Author Topic: Nabil El Zhar  (Read 9716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Nabil El Zhar
« Reply #220 on: January 28, 2011, 15:05:22 »
Πού να μάθει μπάλα στο χωριό που ήταν πριν;   :D
Σοβαρά τώρα, δεν θα μάθουμε ποτέ αν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι αυτός ο παίκτης με έναν κανονικό προπονητή που θα τον έβαζε σε μια σειρά με πειθαρχία κτλ.
Για τώρα στον αγύριστο

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #221 on: March 03, 2011, 14:27:24 »
Ανεβαζει στροφες και αυτος.. μετα απ το καλο ημιχρονο με Καβαλα και χτες οσο επαιξε ηταν θετικος με κρατημα μπαλας και καλες ενεργειες απο τα αριστερα..

ive4

• Guest
« Reply #222 on: March 03, 2011, 14:43:05 »
@ Καταλά :
Δηλαδή και για το ότι ο Ελ Ζάρ μας δουλεύει και δεν έχει κάνει ούτε μισό καλό παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς φταίει η ''απειθαρχία''. Ενώ πχ ο Βιερίνια που βελτιώθηκε τόσο πολύ, μάλλον έχει άλλον προπονητή που κρατάει την πειθαρχία..

Μπορούμε να φορτώσουμε στον Χάβο και στον Ζαγοράκη και την απειλή εξαφάνισης της αρκούδας της Κίνας. China-Tiger-Revolution

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: March 03, 2011, 15:04:49 »
δεν φταιει η απειθαρχία φταιει οτι παντα μπαίνει κατι στεναχωρημένα 10λεπτα που κυνηγαμε σκορ και η ομαδα δεν εχει ουτε συνοχη ουτε τπτ.
Με την μπαλα να μην ειναι στο γηπεδο κλπ.

Χθες μια χαρά ηταν για οσο έπαιξε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #224 on: March 03, 2011, 15:13:30 »
εμένα αυτός ο παίκτης μου κάνει μια χαρά. για Ολ. Βόλου, για Ατρόμητο, για ξάνθη.
για τον ΠΑΟΚ δεν τον έχω ικανό. ποιός το είχε πει να δεις το "από λάδι γύρω γύρω και από τηγανήτα τίποτα".

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #225 on: March 03, 2011, 15:25:47 »
ρε ραμπιτ, στον ιδανικό ΠΑΟΚ κανείς δεν κάνει απο αυτους που παίζουν σήμερα.
χαιρω πολύ.

Στην τελική δεν τον εχω δει τον ελ ζαρ. Δεν έχω ιδέα. Απλά ηταν καλός, δεν ειπε κανεις οτι έχυσε 3 φορες με την πάρτη του. Κράτησε λίγο μπάλα και ηταν γρήγορος. Αφου γεμίσαμε μέτριους παίκτες ο ελ ζαρ μοιάζει καλός.
Και ο βιερινια αν έπαιζε μια τώρα και μια τον αλλο μηνα για μισο ημίχρονο τα ίδια θα λέγαμε, οτι δεν κάνει.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #226 on: March 03, 2011, 22:09:48 »
Ανεβαζει στροφες και αυτος.. μετα απ το καλο ημιχρονο με Καβαλα και χτες οσο επαιξε ηταν θετικος με κρατημα μπαλας και καλες ενεργειες απο τα αριστερα..

+1

ive4

• Guest
« Reply #227 on: March 06, 2011, 21:50:24 »
Λαμόγιο

zagorakis

• Guest
« Reply #228 on: March 11, 2011, 11:15:13 »
"Είναι θέμα χρόνου να σκοράρω"

Ο Ελ Ζαρ μίλησε στην κάμερα του olaPAOK.gr για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έπονται, την παρουσία του στον "Δικέφαλο", το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, την συνέχεια των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα και βγάζει το καπέλο σε Γκαρσία και Βιεϊρίνια (VIDEOS)

