Author Topic: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-1 Κυριακή 19/9/10 ώρα 18:15 novasports2  (Read 3983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Της κούρασης το κάγκελο έγινε σήμερα. Βρήκαμε επιτέλους τους ενόχους. Πρώτα φταίει η κούραση  αφού με τις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας μας, μας το έβαλε καλά στο κεφάλι. Πάνω από 20 φορές πρέπει να ανέφερε την λέξη κούραση. Πολύ η κούραση ρε πούστη μου! Τα παιδιά είναι κουρασμένα. Όλη αυτή η τσαπατσουλιά οφείλεται στην κούραση. Να μην μπορούμε ν αλλάξουμε δύο πάσες οφείλεται στην κούραση. Να μην υπάρχει τακτική στην ομάδα οφείλεται στην κούραση όπως είπε και ο κόουτς. Να μην έχει κανένας παίκτης κανέναν ρόλο στην ομάδα οφείλεται στην κούραση. Το να μην υπάρχει καμία ανάπτυξη οφείλεται στην κούραση. Να μην υπάρχει καμία αλληλοκάλυψη, καμία γραμμή να μην είναι στην θέση της οφείλεται στην κούραση. Να μην έχει η ομάδα αγωνιστικό προσανατολισμό οφείλεται στην κούραση. Να μην υπάρχει καμία πειθαρχία στο παιχνίδι της ομάδας οφείλεται στην κούραση. Να βλέπουμε κατά διαστήματα η ομάδα να παίζει όλοι μπροστά και κανείς πίσω, η αναρχία να είναι σε όλο της το μεγαλείο, με αποτέλεσμα να τρέχουμε να καλύψουμε τα τεράστια κενά πίσω, οφείλεται στην κούραση. Να βλέπουμε μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, οφείλεται στην κούραση. Να παίζει η ομάδα με ένα επιθετικό στην περιοχή, που έχει ύψος 1,50 απέναντι στα νταμάρια(το όνειρο των αρδ πραγματικότητα), δεν πειράζει, οφείλεται στην κούραση ότι δεν μας έκατσε το σχήμα. Να γίνετε αλλαγή ο 1,50 στο 60' και να μπαίνει ο άλλος επιθετικός ο ψηλός και να τον αφήνουμε πάλι μόνο του ενώ όλος ο κόσμος έβλεπε ότι χρειαζόμαστε δύο στην περιοχή, αλλά πάλι δεν πειράζει, η κούραση ρε παιδιά. Να γίνεται αλλαγή στο τέλος και να βγαίνει ο μόνος ποδοσφαιριστής μας που έχει την αίσθηση του γκολ και περιμένουμε κανένα στημένο για να λυτρωθούμε και να μπαίνει αμυντικό χαφ, δεν πειράζει, τι στο διάολο αν δεν κάτσει έχω κάβα την κούραση. Να κάνει πάρτι μετά τις Σέρρες και ο Βόλος με την πάρτη μας δεν πειράζει, οφείλεται στην κούραση.

Εντάξει ρε μάγκες καθίστε ξεκουραστείτε. Χαλαρώστε. Να ξέρετε ότι αυτές οι φθηνές δικαιολογίες θα έχουν ένα τέλος. Κανονίστε να έχει ένα τέλος και αυτό το τουρλουμπούκι που βλέπουμε για να έχουμε όλοι μας ένα καλό τέλος.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Για ποιο πανι μιλαμε?

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ε σιγα τα ωα.στην τουμπα κρεμαει πανι οποιος θελει οποτε θελει και αμα θελει το καιει μετα και σε αλλο γηπεδο.οσο δεν υπαρχει ενας συνδεσμος και καθενας σκεφτεται και ενεργει οπως θελει αυτα θα εχουμε.

