Author Topic: skoda Îáíèç – ÐÁÏÊ 1-0 ÊõñéáêÞ 26/09/10 þñá 18:15 NET  (Read 4300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
γαμώ την ερτ3 αυτό το μουνί το βάλανε να περιγράφει για να μας σπάσει τα νεύρα
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

PAOK_VOLOS

• Guest
Áð: skoda Îáíèç – Ð.Á.Ï.Ê. - ÊõñéáêÞ 26/09/10- 18:15 NET
« Reply #61 on: September 26, 2010, 20:12:53 »
Φταιει ο Σεπτεμβριος,φταινε οι λακουβες του γηπεδου,φταιει η διαιτησια,φταιει ο μπερετα,ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙ.
Η ομαδα παει τρενο για πρωταθλημα και με λιγο προσπαθεια για εουροπα λιγκ.Ολα καλα,ολα ανθηρα.

Προτεινω υποδοχή των παιχτων στη θεσσαλονικη και φιλικά χτυπήματα στην πλατη.Δεν πειραζει παιδια,αρχη ειναι ακομη,το πρωταθλημα τωρα αρχιζει,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ..

Το κραξιμο ποτε δεν βγηκε σε καλο.Για  αυτό μονο χειροκροτημα,μη στεναχωρησουμε τα παιδια.Πουτσα και χειροκροτημα..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
καταστροφη..........................  :cwm23: :cwm23: :a1316:
για πολους λογους
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
γαμώ τα σπίτια σας κοπρόσκυλα.
κανονίστε μαλακισμένα να ξυπνήσετε γιατί δεν μας έχετε δεί να είμαστε πραγματικά απειλητικοί.
γαμώ και την διοίκηση,βασικά γαμώ τον μαλάκα τον Βρύζα που μας φόρτωσε μπερέτα και γίναμε κώλος.
φάτε τώρα στην μάπα Δερμιτζάκη και τον κοντό.
πόσο έχω πικραθεί σήμερα δεν λέγεται.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ (πλην ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εξαιρέσεων...)

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.... ΧΤΕΣ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΝΟ
ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Το χειρότερο από όλα είναι ότι βλέπω πλήρης ΜΑ ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορία από όλους μα όλους ....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

guest4

• Guest
όταν σε αγώνα που χάνεις ο κορυφαίος σου παίκτης είναι ο Κρεσιτς...
...τυχαίο?

Offline blue_eyes

• Βασικός
εχουμε τα χαλια μας, ευκολο να τα ριξουμε στον προπονητη μας και στους παικτες μας αλλα εγω βλεπω οτι τοσο μπορουνε οι ανθρωποι, χαμηλων δυνατοτητων σαν μοναδες οι περισσοτεροι και απο την στιγμη που παιζουμε σαν μοναδες και οχι σαν ομαδα οπως περυσι αναμενομενα αυτα που βλεπουμε...

το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και νομιζω οτι η διοικηση δεν σχεδιασε σωστα την αγωνιστικη σεζον απο την αρχη λαι τα αποτελεσματα αρχιζουν να φαινονται..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το παν στην ομάδα είναι ο προπονητής. Μην κάνεις καμιά μεταγραφή και πάρε έναν προπονητή, να είσαι σοβαρός να υπάρχει πειθαρχία, και κάποια στιγμή θα στρώσει η ομάδα. Αν δεν μπούμε play off πόσο θα πάει το άνοιγμα??? Διότι αυτή η ομάδα έτσι όπως παρουσιάζεται είναι για την μέση της βαθμολογίας. Στο τσάφ κέρδισε στις σέρρες, στο τσάφ δεν έχασε από την τρίπολη, στο τσάφ δεν έχασε στην τούμπα από τον βόλο, χαλαρά έχασε σήμερα στην ξάνθη και τα πράγματα δεν τα βλέπω να βελτιώνονται. Ας ρίξουν τουλάχιστον το βάρος στην ευρώπη μπας και διακριθούμε εκεί. Ο διατητής μας έσφαξε με το βαμβάκι με τα κοντάρια, και την μετάδωση του αγώνα την έκανε ένας σουπεράς. Ας αντιδράσουμε τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

guest4

• Guest
σάντος: "το ποδόσφαιρο είναι αποτέλεσμα δουλειάς και όχι ψυχολογίας"
πόσο δίκιο έχεις ρε δον...
μας έκανες ανθρώπους και μας παράτησες βορά σε καθε βόλο και ξάνθη

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
απαραδεκτοι
μια επισκεψη θα σας ξυπνησει

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Οι διαιτητές κτλπ είναι για τις μικρές ομάδες...η σημερινή εικόνα ήταν μίας ομάδας χωρίς προσωπικότητα,χωρίς αρχή και τέλος και χωρίς αγωνιστικό πλάνο...ότι ήθελε έκανε ο καθένας...δεν ξέρω πως ταιριάζουν όλα αυτά με τα καλά ματς της Ευρώπης (με εξαίρεση της Μπριζ) αλλά η ευθύνη είναι του προπονητή...οι παίκτες δεν μου φάνηκαν αδιάφοροι, απλά δεν ήξεραν τι έκαναν διότι κανείς δεν τους είπε ή κάποιος τους έχει ανακατέψει σε βαθμό κακουργήματος...ΔΡΑΜΑ...και όταν δεν τα παίρνω στο κρανίο μετά από τέτοιο μάτς σημαίνει ότι έχω πάθει ότι οι παίκτες...ΕΚΛΑΣΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ... :(

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Μας δουλεύουνε ρε πούστη μου.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
οσο και να προσπαθω, δεν μπορω να καταλαβω ΤΙ φταιει....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Ολοι φταινε μαλλον....ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑ@##$@ΘΟΥΝ.Μπουχτησα

Offline babis36

• Αλλαγή
οσο και να προσπαθω, δεν μπορω να καταλαβω ΤΙ φταιει....

για μενα ο προπονητης εχει το μεγαλυτερο μεριδιο.Ο μπαρμπα παρασχος τον εδεσε κομπο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΡΙΧΝΩ.ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΙ 99 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΤΩΝ 2 BACK ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ.ΚΑΝΕΝΑ...BAM ΚΑΝΕΙ
My Own WoRST ENeMy.....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
εγω δε μπορώ να καταλάβω πως συνέχεια ακουω οι αντίπαλοι προπονητές ειναι πολύ καλά διαβασμένοι,και μας εχουν κλείσει κτλ.Μήπως καταντήσαμε σα να δινεις την αλλη μέρα μάθημα και με τα sos και μόνο περνάς?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Με τουρλουμπούκι και σύσςτημα αέρα πατέρα δεν πας πουθενά...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