Για μένα η ευκαιρία για διάκριση στην ευρώπη χάθηκε στο ματς με τον άγιαξ, ήταν ένα ματς στην τούμπα με θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και απέναντι σε μια ανέτοιμη ομάδα με τους μισούς και πλέον παίκτες της να έχουν 10 ημερών προπονήσεις στα πόδια τους έπρεπε να προκριθούμε. Τώρα την φενέρ την είδα σε ένα φιλικό με την αλκμάρ λόγω στοιχήματος ( την έπαιζα όβερ και την έχασα την πουτάνα) που έχασε 2-0 ήταν νωρίς βέβαια εκεί μέσα ιουλίου νομίζω είναι κατώτερη ομάδα από τον άγιαξ, θα είναι όμως έτοιμη αγωνιστικά. Να πω την αμαρτία μου αυτήν ήθελα στην πρώτη κλήρωση γιατί είχα γράψει τότε που είχαν βγει οι αντίπαλοι για το τσου λου ότι ο τρόπος που έχασε το πρωτάθλημα και η ανετοιμότητά της τέλη ιουλίου θα ήταν ότι πρέπει για να το εκμεταλευτούμε. Το εκμεταλεύτηκαν οι ελβετοί, τώρα ελπίζω να τριτώσει το κακό για αυτούς και να τους αποκλείσουμε, το πράγμα όμως είναι από δύσκολο ως ακατόρθωτο γιατί βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια μας στην τούμπα σε όλα έχουμε φάει γκολ. Γενικά νομίζω ενός κακού μύρια έπονται και για μας, η όλη κατάσταση από το τέλος των περσινών play offs είναι νοσηρή, έχω την εντύπωση ότι είμαστε στο 2004, κοντός, θέμα προπονητή, άνοιγμα, τώρα άγιαξ, απειθαρχία ποδοσφαιριστών τίποτα δεν πάει καλά, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα να πάμε να παίξουμε όλη τη χρονιά στην τουρκία με μια πολύ δυνατή ομάδα. Εγώ είμαι απαισιόδοξος, μας βλέπω εκτός και όχι μόνο αυτό, αλλά βλέπω και χανούμι και σκουλίκι να παίζουν ευρώπη μέχρι τον δεκέμβρη και να τρώμε τρελή καζούρα. Ελπίζω να διαψευστώ να περάσει η ομάδα και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση γιατί φαίνεται ότι το σιγά σιγά σε μας δεν υπάρχει και η ανοχή στην διοίκηση είναι στα τελειώματά της.
ΠΑΟΚ γάμα, ΠΑΟΚ γάμα, ΠΑΟΚ γάμα την τουρκάλα την πουτάνα!!!!! (από τον κώλο)