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
και προπερσυ "φαγανε" σεκιουριταδες το πανω της Πυλαιας με τον οφη και μετα καηκε στη σκουληκοφωλια...ψαξτο λιγο το θεμα με την ΠΑΕ
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

chiltsid

• Guest
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
[/b]

baron

• Guest
ε σιγα τα ωα.στην τουμπα κρεμαει πανι οποιος θελει οποτε θελει και αμα θελει το καιει μετα και σε αλλο γηπεδο.οσο δεν υπαρχει ενας συνδεσμος και καθενας σκεφτεται και ενεργει οπως θελει αυτα θα εχουμε.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ? SUPER 3 Κι έτσι?

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
τι σχεση εχει ο εξτρα5 με αυτο που  λεω ρε?οσο δεν υπαρχει ενας συνδεσμος ή μια επιτροπη να ξερει τι πανια μπαινουν στο γηπεδο ποιον εκπροσωπουν και αν πρεπει να μπουν αυτα θα εχεις.

giannis80

• Guest
Βρήκαμε την αιτία του κακού για τις άσχημες εμφανίσεις. Μάριο Μπερέτα λέγεται. Λίνο speaking, Κοντρέρας speaking, ΑΡΔ speaking.

North_pole

• Guest
Ενώ σκοράρουμε φέτος περισσότερα γκολ από ότι πέρσυ, ωστόσο δεν φαίνεται ικανή η ομάδα αμυντικά. Δεν μπορεί να έχουμε δώσει 8 επίσημα παιχνίδια και από αυτά να έχουμε βρεθεί να χάνουμε στα 6!!!Δεν λειτουργεί η ομάδα σωστά στον ανασταλτικό τομέα, κάκοιστοι στην αλληλοκάλυψη, απείθαρχοι στην επίθεση, με τον καθένα να κάνει πολλές φορές του κεφαλιού του. Πολλά ατομικά λάθη, βεβιασμένες ενέργειες, όχι καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία. Δεν ξέρω καν αν γίνεται σκάουτινγκ του αντιπάλου και αν τελικά μελετάμε τα παιχνίδια τους. Ισοπαλία στην Τούμπα είχα από πρόπερσυ να δω σε αγώνα πρωταθλήματος (αν εξαιρέσεις τη Χέρενφεν). Πραγματικά δεν θυμάμαι ποιά ήταν η τελευταία ισοπαλία στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ίσως με τον αστέρα τρίπολης. Σήμερα περίμενα να μη δω το ΔΣ στην 11άδα καθώς είναι φανερά εκτός κλίματος και ίσως θα πρέπει να προστατευθεί και να μην παίξει κάποια παιχνίδια. Επίσης περίμενα να δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Ζουέλα, αλλά μάταια. Βαρέθηκατην επιμονή σε κάποιους παίκτες που δεν φαίνονται να δικαιώνουν τον προπονητή τους και θα ήθελα να δω ένα rotation μεγαλύτερο καθώς η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη.

Passenger-4

• Guest
 Γράφουμε μόνο Ελληνικά στο είπαμε τόσες φορές και συνεχίζεις
« Last Edit: September 19, 2010, 22:14:32 by tsakalaki »

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

μαλακια φιλε επρεπε να γραφει και τακης και νικος and friends on roads:P
« Last Edit: September 19, 2010, 22:14:54 by tsakalaki »

baron

• Guest
Ποια αυτά ρε? επειδή δυο τρία μαλακισμένα δεν ξέρουν τι τους γίνετε, και δηλώνουν και σύνδεσμος ΕΣΥ θα μας πεις τι πρέπει να κάνουμε? Άντε σύνελθε ρε.

όσοι θέλετε να μπείτε κάτω από παντόφλες άλλων να τσακιστείτε και να μπείτε, αλλα μην μπλέκεται όλους ένταξη ?

