Author Topic: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-1 Κυριακή 19/9/10 ώρα 18:15 novasports2  (Read 3984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Ο θυμός από την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου  έγινε οργή για περίπου 40 οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια τους παίκτες για να τους αποδοκιμάσουν κατά την αποχώρηση τους.

Πρώτος τ' άκουσε ο Σαλπιγγίδης με ειρωνικές φράσεις του τύπου "πάρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού", ενώ κάποιος θερμόαιμος πέταξε και μία πέτρα στο αυτοκίνητο του διεθνή επιθετικού χωρίς όμως να του προκαλέσει μεγάλη ζημία. Στο ίδιο μοτίβο ήταν και οι αντιδράσεις κατά Χαλικιά, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου, με τον πρώτο να δείχνει διάθεση να ανταπαντήσει αλλά με την παρέμβαση των ανθρώπων της ιδιωτικής αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους και για την επιλογή του Δερμιτζάκη από τον Ζαγοράκη για τον οποίο υποστήριζαν ότι "ήρθε στον ΠΑΟκ γιατί ήταν φίλος του προέδρου".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/mikro_laiko_dikasthrio_sthn_toumpa.537557.html

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
George ειμασταν ολοι σε συνδεσμους παλια..αλλα φαγαμε καποιες παπαρες και αποφασισαμε να ειμαστε ανεξαρτητοι....sorry που πληρωνουμε απο την τσεπη μας τοσα λεφτ;α για να πηγαινουμε οπου παιζει ο ΠΑΟΚ....Δεν καταλαβαινω ;;;; πρεπει να ειμαι σε συνδεσμο για να ειμαι ΠΑΟΚτσης;;;;;
οχι ρε φιλε.απλα διαφωνω με το να εχει πανι κρεμασμενο καποιος που δεν εχει συνδεσμο.δε γινεται καθενας μας να εχει ενα πανι για την παρτη του.
και γω ειμαι απο τυρναβο, καθε φορα που ανεβαινω να κανω ενα πανι γιωργος τυρναβος-ΠΑΟΚ ΡΑΠ.και το ιδιο να κανουν και αλλοι 28.000 ατομα.καθενας το πανι του

Η αλήθεια είναι στα λόγια του  georgeT στην Τούμπα πρέπει να μπαίνουν μόνο πανιά συνδέσμων γιατί αλλιώς χάνεται η μπάλα.
Επίσης είναι αμαρτία και λάθος κάποιοι που είναι συνεχως πίσω απο την ομάδα να μη μπορούν να βάλουν το πανι του συνδέσμου τους γιατι εγώ θέλω να διαφημίσω το χωριό μου η το καφενείο μου.
Όπως επίσης πρεπει να ισχύει και τι θέμα του μεγέθους και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος.

Το πανί κάποιοι κατάλαβαν που είναι, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό  δεν θέλω να πω περισσότερα η ευθύνη όταν κουβαλάς πανί είναι τεράστια απο τα χέρια σου φεύγει μόνο αν βρεθείς στο νοσοκομείο.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Δεν θέλω να κάνω τον προπονητή αλλά αν ο Φιλομένο δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι σε πιο μπορεί?
Ο Λίνο καλό θα είναι να πέρνει ανάσες σε εκτός έδρας που έτσι κι αλλιώς παίζουμε αμυντικά....

