Author Topic: Κλήσεις και τιμωρίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περίοδο 2010-2011  (Read 7330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
για μενα, το σεναριο εχει ως εξης:

δευτερα πρωι σε ξετιμωρουν
τεταρτη πεφτει ενα στραγαλι στη περαια την ωρα του αγωνα
διακοπη και κατακυρωση υπερ gay

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
αν υπάρχει απεργία των δικηγόρων δεν πειράζει.

η ΠΑΕ μπορεί να διορίσει δικηγόρο από άλλο δικηγορικό σύλλογο της χώρας. ο αντίστοιχος των Αθηνών νομίζω πως δεν απεργεί.

ας πει κάποιος νομικός αν έχω δίκιο ή άδικο. ή όποιος γνωρίζει τεσπα

εγώ ξέρω πως μπορείς τελευταία στιγμή να πας δικαστήριο, να χέζεται ο δικηγόρος σου και να μην προλαβαίνει να μπει όταν είναι το νούμερό σου και να πει ένα συνάδελφό του και παρείσταται αυτός.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
επειδή την τιμωρία την έχουν  αποφασίσει από την κλήρωση...ας σκεφτούμε πλέον κάποιο τρόπο να αναβάλουμε το παιχνιδι του κυπελλου...χωρίς καμια ντροπή...παίζουμε με πούστηδες,δεν μπορεί να το παίζουμε κιμπαριδες...άμα καούνε οι πυλώνες, ποσα λεφτά είναι η ζημια  ???
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
ή αν οργωθεί το γήπεδο από βραδύς;;; ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δε ξερω τι θα αποφασισουν οι Συνδεσμοι, το Α το Β ή το Γ.
Δεν με νοιαζει αν ειναι σωστο ή λαθος, αν συμφωνω ή διαφωνω. Μονο περιμενω να το ανακοινωσουν.
ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το παιχνιδι δεν πρεπει να γινει. Ετσι νταιλικι. Κατεβαζουμε κανονικη ομαδα με τις καμπιες, περνουμε το διπλο για πλακα, και την τεταρτη το παιχνιδι αναβαλεται. Εκει θα φανουν τα αρχιδια μας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **

Τα λεγόμενά του επίκαιρα όσο ποτέ. Λείπεις ρε Θόδωρα...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

trelakias-4

• Guest
Ποτε δε μας γουσταρανε, παντα μας βλεπανε και μας βλεπουνε σαν Βουλγαρους, σαν ιθαγενεις και σαν ουγκα βουγκα. Το προβλημα τους ειναι οτι δεν μπορουν να μας κουμανταρουνε...Τα χρονια περνανε, γεννιες πανε και ερχονται, μηχανισμοι ολοκληροι στηνονται αλλα ο λαος του ΠΑΟΚ δε χαμπαριαζει.
Μια ζωη ειμασταν, ειμαστε και θα ειμαστε το κακο σπυρι στον κωλο τους.
Αυτο που πανε να κανουν ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Ειμαι σιγουρος πως θα την βρουμε την ακρη. Ετσι, αλλιως, αλλιωτικα...
Βαρεσε συναγερμος στο dna του Παοκτση.
Τη γαμησατε...
Οι μαγκιες σας θα την χαμπαριασετε μια και καλη, σε τιποτα σκουληκακια,τυρια,πανιωνιους και οπου σκατα αλλου θελετε και σας παιρνει.
Αφου -κακως- συμμετεχουμε στο γαμημενο πρωταθλημα του Ελλαδισταν θα σας χαλαμε και θα σας ΓΑΜΑΜΕ οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και οποτε ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Ποσο μαλλον τωρα που μας προκαλεσατε...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ.
Κουμαντο θα κανετε στα υπαλληλακια-οπαδους των εφοπλισταδων, σε επιχειρηματιες επαγγελματιες οπαδους και λοβοτομημενους ακολουθους τους, σε πουθεναδες, σε συνδικαλιστακια της πλακας και της μιζας, σε κομματοσκυλα, σε δημοσιογραφακια της φακης σε, σε ,σε ,σε ...
ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ
Να αρχισετε να παιρνετε το μυνημα σιγα-σιγα οτι Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.
Αυτο ειναι ΠΑΟΚ. Ωρα για ασπρομαυρο παρτυ, ωρα για δραση.
Αφηστε στην ακρη κοντοπουτανους,ισολογισμους,μαυρες τρυπες,μεταγραφες,μπαλαφες κλπ...
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ
ΤΟ ΜΑΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
μίλησες στη καρδια μου ρε γκαρντάσι

