"Θα δείξω την αξία μου δίνοντας τα πάντα για τον ΠΑΟΚ"
Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην μαροκινή ιστοσελίδα "mountakhab.net", σχολίασε τη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο" και φάνηκε διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για τη νέα του ομάδα
Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ "διψάει" για αγωνιστική δράση και το δείχνει κάθε φορά που το δίνεται η ευκαιρία δε διστάζει να δείχνει το πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός άσος είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα, κάτι που δηλώνει από την ημέρα που "έκλεισε" στον "Δικέφαλο".
Σε συνέντευξη του που φιλοξενείται στην μαροκινή ιστοσελίδα "mountakhab.net", ο Ελ Ζαρ, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν το επίπεδο που θα δείξει στην εθνική ομάδα εξαρτάται και από τον σύλλογο που θα αγωνίζεται, εκείνος απάντησε:
"Έφυγα και πήγα στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο, στην Ελλάδα. Όπως γνωρίζεις δεν έπαιρνα πολύ χρόνο συμμετοχής και τώρα νιώθω πολύ χαρούμενος που έφυγα. Έχει πάει πολύς καιρός από τότε που ζήτησα να μεταγραφώ αλλού, αλλά με κρατούσε ο Μπενίτεθ. Τώρα, όμως, που έφυγε ακολούθησα και εγώ. Πλέον, στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του νέου μου προπονητή και να δείξω στον κόσμο την πραγματική μου αξία. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω τόσο στην ομάδα, όσο και στην εθνική."
Δείτε τις δηλώσεις εδώ.
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/tha_deiksw_thn_aksia_moy_dinontas_ta_panta_gia_ton_paok.505642.html