Reply #782 on: May 22, 2011, 00:32:12 »
×Üâïò ãéá… Ôñßðïëç

Åíþ åßíáé ïêôþ ìÞíåò óôïí ðÜãêï ôïõ ÐÁÏÊ êáé áêüìç äåí Ý÷åé îåêáèáñßóåé ôé èá êÜíåé, ï ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò ðïõ ìÝíåé ôåëéêÜ óôç Óïýðåñ Ëßãêá, ôïí óêÝöôåôáé ãéá ôïí ðÜãêï ôçò ïìÜäáò ôïõ.

Ï ëüãïò ãéá ôïí ÌÜêç ×Üâï, ôïí ïðïßï óýìöùíá ìå äçìïóéåýìáôá ôïõ ðáíåëëáäéêïý Ôýðïõ, ôïí èÝëåé ï ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí.

ÌÜëéóôá, óýìöùíá ìå ôï ñåðïñôÜæ, ï ×Üâïò Ý÷åé îáíáðåñÜóåé áðü ôçí Áñêáäßá êáé ôçí óõãêåêñéìÝíç ïìÜäá ùò âïçèüò ôïõ Íßêïõ ÊùóôÝíïãëïõ êáé Ý÷åé áöÞóåé åîáéñåôéêÝò åíôõðþóåéò ìå ôç äïõëåéÜ ôïõ.

ÂÝâáéá ðñþôá áð üëá èá ðñÝðåé íá ïëïêëçñùèïýí ôá ðëÝé ïö, üðùò åðßóçò íá îåêáèáñßóåé ç èÝóç ôïõ åðßóçìïõ ÐÁÏÊ ãéá ôïí Ýëëçíá ôå÷íéêü, ìéáò êáé äåí Ý÷åé ðÜñåé êáíÝíáò èÝóç ãéá ôï ôé ìÝëëåé ãåíÝóèáé.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8464

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #783 on: May 22, 2011, 01:21:37 »
εμένα μια απορία θα μου μείνει απο τον Χάβο. Γιατί κάθε φορά που ένας παίχτης θα κάνει ένα καλό παιχνίδι και πάει να δείξει κάτι..... αμέσως εξαφανίζεται. Αυτό το έχω παρατηρήσει με Κουτσιανικούλη, με Αρίας, Ελ Ζαρ ακόμα και τον Μπαλάφα. . . . δε ξερω γιατί γίνεται αυτό το πράμα....

