Author Topic: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-1 Κυριακή 19/9/10 ώρα 18:15 novasports2  (Read 4063 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
o δερμιτζακης μπορει να ειναι καλος κοουτς προπονητης ομως σε καμια περιπτωση δεν ειναι, δεν θυμαμαι να ειδα τις 3 γραμμες του ΠΑΟΚ να αμυνονται οποιος θελει μπενει για πλακα στην περιοχη μας, τακτικη δεν υπαρχει κανει ο καθενας οτι θελει.απηθαρχεια πληρως φωναζε ο φουκαρας ο δερμιτζακης απο τον παγκο ουτε ενας γυρισε να δει τι λεει και τι θελει.  καλω ειναι να μην πουμε για παικτες ατομικά αλλα αυτήν την καραμελα που βγαλανε σημερα και λενε οτι φταιει ο μπερετα για την ελειπη προετοιμασια όταν περάσανε την φενερ κανενας δεν ειπε οτι ειναι δουλεια μπερετα.  δυστηχώς η απώλεια του ζήση είναι τεραστια με τα κολητιλίκια πρόεδρε δεν πάμε πουθενά. τέλος μαντευω ότι τα αποδυτήρια μας είναι σκατα που το κατάλαβα? δεν ειναι δυνατόν να πέφτουνε στον κοντρέρας 8 παικτες και να τον τραμπουκιζουν και οι δικοί μας ούτε να κάνουνε πως πανε στο μερος του να τον υποστηριξουνε, εκτός αμα αυτός είναι η αιτία του κακού ( η αλήθεια ειναι οτι ειναι ο νουμερο 1 γκρινιαρης για τα δεδουλευμενα)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω ακομα να καταλαβω τι παει λαθος και τι φταιει. Μας κλειδωσε ο Βολος στο κεντρο, μας πιεζε συνεχεια με αλληλοκαλυψη, ειχε σωστη αναπτυξη, ταχυτητα, κυκλοφορια, συνδυασμους. Ακριβως οτι δεν ειχαμε εμεις δηλαδη. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ομάδα εμετός, χωρίς σύστημα, χωρίς πλάνο στο παιχνίδι, χωρίς βοήθεια από τον πάγκο, ένα μάτσο παικτών που τρέχαν λες και είχαν πεντάκιλα βαράκια στο πόδια. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν δεν γεμίζεις και πας και κλείνεσαι στην πλάγια γραμμή δεν μπορεί να φταίει η κούραση αλλά η ανικανότητα. Τι να πω, κάθε ματς η ομάδα παίζει και χειρότερα, για να δούμε που θα σταματήσει η κατηφόρα. Εγώ είμαι απαισιόδοξος πάντως, γιατί δεν βλέπω να έχει τρόπο η ομάδα. Υπάρχει μεγάλη απειθαρχια στο παιχνίδι, τα περι πρωταθλήματος καλύτερα να τα ξεχάσουμε, δεν υπάρχουν, και βλέπω να παθαίνουμε εκτός έδρας χοντρές πλάκες και μεγάλα σκορ. Το σημερινό 1-1 αδικεί τον βόλο 100%. Δεν μπορεί ο βολάκος να σε κάνει 6 τετ α τετ στην τούμπα, σήμερα τα χάσαν κάποιοι θα βρεθούν να τα βάλουν όλα και ελπίζω να μην χειροκροτάμε πάλι. Μια γιούχα δεν άκουσα πάλι στο γήπεδο με το τέλος του παιχνιδιού. Πάλι καλά που δεν είχαμε χειροκροτήματα στο τέλος. Μεγάλη απογοήτευση σήμερα. Α και κάτι ακόμα. Είναι ντροπή να παίζει ο ΠΑΟΚ σε τέτοιο χωράφι, κρίμα γιατί διοικείται και από ποδοσφαιρανθρώπους. Σαν οργωμένο χωράφι ήταν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dave

• Αλλαγή
Εγω ακομα να καταλαβω τι παει λαθος και τι φταιει. Μας κλειδωσε ο Βολος στο κεντρο, μας πιεζε συνεχεια με αλληλοκαλυψη, ειχε σωστη αναπτυξη, ταχυτητα, κυκλοφορια, συνδυασμους. Ακριβως οτι δεν ειχαμε εμεις δηλαδη. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ?

γιατι εχεις παιχτες αργους που κανουν για ενα συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου, το οποιο το χεις ανακατωσει εντελως, παιχτες με καριερα πισω τους που δε θα κατσουν να ακουσουν καποιον που δεν εμπνεει και που συνεπως θα γινονται ολο και πιο απειθαρχοι.

Lipton4

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/ftaiei_o_mpereta.537428.html

Τον πουλο μπασταρδοι δημιογραφοι...αμεσως τις δικαιολογίες.
Ποιος μπερέτα ρεεεεεεεε????????

