Τι ειδα εγω:
1. Καταρχην δεν ειδα λογω δουλειας το α ημιχρονο αλλα μονο το β, το "καλο". Εμαθα ομως για το α οτι ειμασταν ενα τιποτα απεναντι σε ενα πουθενα.
2. Σε αυτο το το "καλο" β ημιχρονο η ομαδα ηταν απο ανησυχητικη εως απογοητευτικη. Ολα ξεκινουσαν απο την ελλειψη παθους. Φλυαρια και τσαπατσουλια. νωθροτητα και νωχελικοτητα. Βαριεστημαρα. Πολυ αργες επιστροφες της αμυνας. Πουληματα της μπαλας και χαλλλλλαρα απο ολους. Φιλικο παιζαμε?
3. Καλα, ο αντιπαλος ηταν η βαλερενγκα του Βελγιου. Ουτε ξυλοκοπους ουτε ψαραδες μπορεις να τους αποκαλεσεις. Ηταν ακομα χειροτεροι. και κοντεψες να χασεις, αντι να τους εχεις πατησει με ενα 0-3. Επειδη ολη σου η ομαδα μαλακιστηκε αγρια.Ψοφιμια.
4. Εχω παραπονο απο τον Δερμιτζακη για τις δηλωσεις του πριν τον αγωνα. Αν ειχε πει οσο ειπε αλλα εβλεπα αλλη εικονα σημερα, θα εκανα τουμπεκι. Δυστυχως ομως η εικονα ηταν ασορτι με τις δηλωσεις. Σαν να πηγαμε για τουρισμο. Η ομαδα εδειχνε να επαναπαυεται στην ισοπαλια, οπως ακριβως εκανε παλια επι σαντος. Εμενα αυτο μου θυμησε, και μου γυρισε τα μυαλα. Πραγμα που στα ματς με αγιαξ και φενερ νομισα οτι πλεον τετοια νοοτροπια θα ηταν παρελθον.
5. το 1-1 θα ηταν καλο αποτελεσμα αλλα με αυτην την αντιπαλο και σε συνδυασμο με το αλλο αποτελεσμα ειναι αποτυχια. Πλέον νομιζω οτι ολες οι ομαδες ειναι σχεδον στην ιδα μοιρα και η κατασταση θα ειναι μπλεγμενη και θα κριθει στο τελος
6. Πολλοι συνοπαδοι απογοητευτηκαν διπλά σε σχεση με το αποτελεσμα του σκουληκιου που ειναι οπως και να το κανουμε μεγαλη και ιστορικη επιτυχια. Κακως ομως ασχολουνται με το σκουληκι. Εμεις εχουμε να δουμε ΜΟΝΟ την δικη μας ομαδα και μια απογοητευτικη εμφανιση απεναντι σε ενα καφενειο και πεταμα 2 βαθμων. Το εργο να "ανασταινω πεθαμενους" ειναι οτι μισω πιο πολυ και εγω και η πλειοψηφεια και στα αρχιδια μου τα σκουληκια.
7. Το αλλο μου παραπονο απο τον Δερμιτζακη ειναι η επιμονη του στον Σαλπιγγιδη, Ε αφου δεν μπορει, οχι και να τα κανουμε ολα πουτανα για να χωρεσει στην ομαδα. Αριστερα ο σαλπιγγιδης?

8. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