Author Topic: Μάκης Χάβος  (Read 26761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απ: Μάκης Χάβος
« Reply #560 on: March 07, 2011, 09:59:20 »
Μόλις τελειώσει το ανέκδοτο με τον κολλητό "προπονητή - παιδί θαύμα" προτείνω να αναλάβει προπονητής ο γιος του κουμπάρου μας του Γκαγκάτση που έχει και 2 πτυχία το παιδί...
Προπονητής ΠΑΕ ΠΑΟΚ: κι αν σου κάτσει....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #561 on: March 07, 2011, 10:36:19 »
Διώξαμε προπονητές πριν καν δούμε τι δουλειά κάνουν, διώξαμε προπονητή γιατί κάναμε μερικά άσχημα παιχνίδια και πλέον κρατάμε "προπονητή" που του χάλασε το χειρόφρενο και φεύγει στην κατηφόρα και απορώ γιατί... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... Αλλά η προεδράρα μας σε μπαστάκωσε καλά εκεί πέρα γιατί τα έχει κάνει σκατά όλα...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #562 on: March 07, 2011, 12:39:23 »
ακόμα επιμένω στην άποψη ότι δεν πρέπει να φύγει...
ελπίζω να έχουν βρει προπονητή σοβαρό να παρακολουθεί την ομάδα και να είναι έτοιμος για όταν έρθει η ώρα να αναλάβει, να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #563 on: March 08, 2011, 14:34:19 »
συμφωνω με τον θασος οτι δεν επρεπε καν να ειχε κατσει σε αυτην την καρεκλα αλλα συμφωνω και με τον σπινο οτι τωρα δεν πρεπει να φυγει, πρεπει να βγαλει την χρονια.. εχουμε καποιους στοχους και πρεπει να βοηθησουμε ολοι μαζι να επιτευχθουν εστω και με τον χαβο προπονητη, χρειαζεται λιγο ενοτητα τωρα

το καλοκαιρι ομως εννοειται οτι ΠΡΕΠΕΙ μακης και σβουρας να αλλαξουν

υγ σπινο στην τελευταια προταση μαλλον χιουμορ κανεις

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #564 on: March 08, 2011, 15:31:32 »
ΠΑΟΚ σ αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας ροτάιϊσον με 4-4-2 δεν έκανε κανένας...
Εκπληκτικός ο Μάκης ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες.... του αντιπάλου....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #565 on: March 08, 2011, 18:46:57 »
το καλοκαιρι ομως εννοειται οτι ΠΡΕΠΕΙ μακης και σβουρας να αλλαξουν
o θοδωρος...?  ::)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #566 on: March 08, 2011, 21:12:04 »
Κατά την γνώμη μου δεν πρέπαι να φυγει, εγώ θα προτιμούσα να μείναι ως βοηθός προπονητή. Αν μέσα σε τόσο λίγα χρόνια εμπειρίας στη  προπονητική καρέκλα διέγραψε αυτήν την πορεία στον ΠΑΟΚ  (που περιλαμβάνει χαρές και λύπες, καλές (λίγες) μέτριες (αρκετές) και κακές εμφανίσεις θεωρώ πως δεν πρέπει να τον αφορίσουμε. Έχει δώσει δείγματα, καλό θα είναι αυτά να μετουσιωθούν σε γνώση αν μαθητεύσει δίπλα σε κάποιον πραγματικά μεγάλο προπονητή. Μέσα σε μερικά χρόνια, μππορεί να εξελιχθεί σε έναν πραγματικά καλό προπονητή. Δεν συγκρίνω μεγέθη, ούτε καταστάσεις αλλά και ο μουρίνιο ως βοηθός προπονητή ξεκινησε, και αφού αντικατέστησε τον Α' και έδειξε τισ ικανότητές του κατάφερε να καταξιωθεί και όλοοι να μ9ιλούν πλέον για τον μεγάλο μουρίνιο. Βέβαια, είχε άλλες παραστάσεις στο ενεργητικό του. Άλλα μπάτζετς, άλλες συνθήκες, εγκαταστάσεις, οικονομικά μεγέθη κ.λπ. Αλλ΄'α εάν κάποιος έχει μυαλό, όρεξη για δουλειά και ταλέντο, μακροπρόθεσμα ίσως εξελιχθεί τόσο ώστε να μιλάμε για έναν ικανό προπονητή που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος τησ φανέλας του ΠΑΟΚ διχως να τρέμει. που να μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.
Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χάβος πρέπει να στηριχθεί, και από καλοκαίρι βλέπουμε. Μην τον αφορίζουμε όμως έτσι, ακόμη και αν δεν μπορεί παραπάνω οι προθέσεις του είναι καλές και πονάει την ομάδα. Ας σεβαστούμε τα όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα, πολλά ή λίγα.

