Author Topic: Κλήσεις και τιμωρίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περίοδο 2010-2011  (Read 7312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ούτως ή άλλως για να παραστεί δικηγόρος άλλου Δικ Συλ σε άλλη πόλη και να δικηγορήσει πρέπει να "νομιμοποιηθεί" από συνάδελφο του της πόλης αυτής.
οπότε Δικηγόρο έχουμε... τυπικό είναι.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Μη μπερδεύεσαι. Άλλες οι διαδικασίες στις οποίες αναφέρεσαι.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Να αρχισετε να παιρνετε το μυνημα σιγα-σιγα οτι Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

Ετσι ακριβως. Δε χρειαζονται σουτια, θα εχουμε κοσμο στη φυλακη παλι. Μυαλο χρειαζεται. Το παιχνιδι πρεπει να αναβληθει και να γινει οποτε μας βολευει εμας. Τροποι για αναβολη υπαρχουν παρα πολυ, συντονισμος χρειαζεται.
Στον κοσμο αλλος κανενας

PAOK_VOLOS

• Guest
Ποια σουτια.Απλα θα παει για ψωνια στη λαικη πολυς κοσμος ;D

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Μολις τωρα ακουσα τον Μπαμπη Αποστολιδη ,τον δικηγορο, στο μετροπολις και αυτο που ειπε ειναι οτι αν ο ΠΑΟΚ επελεγε δικηγορο απο δικηγορικο συλλογο της επαρχιας που απεργουν εδω και καιρο και θα συνεχισουν και για αρκετο καιρο ακομα, η δικη αυτη θα επαιρνε αναβολη! Το ματς θα γινοταν με κοσμο γιατι πολυ απλα δεν θα ειχε βγει καμια αποφαση..Γιατι οπως λεει Η ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ!

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ? Αν ισχυει αυτο, που κατα πασα πιθανοτητα ισχυει, τοσο μαλακες πιαστηκανε εκει στην ΠΑΕ? Κατι δεν μου καθεται καλα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
Ας μας ανημερωσει καποιος αν ισχυει αυτο.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γκαρντάσι το άκουσα και εγώ στο radio και έχω τρελαθεί.μεγάλη "λαλακια".."γαμισετα"

PAOK_VOLOS

• Guest
Αν ισχυει αυτο,δεν ειναι μαλακια ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΗΜΑ.

Offline cure

• Αλλαγή
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ? Αν ισχυει αυτο, που κατα πασα πιθανοτητα ισχυει, τοσο μαλακες πιαστηκανε εκει στην ΠΑΕ? Κατι δεν μου καθεται καλα...
Φίλε ViCious4 εγώ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και θα μας το πει κάποιος νομικός. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι η νομική μας υπηρεσία βιαζόταν να εκδικαστεί η απόφαση, ούσα βέβαιη για τη τιμωρία, ΜΑΛΛΟΝ λέω με το φτωχό μου μυαλό, για να έχει χρόνο για έφεση. Από που να πιαστείς και που να τελειώσεις. Μακάρι να μην ισχύει ΚΑΙ αυτό πάντως και να μη στήσαμε κώλο στη τιμωρία
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αφηστε τα περι τρυπηματος, αν ακουγατε την εκδικαση θα καταλαβαινατε.
Το θεμα ειναι οτι πιστευουν πως υπο την πιεση του κοσμου θα πεσει η ποινη, πραγμα που δεν θα γινοταν αν παιζαμε με οποιοδηποτε αλλον αντιπαλο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Φίλε ViCious4 εγώ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και θα μας το πει κάποιος νομικός. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι η νομική μας υπηρεσία βιαζόταν να εκδικαστεί η απόφαση, ούσα βέβαιη για τη τιμωρία, ΜΑΛΛΟΝ λέω με το φτωχό μου μυαλό, για να έχει χρόνο για έφεση. Από που να πιαστείς και που να τελειώσεις. Μακάρι να μην ισχύει ΚΑΙ αυτό πάντως και να μη στήσαμε κώλο στη τιμωρία