apostolos

• Guest
« Reply #784 on: May 22, 2011, 01:37:52 »
Ραμπιτ, εγώ αυτό που θέλω να τονίσω και να περάσω είναι οτι το να εστιαζόμαστε τόσο πολύ στον Χάβο είναι μεγάλο λάθος. Όπως και να το κάνουμε ο κακός σχεδιασμός και χειρισμοί της διοίκησης έχουν πιο σημαντικό μερίδιο στην αποτυχία αν το θες της χρονιάς παρά ο Χάβος αυτός καθαυτός. Δηλαδή όταν μέχρι Οκτώβρη έχεις ήδη αλλάξει 3 προπονητές, ε, κι ο μουρίνιο να σε αναλάβει για 6-7 μήνες δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει πολλα. Και φυσικά ο Χάβος δεν είναι τίποτα στην προπονητική, αλλά το έγκλημα δεν είναι δικό του, είναι της διοίκησης που από Μάρτιο 2010 ήξερε οτι ο Σάντος δεν μένει και δεν προγραμμάτισε σωστά για την επόμενη φάση αυτής της ομάδος. Μπορώ να του μετρήσω πολλά, έκανε δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες, έκανε τραγική διαχείριση του υλικούστις αρχές του 2011, όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω μόλις κάποιος παίζει καλά ξαφνικά εξαφανίζεται, έχει να μάθει πολλά ακόμα και φυσικά δεν πρέπει να τα μάθει στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αλλά το θέμα μας είναι οτι αυτός είναι το δέντρο και οι μαλακίες της διοίκησης είναι το δάσος. Για παράδειγμα, έχουν σχεδιάσει την επόμενη σαιζόν? Έχουν αρχίσει το ψάξιμο για προπονητή? Είμαστε σίγουροι οτι το θέμα αυτό δεν εξαρτάται από την κατάληξη των πλαιυ οφφ? Γιατί εμένα αυτή η εντύπωση μου δίνεται... Όσα πάνε κι όσα έρθουν. Κέρδισε πόντους ο Χάβος μένει. Δεν άφησε καλή εικόνα, φέυγει. Μα είναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή? Ήδη έπρεπε να έχουν σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Την φιλοσοφία, το νεο πλάνο, το κατά πόσο θα παίξουν οι μικροί, το τι μπάλλα θέλουμε να παίξουμε και ποιοι έιναι οι στόχοι μας και βέβαια με ποιον προπονητή θα τα κάνεις όλα αυτά. Έχει γίνει κάτι από όλα αυτά? Παπάρια. Άρα τι Χάβος τώρα και κουραφέξαλα. Βρίζω τπν Χάβο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για μένα.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #785 on: May 22, 2011, 04:41:35 »
εμένα μια απορία θα μου μείνει απο τον Χάβο. Γιατί κάθε φορά που ένας παίχτης θα κάνει ένα καλό παιχνίδι και πάει να δείξει κάτι..... αμέσως εξαφανίζεται. Αυτό το έχω παρατηρήσει με Κουτσιανικούλη, με Αρίας, Ελ Ζαρ ακόμα και τον Μπαλάφα. . . . δε ξερω γιατί γίνεται αυτό το πράμα....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ....ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #786 on: May 22, 2011, 14:38:43 »
×Üâïò ãéá… Ôñßðïëç

Åíþ åßíáé ïêôþ ìÞíåò óôïí ðÜãêï ôïõ ÐÁÏÊ êáé áêüìç äåí Ý÷åé îåêáèáñßóåé ôé èá êÜíåé, ï ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò ðïõ ìÝíåé ôåëéêÜ óôç Óïýðåñ Ëßãêá, ôïí óêÝöôåôáé ãéá ôïí ðÜãêï ôçò ïìÜäáò ôïõ.

Ï ëüãïò ãéá ôïí ÌÜêç ×Üâï, ôïí ïðïßï óýìöùíá ìå äçìïóéåýìáôá ôïõ ðáíåëëáäéêïý Ôýðïõ, ôïí èÝëåé ï ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí.

ÌÜëéóôá, óýìöùíá ìå ôï ñåðïñôÜæ, ï ×Üâïò Ý÷åé îáíáðåñÜóåé áðü ôçí Áñêáäßá êáé ôçí óõãêåêñéìÝíç ïìÜäá ùò âïçèüò ôïõ Íßêïõ ÊùóôÝíïãëïõ êáé Ý÷åé áöÞóåé åîáéñåôéêÝò åíôõðþóåéò ìå ôç äïõëåéÜ ôïõ.

ÂÝâáéá ðñþôá áð üëá èá ðñÝðåé íá ïëïêëçñùèïýí ôá ðëÝé ïö, üðùò åðßóçò íá îåêáèáñßóåé ç èÝóç ôïõ åðßóçìïõ ÐÁÏÊ ãéá ôïí Ýëëçíá ôå÷íéêü, ìéáò êáé äåí Ý÷åé ðÜñåé êáíÝíáò èÝóç ãéá ôï ôé ìÝëëåé ãåíÝóèáé.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8464

ôï åß÷á ðåé óôï paokworld live ôçí ðáñáóêåõç. êáôá ðáóá ðéèáíïôçôá ôçí ôåôáñôç åéíáé ôï ôåëåõôáéï ôïõ ðáé÷íéäé.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #787 on: May 22, 2011, 22:29:23 »
ακομα δουλευεις τα στημενα?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #788 on: May 22, 2011, 22:32:18 »
έμαθες να είσαι η καλύτερη πουτάνα
μπράβο... κάτσε σπίτι σου και ντύσου και να κάνετε party, αν θες να το παίζεις cross dresser στον ΠΑΟΚ δε γίνεται να είσαι προπονητής.