ive4

• Guest
« Reply #567 on: March 08, 2011, 21:55:03 »
Τα όσα βγήκαν από την ΠΑΕ για το προπονητικό κέντρο, τα λένε όλα. Η ομάδα πάει και του χρόνου με τον Χάβο προπονητή. Καλώς ή κακώς ο Ζαγοράκης δε θέλει να αλλάζει προπονητές σαν πουκάμισα. Καλώς ή κακώς βλέπει στον τρόπο που δουλεύει έναν Σάντος. Όποιος και να έρθει θα φάει την ίδια και χειρότερη κριτική ακόμα κι αν είναι ο Φέργκιουσον. Αυτή είναι η αλήθεια.

Έχω ξαναπεί ότι αν ήμουν στη θέση του Ζαγοράκη, ακόμα και το μισό μπάτζετ της ομάδας θα το επένδυα σε προπονητή με πολλούς τίτλους στην Ευρώπη. Από εκεί πρέπει να ξεκινάει μια ομάδα. Αλλά ούτε θα βγω να το παίξω παντογνώστης και θα κρίνω τις επιλογές μόνο στο τέλος και όχι στη μέση της χρονιάς. Φυσικά και το 4-0 της άεκ ή η εύκολη ήττα στην Κέρκυρα, δε θα τα ξεχάσω όταν τον κρίνω συνολικά. Και να άρχιζε από τον Ιούνιο ο Χάβος, άντε να πεις πως κάηκε η ομάδα. Όταν ανέλαβε Φθινόπωρο, που η ομάδα έπρεπε να ανακάμψει και όλα τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια ήταν μπροστά, το να τον κατηγορώ ότι δεν έκανε ροτέισον, θα ήταν αστείο εκ μέρους μου.

zagorakis

• Guest
« Reply #568 on: March 09, 2011, 22:54:16 »
"Νικήσαμε και το άγχος"

Ο Μάκης Χάβος μίλησε για την πίεση των παικτών του από τα αρνητικά αποτελέσματα, τους απέδωσε τα εύσημα για τη νίκη επί του Εργοτέλη και στάθηκε στην διαχείριση εν όψει των δύο επόμενων παιχνιδιών

Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη μίλησε για το άγχος που είχαν οι παίκτες του ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τους Κρητικούς, είπε ότι η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της σε αυτό το χρονικό σημείο, αναφέρθηκε στην διαχείριση εν όψει των δύο αγώνων που ακολουθούν με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τόνισε ότι ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει καθοριστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:

"Κατ' αρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την φωνή μου (σ.σ. ήταν βραχνιασμένος), συμβαίνουν αυτά. Τώρα για το παιχνίδι θέλω να πω ότι εκτός του Εργοτέλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος το οποίο ήταν εμφανές ότι υπήρχε, αφού οι ποδοσφαιριστές ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουν πάση ιθυσία. Ευτυχώς ανταποκριθήκαμε και φτάσαμε σε μια νίκη μετά από καιρό".

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα: "Φυσικά δεν εφησυχαζόμαστε, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να ανταποκριθούμε. Καταλαβαίνουμε την δυσαρέσκεια του κόσμου αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο τους έχουμε μεγάλη ανάγκη".

Για τα συνεχή ματς που δίνει ο ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι, βήμα βήμα, ο ψυχολογικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Φάνηκε μετά το δεύτερο γκολ ότι λύθηκαν τα πόδια των παικτών.

