Author Topic: ΠΑΟΚ - Fenerbahce 1 - 0 Πέμπτη 19/8/2010 ώρα 21:45 novasports  (Read 15218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Με αυτές τις τιμές αν γίνει σολντ άουτ κοντά στο ένα χαρτί θα είναι οι εισπράξεις. 40 ευρώ στην 5???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ε τοσο ειναι παντα στα "ντερμπυ"

Ενα χαρτι οι εισπραξεις απο τις οποιες βεβαια η παε δεν παιρνει ουτε το 50% μην ξεχναμε..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Για ποιο λόγο δν παίρνει ούτε το 50% ? ?  ??? ??? ??? ???
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline bozik

• Αλλαγή
γιατί δεν παίρνει ούτε το 50% ?...δεν νομίζω να πληρώνει τον ερασιτέχνη...εκτος και αν έχουμε 3 εκατομμύρια ευρώ περσινά χρέη και πληρωμένο μέχρι δεκάρας τον ερασιτεχνη...με εκείνη τη συνέντευξη τύπου τη έγινε ? ... τουλάχιστον να ξέρουμε που χρωστάμε...αφού δεν θα μάθουμε ποτε από επίσημα χείλη γιατί χρωστάμε..... τη λέω τώρα ε...κουμάντο στο μαγαζί τους θα κάνω....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ive4

• Guest
Για το τόπικ που μου έσβησε ο μοντ δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα υπήρχε εύκολα μία δικαιολογία. Άλλωστε ξέρω την σαφέστατη κατεύθυνση του φόρουμ (στα εκτός ποδοσφαίρου θέματα) και δε με ενοχλεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και τις ακούω και συμμετέχω λέγοντας τα δικά μου και όλα οκ.

Τώρα το ποιος θα κρίνει αν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο είναι άλλο θέμα. Εδώ το κρίνουν οι μοντς. Οι οποίοι βρίσκουν πολύ λογικό τον συνειρμό ΠΑΟΚ - 1926 - Κωνσταντινούπολη αλλά οφφ τόπικ τον συνειρμό ΠΑΟΚ - Καταστροφή Σμύρνης - γενοκτονίες - 1453. Λογικό τον συνειρμό Παρτιζάν - Σερβία - πόλεμος με τις ΗΠΑ, αλλά οφφ τόπικ τους άλλους. Λογικό να μιλάμε για παππούδες μας στην Πόλη, για Πέρα Κλουπ, αλλά παράλογο να αναφέρουμε πόσο πολύ θα πονούσαν αν άκουγαν τα εγγόνια τους να είναι τόσο φλώροι και συμβιβασμένοι.

Εντελώς διαδικαστικά,
1) Αν πιστεύει ο μοντ ότι είναι οφφ τόπικ, ας κάνει μία μεταφορά στο σωστό τόπικ, αντί να σβήνει.
2) Αν πιστεύει ο μοντ ότι εδώ μιλάμε για ΠΑΟΚ και όχι για <<εθνομαλακίες>>, ας αρχίζει σιγά σιγά να σβήνει τα <<γαμώ την Ελλάδα, γαμώ την Τουρκία>> που τόσο διακριτικά θεωρεί ότι είναι ον τόπικ σε αντίθεση με μία μικρή ιστορική αναδρομή, η οποία φυσικά είναι οφφ. Απλά είναι τόσα πολλά τα <<γαμώ την Ελλάδα>> που υπάρχουν στο φόρουμ, που θα χαλάσει το πλήκτρο ΧΧΧ από την υπερβολική χρήση.

Οκ ξέρω είμαι οφφ (ακόμα και με τα δικά μου κριτήρια), αλλά τώρα πατάω το ον :

Πάλι με χρόνια με καιρούς θα παίζουμε στην φυσική μας έδρα.  

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
οκ ας ξεκινήσουμε με τον καραισκάκη στον ρόλο του βιτόλο...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
Υπαρχουν ηδη τοπικ με τα θεματα Πολη-Μικρα Ασια-Ποντιακος Ελληνισμος και σε σχεση με ΠΑΟΚ,απο την αρχη ειπα οτι ασχετα με το παιχνιδι ζητηματα θα σβηνονται οποτε θα μπορουσες να γραψεις σε εκεινα τα θεματα που θυμηθηκες ξαφνικα τωρα που παιζουμε με Φενερ εναν χρονο μας εγραφες για τους μαυρους στην ομονοια ομως και τα τοπικ αυτα εμειναν ανενεργα σχεδον εκτος απο τις μερες μνημης που γραφαμε ολοι 2 λογια.Νταντα δεν ειμαι να στα μεταφερω απο την στιγμη που ξεκαθαρισαμε την θεση μας εξ αρχης.