Και μενα εκει παει το μυαλο μου και οτι ελπιζουν/ειναι σιγουροι, δεν ξερω τι σκατα, οτι στην εφεση λογω πιεσης αλλα και λογω δεδικασμενου με τον βαζελο η ποινη θα ακυρωθει...Το θεμα ομως ειναι οτι δεν το κανεις αυτο τωρα, γιατι δεν ξερεις τι σκατα θα γινει τελικα...Το πρωτο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι καλυμενος με την αναβολη και μετα βλεπεις τι κανεις..Στο σημαντικοτερο ματς της χρονιας μεχρι τωρα δεν κανεις μαλακιες και δεν αφηνεις τα πραγματα στην τυχη τους..Ευχομαι πραγματικα να μην ισχυει κατι τετοιο, αν και πολυ φοβαμαι οτι ισχυει...

Offline dave

• Αλλαγή

Ετσι ακριβως. Δε χρειαζονται σουτια, θα εχουμε κοσμο στη φυλακη παλι. Μυαλο χρειαζεται. Το παιχνιδι πρεπει να αναβληθει και να γινει οποτε μας βολευει εμας. Τροποι για αναβολη υπαρχουν παρα πολυ, συντονισμος χρειαζεται.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Παντως οπως βγαινει απο την ΠΑΕ, συμφωνα με τον Γρηγοριαδη που εποικοινωνησαν με τον επισημο ΠΑΟΚ και τον Κυριακο, ισχυριζεται η ΠΑΕ οτι το σκεφτηκαν να το κανουν αυτο αλλα αυτα τα νομικα ''τρικ'', ηταν σιγουροι οτι θα αντιμετωπιζοταν απο τους αθλητικους δικαστες με αλλα ''τρικ'' και δεν υπηρχε περιπτωση να μην εκδικαστει η υποθεση με οποιονδηποτε τροπο χθες και γι αυτο αποφασισαν να κινηθουν ετσι...Αρα ηταν ενημεροι περι του θεματος, αλλα οπως λενε δεν μπορουσαν να το αποφυγουν...Και ρωταω εγω, χωρις δικηγορο πως θα εκδικαζοταν η υποθεση? Τι σοι τρικ θα εβρισκαν δηλαδη για να γινει η δικη? Δεν ξερω, μπορει να εχουν δικιο, αλλα εγω προσωπικα προβληματιζομαι, εκτος κι αν τελικα δικαιωθουμε στην εφεση...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ας μη δίνουμε καλύτερα βάση σε ό,τι πετάει ο καθένας στα ερτζιανά, ειδικά όταν είναι αμφίβολα και τα κίνητρά του. Στη βάση του, ναι, γίνεται αυτό που ακούστηκε, αλλά υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ αντίλογος, καθώς μπορούσε κάλλιστα να έπεφτε μια τέτοια κίνηση στο κενό, αντίλογος που φυσικά ο οποιοσδήποτε αρδ αδυνατεί να κάνει. Γνώμη μου: Την κρίσιμη ώρα της συστράτευσης όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να εξάπτεις τα πάθη και να αποπροσανατολίζεις από τον κοινό στόχο, ειδικά αν αυτό που προτείνεις ακούγεται πιασάρικο μεν, αλλά αμφιβόλου αποτελεσματικότητας δε.
Τέλος, το παρελθόν και η ιστορία όλων πρέπει να αποτελεί πάντα οδηγό για την εξαγωγή συμπερασμάτων ως προς το χρόνο που επιλέγουν και το περιεχόμενο των δηλώσεων που κάνουν.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Η πειθαρχικη επιτροπη εχει το δικαιωμα να δικασει ακομα και χωρις την παρουσια δικηγορου.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Vicious: Είσαι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλο το πανελλήνιο (ή έστω οι λοιποί ανταγωνιστές σου και όσοι ασχολούνται με την αθλητική δικαιοσύνη) γνωρίζουν ότι εδώ και 2 χρόνια (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο) σε εκπροσωπεί ο Μαυρομάτης. Εντελώς συμπτωματικά, μετά από τόσα χρόνια και ενόψει των συμφερόντων που άπαντες γνωρίζουν ότι διακυβεύονται στο ματς με το γκαίη, αποφασίζεις να στείλεις δικηγόρο από τον Πολύγυρο για να δηλώσει ότι απέχει και να πάρεις δεύτερη αναβολή, ενώ έχεις ήδη πάρει μία και ενώ έχεις το δικηγόρο του γάβρου να γαβγίζει και να ορύεται, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ δικαιούται να παρασταθεί (δηλαδή να πάρει το λόγο), καθώς δεν αναμειγνύεται άμεσα στην υπόθεση των επεισοδίων του βόλου. Αναβολή ναι μεν δίνεται για σοβαρό λόγο, η αποχή των δικηγόρων, ναι, αποτελεί σοβαρό λόγο αναβολής, ΑΛΛΑ όταν βγάζει μάτι ότι όλα γίνονται προσχηματικά, ελλοχεύει ο κίνδυνος να σε ερημοδικάσουν οι δικαστές, αν επιμείνεις να ζητάς αναβολή. Ο δικαστής κρίνει αν θα δοθεί αναβολή, αν υπάρχει σοβαρός λόγος και αν είναι προσχηματική. Και ξέρεις καλά πόσο επιεικώς αντιμετωπίζουν και δικάζουν τον ΠΑΟΚ.
Σε όλα αυτά συνυπολόγισε ότι στα αθλητικά δικαστήρια πολλές ομάδες από Βόρεια Ελλάδα δε στέλνουν καν το δικηγόρο τους κάτω για να εκδικάσει μια υπόθεση και βάζουν συγκεκριμένους πάντα δικηγόρους αθηνών να δικάζουν πολλές υποθέσεις τους. Έτσι μπορεί να δεις τον ίδιο δικηγόρο να εκπροσωπεί άλλοτε τον ΠΑΟΚ, άλλοτε το ερπετό, άλλοτε την κούλα κτλ. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον λοιπόν σκέψου πόσο περισσότερο χτυπάει ως προσχηματική η αναβολή που ζητάει ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ από τον ...Πολύγυρο, όταν πολλές ομάδες (ιδιαίτερα για να ζητήσουν αναβολή) βάζουν όποιον δικηγόρο αθηνών βρίσκεται εκείνη την ώρα στις Επιτροπές!
Ο μπίρδας που συμπαραστάθηκε με τον μαυρομάτη, δεν επιβαλλόταν να βρίσκεται εκεί, αλλά ο ΠΑΟΚ επέλεξε να έχει και δεύτερο δικηγόρο. Και εδώ το πράγμα "μυρίζει" έντονα λέηντυ "γκαγκα"...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Μαλιστα...Δηλαδη η αποχη δικηγορων μπορει να χαρακτηριστει προσχηματικη δικαιολογια στη περιπτωση μας και να γινει ερημοδικια..Αυτο δεν το ηξερα...Οποτε με λιγα λογια αναγκαζομαστε να παιζουμε σε ενα στημενο παιχνιδι δικαστων-δικηγορων με διακυβευση συμφεροντων χωρις και πολλες αντιστασεις...

