Author Topic: Club Brugges- ΠΑΟΚ 1 - 1 Πέμπτη 16/09/2010- ώρα 20:00 Ελλαδος -19:00 Βελγιου Νovasport 3  (Read 6290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, έλλειψη διάθεσης. Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ... Δεν ξέρω τι φταίει αλλά βρείτε το γρήγορα πριν να είναι αργά... Τόσο κωλοχανείο αντίπαλη ομάδα δύσκολα θα ξαναβρούμε ρε πστ!!! τι να πω. Μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Εδω που τα λέμε βέβαια είναι άλλη ιστορία να παίζεις Κυριακή και να ξέρεις ότι ξαναπαίζεις Κυριακή και άλλη ιστορία να παίζεις Κυριακή και να ξέρεις ότι ξαναπαίζεις Τετάρτη και μετά πάλι Κυριακή...επαγγελματίες θα μου πεις είναι κτλπ...οκ αλλά πρέπει να μπει στο πετσί σου και οι δικοί μας ήταν καλομαθημένοι μέχρι τώρα...Άντε να δούμε...

apostolos

• Guest
Συνοθύλευμα για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Χορτάσαμε επιθετικό ποδόσφαιρο και τα αρχίδια μου κουνιούνται χαρμόσυνα. Μπουρδέλεψε η άμυνα και τίποτα και μπροστά. Τα χαφ ψόφια όλα. Αυτός ο Γκαρσία είναι να τον λυπάται κανείς η φυσική του κατάσταση δείχνει να είναι χειρότερη και από τη δική μου, που πιστέψτε με είναι άθλια....

Και κάτι άλλο. Δερμιτζάκη πες τους να κόψουν αυτά τα τακουνάκια μην γίνουμε από 2 χωριά, δεν είμαστε τσίρκο...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
70 λεπτα πεταμενα...

παιχνιδι που για να εχεις τις ελπιδες με το μερος σου για να προχωρησεις επρεπε να φυγεις με διπλο...

τριπολη reloaded... και δε μας ηθελε και η καργιολα στις καθυστερησεις....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

mpougatsas

• Guest
Ας θυμηθούμε το κράξιμο στον Σάντος πέρσι στα πλέι όφς ότι δεν χτήπησε το πρώτο ματς με την άεκ44... για να καταλάβουμε πόσο σκαμπάζουμε από μπάλα.

το κράξιμο τότε περσέα έπεσε γιατί κατέβηκε η ομάδα όλη πίσω για να πάρει το 0-0 και δεν κυνήγησε ούτε κατα διάνοια τη νίκη. σήμερα δεν κατεβήκαμε για το χ, έτυχε και το πήραμε. γενικά η ομάδα δεν ήξερε τι ήθελε μες το γήπεδο.. κατ εμε οι χαλαρές δηλώσεις παίξαν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας και σορυ κι όλας που επαναλαμβάνομαι αλλά αυτό πιστεύω

Offline Català

• Αλλαγή
Είναι πολλά να πεις πάλι απόψε, αλλά βαριέμαι πιο πολύ και από τους παίκτες μας να γράφω. Μια παρατήρηση μόνο: σε 7 ματς 2 νίκες, 5 ισοπαλίες, 0 ήττες.
Κάτι μου λέει ότι φέτος θα δούμε πολύ Χ. Αλλά πολύ Χ σε λέω.

apostolos

• Guest
Tο έχω ξανακούσει αυτό το 0 ήττες. Καλά στην Κωνσταντινούπολη δεν χάσαμε 1-0 στο 90λεπτο? Άμα είχαμε φέρει χ δεν θα παίζαμε παράταση. Πώς 0 ήττες?

Offline Català

• Αλλαγή
Έστω. Δεν το λέω για να υπερασπιστώ την ομάδα πάντως Απόστολε, αν αυτό κατάλαβες! Κάθε άλλο

apostolos

• Guest
Οχι ρε δεν το λεω για να στη βγω, απλα το βλέπω πολύ συχνά οτι και καλά είναι αήττητος ο ΠΑΟΚ κλπ κλπ το οποίο απλά δεν ισχύει.

ive4

• Guest
τους βαθμούς που μάζεψαμε φέτος στην ευρώπη δε τους μάζεψαμε τα τελευταία 5 χρόνια.
Για να δούμε και πόσο εύκολα θα περάσουν οι Βιγιαρεάλ και Ντινάμο απο το χωριουδάκι που εμείς έπρεπε να νικήσουμε.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
τους βαθμούς που μάζεψαμε φέτος στην ευρώπη δε τους μάζεψαμε τα τελευταία 5 χρόνια.
Για να δούμε και πόσο εύκολα θα περάσουν οι Βιγιαρεάλ και Ντινάμο απο το χωριουδάκι που εμείς έπρεπε να νικήσουμε.

