Author Topic: skoda Îáíèç – ÐÁÏÊ 1-0 ÊõñéáêÞ 26/09/10 þñá 18:15 NET  (Read 4356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
αν καποιος κραξει οπως με τον ολυμπιακο βολου στελνουμε τις φουσκες να τον ξυλοφορτωσουν.

που εγινε αυτο φιλε σε ποια θυρα? πρωτη φορα το ακουω

Καποοι θρασεις απαιτησαν απο την ΠΑΕ μας να βοηθησει στην υποθεση των 5 παιδιων.

το εαν και πως μπορει να βοηθησει η παε στο θεμα δεν ειναι κατι που συζητιεται δημοσια,εκτος εαν μιλαμε για επικοινωνιακο κομματι(ανακοινωσεις κτλ)

Α και που ειστε μη τυχον και κραξετε καμια διοικηση αν χασει η ομαδα απο τον αρη.Θα στειλει ο ΤΕΟ τους υπαλληλους κ θα φυγετε πρησμενοι απ το γηπεδο εχθροι του ΠΑΟΚ.

για πες λιγο ποτε ξαναεγινε αυτο

ΥΓ:Αυτα που λες για τους STAFF-οπαδους θα εχουνε αξια μονο εαν τα εχεις πει και στους ιδιους
ΥΓ 2:εγω προσωπικα ειμαι κατα οποιασδηποτε σχεσης οπαδων-παε(εκτος απο συννενοηση σε μερικα θεματα)αλλα επισης ειμαι και κατα της αδερφιστικης και μη ΠΑΟΚτσηδικης τακτικης στο θεμα του οτι οπαδοι κραζουνε ανωνυμα(στο ιντερνετ) ή και επωνυμα(σε φιλους τους)αλλα πισωπλατα αλλους συνοπαδους τους  ενω γνωριζουνε που θα τους βρουνε για να τους τα πουνε μπροστα τους  

« Last Edit: September 27, 2010, 10:46:51 by lik4 »

opws_mathame

• Guest
εχουν γινει σχετικες συζητησης φιλε δεν ειμαι ατομο που κρυβομαι πισω απο νετ.απλα ειναι πολυ ευκολο καποιος να το γυρισει στην τρελλα κ να κανει τον χαζο.Πιστεψε με πολλα απ αυτα τα ατομα πριν 5-6 χρονια αν τους ελεγες οτι θα καταντουσαν ετσι θα γελουσαν.γι αυτο πυ ειπες για την ΠΑΕ φυσικα μιλαω για το επικοινωνιακο.τα υπολοιπα οπως λες δεν ειναι για φορουμ αλλα αν ειναι να μη συζηταμε καν τετοια θεματα δεν υποαρχει λογος να υπαρχει

Offline lik4

• Αλλαγή
ποσα φιλε ειναι αυτα τα ατομα που λες? πιστευεις οτι μεσω αυτων ελεγχει η παε τους οπαδους,δηλαδη οι οπαδοι ειναι τρελαμενοι και θελουνε να αντιδρασουνε σε πολλα πραγματα αλλα δεν το κανουνε λογω των staff? μου λες δηλαδη οτι αυτοι ειναι οι ηγετες του οπαδικου μας κινηματος? εγω ξερω παντως οτι μετα απο μαναβη δεν ξαναειχαμε ποτε ηγετες και στρατηγους.
μηπως σαν οπαδοι θελουμε να κρυψουμε την ανυπαρξια μας πισω απο τους staff και χρεωνουμε τα παντα σε αυτους?

και απαντησε μου για φουσκες που λες στο ματς με τον βολο

opws_mathame

• Guest
sou stelnw pm file

nomercy4

• Guest
μηδέν πειθαρχία "τακουνακα" ο καθένας τρέχει όπου να ναι.
μηδέν σύστημα γυρίσαμε κάποια χρονια πίσω με γιόμες..
μακριά οι γραμμές καμια αλληλοκάλυψη καμια κάλυψη χώρου οι περισσότεροι περπατάνε!
αν αυτό είναι το καλο ποδόσφαιρο τότε το κακό πως είναι?!
ο ίβιτς δε τραβάει ας τον κρατήσει έξω! το ίδιο και ο garcia καμια διάθεση για τρέξιμο. μαλεζάς το ένα λάθος μετά το άλλο νωθρός.
κανένα πάθος οι παίχτες δε τρέχουν στην μπάλα..στα 5 μετρα λάθος πασα καμια κερδισμένη μονομαχία.
κρίμα...

