Author Topic: ΠΑΟΚ-σκουλήκι 0-1 Κυριακή 03/10/2010 ώρα 20:30 novasports1  (Read 5107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Τεράστιο λάθος η σημασία που δίνουμε σε αυτό το ματς. Τεράστιο λάθος το σολντ άουτ σ αυτό το ματς όταν δε κάνεις σολντ άουτ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τεράστιο λάθος να προπαγανδίζουμε σε νέους παίκτες της ομάδας όπως στον Ελ Ζάρ ότι την Κυριακή παίζουμε το πρώτο μας ντέρμπι. Μόνοι μας ανεβάζουμε το επίπεδο του ρούλεως.

Ποιο ντέρμπι όταν στα 30 τελευταία χρόνια βρέθηκαν 2 φορές πάνω από εμάς στη βαθμολογία ; Για να πουλάνε φύλλα οι τοπικές εφημερίδες ; Ευχαριστώ δε θα πάρω, ούτε θα μειώνω άλλο τον ΠΑΟΚ αυξάνοντας το μέγεθος της ομάδας της γειτονιάς.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
και μονο που παιζουμε μαζι τους χαρη τους κανουμε.οπως και να χει παντως,γαμηστε τους καταδοτες τους ρουφιανους τους ανυπαρκτους!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ αρειανοί
ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΦΑΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΠΟΥΤΣΑ.

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Català

• Αλλαγή
Είπα κι εγώ να μην ασχοληθώ με την πρωταθλήτρια 1998, όπως ασχολήθηκα με έναν άλλο νεοφώτιστο, τον ολυμπιακό βόλου, πριν 2 βδομάδες, αλλά δεν παλεύεστε με τίποτα. Από την πρώτη σελίδα του super τρεις:

"Τραγική ειρωνεία να δηλώνουμε την παρουσία μας 7200 χλμ μακριά και να μην μπορούμε να τραγουδήσουμε μέσα στην ίδια μας την πόλη.
Λόγω του συμπλέγματος κατωτερότητας και της έλλειψης αυτοπεποίθησης για την ένταση της κερκίδας σας, θα παραμείνουμε σε ένα ακόμη ανούσιο και άγευστο έργο θεατές..."

Προσπερνώ το ανέκδοτο "μες στην ίδια μας την πόλη", όπου οι προφανώς δωδεκαθεϊστές λάτρεις του ολύμπιου θεού που δεν υπάρχει, είναι δεν είναι το 15-18%. Εκτός κι αν τους είπαν ότι τα σύνορα της πόλης είναι η Κανάρη με Μπότσαρη από τη μία και η Βούλγαρη από την άλλη.
Αλλά μπορεί να μου πει κάποιος, τα "7200 χλμ μακριά" πού διάολο τα βρήκαν; Θεσσαλονίκη-Τροντχάιμ, 3195 μου τα βγάζει εμένα...Ακόμα και την επιστροφή να βάλεις, πάνω από 6400 δεν είναι. Μόνο ο σούπερ τρεις Σανγκάης έκανε εκδρομή; Εκτός κι αν ξεκίνησαν από τον πλανήτη ρούλη.
Και κάτι για τις μετακινήσεις: μπορεί να ανεβάσει κανείς μια φωτό της προτελευταίας φοράς που ήρθαν, σε εκείνο το 3-0 το 2003-04 νομίζω, που έχουν μείνει 50 άτομα στο 70';

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
βροχα στην θεσ/νικη
My Own WoRST ENeMy.....

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
http://www.paokworld.org/photogallery/displayimage.php?pid=904&fullsize=1 εδω εισαι catala.
τελευταια φορα ηρθαν στο 2-2 με την μαλακια του ατματζιδη
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

guest4

• Guest
Τεράστιο λάθος η σημασία που δίνουμε σε αυτό το ματς. Τεράστιο λάθος το σολντ άουτ σ αυτό το ματς όταν δε κάνεις σολντ άουτ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τεράστιο λάθος να προπαγανδίζουμε σε νέους παίκτες της ομάδας όπως στον Ελ Ζάρ ότι την Κυριακή παίζουμε το πρώτο μας ντέρμπι. Μόνοι μας ανεβάζουμε το επίπεδο του ρούλεως.

Ποιο ντέρμπι όταν στα 30 τελευταία χρόνια βρέθηκαν 2 φορές πάνω από εμάς στη βαθμολογία ; Για να πουλάνε φύλλα οι τοπικές εφημερίδες ; Ευχαριστώ δε θα πάρω, ούτε θα μειώνω άλλο τον ΠΑΟΚ αυξάνοντας το μέγεθος της ομάδας της γειτονιάς.

Συμφωνω απόλυτα.

Όταν θα σταματήσει αυτό το χάλι, τότε θα ανέβουμε ακόμη ένα επίπεδο.
Το να κάνεις σολντ αουτ στο παιχνίδι αυτό κι όχι στο παιχνίδι με τη Ντιναμό δείχνει πως
η νοοτροπία του κόσμου είναι ακόμη μακριά από τη νοοτροπία ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.
Επίσης και το κόλημα με το "θρύλο και τον πειραιά" μας πηγαίνει πίσω.
είναι αδιανόητο να ακούγεται σύνθημα για το γαυρο σε παιχνίδι χωρίς το γαυρο.
είναι κατάλοιπα που πρεπει να σβήσουν.
άντε γιατι πολύ αξία δώσαμε και στους μέν και στους δε.  

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline petrov

• Αλλαγή

Συμφωνω απόλυτα.

Όταν θα σταματήσει αυτό το χάλι, τότε θα ανέβουμε ακόμη ένα επίπεδο.
Το να κάνεις σολντ αουτ στο παιχνίδι αυτό κι όχι στο παιχνίδι με τη Ντιναμό δείχνει πως
η νοοτροπία του κόσμου είναι ακόμη μακριά από τη νοοτροπία ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.
Επίσης και το κόλημα με το "θρύλο και τον πειραιά" μας πηγαίνει πίσω.
είναι αδιανόητο να ακούγεται σύνθημα για το γαυρο σε παιχνίδι χωρίς το γαυρο.
είναι κατάλοιπα που πρεπει να σβήσουν.
άντε γιατι πολύ αξία δώσαμε και στους μέν και στους δε.  

N'αγιάσει το στόμα σας αλλά το ρεύμα αυτής της αντίληψης δεν είναι πλειοψηφικό και δε βλέπω να γίνεται μέσα στο κοντινό μέλλον...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Κανένα link;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Δεν παίζει ακόμα.. :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

fatal_invasion

• Guest
το ξέρω. >:(  Ας δώσει τα φώτα του κάποιος.

mastercarnal

• Guest
εγω βρηκα αυτο http://livesport1.info/tv4.html αλλα ειναι πολυ αργο.
http://www.rojadirecta.org/ εχει μερικα λινκ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
α' ημιχρονο

μπραβο ρε σακελαριου και παμπλο, οι υπολοιποι ................................

ειμαι 115 κιλα και τρεχω ρε μλκ πιο γρηγορα απο τον κοντο, κουνησου ρε πουστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κοντε

οσο για το κορακι, γαμω τη μανα σου
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

mastercarnal

• Guest
καλα οτι νανε............παει η κυριακη μου.....

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
XAXA πια κυριακη. το σημερινο θα μας το χτυπανε για τα επομενα 9032 χρονια. ετσι λειτουργουν, ετσι ηταν παντα.

δυστηχως τα διαμαντια μας εχουν τελικη προσπαθεια για τον πουτσο. δεν παιξαμε ασχημα, απλα μεχρι το 60 επρεπε να ειχαμε προηγηθει.