Η ομάδα μας έχει δώσει πάρα πολλά παιχνίδια, προσπαθούμε να δίνουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες χωρίς να αλλοιώνουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των παικτών.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η εικόνα της ομάδας ξέρω ποια είναι, είναι αυτή που δείξαμε με την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία. Κάποιες φορές η εικόνα μας προβληματίζει αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογική κούραση"

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/nikhsame_kai_to_agxos.800599.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #569 on: March 09, 2011, 23:35:33 »
μια απορία...
στην προπονηση τι κάνετε; πίνετε τσίπουρα;

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #570 on: March 10, 2011, 08:35:02 »
Πατάνε τα σταφύλια τώρα τα τσίπουρα αργότερα....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #571 on: March 10, 2011, 08:36:26 »
Θέλω σαν τρελλός να πιστέψω ότι η κομπίνα στο γκολ του Κοντρέρας ήταν αποτέλεσμα δουλειάς στην προπόνηση, αλλά...

kostas4

• Guest
« Reply #572 on: March 10, 2011, 10:35:23 »
τα αποτελεσματα της δουλειας που γινεται στην προπονηση εχουν αρχισει να φαινονται. λιγο ακομα και δεν θα μπορουμε να αλλαξουμε ουτε δευτερη πασα.
μετα την καλοκαιρινη προετοιμασια θα φανει ολο το εργο.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #573 on: March 10, 2011, 12:56:27 »
Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ δεν είναι αν θα μείνει ή όχι ο μαθητευόμενος μάγος της προπονητικής. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο βαθύ και βρωμάει, όπως σε όλες τις περιπτώσεις, από το κεφάλι και μόνο από εκεί. Εγώ δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου τη σκέψη "ποιον θα επιλέξουν ο Θόδωρος και Παντέλος για προπονητή το καλοκαίρι" γιατί για μένα δεν θα έπρεπε να επιλέγουν αυτοί τίποτα το καλοκαίρι εκτός από καλή ξαπλώστρα στη παραλία. Εγώ όμως δεν είμαι τίποτα παραπάνω από ένας ΠΑΟΚτσής στο εκατομμύριο και η άποψή μου για το τι πραγματικά είναι αυτοί οι κακομοίρηδες που κουμαντάρουν το σύλλογο είναι μεγάλη μειοψηφία. Μπαίνω λοιπόν στη κουβέντα σας, πάνω στη βάση αυτή, έτσι για να πω κι εγώ τη μαλακία μου.

Στη βάση λοιπόν "Τι πρέπει να κάνει ο ρεβολούσιον λοιπόν στο θέμα προπονητή" μπορώ να σας πω 4 πολύ σοβαρούς λόγους που ο Μάκης είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση, με τη συγκεκριμένη διοίκηση. Πολλοί φίλοι δεν θα τα δεχτούνε, αλλά για μένα εθελοτυφλούν, γιατί ίσως τους είναι δύσκολο να αποδεχτούν τον παπά που φάγανε από τους ποδοσφαιράνθρωπους. Παπά και για τις δυνατότητες και για τις προθέσεις. Ας είναι. Δεν το λέω πάντως ως έξυπνος. Εγώ έφαγα πρώτος τον περισσότερο παπά απ' όλους. Απλά μπορείς να λες ψέματα σε κάποιον για πολύ ή σε πολλούς για λίγο και σε αυτή τη περίπτωση πλέον ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Είναι πιο τιμητικό κάπως...
Πάμε λοιπόν στο θέμα:

1. Πάνω στη βάση ότι θα σχεδιάσουν μαζί τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος οι 2 μέγιστοι ποδοσφαιράνθρωποι, Τεό και Παντέλος και ένας κρυφός βαλές, ο Πουρλιοτόπουλος, τότε σε αυτή τη δυάδα (τριάδα) το μόνο ανάλογο μέγεθος που κολλάει είναι ο Μάκης. Δεν γίνεται να συνεργαστούν με σοβαρό προπονητή δύο (τρεις) άσχετοι με το αντικείμενο. Ή πιο σωστά: δεν γίνεται να συνεργαστεί ο σοβαρός προπονητής με τέτοιους χαβαλετζήδες.
ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ

2. Ο κάθε Χ σοβαρός προπονητής που σέβεται τον εαυτό του θα ζητήσει οικονομικές εγγυήσεις και λόγο στο σχεδιασμό της ομάδας. Σε μια ομάδα όμως που δεν υπάρχει σάλιο γιατί έχει μπει μέσα με τα μπούνια τα 2 τελευταία χρόνια, μία ομάδα που έχει βουίξει η πιάτσα των μάνατζερς ότι δεν πληρώνει, μια ομάδα που κάνει συνεργασίες με μεγάλους μάνατζερς μόνο για να πουλήσει ό,τι καλό έχει και σε αντάλλαγμα να ψήνει δανεικούς, μια ομάδα που έχει επί δύο χρόνια αποχές παιχτών για οφειλές ή κοροϊδίες, μια ομάδα που δουλεύει με χαρτάκια και και και... στ' αλήθεια ποιον σοβαρό προπονητή θα μπορούσε να προσελκύσει;
ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