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών ως δανεικός από την Λίβερπουλ. Τον συνόδευαν πολύ καλές συστάσεις με αποτέλεσμα ο πήχης να ανέβει, χωρίς, όμως, ο ίδιος, έως τώρα, να καταφέρει να ανταποκριθεί, πλήρως, στις απαιτήσεις. Ο λόγος για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό του "Δικεφάλου", Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην κάμερα του olaPAOK.gr ήταν καθησυχαστικός ότι θα βρει τον καλό του εαυτό, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί όπως πρέπει στα ντέρμπι που έπονται με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

"Θα βρω τον δρόμο προς τα δίχτυα"

"Είμαι απογοητευμένος που δεν έχω σκοράρει ακόμη. Έχω φτάσει αρκετές φορές κοντά, κάποιες έκανα κακή επιλογή στην τελική προσπάθεια, κάποιες φορές στάθηκα άτυχος, καθώς η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Πάντως, αν συνεχίσω την δουλειά πιστεύω ότι θα λυθεί αυτό το ζήτημα, αφού στο παρελθόν πετύχαινα πολύ πιο εύκολα γκολ. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και όχι αν σημειώνω εγώ γκολ".

"Νίκη με Ολυμπιακό για καλή ψυχολογία"

"Όλα τα ματς είναι σημαντικά... Βέβαια καταλαβαίνουμε ότι πάντα ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει πάντα μια εξτρά βαρύτητα. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε ένα πολύ δυνατό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου, η οποία περνάει μέσα από το ματς της Τετάρτης. Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, ώστε να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ".

"Εξαιρετικοί παίκτες Γκαρσία και Βιεϊρίνια"

"Είναι δύο παίκτες που αποτελούν "βαριά" στοιχεία του ΠΑΟΚ. Η ομάδα πάντα πονάει όταν δεν παίζουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό, βέβαια, σε κάποια παιχνίδια να μην παίζουν, αλλά τα πράγματα για εμάς γίνονται πιο δύσκολα με την απουσία τους."

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απίστευτος"

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απίστευτος. Αυτό που έζησα την παραμονή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην προπόνηση δεν το έχω ξαναδεί. Ουσιαστικά αυτός ο κόσμος ήταν που μπόλιασε μέσα στους παίκτες το κίνητρο για νίκη επί του Ολυμπιακού. Το θέλαμε, εντάξει, αλλά οι φίλαθλοι το έβαλαν μέσα μας. Οτι και να συμβεί ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και εύχομαι όλοι μαζί να ζήσουμε μεγάλες στιγμές".

"Πάντα θα δίνω το 100%"

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Δεν παίζω για τον ευατό μου αλλά πάνω από όλα για την ομάδα. Οταν ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει καλά, τότε νομίζω ότι και εγώ πηγαίνω καλά. Πιστεύω ότι κάνουμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν η οποία θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο αν πάρουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος περιμένει πως και πως την κατάκτησή του και για εμάς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να προχωρήσουμε με επιτυχίες από εδώ και πέρα. Προσωπικά θεωρώ ότι τα πάω καλά. Κάποιες φορές παίζω λιγότερο, κάποιες άλλες περισσότερο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/einai_thema_xronoy_na_skorarw.801466.html

Athinaios--4

• Guest
« Reply #229 on: March 11, 2011, 11:33:44 »
Έχεις αγόρι μου χρόνο. Μη βιάζεσαι. Ένας χρόνος μόνο έχει περάσει...

Είναι μέχρι να πάρεις εσύ φόρα. 

kostas4

• Guest
« Reply #230 on: March 11, 2011, 11:37:41 »
αν τον εβαζαν να παρει και μερικα συνεχομενα ματς... τον παιχτη τον εχουνε καψει. αν μπαινεις αλλαγη σε ματς που η ομαδα σου παραπαιει τοτε και εσυ θα εισαι βουτηγμενος στα ιδια σκατα. πολυ θα ηθελα να τον δω σε 3-4 συνεχομενα ματς.
εκτος αν πιστευετε οτι ο κοντος ειναι καλυτερο δεξι εξτρεμ απο αυτον και εχει κανει καλυτερες εμφανισεις

