Author Topic: Nabil El Zhar  (Read 9864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Nabil El Zhar
« Reply #60 on: September 02, 2010, 18:43:43 »
Καλως ηρθες σφαιρωτε απο το Μαροκο ;)
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #61 on: September 03, 2010, 00:52:23 »
οσοι γουσταρουν να δουν το νεο μελος  της ΠΑΟΚΑΡΑΣ !!!

σαββατο προς  κυριακη  12 η ωρα το βραδυ παιζει το μαροκο  με την κεντρικη  αφρικανικη δημοκρατια  προκρηματικα για το african cup

το ματς θα το δηξει το το μαροκινο  arrianda tv στον hotbird συχνοτητα  10873 V 27500 3/4

το καναλι ειναι ελευθερο.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

zagorakis

• Guest
« Reply #62 on: September 03, 2010, 14:57:30 »
"Θα δείξω την αξία μου δίνοντας τα πάντα για τον ΠΑΟΚ"

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην μαροκινή ιστοσελίδα "mountakhab.net", σχολίασε τη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο" και φάνηκε διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για τη νέα του ομάδα

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ "διψάει" για αγωνιστική δράση και το δείχνει κάθε φορά που το δίνεται η ευκαιρία δε διστάζει να δείχνει το πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός άσος είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα, κάτι που δηλώνει από την ημέρα που "έκλεισε" στον "Δικέφαλο".

Σε συνέντευξη του που φιλοξενείται στην μαροκινή ιστοσελίδα "mountakhab.net", ο Ελ Ζαρ, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν το επίπεδο που θα δείξει στην εθνική ομάδα εξαρτάται και από τον σύλλογο που θα αγωνίζεται, εκείνος απάντησε:

"Έφυγα και πήγα στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο, στην Ελλάδα. Όπως γνωρίζεις δεν έπαιρνα πολύ χρόνο συμμετοχής και τώρα νιώθω πολύ χαρούμενος που έφυγα. Έχει πάει πολύς καιρός από τότε που ζήτησα να μεταγραφώ αλλού, αλλά με κρατούσε ο Μπενίτεθ. Τώρα, όμως, που έφυγε ακολούθησα και εγώ. Πλέον, στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του νέου μου προπονητή και να δείξω στον κόσμο την πραγματική μου αξία. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω τόσο στην ομάδα, όσο και στην εθνική."

Δείτε τις δηλώσεις εδώ.

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/tha_deiksw_thn_aksia_moy_dinontas_ta_panta_gia_ton_paok.505642.html

ive4

• Guest
« Reply #63 on: September 03, 2010, 23:47:52 »
θεωρητικά αυτός ο παίκτης είναι η πιο μεγάλη μεταγραφή. Με βάση τα βίντεο και το βιογραφικό του θα βγάλει μάτια!

bagos1

• Guest
« Reply #64 on: September 04, 2010, 00:44:20 »
αμα δεν τον δουμε στο γηπεδο ας μην προτρεχουμε, εχουνε και κολοχαρακτηρα τετοιοι παικτες

zagorakis

• Guest
« Reply #65 on: September 09, 2010, 16:34:22 »
Óôéò 13:30 Ýñ÷åôáé ï Åë Æáñ

Áðü áýñéï ôï ìåóçìÝñé, ï Ìáñïêéíüò íåïáðïêôçèåßò Üóïò ôïõ ÐÁÏÊ ðáôÜåé Èåóóáëïíßêç. Áðü áýñéï ëïéðüí ìðáßíåé óôï êëßìá…

¼ðùò Ýãéíå ãíùóôü óÞìåñá, ï Åë Æáñ ôáêôïðïßçóå üëåò ôéò õðï÷ñåþóåéò ôïõ, Ýêëåéóå ôéò åêêñåìüôçôåò ðïõ åß÷å êáé áýñéï óôéò 13:30 èá áöé÷èåß óôï áåñïäñüìéï Ìáêåäïíßá.

