Author Topic: Club Brugges- ΠΑΟΚ 1 - 1 Πέμπτη 16/09/2010- ώρα 20:00 Ελλαδος -19:00 Βελγιου Νovasport 3  (Read 6337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Συμφωνώ απόλυτα με τη χαλαρή αντιμετώπιση της Ευρώπης από τη στιγμή που μπήκαμε στους ομίλους.
Μην αρχίσουμε την ίδια γκρίνια που απαιτούσαμε να ακούμε τη λέξη πρωτάθλημα από τους παίκτες μας στην Ελλάδα και το μεταφέρουμε και στην Ευρώπη.
Το πιο σημαντικό θέμα την φετινή χρονιά δεν είναι να κάνουμε ευρωπαϊκή πορεία, αλλά να πάμε καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, ή Πριμέρα Ντιβιζιόν ώστε να μπορούμε να κουβαλάμε 3 καρπούζια..
Γιατί να αγχώνεις τους ποδοσφαιριστές Πέμπτη Κυριακή ; Ναι, ο όμιλος είναι εύκολος και μπορείς να περάσεις στους 32, πιο εύκολα από κάθε άλλη χρονιά. Αλλά μήπως αυτό θα το πετύχεις καλύτερα απλά διαδίδοντάς το, ή απελευθερώνοντας την ομάδα και τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, για να δείξουν την πραγματική αξία τους, που σίγουρα δε μπορούν να την δείξουν στις Τρίπολες και στους Ατρόμητους ;

Ποιος ο λόγος λοιπόν, να μην εφαρμόσει στην πράξη ο Δερμιτζάκης το δικό του ποδοσφαιρικό δόγμα του <<παίζω επειδή γουστάρω>>. Τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές τους έχει, έχει και 6 παιχνίδια μπροστά του στο Γιουρόπα Λίγκ.
Με την άμυνα και το κλείσιμο του συνετού Σάντος μπορεί να φέρεις 3 ισοπαλίες και μία νίκη στον όμιλο. Με το γουστάρω μπορείς να φέρεις 2 νίκες και 4 ήττες. Το αποτέλεσμα είναι 6 βαθμοί και στις 2 περιπτώσεις, αλλά τουλάχιστον στην 2η περίπτωση θα έχεις δει και λίγο μπάλα. Είναι ευκαιρία να παίξεις τόπι, να παράμιλάει όλη η Ευρώπη....

Και είναι τεράστια ευκαιρία να παίξουν και παίκτες όπως ο Κουτσια και για μένα και ο Αθανασιάδης, ακόμα και ο Γιακουμής που λέει ο λόγος. Δεν είναι ηλίθιοι οι προπονητές μεγάλων κλάμπ της Ευρώπης που δίνουν φανέλες βασικών σε 20χρονους. Έχεις ευκαιρία να το κάνεις, χωρίς να λες πάμε για νίκη σε όλα τα ματς.

Στα ευρωπαϊκά ματς δοκιμάζεται το δόγμα Δερμιτζάκη, το γουστάρω.
Στα ελληνικά ματς πρέπει απλά να μην είμαστε καμμένοι ώστε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
δεν μπορω ουτε εγω να καταλαβω απο που προερχεται αυτη η αντιμετωπιση του χαλαρα, να το χαρουμε, δεν ειναι αυτοσκοπος η προκριση (ταδε εφη κοντος προδοτης) κτλπ, μηπως νομιζουν οτι παιζουν στον ατρομητο ολοι αυτοι η μας κοροιδευουν;

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Χαλαρα αν παιξεις θα φας 4 και στη βιγιαρεαλ θα γελαει ολη η ευρωπη μαζι σου..
Δεν το δεχομαι αυτο το χαλαρα,1.000 ευρω κατα μεσο ορο παιρνουν την μερα!! οι ποδοσφαιριστες μας θελω σε καθε ματς να σκυλιαζουν οσο δεν παει αλλο
Καθιστε να δουμε και το ματσακι το αυριανο γιατι κι ο μαλεζας ετσι πως τα ειπε με βρομησε ασχεμα το ολο θεμα..
Ελπιζω να μην μας απογοητευσουν
Ο στοχος ειναι το δουβλινο
ΠΑΟΚ G4Α

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
σωστες οι επισημανσεις αλλα οπως και να χει αυριο θα τους γαμησουμε!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

baron

• Guest
Χαλαρά ο ένας, μονο να γουστάρω ο άλλος, δεν χρειάζεται να παίξουμε στην ευρώπη ο τρίτος.. μήπως είμαι οπαδός του διαγόρα και δεν το έχω πιάσει?

ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.

Για χαβαλέ αίντε πίσω στον βάζελο μουνόπανο.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ε οχι και χαβαλε ο πρεσβης στη ευρωπη... παιζει την προκριση στον επομενο γυρο με την τεραστια κοπενχαγη... ομαδα τσου λου που θα ελεγαν και στον παπαναστασιακο αν την ειχαν στον ομιλο τους

;D

τεσπα.. για να μην ειμαι οφτοπικ... 

κατα την αποψη μου με τις ομαδες που αντιμετωποισαμε εως τωρα σαφως και ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η μεχρι εδω πορεια... το χαλαρα ομως δεν ειναι συμπεριφορα επαγγελματιων ποδοσφαιριστων.. τα ειδαμε και στην τριπολη...

να μου πεις οτι δεν εχεις τπτ να χασεις και πας να το χτυπησεις ναι...  δε θελουμε λογια ομως... μπαλα θελουμε να δουμε...

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Βλέπω υποτονικό κλίμα, στην ομάδα στους οπαδούς ακόμη...και στο φόρουμ! ελπίζω να είναι απλά ιδέα μου ...  Πάμε για διπλό
working class hero

northeagle_4

• Guest
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΑΥΡΙΟ.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΦΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΦΛΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙΤΕ ΚΡΥΟΚΩΛΟΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΚΟΥΤΣΙΑ 2,ΙΒΙΤΣ 1 ΑΥΡΙΟ  
:headbang: :headbang: :headbang:

υγ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν υπαρχει χαλαρα και πουτσες μπλε. Οποιος ακριβοπληρωμενος μπουλης νομιζει οτι η χρονια τελειωσε μεσα σεπτεμβρη να παει στο χωριο του, ή στην μπριζ να αρμεγει αγελαδες. Ειναι ντροπη να μην περασει ο ΠΑΟΚ απο αυτο τον ομιλο. Παιξτε μπαλα μαλακισμενα γιατι τα χαδια τελειωνουν.

ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΤΟ ΧΩΡΙΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
northeagle_4: ποιο βελγιο ρε μονο βαφλες και παιδεραστες βγαζουν αυτοι

(00:14:22) northeagle_4: μολις δουνε βαρβατιλα θα στηθουν στα 4 αυτοματα

:'(   :'(   :'( 

Θαρρεις πως σου ρχεται αυθορμητα να συμφωνησεις με τον συνΕλληνα...1-3, επιθεση φωτιες, ανετη ευρωπαικη νικη.

fatal_invasion

• Guest
Καλά όλοι για 3άρες το πάτε;Και γω 2-3 το είδα στον ύπνο μου.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
τα καραβανια ξεκινησαν, θα παω να προσκυνησω στο πατρικο του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ ;D

Offline savage republic

• Βασικός
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.-

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Οι δηλώσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών πριν τον αγώνα είναι άθλιες. Πολύ στο χαβαλέ το έχουν πάρει μου φαίνεται.
Δε πειράζει αν χάσουμε λέει το κοντό τσουτσέκι, πάμε να γουστάρουμε λέει ο Δερμι, πάμε να το χαρούμε ο άλλος... Παίξτε σαν ΠΑΟΚ και αφήστε τις μαλακίες. Δε πληρώνεστε για να 'το χαρείτε' αλλά για να κερδίσετε.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Εχω την εντυπωση οτι υπερβαλλετε καπως. Αν οι δηλωσεις παρακατω αληθευουν, δεν βλεπω κατι ανησυχητικο

Δερμιτζακης  «Η ομάδα μου έχει έρθει εδώ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το δικαίωμα να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε ένα πλεονέκτημα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αν χάσουμε καταστρεφόμαστε. Είναι μία σειρά αγώνων και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η πορεία που κάνει η Μπριζ στο βελγικό πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα και μέσα από αυτήν την διοργάνωση θέλει να πετύχει κάτι, όπως και εμείς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε όλοι. Να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και βέβαια, οι φίλαθλοι της ομάδας μου», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που θεωρεί ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα βοηθήσει την ομάδα του."