Athinaios--4

• Guest
« Reply #231 on: March 11, 2011, 11:49:34 »
Φίλε μου Κώστα είναι ωραία όλα αυτά αλλα μιλάμε για μία ομάδα που ξεκίνησε με μεγάλους στόχους. Σε αυτές τις ομάδες λοιπόν δε μπορείς να έχει ΚΑΘΕ παίκτης 3-4-5 συνεχόμενα 90λεπτα και μετά αν δε μας κάνει να βάλουμε τον Κουτσια άλλα 3-4-5 συνεχόμενα 90λεπτα κ αν δε μας κάνει να βάλουμε τον Κριστιάνο άλλα τόσα και μετά.
Στα μπακ 5 παιχνίδια ο Λίνο, 5 ο Σακελλαρίου, 5 ο Γεωργίου, 5 ο Σνάουτσερ. Χάσαμε τα 20 παιχνίδια για να δούμε ποιος θα παίξει.!
Αυτό μετά θα είναι ακαδημία ποδοσφαίρου και όχι ομάδα.
Καλώς ή κακώς παίζουν κάτω από πίεση ώστε να αποδόσουν αμέσως. Γιαυτό άλλωστε κ παίρνουν κ τόσα λεφτά. Γιατί πολλές φορές αδικούνται. Έτσι όμως είναι τα πράγματα. Ε΄γω λοιπόν δε γουστάρω να έχω 4 παίκτες που να τους δοκιμάζω για να δω αν κάνουν. Όταν παίρνουν τόσα λεφτά θέλω να παίζουν.

kostas4

• Guest
« Reply #232 on: March 11, 2011, 11:55:51 »
μην ξεχνας ομως οτι ειναι παιχτης που δεν εχει κανει προετοιμασια και επι σαντος μαθαμε ολοι τι σημαινει η καλοκαιρινη προετοιμασια. βεβαια θα μου πεις με ποιον να κανει προετοιμασια και ποιος θα τον βαλει στο "συστημα" της ομαδας..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #233 on: March 11, 2011, 11:58:06 »
Δεν υπάρχει παίκτης Ελ Ζαρ. Σκατά σ αυτούς που μας φόρτωσαν το παλτό της ερήμου, ούτε για να πουλάει σαλέπι δεν κάνει.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #234 on: March 11, 2011, 11:59:56 »
Έτσι ακριβώς είναι . Φέτος γενικά η ομάδα δεν έκανε προετοιμασία. Ούτε προπονήσεις καλα-καλά δεν πρέπει να κάνει.
Συμφωνώ με τον Club ότι δεν είναι καλός παίκτης. Είναι παίκτης της σειράς. Όλοι όσοι έφυγαν από Λίβερπουλ μεριά δηλαδή φέτος ήρθαν εδώ και δεν ακούμπησαν μπάλλα.

kostas4

• Guest
« Reply #235 on: March 11, 2011, 12:09:36 »
αν ερχοταν ο σορλεν τελος αυγουστου και τον "δουλευε" ο δερμιτζακης και ο χαβος τα ιδια θα λεγαμε. δεν υπαρχει οργανωση-διοικηση-προπονητης. χωστε τα εκει που πρεπει και οχι στους παιχτες

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #236 on: March 11, 2011, 13:21:01 »
Πάντως είναι από τους λίγους παίκτες, από τους οποίους μπορείς να περιμένεις προσωπική ενέργεια.
Και στον φετινό ΠΑΟΚ της ανύπαρκτης ομαδικής ανάπτυξης, αυτό είναι σημαντικό.
Όχι ότι έχει πάρει κανά ματς με προσωπική ενέργεια, αλλά δείχνει στοιχεία ότι μπορεί να το κάνει και πάντα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #237 on: March 11, 2011, 17:19:57 »
αν εχεις σκοπο να βαλεις γκολ καντο με το γαυρο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #238 on: March 11, 2011, 22:04:33 »
Πολύ μπλα μπλα κι εσύ... Άιντε να σε δούμε. Τώρα θα σε χρειαστεί η ομάδα, είσαι απ' τους ξεκούραστους υποτίθεται.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #239 on: April 17, 2011, 21:54:58 »
Πολυ καλος. Με ενα συμβολαιο που επιτελους θα τον ηρεμησει, γυρω στα 250000 θα αξιζει το καθε του ευρω.
(για να μην ξεχνιωμαστε ο Παπαζογλου τα ιδια θα παιρνει φετος...........)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...