Για το τόπικ που μου έσβησε ο μοντ δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα υπήρχε εύκολα μία δικαιολογία. Άλλωστε ξέρω την σαφέστατη κατεύθυνση του φόρουμ (στα εκτός ποδοσφαίρου θέματα) και δε με ενοχλεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και τις ακούω και συμμετέχω λέγοντας τα δικά μου και όλα οκ.
Τώρα το ποιος θα κρίνει αν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο είναι άλλο θέμα. Εδώ το κρίνουν οι μοντς. Οι οποίοι βρίσκουν πολύ λογικό τον συνειρμό ΠΑΟΚ - 1926 - Κωνσταντινούπολη αλλά οφφ τόπικ τον συνειρμό ΠΑΟΚ - Καταστροφή Σμύρνης - γενοκτονίες - 1453. Λογικό τον συνειρμό Παρτιζάν - Σερβία - πόλεμος με τις ΗΠΑ, αλλά οφφ τόπικ τους άλλους. Λογικό να μιλάμε για παππούδες μας στην Πόλη, για Πέρα Κλουπ, αλλά παράλογο να αναφέρουμε πόσο πολύ θα πονούσαν αν άκουγαν τα εγγόνια τους να είναι τόσο φλώροι και συμβιβασμένοι.
Εντελώς διαδικαστικά,
1) Αν πιστεύει ο μοντ ότι είναι οφφ τόπικ, ας κάνει μία μεταφορά στο σωστό τόπικ, αντί να σβήνει.
2) Αν πιστεύει ο μοντ ότι εδώ μιλάμε για ΠΑΟΚ και όχι για <<εθνομαλακίες>>, ας αρχίζει σιγά σιγά να σβήνει τα <<γαμώ την Ελλάδα, γαμώ την Τουρκία>> που τόσο διακριτικά θεωρεί ότι είναι ον τόπικ σε αντίθεση με μία μικρή ιστορική αναδρομή, η οποία φυσικά είναι οφφ. Απλά είναι τόσα πολλά τα <<γαμώ την Ελλάδα>> που υπάρχουν στο φόρουμ, που θα χαλάσει το πλήκτρο ΧΧΧ από την υπερβολική χρήση.
Οκ ξέρω είμαι οφφ (ακόμα και με τα δικά μου κριτήρια), αλλά τώρα πατάω το ον :
Πάλι με χρόνια με καιρούς θα παίζουμε στην φυσική μας έδρα.