"Είναι θέμα χρόνου να σκοράρω"
Ο Ελ Ζαρ μίλησε στην κάμερα του olaPAOK.gr για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έπονται, την παρουσία του στον "Δικέφαλο", το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, την συνέχεια των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα και βγάζει το καπέλο σε Γκαρσία και Βιεϊρίνια (VIDEOS)
Ήρθε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών ως δανεικός από την Λίβερπουλ. Τον συνόδευαν πολύ καλές συστάσεις με αποτέλεσμα ο πήχης να ανέβει, χωρίς, όμως, ο ίδιος, έως τώρα, να καταφέρει να ανταποκριθεί, πλήρως, στις απαιτήσεις. Ο λόγος για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό του "Δικεφάλου", Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην κάμερα του olaPAOK.gr ήταν καθησυχαστικός ότι θα βρει τον καλό του εαυτό, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί όπως πρέπει στα ντέρμπι που έπονται με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
"Θα βρω τον δρόμο προς τα δίχτυα"
"Είμαι απογοητευμένος που δεν έχω σκοράρει ακόμη. Έχω φτάσει αρκετές φορές κοντά, κάποιες έκανα κακή επιλογή στην τελική προσπάθεια, κάποιες φορές στάθηκα άτυχος, καθώς η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Πάντως, αν συνεχίσω την δουλειά πιστεύω ότι θα λυθεί αυτό το ζήτημα, αφού στο παρελθόν πετύχαινα πολύ πιο εύκολα γκολ. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και όχι αν σημειώνω εγώ γκολ".
"Νίκη με Ολυμπιακό για καλή ψυχολογία"
"Όλα τα ματς είναι σημαντικά... Βέβαια καταλαβαίνουμε ότι πάντα ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει πάντα μια εξτρά βαρύτητα. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε ένα πολύ δυνατό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου, η οποία περνάει μέσα από το ματς της Τετάρτης. Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, ώστε να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ".
"Εξαιρετικοί παίκτες Γκαρσία και Βιεϊρίνια"
"Είναι δύο παίκτες που αποτελούν "βαριά" στοιχεία του ΠΑΟΚ. Η ομάδα πάντα πονάει όταν δεν παίζουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό, βέβαια, σε κάποια παιχνίδια να μην παίζουν, αλλά τα πράγματα για εμάς γίνονται πιο δύσκολα με την απουσία τους."
"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απίστευτος"
"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απίστευτος. Αυτό που έζησα την παραμονή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην προπόνηση δεν το έχω ξαναδεί. Ουσιαστικά αυτός ο κόσμος ήταν που μπόλιασε μέσα στους παίκτες το κίνητρο για νίκη επί του Ολυμπιακού. Το θέλαμε, εντάξει, αλλά οι φίλαθλοι το έβαλαν μέσα μας. Οτι και να συμβεί ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και εύχομαι όλοι μαζί να ζήσουμε μεγάλες στιγμές".
"Πάντα θα δίνω το 100%"
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Δεν παίζω για τον ευατό μου αλλά πάνω από όλα για την ομάδα. Οταν ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει καλά, τότε νομίζω ότι και εγώ πηγαίνω καλά. Πιστεύω ότι κάνουμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν η οποία θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο αν πάρουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος περιμένει πως και πως την κατάκτησή του και για εμάς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να προχωρήσουμε με επιτυχίες από εδώ και πέρα. Προσωπικά θεωρώ ότι τα πάω καλά. Κάποιες φορές παίζω λιγότερο, κάποιες άλλες περισσότερο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/einai_thema_xronoy_na_skorarw.801466.html