ακούς γελοίε ποιμένα; τσομπάνε..
σαν κλεφτοκοτάς ρε γαμημένε πάλι ήθελες να πετύχεις τι; να μη φας 3άρα; τι κυνηγάς ρε γελοίε το Χ;
80 λεπτα ρε δράμα όρθιο έπαιζες ταμπούρι και μόλις το έφαγες μπήκε στον κώλο σου όλο πάλι; 80 λεπτά ρε μαλακα λίγε τι περίμενες; να σου χαρίσουν αλλά 80 όταν θα αποφάσιζες να παίξεις; 90 λεπτα ρε γατί είναι το ποδόσφαιρο...δεν κάθεσε να μυξοκλαίς.

απέναντι σε ποιο αντίπαλο ρε μλκα έπαιζες 80 λεπτα"δεν κάνω επίθεση γιατί φοβάμαι"΄; με την μπάρτσα έπαιζες ρε τσομπάνη; έχεις συνηθίσει να είσαι γκιαούρης ρε γαμημένε και μια ζωή αυτό θα είσαι... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΙΧΝΕ 2ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! πάλι διάβασες το παίχνίδι όμως εσύ!!!

φρόντισε να πεις καμια μαλακία στην συνέντευξη τύπου και να πουλήσεις πνεύμα. πόσο θέλω να σου σπάσω τα δόντια ρε γαμημένε!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #789 on: May 22, 2011, 22:36:36 »
Γνώμη μου... δε φταίει σε τίποτε ο Χάβος. Αν εγώ δεν είμαι καλός στη δουλειά μου και με κρατάνε φταίνε αυτοί... όχι εγώ. Μια χαρά βιογραφικό συμπληρώνει ο Μάκης στον ΠΑΟΚ και ήδη τον θέλουν ομάδες Α και Β εθνικής. Τι θέλετε να κάνει ο Χάβος δηλαδή; Να πει ''είμαι άχρηστος, φεύγω'';
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #790 on: May 22, 2011, 22:47:52 »
Μην πας στο τελευταίο παιχνίδι , αν έχεις μία στοιχειώδη αξιοπρέπεια , που μου κάνεις τις αλλαγές στο 70+ γελοίε α γελοίε. Είχαν και σκέψεις να τον κρατήσουν και για του χρόνου τα μοσχάρια .. Άντε ρε τσακίδια
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #791 on: May 22, 2011, 22:48:57 »
Κι ομως πουλησε τρελα και παλι...(4 επιθετικογενεις παικτες εβαλα!!!!)
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #792 on: May 22, 2011, 22:50:22 »
ακουσατε τις δηλωσεις του????? μαλακα μακη εχεις καλο στον εγκεφαλο ρε βλακα δεν εξηγειται αλλιως.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #793 on: May 22, 2011, 22:53:19 »
τον αριας ρε μαλακα τον αριας θα τον δουμε γαμω το κερατο μου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #794 on: May 22, 2011, 22:57:55 »
Μεγάλη η σημερινή έμπνευση με Αρίας πάγκο και Τσουκαλά βασικό. Τρομερή διαχείριση του παιχνιδιού με γρήγορες και εύστοχες αλλαγές σε καίρια σημεία.. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τριπόλεως που μετά τον μεγάλο δάσκαλο του ποδοσφαίρο Παύλο Δερμιτζάκη κάνει ακόμα μία εξαιρετική επιλογή για την τεχνική της ηγεσία...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #795 on: May 22, 2011, 22:58:14 »
έμαθες να είσαι η καλύτερη πουτάνα
μπράβο... κάτσε σπίτι σου και ντύσου και να κάνετε party, αν θες να το παίζεις cross dresser στον ΠΑΟΚ δε γίνεται να είσαι προπονητής.