Γαμω την Τουρκια και Γαμω την Ελλαδα που σε γαμαει 10 χρονια και σε εκανε γκιαουρι.Γαμω την ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Διαβατηριο χρειαζετε?
ΟΧΙ ταυτοτητα "νεου τυπου" μοναχα,ξερεις αυτη των σατανιστων που δε λεει επανω Χ.Ο.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
- Καταστροφή Σμύρνης -

Συνωστισμος λεγεται πια συμφωνα με την νεοτερη ελληνικη ιστορια...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ε τοσο ειναι παντα στα "ντερμπυ"

Ενα χαρτι οι εισπραξεις απο τις οποιες βεβαια η παε δεν παιρνει ουτε το 50% μην ξεχναμε..

Τόσο είναι στα ντέρμπι γιαυτούς που δεν έχουν διαρκείας. Στα play off στην 5 και για τα 3 ματς είχε 60 ευρώ και τώρα είτε έχεις διαρκείας είτε όχι 40 ευρουλάκια. Χαλαρά ένα χαρτι οι εισπράξεις με σολντ άουτ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@perseas, ως παλιο μελος εδω μεσα ξερεις οτι καποτε τα αφηναμε αυτα τα θεματα και σε ενα πολισμενο κλιμα γινονταν αντιπαραθεσεις. Ξερεις ομως οτι απο ενα σημειο και μετα η κατατσταση εκτροχιαστηκε, ουσιαστικα εδω εμπαιναν διαφορες τασεις για να κανουν κυρηγμα και προσηλυτισμο. Η μπαλα ειχε χαθει, η ενοτητα των ΠΑΟΚτσηδων σμπαραλια. Δυστυχως καποιοι εβαζαν τα πολιτικα τους πιστευω πανω απο τον ΠΑΟΚ. Αυτο μας αναγκασε να αλλαξουμε σταση και δυστυχως η μπαλα πηρε και αρκετους που δεν εφταιγαν, κοινως μαζι με τα ξερα καηκαν και μερικα χλωρα. Δυστυχως δεν γινοταν διαφορετικα, θα επρεπε να εχουμε πολλοι περισσοτερους μοντς να ασχολουνται ΜΟΝΟ με αυτα τα θεματα και παλι το αποτελεσμα θα ηταν αμφιβολο.

Για να ειμαι τωρα ον τοπικ, συμμεριζομαι πληρως την ανησυχια για αυτα τα 2 παιχνιδια αν επιτραπει η μετακινηση. Οχι δηλαδη οτι παλι δεν υπαρχει πιθανος κινδυνος στην περιπτωση που δεν επιτραπουν, απλα οι πιθανοτητες ειναι περισσοτερες. Θα εξηγησω σε μελλοντικο ποστ αλλα προκαταβολικα να [πω οτι ειναι κατ εξοχην ματς να δρασουν καφροι και να τα γαμησουν την μανα ολα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
Ηοmo 7 topic για τετοια θεματα ειτε σε αμεση σχεση με ΠΑΟΚ ειτε οχι χωρις να ψαξω και στα γενικα φαντασου,δες ποσα ειναι ενεργα.Μολις εγινε η κληρωση θυμηθηκαν να φορεσουν φουστανελλες να καπηλευσουν τον ΠΑΟΚ και οταν γραψαν κατι το γραψαν σε θεματα ΠΑΟΚ ενδιαμεσα.Οποτε καμια μπαλα δεν χαθηκε,απλα καποιοι εχουν αλλες προτεραιοτητες και δεν μιλαω μονο για τον περσεα αλλα και για τις δυο πλευρες που ψαχνονται μεσω ΠΑΟΚ συνεχεια να περασουν αλλα.Αν θελουν συζητηση για ελληνοτουρκικα πολιτικη-ιστορικη αλλα πολιτισμενη τοπικ υπαρχουν.Δηθεν φιμωση και παπαριτσες...

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1173.140.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5565.100.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4269.80.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,966.20.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,968.20.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4247.0.html
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2780.20.html

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXX

Οσο εχουμε αυτα τα καταλοιπα- φασισμου η αναρχισμου δε γινεται κουβεντα εδω...

ΠΑΟΚ.
« Last Edit: August 10, 2010, 00:10:27 by northeagle_4 »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
!
(...)αλλα προκαταβολικα να πω οτι ειναι κατ εξοχην ματς
να δρασουν καφροι και να τα γαμησουν την μανα ολα(...)