τι να πω... ελπίζω η ομάδα να ανέβει όπως πέρυσι.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μετα απο χ στην τριπολη ετσι οπως ηρθε ξαναχειροκροτειστε..κι εμεις μαζι για μια ζωη και οτι να'ναι..
ενας παιχτης ελειψε κι ολοι οι αλλοι πουθεναδες.κανονιστε να εχουμε επισκεψεις

trelos4

• Guest
ποτε ειναι να τουσ δωσει λεφτα??μηπως και δουμε αλλη ομαδα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Κι ομως, παροτι καποιοι αντιπετωπιζουν με δυσπιστια τις δηλωσεις προπονητη-ποδοσφαιριστων, εγω πιστευω οτι οντως (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) υπαρχει προβλημα ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (και οχι "κουρασης"). Τα σημαδια παρα πολλα: Ολοι, μα ΟΛΟΙ, οι παικτες ειναι χωμα. Δεν υπαρχουν 2-3 που ειναι χαλια και οι υπολοιποι ειναι ΟΚ. Ολοι, αλλος περισσοτερο, αλλος λιγοτερο, ειναι χαλια. Που ειναι ο Βιτολο που εμοιαζε να εχει πολλαπλα "αντιγραφα" περσι μεσα στο γηπεδο? Ο Σαλπιγγιδης που δεν μπορει να περασει στο σπριντ ουτε εμενα? Ο Κοντρερας με τις λαθος/αργες αντιδρασεις? Οι Γκαρσια/Ιβιτς που ειναι πολυ βαρεις? Πολλοι τους κατηγορουν για αδιαφορια, αλλα δε νομιζω οτι ισχυει αυτο. Δεν ειναι οτι δεν θελουν, απλα δεν μπορουν. Με τη Μπρυζ,  ποιοτικα ημασταν καλυτερη ομαδα, αλλα οι αλλοι ηταν 2 ταχυτητες γρηγοροτεροι απο εμας. Το ιδιο και σημερα οπου μας πηραν το κεντρο.

Και πριν καποιοι πουν οτι τα φορτωνω στον "κακο" Μπερετα, δεν εννοω αυτο. Πιστευω οτι ολα ξεκινανε απο το λαθος της διοικησης να ψαξει αργα για τον αντικαταστατη του Σαντος. Τον βρηκαν αργα, η προετοιμασια αρχισε πολυ αργα, ο Ιταλος εκανε βαρη κλπ. και τα ποδια των παικτων ηταν βαριδια, πανικοβληθηκαν γιατι ο Αγιαξ πλησιαζε, τον σουταραν και ηρθε ο Δερμιτζακης ο οποιος αφησε την ομαδα να ..λυθει (κοινως χαλαρωσε το προγραμμα παρα πολυ) και η ομαδα στο 2ο ματς με Αγιαξ και στα δυο με Φενερ παρουσιαστηκε πολυ καλη (ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΚΑΛΗ για την εποχη). Πλεον ισως πληρωνουμε το γεγονος οτι οι μπαταριες των παικτων δεν φορτωθηκαν αρκετα αυτο το καλοκαιρι.  Ειναι εμφανες στα τελευταια 3 ματς οτι η ομαδα δεν εχει ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ. Και αυτα φερνουν και κενα στην αμυνα και λαθος πασες και βιαστικες επιλογες, κλπ.

Offline gagas

• Αλλαγή
τι σχεση εχει ο εξτρα5 με αυτο που  λεω ρε?οσο δεν υπαρχει ενας συνδεσμος ή μια επιτροπη να ξερει τι πανια μπαινουν στο γηπεδο ποιον εκπροσωπουν και αν πρεπει να μπουν αυτα θα εχεις.
ισως αυτη η επιτροπη που δεν ξερεις οτι υπαρχει, πηρε το πανο..
μακαρι δηλαδη γιατι αλλιως θα καει το 2011 μαζι με τις σημαιες απο την μπουτικ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
χωρις κανενα ελαφρυντικο στους παιχτες κανονιστε εκει στην διοικηση τι θα γινει με τους διαιτητες.δεν γινεται ο καθε καραγκιοζης να κανει το κομματι του με τον ΠΑΟΚ
κοντρερας μην το ξεχνας δεν εκανες προετοιμασια
αφηστε τις δικαιολογιες γιατι απο την αναποδη δεν μας εχετε δει

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Αρχισαμε νωρις την γκρινια και αυτο δεν βοηθαει ποτε.Ο θεος βοηθος

