Author Topic: ΠΑΟΚ - Fenerbahce 1 - 0 Πέμπτη 19/8/2010 ώρα 21:45 novasports  (Read 15128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
Ισως ειναι γραφτο να παρουμε προκρηση εκει μεσα......Γιαυτο και εγινε οτι εγινε με τους ολλανδους.....

Μπιγκ αλαχ ντου γιορ μιρακλ

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ 19/8/2010
ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΡΑΤΣΟΓΛΟΥ 26/8/2010

19 - 26 = 1926

ΤΥΧΑΙΟ...; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...!

Uploaded with ImageShack.us

Θα περάσουμε ρε... Θέλετε και άλλες αποδείξεις;  :D

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για μένα η ευκαιρία για διάκριση στην ευρώπη χάθηκε στο ματς με τον άγιαξ, ήταν ένα ματς στην τούμπα με θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και απέναντι σε μια ανέτοιμη ομάδα με τους μισούς και πλέον παίκτες της να έχουν 10 ημερών προπονήσεις στα πόδια τους έπρεπε να προκριθούμε. Τώρα την φενέρ την είδα σε ένα φιλικό με την αλκμάρ λόγω στοιχήματος ( την έπαιζα όβερ και την έχασα την πουτάνα) που έχασε 2-0 ήταν νωρίς βέβαια εκεί μέσα ιουλίου νομίζω είναι κατώτερη ομάδα από τον άγιαξ, θα είναι όμως έτοιμη αγωνιστικά. Να πω την αμαρτία μου αυτήν ήθελα στην πρώτη κλήρωση γιατί είχα γράψει τότε που είχαν βγει οι αντίπαλοι για το τσου λου ότι ο τρόπος που έχασε το πρωτάθλημα και η ανετοιμότητά της τέλη ιουλίου θα ήταν ότι πρέπει για να το εκμεταλευτούμε. Το εκμεταλεύτηκαν οι ελβετοί, τώρα ελπίζω να τριτώσει το κακό για αυτούς και  να τους αποκλείσουμε, το πράγμα όμως είναι από δύσκολο ως ακατόρθωτο γιατί βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια μας στην τούμπα σε όλα έχουμε φάει γκολ. Γενικά νομίζω ενός κακού μύρια έπονται και για μας, η όλη κατάσταση από το τέλος των περσινών play offs είναι νοσηρή, έχω την εντύπωση ότι είμαστε στο 2004, κοντός, θέμα προπονητή, άνοιγμα, τώρα άγιαξ, απειθαρχία ποδοσφαιριστών τίποτα δεν πάει καλά, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα να πάμε να παίξουμε όλη τη χρονιά στην τουρκία με μια πολύ δυνατή ομάδα. Εγώ είμαι απαισιόδοξος, μας βλέπω εκτός και όχι μόνο αυτό, αλλά βλέπω και χανούμι και σκουλίκι να παίζουν ευρώπη μέχρι τον δεκέμβρη και να τρώμε τρελή καζούρα. Ελπίζω να διαψευστώ να περάσει η ομάδα και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση γιατί φαίνεται ότι το σιγά σιγά σε μας δεν υπάρχει και η ανοχή στην διοίκηση είναι στα τελειώματά της.

ΠΑΟΚ γάμα, ΠΑΟΚ γάμα, ΠΑΟΚ γάμα την τουρκάλα την πουτάνα!!!!! (από τον κώλο)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apostolos

• Guest
Να σαι καλά ρε, τέτοια αισιοδοξία, τι να σου πω, μου κανες την καρδιά περιβόλι....

Offline bane

• Αλλαγή
επειδη θα ειμαι εγω τουμπα το σκορ ξεκιναει απο 4-0   :P :P
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
2 παρατητησεις μονο εχω να κανω.

α. στα προκριματικα τσουλου ειχαμε αγιαξ κ φενερ τους 2 ισχυροτερους-κατα τη γνωμη μου-πιθανους αντιπαλους. μας ετυχε ο αγιαξ. και τωρα απο κεινο το γκρουπ μας ετυχε η φενερ. πραγματικα χειροτερα δεν γινοταν...
β. αμα το παμε το ματς κοντρα ελλαδας-τουρκιας κ δε συμμαζευεται, το χασαμε το παιχνιδι ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

Οπως και να χει, ας παιξουν μπαλα να κερδισουν εδω μεσα 3-0, γιατι αλλιως δεν βλεπω προκριση.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Και κάτι γιαυτό το ματς τα έσοδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα φτάσουν χαλαρά τα 700 - 800 χιλιάρικα + τα 3-4 κατοστάρικα από τον άγιαξ 1,2 που πέρσι δεν υπήρχαν για να μην ξεχνιόμαστε και ψάχνουμε για τα ανοίγματα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Κερδίζουμε και με δύο γκολ αβάντζο. Βάζω και στοίχημα με όποιον ψήνεται.

Offline bane

• Αλλαγή
δειτε λιγο θετικα και ψηλα η μπαλα. τουλαχιστον απο εμας αφου δεν το κανει η διοικηση
 και το ξαναλεω .οποτε παω εγω τουμπα ξεκιναει απο +2 και πανω .στατιστικα.
ΠΑΟΚ ρε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Α να μπραβο

Offline savage republic

• Βασικός
Να ετοιμάσουμε βαλίτσες;  8)

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/taksidi_sthn_polh_mono_me_egkrish_toy_ypeks.454497.html

Ταξίδι στην Πόλη μόνο με έγκριση του ΥΠΕΞ
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 06 Αυγ. 2010 22:01 - Από

Οι διοικήσεις της Φενέρμπαχτσε και του ΠΑΟΚ συμφώνησαν στην μετακίνηση φιλάθλων τους σε Τούμπα και "Σαράτσογλου" αντίστοιχα, με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί το "οκ" από τα υπουργεία εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας
Σχολιάστε

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Φενέρμπαχτσε έφυγε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης από τη Νιόν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία με τους διοικούντες τον τουρκικό σύλλογο και να καταλήξουν σε συμφωνία για το θέμα των εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η συμφωνία προβλέπει οι δύο ομάδες να πάρουν τον αριθμό εισιτηρίων που προβλέπουν οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ (περίπου το 5% που αντιστοιχεί σε 1.700 εισιτήρια για τους οπαδούς της "Φενέρ" στην Τούμπα και 2.500 για τους φίλους του "Δικεφάλου" στο "Σουκρού Σαράτσογλου") με την προϋπόθεση ότι θα δώσουν το "οκ" για τις μετακινήσεις τα υπουργεία των εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.

Την πληορφορία μετέδωσε πριν λίγη ώρα ο Ρ/Σ "Sport 103FM", προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ανταλλάξουν e-mail με τους ομολόγους τους στον τουρκικό σύλλογο και στη συνέχεια θα διαβιβάσουν την αλληλογραφία στην Αστυνομία και το ΥΠΕΞ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογα είχε συμβεί στους αγώνες των εθνικών ομάδων Ελλάδας, Τουρκίας στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2008 

Offline savage republic

• Βασικός
Όλε όλε όλε! Αντε ρε δώστε εισιτήρια!  :b191: :b191: :b191: :b191: :b191: :spray: :spray: :spray:

Offline maria-mtb

• Βασικός
κ ειμαστε τοσο κοντα εδω οι θρακιωτες!! εκδρομη πανε ελα κ με εισιτηριο μεσα 60 ευρω θα βγαινει. τι καλα.

Offline agraf

• Αλλαγή
Χαίρομαι που θα παίξουμε με τη Φενέρ και την κάθε Φενέρ, έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες. Πάμε φουλ για την πρόκριση και ό,τι γίνει.

Στην Κωνσταντινούπολη πάμε να παίξουμε στην Πόλη των ιδρυτών του συλλόγου μας, πάμε να παίξουμε σπίτι μας.

Δεν πρέπει να το δούμε Ελλάδα-Τουρκία, δεν χρωστάμε σε κανέναν Έλληνα τίποτα.

Για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία μας, τους ιδρυτές μας, το όνομά μας και το σήμα μας.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ενας σοβαρος ΠΑΟΚ περνα χαλαρα.
..ελπιζω να μη αρχισει η εθνομαλακια τωρα.. ;D

αψογος  ;)

Offline maria-mtb

• Βασικός
παντως με 4 ματσακια παιγμενα με ομαδες σουπερ επιπεδου τσουλου, ελπιζω στο πρωταθλημα να ξεκινησουμε σιφουνες.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Να ετοιμάσουμε βαλίτσες;  8)

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/taksidi_sthn_polh_mono_me_egkrish_toy_ypeks.454497.html

Ταξίδι στην Πόλη μόνο με έγκριση του ΥΠΕΞ
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 06 Αυγ. 2010 22:01 - Από

Οι διοικήσεις της Φενέρμπαχτσε και του ΠΑΟΚ συμφώνησαν στην μετακίνηση φιλάθλων τους σε Τούμπα και "Σαράτσογλου" αντίστοιχα, με την προϋπόθεση ότι θα δοθεί το "οκ" από τα υπουργεία εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας
Σχολιάστε

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Φενέρμπαχτσε έφυγε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης από τη Νιόν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία με τους διοικούντες τον τουρκικό σύλλογο και να καταλήξουν σε συμφωνία για το θέμα των εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η συμφωνία προβλέπει οι δύο ομάδες να πάρουν τον αριθμό εισιτηρίων που προβλέπουν οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ (περίπου το 5% που αντιστοιχεί σε 1.700 εισιτήρια για τους οπαδούς της "Φενέρ" στην Τούμπα και 2.500 για τους φίλους του "Δικεφάλου" στο "Σουκρού Σαράτσογλου") με την προϋπόθεση ότι θα δώσουν το "οκ" για τις μετακινήσεις τα υπουργεία των εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.

Την πληορφορία μετέδωσε πριν λίγη ώρα ο Ρ/Σ "Sport 103FM", προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ανταλλάξουν e-mail με τους ομολόγους τους στον τουρκικό σύλλογο και στη συνέχεια θα διαβιβάσουν την αλληλογραφία στην Αστυνομία και το ΥΠΕΞ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογα είχε συμβεί στους αγώνες των εθνικών ομάδων Ελλάδας, Τουρκίας στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2008 

Μακάρι χίλιες φορές μακάρι, αλλά ξέρετε πόσο εύκολα η ευθύνη μετατοπίζετε στο υπουργείο ή και σε κάθε τρίτο.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!
ΑΡχίΔια

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οι της μπεσικτας απο το απογευμα εχουν ξεκινησει τα σχολια γι αυτον τον αγωνα και ειναι πολλα

Πρωθυπουργός - Υπ.Εξωτερικών
Κος Γιώργος Α. Παπανδρέου

Κανονισε ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν βλέπω πάντως κανέναν λόγο να μην γίνει η εκδρομή. Από θεσ/νίκη ώς την πόλη δεν είναι πάνω από 5-6 ώρες οπότε μπορούμε να πάμε κ αυθημερόν χωρίς διανυκτέρευση.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
 και για να μην ξεχνιόμαστε είναι αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και φενερ, όχι Ελλάδος και Τουρκιάς
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