19 λέξεις, ΕΝΑ TOPIC ΟΛΟΚΛΗΡΟ ! ! !
Να προσθέσω μια ακόμα να στρογγυλέψουμε τον αριθμό σε 20. ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !

:14: Δεν-βλέπω-να-πηγαίνει-ο-λαός-του-ΠΑΟΚ-στο-εκτός-έδρας-πάρει-δεν-πάρει-εισιτήρια-4  :14:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Περιμενω να δω ποτε θα μιλησει καποιος για μπαλα σ'αυτο το τοπικ...

Οσο για τα δυο παιχνιδια, δυστυχως νομιζω πως ο Billy απο πανω εχει δικιο. Πρωτης ταξεως ευκαιρια να μαζευτει στο γηπεδο ολος ο κλουβιοκεφαλος συφερτος και να τα κανει πουτανα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

JamaicaN

• Guest
Διαβατηριο χρειαζετε?
ΟΧΙ ταυτοτητα "νεου τυπου" μοναχα,ξερεις αυτη των σατανιστων που δε λεει επανω Χ.Ο.
O0 :rasta:

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Για το τόπικ που μου έσβησε ο μοντ δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα υπήρχε εύκολα μία δικαιολογία. Άλλωστε ξέρω την σαφέστατη κατεύθυνση του φόρουμ (στα εκτός ποδοσφαίρου θέματα) και δε με ενοχλεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και τις ακούω και συμμετέχω λέγοντας τα δικά μου και όλα οκ.

Τώρα το ποιος θα κρίνει αν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο είναι άλλο θέμα. Εδώ το κρίνουν οι μοντς. Οι οποίοι βρίσκουν πολύ λογικό τον συνειρμό ΠΑΟΚ - 1926 - Κωνσταντινούπολη αλλά οφφ τόπικ τον συνειρμό ΠΑΟΚ - Καταστροφή Σμύρνης - γενοκτονίες - 1453. Λογικό τον συνειρμό Παρτιζάν - Σερβία - πόλεμος με τις ΗΠΑ, αλλά οφφ τόπικ τους άλλους. Λογικό να μιλάμε για παππούδες μας στην Πόλη, για Πέρα Κλουπ, αλλά παράλογο να αναφέρουμε πόσο πολύ θα πονούσαν αν άκουγαν τα εγγόνια τους να είναι τόσο φλώροι και συμβιβασμένοι.

Εντελώς διαδικαστικά,
1) Αν πιστεύει ο μοντ ότι είναι οφφ τόπικ, ας κάνει μία μεταφορά στο σωστό τόπικ, αντί να σβήνει.
2) Αν πιστεύει ο μοντ ότι εδώ μιλάμε για ΠΑΟΚ και όχι για <<εθνομαλακίες>>, ας αρχίζει σιγά σιγά να σβήνει τα <<γαμώ την Ελλάδα, γαμώ την Τουρκία>> που τόσο διακριτικά θεωρεί ότι είναι ον τόπικ σε αντίθεση με μία μικρή ιστορική αναδρομή, η οποία φυσικά είναι οφφ. Απλά είναι τόσα πολλά τα <<γαμώ την Ελλάδα>> που υπάρχουν στο φόρουμ, που θα χαλάσει το πλήκτρο ΧΧΧ από την υπερβολική χρήση.

Οκ ξέρω είμαι οφφ (ακόμα και με τα δικά μου κριτήρια), αλλά τώρα πατάω το ον :

οκ μαν μεχρι να παρετε εσεις την πολη,αφηστε εμας να παρουμε την προκριση και μη μας τα φουσκωνετε..

Offline tsag

• Αλλαγή

Φυσική μας έδρα είναι η ΤΟΥΜΠΑ σε περίπτωση που σου διαφεύγει!!!! Ενημερωτικά το λέω
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

chiltsid

• Guest
γυρισε με θλαση απο εθνικη ο Ζουελας...... 2 βδομαδες μινιμουμ εκτος λενε
καντα 3ης βδομαδες!
ο παικτης ηρθε με μια φουλ προετοιμασια κ εκανε αλλη μια καπακι,παλι καλα που επαθε μονο μια απλη θλαση!
ο προηγουμενος γυμναστης για κανενα τηλεμαρκετινγκ shop ειναι!

υγ:μπραβο σου,που αναφερεις συνεχεια το ΠΕΡΑ κλαπμ,μακαρι να γινει καποια κινηση!

Offline lik4

• Αλλαγή
             ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