χωρις κανενα ελαφρυντικο στους παιχτες κανονιστε εκει στην διοικηση τι θα γινει με τους διαιτητες.δεν γινεται ο καθε καραγκιοζης να κανει το κομματι του με τον ΠΑΟΚ
Φίλε, μάλλον πλάκα κάνεις, έτσι; Κανείς δεν αναφέρθηκε και είπα να το κάνω αβαβά το χτεσινό, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, καθαρά έδρα έπαιξε. Μη λέμε ό,τι θέλουμε για πέναλτυ και μαλακίες, έπαιξε έδρα και στις κάρτες και στα φάουλ στο κέντρο. Όπως στις δυο πρώτες αγωνιστικές ανεξαρτήτως αποτελέσματος και χωρίς να υπάρχουν οι κραχτές περιπτώσεις, μας έπαιξε τουλάχιστον 60-40 εις βάρος μας κόβοντάς μας συνέχεια χωρίς λόγο, καλό είναι να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα, κι ας ήταν χτες απλώς έδρα και όχι δόλος.
Κατά τα άλλα, προχτές μετά τη Μπρυζ έγραφα ότι θα δούμε πολύ Χ φέτος...
Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε, όλα και όλοι φταίνε, όλα έχουν δόση αλήθειας.
-Και η κακή προετοιμασία μπερέτα
-και ότι έχουν μάθει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού με δον
-και ότι υπάρχει κούραση αφού ήδη παίζουμε κοντά 2 μήνες και αυτοί οι παίκτες δύσκολα βγάζαν την ελλάδα, πόσω μάλλον που έχουμε και ευρώπη φέτος
-και ότι ξεκινάμε 10 εναντίον 12 και αυτόν τον έναν που κάνει τη διαφορά τον πληρώνουμε κιόλας και μάλιστα αδρά
-και ότι ο Δερμιτζάκης δεν επιβάλλεται, κοιμάται στον πάγκο και δίνει την εντύπωση ότι η ομάδα κατεβαίνει χωρίς κανένα πλάνο
-και ότι τα κωλόπαιδα αυτά νομίζαν ότι η σεζόν τέλειωσε με τη φενέρ (αναμενόμενο, όταν υπάρχει η λογική του χωριού "κάθε λίγο στο αεροδρόμιο"), είναι προκλητικά αδιάφοροι και κοροϊδεύουν (πού είναι η ψυχή που βγάλαν στην ευρώπη;)
-και ότι είναι λογικό να κάνει κοιλιά η ομάδα
και γενικά ό,τι θέλει ο καθένας.
Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα, γιατί τα εύκολα ως εδώ ήταν και τις επόμενες 30 μέρες το πρόγραμμα έχει μόνο αγγούρια
Ξάνθη - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Ντιναμό
ΠΑΟΚ - τσα τσα τσα
βαζέλας - ΠΑΟΚ
Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ
Μόνη παρηγοριά ότι κανείς από τους άλλους (βάζω και τους θλιβερούς της πόλης μέσα) δε βλέπεται. Αλλά αυτό είναι απογοητευτικό κιόλας, αν σκεφτούμε που θα μπορούσαμε να ήμασταν από την 3η αγωνιστική ήδη, να έχουμε τον γαύρο πιο κοντά από όλους με 3 βαθμούς πίσω μας. Και νομίζω ότι το χτεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει εδώ και 3 χρόνια, εποχή σαρδέλας θύμισε.
Τους παίκτες δε θέλω να τους πιάσω έναν έναν, όλοι για τον πούτσο είναι (πλην της όασης Βιερίνια που δεν καταλαβαίνω μερικούς που δεν τους αρέσει), αλλά νομίζω ότι ο Βιτόλο είναι ως τώρα κακός πέρα από κάθε προσδοκία. Κρίμα, γιατί περιμένω πολλά από αυτόν. Επίσης, αναρωτιέμαι όταν έχεις τέτοιο κοντό και τέτοιο παπάζογλου (το παιδί απλά δεν μπορεί), πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ο φιλομένο (ακόμα και για κορυφή) ή ο κλάους.
Αλλά εντάξει, διαβάζω ότι ο ρεβολούσιον μίλησε με τον Χάβο και θα λυθούν τα προβλήματα τώρα. Θα κοιμηθώ ήσυχος απόψε