υγ. Σε περιπτωση αποφασης μετα απο ερημοδικια δεν προσβαλεται η αποφαση με ανακοπη ερημοδικιας? Αλλα θα μου πεις οτι και παλι δεν ξερεις τι θα γινει και ισως τοτε να εισαι και σε πιο δυσκολη θεση...

northeagle_4

• Guest
τρυπημα ειναι ρε ,το παν στα ραδια.

Συγκεντρωθειτε ρε γαμω την παναχαικη μου ,γαμω τα ψαγμενα δηθεν στον ΠΑΟΚ εδω σε γαμανε εξοφθαλμα και εκει κολλημα στην εσωστρεφια εμεις....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/PAOK_Olympiacos/307001.html

"ÍåêñÞ æþíç" Ýîù áðü ôçí Ôïýìðá ôçí ÔåôÜñôç

Ç ìåôáöïñÜ ôçò áðïóôïëÞò ôïõ Ïëõìðéáêïý áðü ôï áåñïäñüìéï “Ìáêåäïíßá” ìÝ÷ñé êáé ôï ãÞðåäï ôç Ôïýìðáò êáèþò êáé ïé åßóïäïé ôùí äõï ïìÜäùí óå áõôü áðáó÷üëçóáí üóïõò Ýëáâáí ìÝñïò óôç óýóêåøç ãéá ôá ìÝôñá ôÜîçò ðïõ èá éó÷ýóïõí óôïí åðáíáëçðôéêü ôïõ ÊõðÝëëïõ ôçò åñ÷üìåíç ÔåôÜñôç (2/2).