Μαλεζας «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αυτός ήταν ο στόχος μας από το καλοκαίρι. Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια με καλές ομάδες και είμαστε εδώ μετά από πρόκριση μέσα σε μία δύσκολη έδρα. όσον αφορά το αυριανό ματς, δεν θα είναι εύκολο.

Η Μπριζ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζει μέσα στην έδρα της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να κερδίσουμε. Θετικό αποτέλεσμα θα ήταν και η ισοπαλία. Θεωρώ ότι ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι είτε η νίκη είτε η ισοπαλία. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5731:malezas&catid=151:paok&Itemid=65

Εξαλλου οταν εχεις να παιξεις 45 ματς σε μια σαιζον δε γινεται να τα βλεπεις ολα ως τελικους.

Offline Matador

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω με τον Shark. Αθλιότατες, χωρίς tsamouka, χωρίς ίχνος τεστοστερόνης. Δεν πάτε να g..........που θα πάτε να το ευχαριστηθείτε.
Εδώ άλλοι φτύνουν αίμα στις για να είναι εκεί.

Y.G.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Geo

• Αλλαγή
Η χθεσινή παρωδία συνέντευξη τύπου με τον κουεμάχα να μιλάει για χαντζάρα και ένα σωρό άσχετες μαλακίες ήταν όλα τα λεφτά.
Εντάξει καλός και ο χαβαλές δεν λέω, αλλά πολύ στο ελαφρύ το έχουμε πάρει.

ΠΑΟΚ γαμα, ΠΑΟΚ γαμα, τη μικρή τη βελγίδα την πουτανα

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Εξαλλου οταν εχεις να παιξεις 45 ματς σε μια σαιζον δε γινεται να τα βλεπεις ολα ως τελικους.
Αρα δεν αξιζεις πρωταθλημα, γιατι μονο ετσι μπορεις να το πάρεις. Αν εισαι σοβαρος παντού και πάντα.

Οι αλλοι στην κερκιδα μλκες ειναι που σκιζονται?
Στερουνται ποσα πραματα για να στηριξουν και ο αλλος παει για να ευχαριστηθεί..?

ive4

• Guest
Γουστάρω ποδόσφαιρο δε σημαίνει πάω εκδρομή ή πάω και είμαι παιδική χαρά! Απελευθερώνω  τους παίκτες μου από το άγχος δε σημαίνει πάω να χάσω. Διαλέγω ότι με ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα, δε σημαίνει ότι πάω αδιαφορος, απλά κάνω κατανομή έντασης στα παιχνίδια.
Με το ΠΑΟΚ είσαι είδα πόσους τίτλους πήραμε...

Offline babis36

• Αλλαγή
Το να χαρεις ενα παιχνιδι δεν σημαινει οτι δεν πας να κερδισεις.Εχετε δει τον Μεσι να βαζει 4 γκολ στην Αρσεναλ και να χτυπαει την μπαλα στο εδαφος σαν μικρο παιδι μετα το τελος του αγωνα.Γιατι 22 χρονων ανθρωπος μικρο παιδι ειναι και την αισθηση του παιχνιδιου δεν πρεπει να του την αφαιρεσεις απο το μυαλο του.Ετσι παιζει και παθιασμενα και ορεξατα.Ταλεντο και καλη αποδοση εχει καποιος οταν του αρεσει αυτο που κανει.Το να λενε οι παικτες μας και ο προπονητης μας οτι θελουν να κερδιζουν και να διασκεδασουν το παιχνιδι ειναι απολυτα θεμιτο.Στο κατω κατω ειναι πολυ πιο ευχαριστο σαν εμπειρια να παιξεις στο βελγιο σε ανθρωπινες συνθηκες απο ολες τις πλευρες απο οτι στην Τριπολη με ενα εχθρικο κορακι σε ενα αθλιο γηπεδο και με απειρες κλωτσιες που ποτε δεν καταλογιζονται.Τετοιες τριπολες το πρωταθλημα εχει παρα πολλες για αυτα τα παιδια.Ας δουνε και λιγο διαφορετικη ποιοτητα την κερδισανε και την αξιζουνε.Και προφανως να τα δωσουν ολα να κερδισουν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα