Έτσι ανατριχιασμένος και γκαυλωμένος
"Σε πιάνει ανατριχίλα στην Τούμπα"Για την πίεση που νιώθει ένας παίκτης σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ:
"Υπάρχει πίεση σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά στη δική μου την περίπτωση λειτούργησε θετικά. Ο κόσμος με βοήθησε πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πάντα κοντά στην ομάδα και αυτό που μπορώ να πω εγώ τώρα είναι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω και να βοηθήσω αυτήν την ομάδα."
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:
"Στα τελευταία έχουμε πάθος και θέληση. Δεν σταματήσαμε να πιέζουμε. Θέλαμε τη νίκη. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Έγιναν διάφορα στον αγώνα. Δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο. Φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε. Μόνο αυτό μας νοιάζει."
Για τα διαιτητικά λάθη και τις αντιδράσεις των παικτών:
"Πεισμώνεις ναι. Άμα μείνει εκεί είναι καλό. Αν σε επηρεάσει παραπάνω και σου δημιουργήσει νεύρα είναι πολύ κακό. Εμάς μας πείσμωσε και μας έκανε να θέλουμε παραπάνω τη νίκη."
Για την αγωνιστική κατάσταση που "γύρισαν
" οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Βιάστηκαν να μας κρίνουν. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή χρονιά πέρσι και υπάρχουν απαιτήσεις. Αυτό είναι λογικό."
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια: "Δεν έχει σημασία ότι παίζουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Εμείς πάμε για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα κεφάλια μέσα που λένε."
Για το ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε τρεις διοργανώσεις:
"Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα από τις λίγες που μπορεί να παίξει σε τρεις διοργανώσεις. Πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τα πάμε καλύτερα από όλους."
Για τον Μάκη Χάβο:
"Ναι πιστεύω ότι ο κύριος Χάβος είναι κοντά στην ψυχολογία λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά και ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής. Δεν κοιτάμε ποιος είναι προπονητής εμείς θέλουμε τη νίκη. Αν αυτός ο προπονητής είναι καλός ή όχι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Εγώ δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω."
Για όσα έχει ζήσει στην Τούμπα: "Αυτό που ζω κάθε φορά που παίζω στην Τούμπα δεν υπάρχει. Ο κόσμος μας βοηθάει και παίρνουμε αποτέλεσμα που πολλές φορές δεν μπορούμε να πάρουμε. Την πρώτη φορά που μπήκα στο γήπεδο και πήγα να εκτελέσω ένα πλάγιο άουτ, ο κόσμος φώναζε από πίσω μου. Τότε ανατρίχιασα, αλλά συνήλθα αμέσως."
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/se_pianei_anatrixila_sthn_toumpa.637392.html