ρε παιδια μιλαμε για βελγους, μεσα στην τουμπα θα φαν καμια 3αρα.
Αψυχοι ειναι οι βελγοι τι να λεμε.
Ντιναμο και βιγιαρεαλ θα την τελειωσουν, τι ρωτας.

Σημερα οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα θα την κερδιζε την βελγικη.
Εμεις ειμασταν αψυχοι και απειθαρχοι. Σε επαιξε ενα χωριο.

Το πιο ευκολο 2πλο του ομιλου θα επρεπε να είναι.

Οι αμυντικοι της μπριζ ειναι για τα πανυγηρια ψηλοι και ατεχνοι. αντι να τους χτυπησεις χαμηλα βαζεις παπαζογλου. λουκουμι τους καθησε. Ακυρο κοουτσαρισμα απο δερμιτζακη.
Βιειρινια τακουνακια την περιοχη μας, πειθαρχια περιπατο.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Συγχαρητηρια στον τεραστιο λαο που δεν σταματησε λεπτο να ενισχυει την ομαδα και καλη επιστροφη στα αδερφια μας!

Offline toy

• Αλλαγή
Δεν έχω καταλάβει γιατί παίζει ο βιτόλο, ειλικρινά δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο
Τραγικός στο α ημίχρονο και ο γκαρσία όπως και όλοι πλήν του μαλεζά που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία απο κανέναν
Η ομάδα πρέπει να κάνει rotation και κατά την ταπεινή μου γνώμη ο τζάνκι δεν το κατέχει, φυσικά ούτε ο δον το κατείχε για να μη με περάσει κανείς για νοσταλγό.
ο κοντός θέλει πολύ πάγκο αφού τον λουστήκαμε τουλάχιστον ας τον αξιοποιήσουμε.
Επίσει πολύ κακός εξακολουθεί να είναι και ο κρέσιτς

Το μόνο θετικό για μένα ο τσαγανός του μαλεζά και ο ελ ζαρ που δείχνει να το χει.

Ισως  η καλύτερη φετεινή μας κερκίδα.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι ειδα εγω:
1. Καταρχην δεν ειδα λογω δουλειας το α ημιχρονο αλλα μονο το β, το "καλο". Εμαθα ομως για το α οτι ειμασταν ενα τιποτα απεναντι σε ενα πουθενα.
2. Σε αυτο το το "καλο" β ημιχρονο η ομαδα ηταν απο ανησυχητικη εως απογοητευτικη. Ολα ξεκινουσαν απο την ελλειψη παθους. Φλυαρια και τσαπατσουλια. νωθροτητα και νωχελικοτητα. Βαριεστημαρα. Πολυ αργες επιστροφες της αμυνας. Πουληματα της μπαλας και χαλλλλλαρα απο ολους. Φιλικο παιζαμε?
3. Καλα, ο αντιπαλος ηταν η βαλερενγκα του Βελγιου. Ουτε ξυλοκοπους ουτε ψαραδες μπορεις να τους αποκαλεσεις. Ηταν ακομα χειροτεροι. και κοντεψες να χασεις, αντι να τους εχεις πατησει με ενα 0-3. Επειδη ολη σου η ομαδα μαλακιστηκε αγρια.Ψοφιμια.
4. Εχω παραπονο απο τον Δερμιτζακη για τις δηλωσεις του πριν τον αγωνα. Αν ειχε πει οσο ειπε αλλα εβλεπα αλλη εικονα σημερα, θα εκανα τουμπεκι. Δυστυχως ομως η εικονα ηταν ασορτι με τις δηλωσεις. Σαν να πηγαμε για τουρισμο. Η ομαδα εδειχνε να επαναπαυεται στην ισοπαλια, οπως ακριβως εκανε παλια επι σαντος. Εμενα αυτο μου θυμησε, και μου γυρισε τα μυαλα. Πραγμα που στα ματς με αγιαξ και φενερ νομισα οτι πλεον τετοια νοοτροπια θα ηταν παρελθον.
5. το 1-1 θα ηταν καλο αποτελεσμα αλλα με αυτην την αντιπαλο και σε συνδυασμο με το αλλο αποτελεσμα ειναι αποτυχια. Πλέον νομιζω οτι ολες οι ομαδες ειναι σχεδον στην ιδα μοιρα και η κατασταση θα ειναι μπλεγμενη και θα κριθει στο τελος
6. Πολλοι συνοπαδοι απογοητευτηκαν διπλά σε σχεση με το αποτελεσμα του σκουληκιου που ειναι οπως και να το κανουμε μεγαλη και ιστορικη επιτυχια. Κακως ομως ασχολουνται με το σκουληκι. Εμεις εχουμε να δουμε ΜΟΝΟ την δικη μας ομαδα και μια απογοητευτικη εμφανιση απεναντι σε ενα καφενειο και πεταμα 2 βαθμων. Το εργο να "ανασταινω πεθαμενους" ειναι οτι μισω πιο πολυ και εγω και η πλειοψηφεια και στα αρχιδια μου τα σκουληκια.
7. Το αλλο μου παραπονο απο τον Δερμιτζακη ειναι η επιμονη του στον Σαλπιγγιδη, Ε αφου δεν μπορει, οχι και να τα κανουμε ολα πουτανα για να χωρεσει στην ομαδα. Αριστερα ο σαλπιγγιδης????
8. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