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Το καλυτερο και πιο ΠΑΟΚτσηδικο ποστ που εχω διαβασει απο εποχες paok.de
ΠΑΟΚ G4Α

Offline savage republic

• Βασικός

Offline dave

• Αλλαγή
ωραιος ρε φιλε

chiltsid

• Guest
ακομα να ανεβει?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

stormi

• Guest
+1000000000000000000000000000000 ΤΕΛΟΣ

jordan0911

• Guest
trelakias-4 είσαι μεγάλος τα είπες πολύ σωστά και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ!!!1 ;D ;D ;D

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
respect trelakia.....ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ....

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ Κ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ...μια απο τις χειροτερες σφαγες....13 χρονια μετα επικαιρο οσο ποτε

http://www.youtube.com/watch?v=FMi8YIxN6D8 (Embedding disabled, limit reached)
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Οι δικηγόροι Θεσ/νίκης, όπως και όλης της χώρας (πλην αθηνών) πάνε για αποχή από την Παρασκευή μέχρι την άλλη Παρασκευή. Προφανώς και θα δοθεί άδεια στο Μαυρομάτη να παραστεί στη δευτεροβάθμια αν αυτή συνεδριάσει στις ημέρες αποχής. Δε διανοούμαι ότι μπορεί ο ΔΣΘ να του αρνηθεί. Στη χειρότερη βέβαια, και εφόσον η αθήνα εξακολουθήσει να μη συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ολομέλειας δικηγόρων, μπορούμε να εκπροσωπηθούμε μόνο από δικηγόρο αθηνών.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν δε δικαιωθούμε στη δευτεροβάθμια, δεν ξέρω αν θα καταφέρει η αποστολή των γκαίη να πλησιάσει τα αποδυτήρια. Με όποιον αδελφό και να μιλήσεις, είναι όλοι έτοιμοι για όλα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Català

• Αλλαγή
Προβλέπω επικές συγκρούσεις με τους γενίτσαρους του σοσιαλισμού, δακρυγόνα, συλλήψεις, ένα τεράστιο μπάχαλο, ΕΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όπως αρμόζει στην ιστορία του τεράστιου ΠΑΟΚ και του λαού του. Την άλλη Τετάρτη, αν δεν πέσει η ποινή ως τότε, πρέπει να πάνε πολλά γουρούνια στο νοσοκομείο.
Να γίνει πάλι μπουρδέλο από τα δακρυγόνα και να δω τα ακριβοπληρωμένα πουτανάκια της "λαϊκής" ομάδας του κράτους και του κεφαλαίου να μην μπορούν να σταθούν στο γήπεδο.
Τα μουνιά να ακούνε τις φωνές και να μην βλέπουν τον κόσμο, θα είναι ένα σκηνικό τρόμου, δεν θα ξέρουν πόσοι είναι έξω και με τι διαθέσεις. Να τους κάνει ο λαός να βλέπουν φαντάσματα την ώρα του αγώνα.
Μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στον κόσμο να είναι απ'έξω, γιατί το γήπεδο είναι περιουσία του.
Δεν χρειάζονται ούτε γιγαντοοθόνες ούτε τίποτα, το πατροπαράδοτο ραδιοφωνάκι είναι μια χαρά
Και ας πει κάποιος στα τσουλάκια του μπούλη που έχουν τις κωλοφυλλάδες τους, ότι έπεσε τιμωρία, μήπως δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, γιατί δεν βλέπω να το γράφουν πουθενά.

ΥΓ: "ΑΚΡΑΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ": Γεωργίου (που προχτές έλεγες ότι ο πούστης θα κέρδιζε ούτως ή άλλως στην τρίπολη, δεν τρέχει και τίποτα με το πέναλτυ μωρέ...)-Καραγιαννίδη-Κολοκοτρώνη-Μπαζινά
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