Author Topic: Λευτέρης Σακελλαρίου  (Read 7652 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Λευτέρης Σακελλαρίου
« Reply #80 on: November 14, 2010, 13:35:58 »
oσο εχει αυτον τον τσαμπουκα και θεληση ολο και θα βελτιωνεται.Αξιος !
Οι κινησεις του στην πλατη της αμυνας αν αποκτησουν και περισσοτερα ουσια θα ειναι σουπερα μπακ απ για την ομαδα μας.
Ανασταλτικα σημερα ηταν καλος και επιθετικα οργωσε αλλα δεν του βγηκαν οι σεντρες.

+1
Τρελλαθηκα οταν τον ειδα να εχει τα χερια πισω και να εχει κολλησει τα μουτρα του στον Κακο χωρις να κολλωνει. Οντως το δυνατο του σημειο ειναι οι σεντρες, που χθες ομως δεν τα πηγε καθολου καλα αλλα γενικα ειχε πολυ παθιασμενη και σωστη παρουσια.Μακαρι να συνεχεισει ετσι και ακομα καλυτερα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #81 on: November 14, 2010, 19:03:28 »
Μπορεί σε άλλους να μη γεμίζει το μάτι, αλλά εγώ αυτόν τον παίκτη τον πιστεύω γιατί βλέπω πως γυαλίζει το βλέμμα του.
Τον συγκρίνω με κάποιους παίκτες στη θέση του όπως ο Κουτσόπουλος που πήραν πολύ περισσότερες ευκαιρίες και έδειξαν τα μισά πράγματα, και βλέπω ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Μπορεί να γίνω ρόμπα αλλά το συγκεκριμένο παιδί έπαιζε μέχρι πριν λίγους μήνες στον Πανθρακικό και σήμερα τον βλέπω να πρωταγωνιστεί σε ένα ντέρμπι. Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να πω.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #82 on: November 16, 2010, 09:35:47 »
Έτσι ανατριχιασμένος και γκαυλωμένος

"Σε πιάνει ανατριχίλα στην Τούμπα"

Για την πίεση που νιώθει ένας παίκτης σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ:
"Υπάρχει πίεση σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά στη δική μου την περίπτωση λειτούργησε θετικά. Ο κόσμος με βοήθησε πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πάντα κοντά στην ομάδα και αυτό που μπορώ να πω εγώ τώρα είναι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω και να βοηθήσω αυτήν την ομάδα."

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:
"Στα τελευταία έχουμε πάθος και θέληση. Δεν σταματήσαμε να πιέζουμε. Θέλαμε τη νίκη. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Έγιναν διάφορα στον αγώνα. Δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο. Φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε. Μόνο αυτό μας νοιάζει."

Για τα διαιτητικά λάθη και τις αντιδράσεις των παικτών:
"Πεισμώνεις ναι. Άμα μείνει εκεί είναι καλό. Αν σε επηρεάσει παραπάνω και σου δημιουργήσει νεύρα είναι πολύ κακό. Εμάς μας πείσμωσε και μας έκανε να θέλουμε παραπάνω τη νίκη."

Για την αγωνιστική κατάσταση που "γύρισαν
" οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Βιάστηκαν να μας κρίνουν. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή χρονιά πέρσι και υπάρχουν απαιτήσεις. Αυτό είναι λογικό."

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια: "Δεν έχει σημασία ότι παίζουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Εμείς πάμε για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα κεφάλια μέσα που λένε."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε τρεις διοργανώσεις:
"Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα από τις λίγες που μπορεί να παίξει σε τρεις διοργανώσεις. Πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τα πάμε καλύτερα από όλους."

Για τον Μάκη Χάβο:
"Ναι πιστεύω ότι ο κύριος Χάβος είναι κοντά στην ψυχολογία λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά και ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής. Δεν κοιτάμε ποιος είναι προπονητής εμείς θέλουμε τη νίκη. Αν αυτός ο προπονητής είναι καλός ή όχι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Εγώ δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω."