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-1 Κυριακή 19/9/1
« Reply #109 on: September 20, 2010, 00:09:13 »
άμα δεν υπήρχε η γκρίνια ο ΠΑΟΚ με τα λαμόγια που έχουμε κατά καιρούς θα ήταν στην Γ τώρα

ο κόσμος έχει κρατήσει την ιδέα του ΠΑΟΚ ψηλά, όχι το "χαμηλα την μπάλα". Αντε γιατί πολύ καλομάθαμε με το ποτισμό που πέφτει από τους αρδ να μην μιλάμε και να μην βάζουμε πίεση στην ομάδα. Βαζελάκια έχουμε καταντήσει, σαν ένα φίλο μου που μου έλεγε τις προάλλες "εγώ πάω στο γήπεδο να δω μπάλα και να δω ήρεμα τον αγώνα". Αντε ας πηγαίνουμε και εμείς να βλέπουμε την γκόμενα που μου είχε βγάλει τα μπούτια της έξω. Λες και η Τούμπα είναι μπαράκι της Χαλκίδης για να ποιάσεις γκόμενα. Και ναι θέλει "εμείς μαζί για μια ζωή αητέ δικέφαλε" αλλά το γιούχα στο τέλος έπρεπε να ακουστεί μέχρι την χαλκιδική, όχι για 2 δευτερόλεπτα

εδώ είναι ΠΑΟΚ, όποιος δεν γουστάρρει να πάει στο λικι να γίνει και μέλος της λέσχης και δήμαρχος αμα λάχει

ps δεν αναφέρομαι σε κάποιο μέλος φυσικά από εδώ
« Last Edit: September 20, 2010, 00:21:04 by polman »
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ πάντως με το που έληξε το παιχνίδι γιούχαρα και με λέει ένας πιτσιρικάς, είσαι ΠΑΟΚ εσύ?? Και τον λέω εγώ ΠΑΟΚ είμαι εσύ δεν ξέρω αν είσαι γιατί παλαιότερα με τέτοια εμφάνιση και τέτοιο αποτέλεσμα με ένα χωριό στην Τούμπα θα είχαμε άλλα κόλπα. Τον είπα χειροκρότα τα παιδιά γιατί μπορεί από την στεναχώρια τους να μην πάει κανείς στο LIDO. Τεράστια παρακμή στην τούμπα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Τα ''Υπομονή'',''Είναι νωρίς ακόμα'','' Η ομάδα θα δέσει'' ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ...ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ...ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ...ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ (όπως πέρυσι στο καλύτερό μας παιχνίδι στην καβάλα)...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ....αν κάνω τόσο λάθος  διορθώστε με με επιχειρήματα και θα το βουλώσω...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ....

Offline tsag

• Αλλαγή
Τι να πεις τέτοιες ώρες? Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Μόνο αυτό. Οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και προσπαθήστε να σώσετε τη χρονιά όσο μπορείτε τουλάχιστον. Γαμώ την ομάδα μου γαμώ. Μας έχει κάνει τα μυαλά τόσα χρόνια μαρμελάδα να πούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
Εγω ακομα να καταλαβω τι παει λαθος και τι φταιει. Μας κλειδωσε ο Βολος στο κεντρο, μας πιεζε συνεχεια με αλληλοκαλυψη, ειχε σωστη αναπτυξη, ταχυτητα, κυκλοφορια, συνδυασμους. Ακριβως οτι δεν ειχαμε εμεις δηλαδη. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?