Offline lik4

• Αλλαγή
ναι φιλε ειδα το πμ και απαντησα

απλα απαντησε και σε αυτα που σε ρωτησα γιατι ενδιαφερουνε και αλλο κοσμο εδω

και το πιο σημαντικο πες μου για αυτο που λες για το ματς με τον βολο

Offline savage republic

• Βασικός
Απογοητεύτηκα από μία εικόνα στο β´ ημίχρονο, στα τελευταία λεπτά - και ενώ θεωρητικά πιέζαμε για την ισοφάριση - να βγαίνουμε σε αντεπίθεση (ντεμέκ) και να είμαστε 4 εμείς και 9 της Ξάνθης. Αυτό δείχνει ΑΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ και έλλειψη συγκέντρωσης, όπως και πάθους. Θυμίζουμε την περυσινή άεκ, όταν οι παίκτες της διάλεγαν παιχνίδια. Απογοήτευση, ενώ φάνηκαν κάποια πολύ καλά στοιχεία, όπως θετική ήταν και η επανεμφάνιση του Κριστιάνο Μοράες. Φαίνεται να είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή μας.
Όσο για την άμυνα, μήπως λείπει και κάποιος να την κατευθύνει από το τέρμα; Καλά τα αντανακλαστικά, αλλά η δουλειά του τερματοφύλακα θέλει κι άλλα.
Θετικοί οι Βιτόλο, Μπουσαϊντί. Οι άλλοι μέτριοι προς κάκιστοι. Αν και δεν ξέρω άμα φταίνε, άμα βρίσκουν και τα κάνουν ή αν υπήρχε έλλειψη πλάνου. Μάλλον υπήρχε έλλειψη τήρησης πλάνου και αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **

http://img831.imageshack.us/img831/5971/ksan8hpaok269201003.jpg

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΠΑΝΟ ΤΩΝ SCORPIONS!

novito

• Guest
Ναι ρε με το μ@λακισμενο... Όσες φορές και να τα άκουσε για το κωλόπανο του, εκεί αυτός... Άμα έτρωγε καμμία, θα έφταιγαν τα πρεζάκια που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ....

zagorakis

• Guest
"Εκπληκτικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ"

Ύμνοι από τον Χρήστο Πανόπουλο για τους οπαδούς του "Δικεφάλου" για τους οποίους "αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου"

Μετά το τέλος του αγώνα SKODA Ξάνθη- ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, μίλησε στην "Αθλητική Κυριακή", εκθειάζοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Πανόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια,τονίζοντας ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να πάρει μόνος του ένα παιχνίδι.

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ήταν εκπληκτικός. Είναι τρομερή η βοήθεια που δίνει στην ομάδα του. Αξίζει να παίζεις για αυτό τον κόσμο. Δεν δημιούργησε το παραμικρό στη διάρκεια του αγώνα, εκτός από μία μικροένταση. Ο κόσμος του "Δικεφάλου" ήταν πολύ ήρεμος στην κερκίδα. Το μόνο που έκανε ήταν να βοηθάει με συνθήματα την ομάδα του και να της δίνει ώθηση. Υποστήριξε την ομάδα του σε κόσμια πλαίσια. Ήταν εντυπωσιακός ο λαός του ΠΑΟΚ. Μπορεί και μόνος του να κερδίσει ένα παιχνίδι" τόνισε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο των δηλώσεών του: "Γι' αυτό τον κόσμο αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου και να προσπαθείς να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια".

Όταν ρωτήθηκε γιατί η ακριτική ομάδα δεν έδωσε τα τρία προηγούμενα χρόνια εισιτήρια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Sκoda Ξάνθη, απάντησε: "Εμείς δώσαμε εισιτήρια, αλλά δημιουργήθηκαν κάποια θέματα και τελικά δεν υπήρχε μετακίνηση.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/ekplhktikos_o_kosmos_toy_paok.550816.html

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
γαμώ την μάνα σου πουσταριό πανόπουλε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
...και ολοκληρο το σοι σου μουνοπανο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
οριστε που μας εφερε η αγωνιστικη (θελω να πιστευω) κοιλια....

να μας κερδιζει ο μαλακας και να μας δουλευει κιολας....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
"Εκπληκτικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ"

Ύμνοι από τον Χρήστο Πανόπουλο για τους οπαδούς του "Δικεφάλου" για τους οποίους "αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου"

Μετά το τέλος του αγώνα SKODA Ξάνθη- ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, μίλησε στην "Αθλητική Κυριακή", εκθειάζοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Πανόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια,τονίζοντας ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να πάρει μόνος του ένα παιχνίδι.

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ήταν εκπληκτικός. Είναι τρομερή η βοήθεια που δίνει στην ομάδα του. Αξίζει να παίζεις για αυτό τον κόσμο. Δεν δημιούργησε το παραμικρό στη διάρκεια του αγώνα, εκτός από μία μικροένταση. Ο κόσμος του "Δικεφάλου" ήταν πολύ ήρεμος στην κερκίδα. Το μόνο που έκανε ήταν να βοηθάει με συνθήματα την ομάδα του και να της δίνει ώθηση. Υποστήριξε την ομάδα του σε κόσμια πλαίσια. Ήταν εντυπωσιακός ο λαός του ΠΑΟΚ. Μπορεί και μόνος του να κερδίσει ένα παιχνίδι" τόνισε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο των δηλώσεών του: "Γι' αυτό τον κόσμο αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου και να προσπαθείς να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια".