Για όσα έχει ζήσει στην Τούμπα: "Αυτό που ζω κάθε φορά που παίζω στην Τούμπα δεν υπάρχει. Ο κόσμος μας βοηθάει και παίρνουμε αποτέλεσμα που πολλές φορές δεν μπορούμε να πάρουμε. Την πρώτη φορά που μπήκα στο γήπεδο και πήγα να εκτελέσω ένα πλάγιο άουτ, ο κόσμος φώναζε από πίσω μου. Τότε ανατρίχιασα, αλλά συνήλθα αμέσως."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/se_pianei_anatrixila_sthn_toumpa.637392.html

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #83 on: November 16, 2010, 10:40:21 »
Μπορεί σε άλλους να μη γεμίζει το μάτι, αλλά εγώ αυτόν τον παίκτη τον πιστεύω γιατί βλέπω πως γυαλίζει το βλέμμα του.

Όντως, έχει ένα βλέμμα σαν του Τζακ Νίκολσον στη "Λάμψη". Στην αρχή νόμισα ότι ήταν αλλήθωρος, αλλά τελικά είναι απλά ψυχοπαθής. Χωράει στην ιδανική εντεκάδα του άπο.

mGm

• Guest
« Reply #84 on: November 16, 2010, 11:33:41 »
Εγω εχω παθει πλακα με την ταχυτητα του. Οταν σπινταρει περναει τους περισσοτερους σαν σταματημενους. Καθε φορα που παω γηπεδο, επειδη δεν τον εχω στο μυαλο μου σαν βασικο, ξεχναω οτι ειναι μεσα. Κανει μια επελαση απο τα αριστερα και παντα μονολογω "οπα ρε ποιος ειναι αυτος???" (ειμαι και γκαβος) και ακουω απο τους γυρω μου ...ο σακελλαριου! Μακαρι να ανεβασει κι αλλο στροφες και να γινει αναντικαταστατος. Λιγο με τις σεντρες μου τα χαλασε με την αεκ. Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο εκανε 2-3 πολυ καλες πλαγιοκοπησεις και τα χαλουσε στο τελος με σεντρες οτιναναι.
Ελπιζω και πιστευω οτι περα απο την προκριση επι της φενερ αυτος θα ειναι η μεγαλυτερη παρακαταθηκη που αφησε ο Δερμιτζακης.

Υ.Γ. Νομιζω οτι εχει δειξει πολυ καλυτερα δειγματα απο τον Μπουσαιντι αλλα ειμαστε επιφυλακτικοι μαζι του επειδη ηρθε απο τον πανθρακικο...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: November 16, 2010, 14:00:00 »
απο μενα ακουσες πολλα μπραβο και πολυ λιγα μπινελικια. συνεχισε ετσι και δεν θα χασεις
ΠΑΟΚ παντου!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #86 on: November 21, 2010, 22:48:42 »
"Καθοριστικό το σημείο της αποβολής"

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε για τα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ακόμη δεν χάθηκε τίποτα

Συγκεκριμένα ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είπε:

"Πιστεύω ότι το τελικό σκορ μας αδικεί. Ήμασταν καλύτεροι, απλώς ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί μετά από ένα λάθος που κάναμε. Πιστεύω ότι η αποβολή μας στοίχισε, μετά ήρθε και ο τραυματισμός του Στέλιου (σ.σ. Μαλεζάς) και ανέβηκε το σκορ. Δεν θέλω να υπάρχει στεναχώρια για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. Κοιτάμε μπροστά. Πιστεύω μας αποδιοργάνωσε η αποβολή, αλλά εντάξει μετά από μια αποβολή δεν χάνεται ένα παιχνίδι, μετά και τον τραυματισμό του Στέλιου, όμως, δεν μπορούσαμε να παίξουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε, χάσαμε, αλλά συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα μετά από ένα παιχνίδι".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/kathoristiko_to_shmeio_ths_apovolhs.648543.html