Θα σου πω αμέσως. Γιατί φέτος ξαφνικά την είδαμε επιβήτορες και θέλουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Αμ πώς για? Όταν τα χαφ σου ειναι οι Ιβιτς Γκαρσία που είναι ποιοτικοί αλλά φοβερά αργοί και οι αλλαγή τους είναι ο Φωτάκης  :-\.
Μαλάκας ήταν ο άλλος πέρσι που έδινε την μπάλλα στον αντίπαλο και τον πίεζε ψηλά? Που κυνηγούσε το λάθος του αντιπάλου? Που ο ίδιος σαν ΠΑΟΚ τότε έκανε ελάχιστα λάθη? Που έκλεβε μπάλλες και έβγαινε στο φτερό μπροστά με καλή κυκλοφορία. Δεν μας άρεσε όμως αυτό γιατί του ΠΑΟΚ δεν του πάει ο κλεφτοπόλεμος πρέπει να επιβάλει το παιχνίδι του. Πρέπει, ωραία συμφωνώ κι εγώ, μπορεί όμως? Τώρα πρέπει να δημιουργήσεις. Τώρα σου κάνουν οι άλλοι ό,τι ακριβώς τους έκανες εσύ πέρσι. Σε δίνουν την μπάλλα, σε πιέζουν με 4 παίκτες κάτω από το κέντρο, εσύ ανήμπορος να κυκλοφορήσεις, με μέτριους χαφ, και φοβερά απείθαρχος, χωρίς πλάνο. Με άπειρα λάθη. Ποδόσφαιρο κατοχής κύριοι, θέλει γνώση, ταλέντο, ταχύτητα και πάρα πολύ δουλειά. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι από όλα αυτά. Στην Ελλάδα είμαστε, φτωχοί είμαστε, αυτά είναι τα όπλα μας και με αυτά πρέπει να πορευτούμε. Αν εμείς νομίζουμε οτι με έναν Βιερίνια θα παίξουμε την μπάλλα της Μπάρτσα και θα σφίγγουμε σαν μέγγενη τον αντίπαλο, είμαστε σε επιστημoνική φαντασία. Ακόμα και οι εμφανίσεις με Άγιαξ και Φενερ δεν ήταν ποδόσφαιρο κατοχής, είχε αρκετή υπομονή και αντιπάλους που κάναν αυτοί ποδόσφαιρο κατοχής. Άσχετα αν στο τέλος του ματς με τη Φενέρ είχες 4 επιθετικούς μέσα. Δεν είναι εκεί το θέμα.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Για εμένα που δεν είμαι με τον προηγούμενο προπονητή ή τον σημερινό και δεν υποστηρίζω κανέναν και παρακολουθώ πως παίζει η Ομάδα χωρίς να ξέρω τακτικές κτλπ,η παραπάνω εξήγηση με καλύπτει....και ψυχολογικά διότι η μεταμόρφωση είναι ανεξήγητη... :thumbok:

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Τόμας, Κάστρο, Ουμπίντες, Μάρτιν, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας, Μόνχε, Ζαραδούκας, Ψυχογιός

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω ακομα να καταλαβω τι παει λαθος και τι φταιει. Μας κλειδωσε ο Βολος στο κεντρο, μας πιεζε συνεχεια με αλληλοκαλυψη, ειχε σωστη αναπτυξη, ταχυτητα, κυκλοφορια, συνδυασμους. Ακριβως οτι δεν ειχαμε εμεις δηλαδη. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?

