Author Topic: skoda Îáíèç – ÐÁÏÊ 1-0 ÊõñéáêÞ 26/09/10 þñá 18:15 NET  (Read 4423 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ναι ρε πριν τον αγωνα θα δοθουνε λινκς

εντιτ..με προλαβες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Θα το πω απο τωρα και μακαρι να γινω ρομπα αλλα η ενδεκαδα δεν μου αρεσε καθολου. Ποτε επιτελους θα παιξει ο Ζουελα; Ο Φιλομενο εχει δοκιμαστει πολλακις και δεν αποδιδει, γιατι εξω Ελ Ζαρ ή εστω Κριστιανο;
Τεσπα... να μου το θυμηθείτε οτι το ματς θα το καθαρισει ο Βιερινια...

http://dai.ly/9p06Zl

Φοβερη ακουστικη, κριμα να μην ακουγεται ολο το συνθημα!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

guest4

• Guest
Απαγορεύεται να χάσουμε και πάλι βαθμούς.
Προτιμώ να είμαστε τραγικοί και να νικήσουμε παρά να παίξουμε
τέλεια και να χάσουμε λόγω ατυχίας.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απίστευτο ρε πούστη μου. Μισή φάση έκαναν και το φάγαμε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τι να πει κανεις... τραγικος Μαλεζας χανει τον αντιπαλο του και τρωμε γκολ... Τραγικος Φιλομενο, λιγος για τον ΠΑΟΚ... Τραγικος κοντος, τραγικοι επιθετικοι, μια φορα δεν μπορεσαν να βγουν πρωτοι στην μπαλα
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ξεχασατε και εναν τραγικο μαλακα απ[την κερκιδα, που ενω γινεται αγωνας για να βγουν εξω τα παλικαρια προσπαθησε να διακοψει το ματς με το σκατομυαλο του.

giannis80

• Guest
Μερικά πράματα εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Αριστερά κοντός, κορυφή φιλομένο....Στην τρίπολη δεν παίξαμε έτσι και δεν τράβηξε?Τι να πω.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αυτον τον καραγκιόζη που περιγράφει από τον σουπερ 3 τον εστειλε η ερτ γαμώ τον μουνί που τους πέταγε. Που το ειδε το οφαιτ στην κεφαλια του κοντού ο τραγικός??? Κατά τ' αλλα στο ίδιο έργο θεατές, ενα λάθος κάνουμε και το τρώμε το γκολ, τουλάχιστον να μην χάσουμε. Με 10 παίζουμε ο κοντος αριστερό εξτρέμ  :smack:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
οτι δεν κανουμε ευκαιριες για γκολ κανεις δεν το βλεπει?σεντρες σεντρες συρτες ψηλες κοντες.....λουκουμι για μια απλη αμυνα (σε αυτο σε καθε ματς)

και μεσα σε ολα και τραγικη αμυνα σε καθε ματσς να σε βαζει πλατι στο σκορ.... απο τοτε που βγηκε και μιλησε για πρςταθλημα ο αλλος παμε απο το κακο στο χειροτερο...σιχτιρ..
My Own WoRST ENeMy.....

North_pole

• Guest
Είναι το 7ο επίσημο παιχνίδι από τα 9 συνολικά που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Μόνο στην Τρίπολη (0-0) και με τη Φενέρ εντός δεν βρεθήκαμε να χάνουμε. Δεν νομίζω ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη είναι πλέον σύμπτωση. Πιστεύω ότι είναι λάθος ο τρόπος που παίζουμε. Μπορεί να είναι "ελκυστικό" και πολύ "ενδιαφέρον" για τους φιλάθλους να παρακολουθούν αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά όχι και για μένα. Το να παίζουμε "καλά" είναι σχετικό. Οσο δεν βάζουμε γκολ και αντιθέτως δεχόμαστε, το καλά δεν είναι αποδεκτό. Νομίζω ότι είναι εντελώς λανθασμένος ο τρόπος παιχνιδιού που οδηγεί σε ατομικά λάθη, χωρίς δυνατότητα διόρθωσης, με αποτέλεσμα το "εύκολο", το "φτηνό" γκολ για τον αντίπαλο. Μακάρι στο 2ο να βγούμε σοβαροί και να νικήσουμε γιατί δεν το αντέχω να χάνω από τον Παράσχο και από αυτή την ομάδα που επιεικώς βρίσκεται στη σούπερ λιγκα, ενώ θα έπρεπε από πέρσυ να έχει πέσει.

guest4

• Guest
τραγικό 1ο ημίχρονο, μια από τα ίδια.
Ο Φιλομένο απλά δεν κάνει.
Ελ ζαρ μεσα φιλομένο έξω και θα παρακαλάμε για ισοπαλία πάλι.
ΑΝΑΡΧΟΣ ο τρόπος παιχνιδιού για μια ακόμη φορά.
έφυγε ο σαντος χάθηκε και η πειθαρχία...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Καλά ρε παιδιά μόνο εγώ βλέπω ότι η ομάδα είναι τσίρκο σήμερα ? Ούτε αρχή ούτε τέλος ούτε μέση... Ξυπνάτε πριν είναι αργά..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

legones

• Guest
επειγόντως έξω Contreras... φιρι φιρι το πάει να χάσει το ματς με τον βάζελο...
Φιλομένο ανύπαρκτος... τόσες σέντρες και δεν ήταν ούτε σε μια για δείγμα μέσα στη φάση...
Ivic, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης κλασικά ντεφορμέ...
άντε να δούμε τι θα δούμε στο Β' ημίχρονο...

Αλλά ρε μαμώ τη τρέλα μου θα προηγηθούμε ποτέ φέτος σε κανα ματς? (εξαίρεση ο Ajax)
Τέλος τι να πεις στους σκατόμυαλους που πετάνε μέσα αντικείμενα... δηλαδή ποιος ο λόγος να πετάξεις? τι κερδίζεις με  μια τέτοια ενέργεια?
Πάλι καλά που δεν μας το διέκοψε το κοράκι να μας κάνει πουτάνες μετά...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
kai me τον αγιαξ αρπαξεσ 3 μετα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
παλι στο δευτερο ιμιχρονο βγήκαμε υπνωτισμένοι

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αυτος που περιγράφει μεγάλο μουνόπανο ο μπλέτσος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ομαδα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο, να πάτε να γαμηθείτε όλοι σας. Διοίκηση παίκτες, προπονητής

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ντροπη σας.
τα ξεφτυλησατε ολα.
δε σεβεστε τιποτα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

κανονηστε μεσα στη βδομαδα να αρχισετε στα μικροφωνα το ποσο ψυχη και ποσο λυσσα θα δειξετε στη γειτονια την επομενη κυριακη.
δε βλεπεστε ρε...
---
o μπερετα φταιει γαμω τη πουτανα μου ε? αυτος ο καριολης τα φταιει ολα...
« Last Edit: September 26, 2010, 20:01:47 by spartiatis »