bagos1

• Guest
το μονο θετικο τα 70 χιλιαρικα, απορω και με αυτους που λενε οτι στο τελος παιξαμε μπαλα.  πιστευω οτι απο αυτην την εδρα θα περασουνε τρενο οι ντιναμο και η βιγιαρεαλ.  ταμειο στο τελος

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

7. Το αλλο μου παραπονο απο τον Δερμιτζακη ειναι η επιμονη του στον Σαλπιγγιδη, Ε αφου δεν μπορει, οχι και να τα κανουμε ολα πουτανα για να χωρεσει στην ομαδα. Αριστερα ο σαλπιγγιδης????

Δυστυχώς όπως έγραψα και στο τόπικ (τυχαία) του Παπάζογλου ο συγκεκριμένος μόνο με φορείο θα βγει απο την 11αδα.

Και κάτι άλλο ίσως δεν είναι μόνο επιμονή του Δερμιτζάκη................
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

apostolos

• Guest
Καλά μην προδικάζετε ρε παιδιά συνέχεια θα περάσουν οι άλλοι και θα κάνουν οι άλλοι. Μπορεί να κάτσουν δυο χ ή ακόμα και το Μπριζ Ντινάμο να έρθει άσος. Δεν έχει νόημα να τα σκεφτόμαστε αυτά. Το ζήτημα είναι καθαρά η εικόνα της ομάδος. Και είναι ο δεύτερος σερί αγώνας που λέμε πήραμε τον πόντο και πάλι καλά.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ετσι ειναι, το θεμα ειναι τα δικα μας χαλια, οχι το τι κανουν οι αλλοι. Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι με χωριο, μηδεν ευκαιριες και ισοπαλια που δεν δικαιουμασταν. Ξυπνηστε ολοι και καντε κατι γιατι θα εχουμε ντραβαλα. Εχουμε το ιδανικο προγραμμα φετος στην αρχη, μπηκαμε σε ομιλο που ουτε παραγγελια να τον καναμε και οι μισθοφοροι ξυνουν τα παπαρια τους. Και βγαλε επιτελους τους αμπαλους απο την 11αδα, εχει αρχισει να προκαλει η κατασταση. Οποιος θελει μονιμοτητα να παει στο δημοσιο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline diegito4

• Αλλαγή
τραγική εμφάνιση χωρίς σπιρτάδα και χωρίς αγωνιστικό πλάνο.
o ΠΑΟΚ θα μπορέσει να παίξει μπάλα μονο όταν πάρει πρωτοβουλία στο παιχνίδι.
Δεν μπορεί να φοβάσαι αυτον τον αντίπαλο που αν έπαιζε στην Ελλαδα θα τερμάτιζε κάτω απο 8η.
θα μας λείψουν οι βαθμοί,όλοι οι άλλοι θα περάσουν άνετα απο κει.

το αστείο της υπόθεσης είναι οτι στις δηλωσεις δερμιτζάκη-προπονητή της μπριζ-μαλεζά κτλ κατι ολαπαοκ,φυτομανια και κόλκας έχουν τίτλους αυτά που μας βολέυουν..."αντιδράσαμε μετα το 1-0-παλι καλα που δεν χάσαμε-μπορούσαμε την νίκη στο 90' "...
πλάκα μας κάνετε;

Offline Geo

• Αλλαγή
Κρίμα γαμώ το για λίγο δεν μας κάθησε στο 92! Δεν μου άρεσε η λογική της ισοπαλίας που κατέβηκε η ομάδα και που ήταν εμφανής μέχρι το σημείο που φάγαμε το γκολ. Η Μπρυζ δεν ήταν κανένα φόβητρο. Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή μέχρι το 61. φλυαρία και βαριεμάρα. Μετά το γκολ του κουεμάχα αφυπνιστήκαμε και κλείσαμε τις βελγίδες στα καρέ τους. Η είσοδος του Ελ Ζαρ ήταν καταλυτική. Νομίζω ότι άλλαξε την ροή του παιχνιδιού. Λάθος του Δέρμι η καθυστερημένη αλλαγή του Ιβιτς. Επρεπε νωρίτερα. Ο Σνάουτσερ ήταν σκιά του εαυτού του.
Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε με συνοπτικές διαδικασίες και όχι να κυνηγάμε το σκορ. Δερμιτζάκη δουλειά.
Η νίκη της δυναμό περιπλέκει την κατάσταση του ομίλου.