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/289162.html

Την αντίδραση μικρής μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Περίπου 20 άτομα συγκεντρώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια και με συνθήματα αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές. Ο Θανάσης Παπάζογλου βρέθηκε στο στόχαστρο των θερμόαιμων, ενώ κάποιος εξ αυτών πέταξε πέτρα στο αυτοκίνητο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Από την οργή των οπαδών δεν γλίτωσε ούτε ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος προσπάθησε να λειτουργήσει πυροσβεστικά.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Ποια αυτά ρε? επειδή δυο τρία μαλακισμένα δεν ξέρουν τι τους γίνετε, και δηλώνουν και σύνδεσμος ΕΣΥ θα μας πεις τι πρέπει να κάνουμε? Άντε σύνελθε ρε.

όσοι θέλετε να μπείτε κάτω από παντόφλες άλλων να τσακιστείτε και να μπείτε, αλλα μην μπλέκεται όλους ένταξη ?

δεν ξερω τι διαβαζεις και τι καταλαβαινεις.αλλα τα σχολια σου ειναι τελειως οφ.κατ επαναληψη στην τουμπα μπαινουν πανια μη συνδεσμων-κεραυνοι απτο πουθενα εμφανιζονται και εξαφανιζονται.στην τουμπα υπαρχει ενα ειδους μπαχαλο αν εξαιρεσεις την μερια της 4 που ειναι συγκεκριμενα τα πανια.τωρα αν απο αυτο καταλαβες οτι εγω θελω να κανω συνδεσμο και μαλιστα να μπω κατω απο παντοφλα να το ψαξεις γιατι μαλλον κατι αλλο διαβαζεις.

Passenger-4

• Guest
George ειμασταν ολοι σε συνδεσμους παλια..αλλα φαγαμε καποιες παπαρες και αποφασισαμε να ειμαστε ανεξαρτητοι....sorry που πληρωνουμε απο την τσεπη μας τοσα λεφτ;α για να πηγαινουμε οπου παιζει ο ΠΑΟΚ....Δεν καταλαβαινω ;;;; πρεπει να ειμαι σε συνδεσμο για να ειμαι ΠΑΟΚτσης;;;;;

baron

• Guest
οσο δεν υπαρχει ενας συνδεσμος και καθενας σκεφτεται και ενεργει οπως θελει αυτα θα εχουμε.

[/quote

ΤΟΤΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.

Τι σκατά γραφει εδώ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ?

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Βρήκαμε την αιτία του κακού για τις άσχημες εμφανίσεις. Μάριο Μπερέτα λέγεται. Λίνο speaking, Κοντρέρας speaking, ΑΡΔ speaking.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι και οι δυο δεν καναν προετοιμασια...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Passenger-4

• Guest
Τες παντων..δεν θελω να γαμαω την κουβεντα...αν κανεις ακουσει κατι ας με ενημερωσει

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
George ειμασταν ολοι σε συνδεσμους παλια..αλλα φαγαμε καποιες παπαρες και αποφασισαμε να ειμαστε ανεξαρτητοι....sorry που πληρωνουμε απο την τσεπη μας τοσα λεφτ;α για να πηγαινουμε οπου παιζει ο ΠΑΟΚ....Δεν καταλαβαινω ;;;; πρεπει να ειμαι σε συνδεσμο για να ειμαι ΠΑΟΚτσης;;;;;
οχι ρε φιλε.απλα διαφωνω με το να εχει πανι κρεμασμενο καποιος που δεν εχει συνδεσμο.δε γινεται καθενας μας να εχει ενα πανι για την παρτη του.
και γω ειμαι απο τυρναβο, καθε φορα που ανεβαινω να κανω ενα πανι γιωργος τυρναβος-ΠΑΟΚ ΡΑΠ.και το ιδιο να κανουν και αλλοι 28.000 ατομα.καθενας το πανι του

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
Τες παντων..δεν θελω να γαμαω την κουβεντα...αν κανεις ακουσει κατι ας με ενημερωσει

ρωτα στην ΠΑΕ..ποιος να το πηρε δηλ?
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.