Ìå (ôï ìÝ÷ñé óôéãìÞò) äåäïìÝíï , üôé ç Ôïýìðá èá åßíáé Üäåéá ï õðÝõèõíïò Áóöáëåßáò ôçò ÐÁÅ Ïëõìðéáêüò ÃéÜííçò Ôóéñþíçò æÞôçóå ôçí ëÞøç äñáêüíôåéùí ìÝôñùí áðü ôçí þñá ðïõ èá ðáôÞóåé ç áðïóôïëÞ ôùí “åñõèñïëåýêùí” ôï ðüäé ôçò óôç Èåóóáëïíßêç , ìÝ÷ñé êáé ôçí óôéãìÞ ðïõ èá ìðåé óôï áåñïðëÜíï ãéá ôçí åðéóôñïöÞ óôçí ÁèÞíá.

Ôüóï ôïí åêðñüóùðï ôïõ Ïëõìðéáêïý , üóï êáé áõôïýò ôïõ ÐÁÏÊ , ôï ìÝëïò ôçò Äéïßêçóçò Ðáíáãéþôç Ðïéêéëßäç êáé ôïí ãåíéêü äéåõèõíôÞ ÌÜêç ÃêáãêÜôóç êáé âÝâáéá ôïõò áîéùìáôïý÷ïõò ôçò ÅË.ÁÓ áðáó÷üëçóå ãéá áñêåôÞ þñá ôï åíäå÷üìåíï ôçò ìáæéêÞò óõãêÝíôñùóçò ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ óôïí ðåñéâÜëëïíôá ÷þñï ôçò Ôïýìðáò , áí ðáñáìåßíåé ç ðïéíÞ.

¸ôóé åßíáé ðïëý ðéèáíü íá äçìéïõñãçèåß ìéá “íåêñÞ æþíç” ðñïêåéìÝíïõ íá ãßíåé ïìáëÜ ç Üöéîç ôùí áðïóôïëþí ôùí äõï ïìÜäùí.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ας τελειωνε το ματς μεσα στο καραισκακη 3-0 και ειμαι σιγουρη ουτε τιμωρια μιας αγωνιστικης δεν θα ειχαμε...Τοσο πουστροομαδα ειναι ο γαυρος...
Ελα ομως που το σκορ εγραψε 1-1...Και εκει στον βρωμοπειραια,αρχισαν ολοι να ιδρωνουν και να ξαναιδρωνουν και να βρωμανε...
Ειναι γεγονος οτι ολοι φοβουνται τον ΠΑΟΚ...Απο την ομαδα μεχρι και τους φιλαθλους της..Και πως μπορουν να τρομαξουν τον ΠΑΟΚ?Μονο με τις στημενες τιμωριες και τα στημενα δικαστηρια...
Μια αγωνιστικη και 80.000 χιλιαδες ευρω,το πορισμα.....Και εμεις τωρα πρεπει να φοβηθουμε και να σηκωσουμε τα χερια ψηλα και να αφεθουμε στην τυχη..

Ποσο λαθος σκεπτικο...Ποσο λαθος θεωρειτε οτι σκεφτεται και αντιδρα ο λαος του ΠΑΟΚ...Δεν φοβομαστε τιποτα και ποσο μαλλον την ομαδα του ολυμπιακου...Μια ομαδα που αν δεν λαδωνε διαιτητες,υπουργους,μπατσους,μια ομαδα που αν ειχε αυτην την στιγμη μονο το μπατζετ που εχει ο ΠΑΟΚ,χωρις λεφτα για μεταγραφες χωρις τιποτα, θα βρισκοταν στην ζωνη υποβιβασμου και θα παλευε για να σωθει...

