Τρελα πράγματα.
κούραση λέει. 7 mats σε 2,5 μήνες! Με διακοπή μετά την πρώτη αγωνιστική. ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Απλήρωτοι πέντε μήνες. Πριν κάτι μέρες αλλα μάθαμε και υποσχέσεις δόθηκαν. Τι λοιπόν?
Συνήθως σε τέτοιες φάσεις το mats ΠΑΟΚ- γαύροι βόλου τελειώνει με 0-1 και γινόμαστε μπουρδέλο.
[/color]
καλα που στις προβλεψεις του, πεφτει εξω ο baron γιατι μετα τον αποκλεισμο απο τον Αγιαξ, θα ειχαμε κυρηξει ανταρτοπολεμο στον Ζαγορακη.
.
[/color]
Ο δικός μου ανταρτοπόλεμος ξεκίνησε την ημερα που ανακάλυψε τα προσωπικά του προβλήματα ο πρόεδρος και την έκανε νύχτα.
Από εκεί και πέρα δεν κάνω προβλέψεις γιατί μου λείπουν τα specials ενός medioum. Αλλα μια ικανότητα έχω: Το κουτόχορτο που με ταΐζουν 5 - 6 μαλακισμένα που αυτοχαρακτηρίζονται δημοσιογράφοι σε μένα δεν περνάει.
Εάν εσύ και πολλοί άλλοι είδατε μεγάλη μπάλα και φάγατε papa για πρωτάθλημα- εγώ είδα μια ομάδα με κωλοφαρδία να σέρνεται από ισοπαλία σε ισοπαλία.
Είναι θέμα χρόνου να έρθει η μεγάλη πούτσα, ας πούμε σε derby, και να μην χωράει καμια δικαιολογία και κανένα κείμενο του κόλκα ως δικαιολογία. Ουσιαστικά και με τα gays του βόλου την πηδήξαμε. Ίσως ήταν καλύτερα να χάναμε σήμερα για να χτυπήσει καμπάνα.
Έτσι θα γλυτώναμε τουλάχιστον τα "άρθρα" για τον Ιταλό, και θα ξέραμε τι μας περιμένει.
Τώρα πέφτει πάλι υπνωτικό.
Οι θεοί βοηθοί με το Zagreb.