ακούς γελοίε ποιμένα; τσομπάνε..
σαν κλεφτοκοτάς ρε γαμημένε πάλι ήθελες να πετύχεις τι; να μη φας 3άρα; τι κυνηγάς ρε γελοίε το Χ;
80 λεπτα ρε δράμα όρθιο έπαιζες ταμπούρι και μόλις το έφαγες μπήκε στον κώλο σου όλο πάλι; 80 λεπτά ρε μαλακα λίγε τι περίμενες; να σου χαρίσουν αλλά 80 όταν θα αποφάσιζες να παίξεις; 90 λεπτα ρε γατί είναι το ποδόσφαιρο...δεν κάθεσε να μυξοκλαίς.

απέναντι σε ποιο αντίπαλο ρε μλκα έπαιζες 80 λεπτα"δεν κάνω επίθεση γιατί φοβάμαι"΄; με την μπάρτσα έπαιζες ρε τσομπάνη; έχεις συνηθίσει να είσαι γκιαούρης ρε γαμημένε και μια ζωή αυτό θα είσαι... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΙΧΝΕ 2ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! πάλι διάβασες το παίχνίδι όμως εσύ!!!

φρόντισε να πεις καμια μαλακία στην συνέντευξη τύπου και να πουλήσεις πνεύμα. πόσο θέλω να σου σπάσω τα δόντια ρε γαμημένε!

EYTYXWS ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.....ME TON MAΛAKA
« Last Edit: May 22, 2011, 22:59:57 by Capricorn »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #796 on: May 22, 2011, 22:59:04 »
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΙΧΝΕ 2ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!

και εκανε οικονομια δυναμεων. Φατε τωρα παραμυθι για τον σφαγεα τατση αρχιλουζεραδες!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #797 on: May 22, 2011, 23:10:15 »
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΤΣΟΜΠΑΝΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #798 on: May 22, 2011, 23:15:44 »
Μακη τον βιερινια τον βγαζεις στο 55....ελεος...περπαταγε....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

zagorakis

• Guest
« Reply #799 on: May 22, 2011, 23:19:47 »
«Äåí ðáßîáìå ãéá ôï ×»

Ï ÌÜêçò ×Üâïò óôÜèçêå óôï ãêïë – ïöóÜéíô ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, óôç ÷áìÝíç åõêáéñßá ôïõ Ìïõóëßìïâéôò êáé ôüíéóå üôé ï ÐÁÏÊ äåí ìðÞêå óôï ÏÁÊÁ ìå óôü÷ï ôçí éóïðáëßá.

«ÓôáèÞêáìå êáëÜ óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï. Åß÷áìå êáëÞ áìõíôéêÞ ëåéôïõñãßá êáé áðåéëçèÞêáìå åëÜ÷éóôá. Åß÷áìå Ýíá êåíü äéÜóôçìá ìåôáîý 55-65, ðïõ ïöåßëåôáé êõñßùò óôçí êïýñáóç ôùí ðáéäéþí ëüãù ôùí óõíå÷üìåíùí áãþíùí. Áð’ üôé ðëçñïöïñÞèçêá ôï ãêïë ôïõ Ðáíáèçíáúêïý Þôáí ïöóÜéíô, åíþ Þìáóôáí Üôõ÷ïé óôçí  åõêáéñßá ôïõ Ìïõóëßìïâéôò. Äåí ôÝëåéùóáí ôá ðëÝé ïö, Ý÷ïõìå áêüìç Ýíáí áãþíá êáé èá äïýìå ôé èá ãßíåé", åßðå ï ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏÊ.

Óå åñþôçóç áí ï ÐÁÏÊ Ýðáéîå ãéá ôï «×», ï ×Üâïò áðÜíôçóå üôé «å ôÝóóåñéò öïõë åðéèåôéêïãåíåßò ðáßêôåò äåí ðçãáßíåéò ãéá íá ðÜñåéò ×. Åìåßò åß÷áìå êáëÞ áìõíôéêÞ ëåéôïõñãßá, êÜíáìå ðñïûðïèÝóåéò êáé ôï áðïêïñýöùìá Þôáí ç öÜóç ôïõ Ìïõóëßìïâéôò».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8483