3. Την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ τη βγάζουν τα συμβόλαια, δηλαδή οι μάνατζερς, έμμεσα κι ελπίζω όχι και άμεσα. Από του χρόνου μαζί με τους μάνατζερς θα τη βγάζει και ο μπλόγκερ με τους συναδέρφους του. Ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει σε μια ομάδα και μόλις καταλάβει ότι κουμάντο κάνουν ορισμένοι μπλόγκερς με τους δημοσιογράφους φίλους τους και δεν θα συγκρουστεί μέχρι να τους διώξει ή το πιθανότερο να φύγει;
ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ Ή ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΓΙΕΣ ΣΕΡ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" + ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

4. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει υπεύθυνος του αγωνιστικού που να μιλάει άλλη γλώσσα από ελληνικά. Οπότε γίνεται πολύ δύσκολη η προσέγγιση, πόσο μάλλον η συνεργασία, με μεσάζοντα διερμηνέα κτλ Άρα η συγκεκριμένη δυάδα παραγόντων μας, λογικά θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στην ελληνικά αγορά.
Δεν υπάρχει έλληνας προπονητής εκτός του Άγγελου και οι συγκεκριμένη τριάδα για να φέρει τον Άγγελο θα πει ότι έχει πιάσει πάτο και δεν έχει από που αλλού να πιαστεί. Θα τον φέρει λοιπόν για αντιπερισπασμό και μόνο για να τραβήξει με τη προσωπικότητά του τη προσοχή. Αλά μπάτμαν και τζον γου δηλαδή, άρα καμένο χαρτί εξαρχής.
ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ.

Εν κατακλείδι: με αυτή τη διοίκηση, η παραμονή Χάβου μόνο θετικά θα έχει. Η πραγματική αιτία νομίζω που οι περισσότεροι θέλουν αλλαγή προπονητή, είναι η προσπάθεια να πιαστούν από κάπου για να ξαναβρούν ελπίδα. Αυτή όμως δυστυχώς είναι φρούδα, ένα ακόμη παραμυθάκι που θα γιατρέψει προσωρινά την αγωνία και μετά θα ξανασκάσει η φούσκα. Δεν γίνεται να μη σκάσει γιατί το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι και το δικό μας βρωμάει σαν αυτά που πουλάει ο Αλφαβητίξ.

Για όποιον όμως σαν εμένα δεν ελπίζει τίποτα με αυτή τη διοίκηση, όλη αυτή η προσπάθεια να δημιουργηθεί προσδοκία για τον ΠΑΟΚ ξανά με τα ψέματα δεν υπάρχει, γιατί απλά κανένα όνομα παίχτη ή προπονητή δεν μπορεί να δώσει ελπίδα έστω και προσωρινά.