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Κερκίδα για τον κώλο..
Απαγορεύεται στην Τούμπα να ακουστεί άλλος οπαδός (και πόσο μάλιστα 300 άτομα)..
Απαγορέυεται οι συνοπαδοί μου στη μέγιστη πλειοψηφία τους να τρώνε τα νύχια τους, να κράζουν παίχτες και γενικότερα να βγάζουν άναρθρες μεμονωμένες κραυγές την ώρα που ο οργανωτής έχει δώσει σύνθημα και η ομάδα μας χρειάζεται και να βγάζουν φωνή μόνο αν τους ενοχλεί καμιά σημαία μπροστά τους..
Απαγορεύεται το αμπαλαέα στο 1-1 κ ενώ η ομάδα πρέπει να πιέσει..
Τα συνθήματα για τα ΑΔΕΡΦΙΑ ήταν ελάχιστα και τραγουδήθηκαν απο μάξιμουμ 250-300 άτομα..
Στο τέλος έξω από τα επίσημα μαζεύτηκαν 70-80 άτομα για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίχτες..
Πρώτη φορά που ντράπηκα τόσο για τον άλλωτε μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ..

Για τον αγώνα..
Από μπάλα δε σκαμπάζω και πολλά αλλά ταπεινή μου άποψη είναι ότι Σορλέν θα λέμε και θα κλαίμε..
Η κουράδα με το 9 στην πλάτη ας πάει κάπου δανεικός για να ψηθεί..
Τα υπόλοιπα φτωχαδάκια-επαγγελματίες αν δε μπορούν να επωμησθούν το βάρος της ιερής φανέλας που φοράνε ας την παραδώσουν, ας περάσουν απο το λογιστήριο να πάρουν ένα τσεκ για τα οφειλόμενα και ας παν στο διάολο και ακόμα παραπέρα..

Δημοσιογραφάρες ακόμα αήττητος ο ΠΑΟΚ ε..?
Γαμώ τα πάντα σας πουτάνες..

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Το χειροτερο ηταν που ακουστηκε μισο σύνθημα για τα παιδια που ειναι στη φυλακη

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
ντου απο την 4 στη 7...οπως και με τη φενερ...τραγικες στιγμες...παλι μεταξυ μας..
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
σε μενα μιλας?
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

bagos1

• Guest
ινκας4 καρφώθηκες μονος σου βρε!!???

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
πλακα μου κανεις ρε φιλε?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Egw den mporw na katalavw poios roufianos pseutopaoktsis mas ksekremase to pano stin poustia kai mas ton pire.....tetoioi roufianoi eksw apo ton paok.....Prosekse mono esy pou to pires min to kremaseis pouthena giati tin gamises

Εσύ ρε αδερφέ πού ήσουν για να δεις ποιος πήρε το πανί σου..?
Έτσι είναι τα πανιά..?
Άιντε το κάναμε, το κρεμάσαμε και τέλος..?
Το πιο πιθανό είναι να το βρήκαν τίποτα σεκιουριτάδες και να το δώσαν στα παιδιά του σ.φ.τούμπας..
Πάρε κανένα τηλέφωνο αύριο να σε πούνε..

Passenger-4

• Guest
Γράφουμε μόνο Ελληνικά
« Last Edit: September 19, 2010, 21:57:16 by tsakalaki »

Passenger-4

• Guest
Γράφουμε μόνο Ελληνικά
« Last Edit: September 19, 2010, 21:57:44 by tsakalaki »

Offline toy

• Αλλαγή
Η παιδική χαρά που έλειψε σε όλους μας είναι και πάλι γεγωνός
Παίκτες που χάνουν σπρίντ κι απο μένα
Γραμμές που δεν επικοινωνούν ούτε με τηλέφωνο
Ο ρόλφ φρίγκερ στον πάγκο απλά τραγικός

Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα είναι στην κερκίδα... δεν νοείται να είναι τα αδέρφια μας στη φυλακή και να κρέμονται πανό συνδέσμων εξαιρώ φυσικά την θ4, και να μην ακούγονται μόνο συνθήματα συμπαράστασης και αλλυλεγγύης
Επείδή όλοι την έχουν δει υπεράνω και πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα φυτά ας κοιταχτούν λίγο στον καθρέπτη στο διάλλειμα φυσικά από το κράξιμο των πάντων και ας κάνουν την αυτοκριτική τους.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
εγω μαζι σου ειμαι..αλλα δεν μπορω να βλεπω οπαδους του ΠΑΟΚ να μαλωνουν μεταξυ τους...

Offline bozik

• Αλλαγή
δηλαδή για να καταλάβω Passenger-4 ....πάει το πανο? και δεν έχετε ιδέα ποιος σας το έφαγε?...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η κερκίδα θα φτιάξει όταν όλοι όσοι θέλουν να φωνάξουν μαζευτούν σε ένα μέρος και όχι να υπάρχουν 4 πυρήνες, ένας κάτω στην 4 την μικρή και δύο κάτω και πάνω από την 4 την μεγάλη. Δεν υπαρχει συγχρονισμός. Εντάξυ και η ομάδα ήταν για λύπηση ήταν σήμερα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
PASSENGER ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΚΑΤΩ

Επισης καποιοι κανουν το λαθος οπως περσυ να σβησουν την χρονια απο την αρχη ενω ακομα δεν ξεκινησε.Τιποτα δεν χαθηκε ακομα απλα πρπει να γινουν καποια πραγματα να σοβαρευτουν ολοι.
 Αν αληθευει αυτο με τα συνθηματα ειναι ΝΤΡΟΠΗ και φυσικα εκτος απο τα μαλακισμενα που δεν φωναζουν φταιει και η οργανωση.

ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΗΝΗ,ΔΕΝ ΝΩΕΙΤΕ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΡΕΜΑΣΕΙΣ.

Passenger-4

• Guest
Γράφουμε μόνο Ελληνικά
« Last Edit: September 19, 2010, 22:03:39 by tsakalaki »