Όταν ρωτήθηκε γιατί η ακριτική ομάδα δεν έδωσε τα τρία προηγούμενα χρόνια εισιτήρια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Sκoda Ξάνθη, απάντησε: "Εμείς δώσαμε εισιτήρια, αλλά δημιουργήθηκαν κάποια θέματα και τελικά δεν υπήρχε μετακίνηση.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/ekplhktikos_o_kosmos_toy_paok.550816.html

τραβα πνιξου ρε καραγκιοζη πανοπουλε που θα μας πουλησεις και παπατζιλικι.τοσα χρονια δεν εδινες εισιτηρια στους <<αλητες>> οπαδους του ΠΑΟΚ και φετος μας εξυμνεις?αντε ρε μουλε ψοφα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλεπω τοση "χαρα" στο φορουμ.πρωτη φορα τετοια συμμετοχη εδω και χρονια!κραξτε κραξτε κραξτε!η δικαιοσις!κραξτε ελευθερα!

Καλα σας λεει ρε, κανετε κακο στην ομαδα, ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα. Ολοι αεροδρομιο (η μαλλον στο κτελ) να υποδεχτητε τους ηρωες. Ο μπερετα φταιει για ολα και το σαλπιγιδι ειναι ματιαγμενο.

Οποιος φωναξε τετοιο πραγμα ειναι για μπουνιδια μεχρι να μη μεινει δοντι στη θεση του. Λαχανα, ε λαχανα

edit tsakalaki

Έχεις δίκιο και σβήστηκε ήδη από το φόρουμ
[/size]

τι δικιο εχει μωρε? ΠΑΟΚ καριολη φωναζαν τα τσουτσεκια. μονο την αθηνα και τον πειραια ξερετε να βριζετε προβατα......
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Θα σου απαντήσω εδώ αν σαν μοντ και όχι προσωπικά με πμ και μπινελίκια (που τα χρειάζεσαι) όπως κανονικά θα έπρεπε.

Λοιπόν άσχετα με το τι ακούστηκε στο γήπεδο, εδώ μέσα υπάρχουν κανονισμοί και τηρούνται.
Η Θράκη έχει μεγάλο ποσοστό δικών μας και απο σεβασμό και μόνο προς το πρόσωπο τους απο εμένα δεν θα μείνει έτσι.

Τώρα το διάβασα καλύτερα, εμένα είπες πρόβατο; είσαι σοβαρός;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
Θα σου απαντήσω εδώ αν σαν μοντ και όχι προσωπικά με πμ και μπινελίκια (που τα χρειάζεσαι) όπως κανονικά θα έπρεπε.

Λοιπόν άσχετα με το τι ακούστηκε στο γήπεδο, εδώ μέσα υπάρχουν κανονισμοί και τηρούνται.
Η Θράκη έχει μεγάλο ποσοστό δικών μας και απο σεβασμό και μόνο προς το πρόσωπο τους απο εμένα δεν θα μείνει έτσι.

Τώρα το διάβασα καλύτερα, εμένα είπες πρόβατο; είσαι σοβαρός;
ωραια και η αθηνα εχει μεγαλο ποσοστο ΠΑΟΚ αμα ειναι να μην την βριζουμε. οποιος βριζει τον ΠΑΟΚ για μενα ειναι εχθρος και θα του βρισω και τη θρακη και την ελλαδα και ολα. εδω νομιζα οτι ειναι οπαδικο φορουν και οχι αθλητικη κυριακη..... και το προβατο δεν παει σε σενα και το ξερεις....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Mισώ λεπτό ρε φίλε, όταν βρίζεις την αθήνα δεν βρίζεις  την περιοχή αλλά τη σαπίλα και το κατεστημένο που καταδυναστεύει όλη την χώρα και εκφράζεται από αυτή την κωλοπόλη. Η θράκη τι φταίει να την βρίζουμε??? Ποιον να πικάρουμε δηλαδή, τους γαυροβάζελους που ήταν στο γήπεδο και υποστήριζαν την ξάνθη?? Εμένα η καταγωγή μου είναι από την τουρκοκρατούμενη πλέον ανατολική θράκη οι παππούδες μου από εκεί ήρθαν, αλλά είναι ιεροσυλία να βρίζουμε την θράκη επειδή το ίδιο κάνουμε με  την αθήνα. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline diegito4

• Αλλαγή
εγώ πάντως βρίζω και εννοώ και την περιοχή της αθήνας.. ;)