Author Topic: Anis Bussaidi  (Read 4943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Anis Bussaidi
« Reply #140 on: September 30, 2011, 16:19:21 »
«Ðáíçãýñéóá ôï ãêïë ôïõ ÖùôÜêç…»

Óôçí Ñïóôüö ôçò Ñùóßáò áãùíßæåôáé ï Áíßò Ìðïõóáúíôß, ðïõ ÷èåò åß÷å ôçí åõêáéñßá íá ðáñáêïëïõèÞóåé ôçí ðñþçí ïìÜäá ôïõ ôïí ÐÁÏÊ áðü ôçí ôçëåüñáóç…

Óôï áèëçôéêü metropolis ìßëçóå ï ÔõíÞóéïò ìðáê ðïõ áñ÷éêÜ åßðå ãéá ôçí ðñïóðÜèåéÜ ôïõ íá âñåèåß óôï ãÞðåäï: «ÖõóéêÜ êáé ôï ðáñáêïëïýèçóá êáé åßíáé êÜôé áõôïíüçôï ãéá ìÝíá. Ç áëÞèåéá åßíáé üôé æÞôçóá áðü ôïí ðñïðïíçôÞ ìïõ Üäåéá ãéá íá ðÜù óôï ÊáæÜí áëëÜ åðåéäÞ áýñéï ðáßæù ìáôò ìå ôçí ïìÜäá ìïõ, áíáãêÜóôçêá íá äù ôïí áãþíá áðü ôï óðßôé ìïõ».

¼óïí áöïñÜ ôçí åéêüíá ôïõ áãþíá åßðå: «Ìïõ Ýêáíå èåôéêÞ åíôýðùóç ï ÐÁÏÊ. Áêüìç êáé ç Ìðáñôóåëüíá ôá åß÷å âñåé óêïýñá óôï ÊáæÜí. Ï ÐÁÏÊ èá ìðïñïýóå íá åß÷å êåñäßóåé áëëÜ êáé íá ÷Üóåé ôï ìáôò. ÁëëÜ óáöþò êáé ç éóïðáëßá åßíáé èåôéêü áðïôÝëåóìá»

Ãéá ôï üôé ï ÐÁÏÊ ìåôÜ ôï 2-1 óõíÝ÷éóå ôçí ðñïóðÜèåéá ãéá íá êåñäßóåé ôï ðáé÷íßäé, áíÝöåñå: «Ðåñßìåíá áðü ôïí ÐÁÏÊ üôé èá óêïñÜñåé ãéáôß Ý÷åé ðáßêôåò ìå ðïéüôçôá óôçí åðßèåóç. Ç Ñïõìðßí Ý÷åé áìõíôéêÜ ðñïâëÞìáôá êáé åßíáé èåôéêü üôé ç ïìÜäá êáôÜöåñå íá áíôéäñÜóåé êáé íá öôÜóåé óôçí éóïöÜñéóç. Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ÷áñáêôÞñá êáé ôï áðÝäåéîå êáé ÷èåò...»

Ãéá ôï áí ðáíçãýñéóå ôá ãêïë ôïõ ÐÁÏÊ: «¼÷é ìüíï ðáíçãýñéóá áëëÜ öþíáîá äõíáôÜ êáé óôá äõï ãêïë êáé åéäéêÜ óôï ãêïë ôïõ ÖùôÜêç. ÌÜëéóôá ôï åßäá ôï ìáôò ìå Ýíáí ößëï ìïõ êáé äåí ìðïñïýóå ðüóï íá ðéóôÝøåé ðùò ðáíçãýñéæá óáí ôñåëüò ôï ãêïë ôïõ ÖùôÜêç. ÌÜëéóôá êáé óôçí óçìåñéíÞ ðñïðüíçóç Ýêáíá ðïëëÜ ðåéñÜãìáôá óôïõò óõìðáßêôåò ìïõ åðåéäÞ ï ÐÁÏÊ ðÞñå âáèìü óôï ÊáæÜí»¨

Ãéá ôï üôé äåß÷íåé video ìå ôçí êáõôÞ Ôïýìðá óôïõò óõìðáßêôåò ôïõ: «Ðñéí äõï ìÞíåò Ýäåéîá Ýíá video óôïõò óõìðáßêôåò ìïõ êáé ìïõ åßðáí üôé äåí ôï Ý÷ïõí îáíáäåß êáé ðùò åßíáé ôñåëïß. ¼ôáí ôïõò åßðá üôé ôï video äåí åßíáé áðü êÜðïéï íôÝñìðõ áëëÜ áðü Ýíáí áðëü áãþíá êáé áõôü ôïõò åíôõðùóßáóå áêüìç ðåñéóóüôåñï. Åßíáé ìåãÜëï êåöÜëáéï ãéá ôïí ÐÁÏÊ ï êüóìïò ôïõ»