Φυσικά και τα παραπάνω δεν είναι το καλό του ΠΑΟΚ όπως το έχει ένας οπαδός στο μυαλό του. Αλλά το καλό του ΠΑΟΚ δεν το ψάχνουμε στα θέματα προπονητή και παιχτών. Για όποιον θέλει ένα ψήγμα σοβαρής κουβέντας που θα γίνει σε άλλο topic, το καλό του ΠΑΟΚ είναι να αλλάξει η διοίκηση και όταν λέω διοίκηση δεν εννοώ τους αχυράνθρωπους του ΠΑΟΚάρχη, αλλά να αλλάξει επιτέλους κουμάντο ο ΠΑΟΚ.
Μέχρι να γίνει αυτό ο ΠΑΟΚ θα είναι μία ομάδα πάντα μεγάλη, αλλά φυλακισμένη, που μόλις πάει να πετάξει θα την εμποδίζει η αλυσίδα που είναι δεμένη στα πόδια της. Και ποτέ δεν θα πάει παραπέρα από το μήκος αυτής της αλυσίδας, εκτός αν τη σπάσει
« Last Edit: March 10, 2011, 13:28:27 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #574 on: March 10, 2011, 13:19:59 »
Καλά τα λες αδερφέ αλλά το καλοκαίρι ψάξου για διακοπές στη Λακωνία μια χαρά είναι ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #575 on: March 11, 2011, 12:34:21 »
Τα έχουμε πει κ ξαναπεί χιλιάδες φορές. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ο Χάβος. Ο Χάβος δεν είναι προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ. Προπονητής στον ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες. Αυτοί αποφασίζουν ποιος παίζει , πότε κ πως. Όταν δεν παίζει αυτός που αποφάσισαν κ παίζει άλλος, τότε δεν παίζουν αυτοί για να τραβήξουν αυτάκι. Τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ είναι οι manager. Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ , δεν υπάρχει.
Η ομάδα τραβιέται σε έναν κυκεώνα αγώνων απο την αρχή της χρονιάς χωρίς διοικητικό / αγωνιστικό πλάνο, μόνο στηριζόμενη στα μπορώ/θέλω των παικτών. Η ομάδα δεν έχει άνθρωπο Διοίκησης στα αποδυτήρια, η ομάδα δεν έχει σχέδιο, παροντικό ή μελλοντικό, η ομαδα είναι η έμπνευση των REM για το automatic for the people. Στις προπονήσεις κάνει τόσο κουμάντο ο χάβος όσο κ ο γιασσέρ που στήνει τους κώνους, το ίδιο και στις αποθεραπείες, το ίδιο σε όλες τις εκφάνσεις της ΠΑΕ.
Τα πράγματα είναι εμφανή με γυμνό μάτι, κάνουν μπαμ, επομένως κάθε κριτική , είναι ανούσια κριτική απο τη στιγμή που αυτόματος πιλότος ζει και μας οδηγεί. Μόνο που σε κάθε αεροπλάνο, στην προσγείωση ο αυτόματος απενεργοποιείται κ τότε αρχίζουν τα δύσκολα.
Χάθηκε μια χρονιά σε παλλινδρομήσεις κ αίσχη. Ας κοιτάξουν απλά αυτοί που πραγματικά μας κάνουν κουμάντο, να μας προσγειώσουν με ωραία κατάληξη, γιατί το καζάνι βράζει κ θα πάρει κ αυτούς η μπάλα.  
« Last Edit: March 11, 2011, 12:40:24 by CLUB »

ive4

• Guest
« Reply #576 on: March 13, 2011, 23:31:24 »
Άλλη μια νίκη επί του πολυδιαφημισμένου Βαλβέρδουλα.
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα που έβλεπε τα κενά του γαύρου στον άξονα και ζητούσε όλη την εβδομάδα να παίξουμε από τον άξονα. Ίσως έβλεπε ότι από δεξιά μόνο με τον Εττό δε θα μπορούσαμε να απειλήσουμε, οπότε ετοίμασε την ομάδα να παίξει από άξονα.
Με την προσθήκη Βιερίνια και με βελτιωμένο τον Κουτσιανικούλη θα έχουμε περισσότερες επιλογές.
Καλές κινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο, υπομονή και πίστη στο αγωνιστικό του πλάνο είχε σήμερα. Και δικαιώθηκε.

Αυτό το αστείο με τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή πρέπει να σταματήσει.
Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να επιστρέψει ο Σάλπιγίδης στην κορυφή, αντί να τον χαραμίζουμε στα άκρα. Ή ο Αθανασιάδης. Καλώς ή κακώς μόνο αυτοί οι 2 μπορούν να έχουν κάποια επαφή με τα δίχτυα. Ο Μούσλι να επιστρέψει στην κορυφή της κερκίδας.
Βιερίνια Κουτσιανικούλης στα άκρα και Σαβίνι αντί Λίνο στο αριστερό της άμυνας και η ομάδα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει γκολ όχι μόνο από τα στημένα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #577 on: March 13, 2011, 23:41:47 »
Κανένα πλάνο, ούτε ίχνος συστήματος, λίγα ματς έμειναν να τελειώσει το θέμα, μη τρελαθούμε, ποιο πλάνο, ποιό σύστημα, ποιά ανάπτυξη? Κ οι τυφλοί πλέον ξέρουν. Automatic

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #578 on: March 13, 2011, 23:53:45 »
αγωνιστικό πλανο και ο πουτανας γιος στην κορυφή... ok...

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
« Reply #579 on: March 13, 2011, 23:59:55 »
ερωτηση .τα πεναλτυ κυριε χαβινιο ο βιτολο τα χτυπαει;οι οποιος προλαβει να παρει την μπαλλα;
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.