Ôï ðñüãñáììá ôïõ Ìáñïêéíïý äåí Ý÷åé ïñéóôéêïðïéçèåß áêüìç, ôï óßãïõñï üìùò åßíáé üôé Üìåóá èá ìðåé óôï ãÞðåäï ãéá ðñïðüíçóç. Ç ïìÜäá âÝâáéá öåýãåé áýñéï ãéá Ôñßðïëç êáé Ýôóé ç ðñþôç ôïõ ðñïðüíçóç ìå ôïõò õðüëïéðïõò óõìðáßêôåò èá ãßíåé ôçí ÄåõôÝñá.

Ôüôå èá öáíåß áí ï Ðáýëïò ÄåñìéôæÜêçò èá ôïí ðÜñåé óôçí áðïóôïëÞ ãéá ôï ÂÝëãéï, üôé ôüóï ðïëý ãéá íá ðáßîåé ìå ôçí Ìðñéæ áëëÜ ãéá íá ìðåé óôï êëßìá ôçò ïìÜäáò.

Áðü áýñéï ðÜíôùò ï Åë Æáñ èá âñßóêåôáé óôçí Èåóóáëïíßêç êáé áðü áýñéï ïõóéáóôéêÜ îåêéíÜåé ôçí ðïñåßá ôïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2193

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #66 on: September 09, 2010, 17:34:40 »
Αντε αγορινα μου...
Σε ενα μηνα θα παρακαλας για ανανεωση...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #67 on: September 09, 2010, 22:23:26 »
Η πρώτη του επαφή με την πόλη θα είναι ένα πραγματικό πολιτισμικό σοκ... Ευτυχώς που είναι Μαροκινός το παληκάρι!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #68 on: September 09, 2010, 22:53:26 »
Μπα, που να δει στο Μαρόκο να σκάνε τα στουπιά πάνω από το κεφάλι του; Καλώς ήρθες στην πιο ΠΑΝΚ/ΡΟΚ πόλη του κόσμου και στην πιο ΠΑΝΚ/ΡΟΚ ομάδα!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #69 on: September 15, 2010, 12:00:41 »
Αιντε αγορι μου την Πεμπτη κερδισε μας και η ανταποδωση που θα εχεις δεν περναει απο το μυαλο σου.
Καλη επιτυχια την Πεμπτη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #70 on: September 16, 2010, 23:20:39 »
Σε γενικές γραμμές θετικός σήμερα. Τον περίμενα πιο καραγκιοζάκο να πω την αλήθεια, αλλά για σήμερα καλός. Για σήμερα.

bagos1

• Guest
« Reply #71 on: September 16, 2010, 23:56:43 »
το μονο που ειδαμε ειτανε εναν ξεκουραστο παικτη, θα τον κρινουμε καλυτερα μαλλον την κυριακη

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #72 on: September 17, 2010, 01:25:30 »
δείχνεις να το έχεις... για να σε δούμε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #73 on: September 17, 2010, 01:36:22 »
καλη αρχη εκανε, γρηγορος, κοντρολαρισμενος φανηκε και ζηταγε μπαλα.. ευχομαι καλυτερη συνεχεια

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #74 on: September 17, 2010, 02:05:20 »
το μονο που ειδαμε ειτανε εναν ξεκουραστο παικτη, θα τον κρινουμε καλυτερα μαλλον την κυριακη

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #75 on: September 17, 2010, 09:20:29 »
Μια φρεσκαδα τηην εδωσε.Για πρωτη εμφανιση καλος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #76 on: September 17, 2010, 09:58:14 »
καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω........
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #77 on: September 17, 2010, 10:05:35 »
ωραίος, το πρώτο του κοντρόλ, η πρώτη ντρίμπλα, έδειξε ότι τόχει....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #78 on: September 17, 2010, 10:49:02 »
Μου αρεσε η ταση που ειχε για παραλληλη κινηση πανω στην γραμμη της περιοχης με διαθεση για σουτ/καθετη. Περιμενουμε πολλα απο σενα..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #79 on: September 17, 2010, 10:57:38 »
Το τοπι το κατεχει, το εχω ξαναπει. Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι δε ξερω αν ειναι μυστηριος σαν χαρακτηρας και δε δεσει με την ομαδα. Κατα τα αλλα, σε σχεση με κατι θερμοσιφωνες και κατι κουτσιανικουληδες ειναι 3 επιπεδα πανω. Πραγματικα επιπεδα, οχι σαν αυτα που πουλαει ο κολκας.
Στον κοσμο αλλος κανενας