Εμεις παλευαμε και θα συνεχισουμε να παλευουμε για το ΔΙΚΑΙΟ..Μια λεξη που δεν υπαρχει στο λεξιλογιο του μαλακα μαρινακη.Γι αυτο φωναζουμε,γι αυτο ουρλιαζουμε και στεναχωριομαστε...Γιατι θεωρουμε πως η αποφαση που βγηκε για την τεταρτη μονο δικαιη δεν ειναι..Και τιποτα να μην γινοταν στον Βολο παλι κατι θα βρισκανε να μας κατηγορησουν...Το σεναριο ειναι μια ζωη το ιδιο..
Και εσεις κυριε μαλακα μαρινακη,αφου θεωρειται την ομαδα σας την καλυτερη στην Ελλαδα,γιατι δεν ερχεστε να παιξετε μεσα στην γεματη Τουμπα?Τι φοβαστε?Μηπως οτι δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο θελετε να πιστευετε?Ελατε...Με κοσμο,χωρις 5 εισαγγελεις και χωρις κλουβες απο την Αθηνα..Οπως ακριβως ερχομαστε τοσα και τοσα χρονια εμεις στην πολη σας..

Η αποφαση ειναι πολυ αδικη...Εχω σκεφτει απειρα πραγματα τι μπορει να γινει την ημερα του αγωνα...Ολοι μας αυτο σκεφτομαστε..Η αδικια και η αγανακτιση εχει χτυπησει κοκκινο..Δεν ξερω,να σκαψουμε οπως αναφερθηκε και πιο πανω?να κοψουμε το ρευμα να μην εχουμε προβολεις? Μαλλον τιποτα απο ολα αυτα...

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να γινει,ξεκιναει απο τους παικτες μας...Με η χωρις κοσμο,πρεπει να τα δωσουν ολα...Ειμαστε σαφως καλυτερη ομαδα απο τους γκευ...Πρεπει να το πιστεψουν και οι παικτες και να μπουν και να τους σκισουν χωρις σαλιο...Οπως τους αξιζει...
Αφου φυσικα πρεπει να σκισουν ανελεητα τα σκουλικια...Μιας και φετος ειναι η χρονια τους...Καθε 7 χρονια πεφτουν...

Οσο για μας αυτο που πρεπει να κανουμε θα το κανουμε...Θα ειμαστε εκει παρων οπως παντα με το πιο δυνατο μας οπλο την φωνη...Να ειστε ολοι προετοιμασμενοι,ειναι σχεδον βεβαιο οτι ο γαυρος θα φερει οχι μονο πολλους μπατσους αλλα και ολοκληρο στρατο απο τον φοβο του...

Ετοιμαστε μασκες,μολοτοφ και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε...Απο το πρωι πρεπει η Τουμπα να ειναι γεματη κοσμο απεξω,πριν προλαβουν οι μπατσοι και αποκλεισουν τις γυρω περιοχες για να περασει το πουλμαν των πουστηδων...

Ζαγορακη δεν ξερω να παρεις καμια δεκαρια μαχημια καλα,να τα ντυσεις staff και να πεσει το ξυλο της αρκουδας μεσα στην φυσουνα..Πρεπει επιτελους να τρωνε το τραμπουκο που τρωγανε τοσα χρονια...

Οσο αναφορα την αποφαση προσωπικη μου γνωμη εγινε λαθος χειρισμος και το ειπα και στο λαιβ...Επρεπε πριν βγει η αποφαση να μαθουν καλα ολοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να τιμωρηθει αλλιως θα καουν τα παντα...Και τωρα ομως δεν ειναι αργα..Περαστε το μυνημα οτι αν η αποφαση δεν ανακληθει (στην εφεση),θα πεσουν κορμια...Βγες και πες Ζαγορακη οτι,οτι  και να γινει τον λαο του ΠΑΟΚ δεν θα μπορεις να τον ελεγξεις πως θα αντιδρασει,ετσι για να εχουνε το νου τους...

Γιατι τον λαο του ΠΑΟΚ τρελλα δεν τον πουλησε κανενας και οσο και να προσπαθειτε λαμογια της αθηνας κακο σε σας κανετε..Γιατι εμας μας κανετε πιο ενωμενους και πιο δυνατους..Και θα σας το αποδειξουμε την Τεταρτη...ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...
« Last Edit: January 26, 2011, 16:50:00 by KATISI4 »