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #87 on: November 21, 2010, 23:10:15 »
Μέτριος, φορτώσανε από την πλευρά του μετά την αποβολή του Ίβιτς και τπν ψιλοεξέθεσε ο Ρόμενταλ. Άμεση βελτίωση στις αμυντικές τοποθετήσεις όταν παίζουμε ζώνη και - για άλλη μια φορά - καλύτερες σέντρες. Δεν παίζει με καθαρό μυαλό στα τελευταία δύο/τρία ματς.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #88 on: November 21, 2010, 23:17:20 »
αντε ρε αμπαλε σακελαριου παιζεις και στον ΠΑΟΚ. κοιτα να μαθεις να βγαζεις καμια σεντρα και ασε τις δηλωσεις.
ΥΓ: γαμημενε δερμιτζακη γαμημενε!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #89 on: November 21, 2010, 23:55:34 »
Από τους πιο ανούσιους και τρόμπες παίκτες που έχω δει, έχει μπερδέψει το κυνήγι των ζουλού με τη μπάλα. Ο κλασσικός παντελώς άμπαλος ελληνάκος παίκτης, θα τρέξω λίγο να ελευθερωθώ να βγάλω σέντρα, από μακριά, από κοντά, δε γαμείς, εγώ θα τη βγάλω να κάνω το καθήκον. Και θα πάει πάντα καρφί στον γάμο του καραγκιόζη, ούτε χιλιοστό παραπέρα. Παρόλα αυτά μάγκας, έχει πιάσει το νόημα με τους μαμελούκους στο ελλαδιστάν, ρίχνει στον επόπτη ένα "το μουνί της μάνας σου" στο πρώτο του ματς, εμφατικά για να τον πιάσει κι η κάμερα, και τον κάναμε ήρωα κι αυτόν, ΠΑΟΚτσάκι και δε συμμαζεύεται. Τον σώζει ότι υπάρχουν χειρότεροι, αλλά και αυτού το παιχνίδι είναι δείγμα της έλλειψης προπονητή, πειθαρχίας κτλ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #90 on: November 21, 2010, 23:56:59 »
μια βδομάδα ρομπέρτο κάρλος την άλλης βδομάδα χαραλάμπους

αποφασίσαμε;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #91 on: November 22, 2010, 00:00:55 »
Είναι ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ (ίσως κ 3ος πίσω από τον μίρο) που ήρθε πριν λίγες εβδομάδες από τον πανθρακικό.Ηρεμήστε κ δώστε του χρόνο.....στο κάτω κάτω υπήρχανε πολύ χειρότεροι του και πολύ πιό ακριβοπληρωμένοι...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #92 on: November 22, 2010, 00:03:23 »
Μέτριος, φορτώσανε από την πλευρά του μετά την αποβολή του Ίβιτς και τπν ψιλοεξέθεσε ο Ρόμενταλ.
Λογικο και αναμενομενο. Αν γινοταν το αντιθετο θα ηταν εκπληξη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

trelakias-4

• Guest
« Reply #93 on: November 22, 2010, 00:25:19 »
Μπακακι της πλακας και της σειρας, ουτε για τα κουτσοχωρια
Περα απο το σημερινο και εντελως κρυα,
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ???
Δηλαδη που και σε ποιο ματς το ειδατε η θα το βλεπατε και θα λεγατε να ρε αριστερο μπακ για τον ΠΑΟΚ???
Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν ΡΕΕΕΕΕ! ΡΕ Ο ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ???!!!
Αντε ρε ο καθενας με τα κολληματα του. Με τον κωλο βλεπετε μπαλα???
Ακου σακελαριου και αρχιδιες...

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: November 22, 2010, 02:46:18 »
κουτσοπουλος Νο2..... ντροπη και μονο ντροπη....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: November 22, 2010, 03:11:18 »
άδικης τον κουτσόπουλο φιλε...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #96 on: November 22, 2010, 03:21:38 »
χαλαρωστε λιγο με το κραξιμο.

ο αναπληρωματικος αριστερος μπακ του ΠΑΟΚ ειναι, ο οποιος εκ των περιστασεων εγινε βασικος και τον κρινετε τοσο αυστηρα σε ενα ματς απεναντι στους τσατσους της λιγδας εκτος εδρας

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #97 on: November 22, 2010, 10:38:31 »
Δεν με πειράζει που σε κανε ο γιο γιο ποδοσφαιριστής απο την χώρα του τπτ γιεγιέ, ε γιεγιέ. Ούτε έφαγα πρόλογο οτι μπορείς να σαι βασικός στον ΠΑΟΚ των ονείρων μας. Με πειράζει που μιλάς τραγικέ, βούλωσε το στόμα σου, μην μιλάς κ προσπάθησε να βελτιωθείς όσο γίνεται

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #98 on: November 22, 2010, 11:57:47 »
Δυστηχώς έφαγε πρόλογο από τα παιδιά με τα μεγάφωνα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #99 on: November 22, 2010, 16:41:55 »
Πολυ κατω του μετριου.. αντε να ερθει ο Γεναρης για μεταγραφες!