Είπα κι εγώ να μην ασχοληθώ με την πρωταθλήτρια 1998, όπως ασχολήθηκα με έναν άλλο νεοφώτιστο, τον ολυμπιακό βόλου, πριν 2 βδομάδες, αλλά δεν παλεύεστε με τίποτα. Από την πρώτη σελίδα του super τρεις:
"Τραγική ειρωνεία να δηλώνουμε την παρουσία μας 7200 χλμ μακριά και να μην μπορούμε να τραγουδήσουμε μέσα στην ίδια μας την πόλη.
Λόγω του συμπλέγματος κατωτερότητας και της έλλειψης αυτοπεποίθησης για την ένταση της κερκίδας σας, θα παραμείνουμε σε ένα ακόμη ανούσιο και άγευστο έργο θεατές..."
Προσπερνώ το ανέκδοτο "μες στην ίδια μας την πόλη", όπου οι προφανώς δωδεκαθεϊστές λάτρεις του ολύμπιου θεού που δεν υπάρχει, είναι δεν είναι το 15-18%. Εκτός κι αν τους είπαν ότι τα σύνορα της πόλης είναι η Κανάρη με Μπότσαρη από τη μία και η Βούλγαρη από την άλλη.
Αλλά μπορεί να μου πει κάποιος, τα "7200 χλμ μακριά" πού διάολο τα βρήκαν; Θεσσαλονίκη-Τροντχάιμ, 3195 μου τα βγάζει εμένα...Ακόμα και την επιστροφή να βάλεις, πάνω από 6400 δεν είναι. Μόνο ο σούπερ τρεις Σανγκάης έκανε εκδρομή; Εκτός κι αν ξεκίνησαν από τον πλανήτη ρούλη.
Και κάτι για τις μετακινήσεις: μπορεί να ανεβάσει κανείς μια φωτό της προτελευταίας φοράς που ήρθαν, σε εκείνο το 3-0 το 2003-04 νομίζω, που έχουν μείνει 50 άτομα στο 70';