Θα σου πω αμέσως. Γιατί φέτος ξαφνικά την είδαμε επιβήτορες και θέλουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Αμ πώς για? Όταν τα χαφ σου ειναι οι Ιβιτς Γκαρσία που είναι ποιοτικοί αλλά φοβερά αργοί και οι αλλαγή τους είναι ο Φωτάκης  :-\.
Μαλάκας ήταν ο άλλος πέρσι που έδινε την μπάλλα στον αντίπαλο και τον πίεζε ψηλά? Που κυνηγούσε το λάθος του αντιπάλου? Που ο ίδιος σαν ΠΑΟΚ τότε έκανε ελάχιστα λάθη? Που έκλεβε μπάλλες και έβγαινε στο φτερό μπροστά με καλή κυκλοφορία. Δεν μας άρεσε όμως αυτό γιατί του ΠΑΟΚ δεν του πάει ο κλεφτοπόλεμος πρέπει να επιβάλει το παιχνίδι του. Πρέπει, ωραία συμφωνώ κι εγώ, μπορεί όμως? Τώρα πρέπει να δημιουργήσεις. Τώρα σου κάνουν οι άλλοι ό,τι ακριβώς τους έκανες εσύ πέρσι. Σε δίνουν την μπάλλα, σε πιέζουν με 4 παίκτες κάτω από το κέντρο, εσύ ανήμπορος να κυκλοφορήσεις, με μέτριους χαφ, και φοβερά απείθαρχος, χωρίς πλάνο. Με άπειρα λάθη. Ποδόσφαιρο κατοχής κύριοι, θέλει γνώση, ταλέντο, ταχύτητα και πάρα πολύ δουλειά. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι από όλα αυτά. Στην Ελλάδα είμαστε, φτωχοί είμαστε, αυτά είναι τα όπλα μας και με αυτά πρέπει να πορευτούμε. Αν εμείς νομίζουμε οτι με έναν Βιερίνια θα παίξουμε την μπάλλα της Μπάρτσα και θα σφίγγουμε σαν μέγγενη τον αντίπαλο, είμαστε σε επιστημoνική φαντασία. Ακόμα και οι εμφανίσεις με Άγιαξ και Φενερ δεν ήταν ποδόσφαιρο κατοχής, είχε αρκετή υπομονή και αντιπάλους που κάναν αυτοί ποδόσφαιρο κατοχής. Άσχετα αν στο τέλος του ματς με τη Φενέρ είχες 4 επιθετικούς μέσα. Δεν είναι εκεί το θέμα.

Γιατι δλδ περυσι με τα λιμα δεν παιζαμε ποδοσφαιρο κατοχης; Στα ντερμπυ των πλαυ οφ δεν παιζαμε ποδοσφαιρο κατοχης; Δεν νομιζω!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω....δεν είμαι καλά...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μαυρα χαλια η ομαδα.. αλλα το χειροτερο σημερα ηταν τα μαυρα χαλια του λαου..λες και ειμαστε Αγγλια και πηγαμε να δουμε σημερα το Κολτσεστερ-Μιλτον κεινς ντονς..να κραζεις στο τελος για την τραγικη εμφανιση και για το κακο αποτελεσμα και να στην πεφτουν οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ κανεις κακο στην ομαδα ακομα 3η αγωνιστικη ειναι κοιτα ο αρης εχει μονο 3 βαθμους κοιτα ο βαζελος παραλιγο να χανε στην Καβαλα..

Αντε ρε μαλακες 9 βαθμους επρεπε να εχουμε σημερα και να χουμε παρι κεφαλι απο νωρις.. το πιο ευκολο προγραμμα απο ολους ειχαμε και το πεταξαμε στα σκουπιδια.. το νου σας απο δω και περα.. πληρωμενοι απληρωτοι επαναστατες μπουζουκοβιοι κακομαθημενοι ρωτηστε τον Σβουρα στα αποδυτηρια καμια μερα να μαθετε τι μπορει να γινει αμα μας δειτε απ την αναποδη γιατι φαινεται το χετε παρει πολυ χαλαρα το θεμα...

Και οσο για την καραμελιτσα για κουραση και κακη προετοιμασια με Μπερετα δεν σας πιστευει ουτε ο makptol.. η μπριζ 2 μερες μετα πηγε εριξε 0-5 εκτος εδρας.. και μεις ειμαστε ακομα κουρασμενοι απο την μαχη της Τουρκιας!

baron

• Guest
Νίκο

όλα τα προβλήματα λύνονται με μπόλικο " old No 7 " και την γυναικα να ουρλιάζει όλη νύχτα... μια ... δυο ... τρεις ... μέχρι να στρώσει το μυαλό η ....