Ìßëçóå êáé ãéá ôïí ÁèáíáóéÜäç ï Ìðïõóáúíôß: «ÑùôÞóôå êáé ôïí ßäéï ôé ôïõ åß÷á ðåé. Åß÷á ðéÜóåé ìÜëéóôá ôïí Éùóçößäç óôá áðïäõôÞñéá êáé ôïí ñþôçóá «êáëÜ ðùò åßíáé äõíáôüí ï ÁèáíáóéÜäçò íá ìçí îåêéíÜ;». ÁðëÜ, ï ÁèáíáóéÜäçò Ýðñåðå íá ðÜñåé ìéá åõêáéñßá ôçí ïðïßá êáé Üîéæå...»

Ãéá ôï áí âëÝðåé êáëýôåñï ôïí ÐÁÏÊ áðü ôüôå ðïõ áãùíéæüôáí ï ßäéïò óôçí Ôïýìðá: «Óå Ýíá âáèìü åßíáé êáëýôåñïò ï ÐÁÏÊ ãéáôß åßíáé ðéï Ýìðåéñïò. Êáé ðÝñóé ôá ðÞãå êáëÜ ç ïìÜäá óôçí Åõñþðç áëëÜ ÷Üèçêáí ìáôò êñßóéìá óôçí ÅëëÜäá. Ôþñá ìå ôçí åìðåéñßá ôïõ ï ÐÁÏÊ ìðïñåß í áðïöýãåé áõôÜ ôá ëÜèç»

ÔÝëïò ìßëçóå êáé ãéá ôï áí áíáðïëåß ôç Èåóóáëïíßêç êáé ôçí ÅëëÜäá: «Ðéóôåýù üôé ç êáëýôåñç ðåñßïäïò óôç æùÞ ìïõ ùò ðïäïóöáéñéóôÞò Þôáí óôïí ÐÁÏÊ êáé óôç Èåóóáëïíßêç. ÁëëÜ êáé åäþ ðåñíþ êáëÜ, áéóèÜíïìáé êáëÜ, ðáßæù áëëÜ íáé áíáðïëþ ôç Èåóóáëïíßêç êáé ôïí ÐÁÏÊ»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12217&t=1

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #141 on: September 30, 2011, 16:29:15 »
Μίλησε και για τον Αθανασιάδη ο Μπουσαϊντί: «Ρωτήστε και τον ίδιο τι του είχα πει. Είχα πιάσει μάλιστα τον Ιωσηφίδη στα αποδυτήρια και τον ρώτησα «καλά πως είναι δυνατόν ο Αθανασιάδης να μην ξεκινά;». Απλά, ο Αθανασιάδης έπρεπε να πάρει μια ευκαιρία την οποία και άξιζε...»
Μόνο εσύ το έλεγες; Ακόμα απορούμε γιατί έπαιζε ο κουτσός μέσα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #142 on: September 30, 2011, 20:03:53 »
Με συγκίνησε το σκασμενο. Και τον εριχνα τοσο κραξιμο...  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #143 on: April 12, 2012, 15:28:26 »
Μπουσαϊντί: "Έφυγα για οικονομικούς λόγους"

Ο πρώην δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Ανίς Μπουσαϊντί που πλέον αγωνίζεται στην Ουκρανία για λογαριασμό της Ταβρίγια μίλησε για τις στιγμές που έζησε ως παίκτης του "Δικεφάλου".

"Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλύτερη, μου λείπει, βέβαια δεν έχω κανένα παράπονο στην Ουκρανία" είπε αρχικά στον "Sport 103 fm" και πρόσθεσε: "Αγωνίζομαι σε μια ομάδα (σ.σ. Ταυρίγια) που βρίσκεται νότια, πρόκειται για νέα ομάδα, που στόχος της είναι η παρουσία της σε ευρωπαϊκό θεσμό. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στην Ουκρανία, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League δήλωσε: "Θα είναι δύσκολα απέναντι στον ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλος σεβασμός απέναντι στην ομάδα. Παρότι έμεινα μόνο ένα εξάμηνο είμαι ακόμη φίλος, έχω επαφή με κάποιους. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή πορεία στην Ευρώπη".

Για τα πλέι οφ σχολίασε: "Ολα είναι πιθανά. Ο ΠΑΟΚ φυσικά δεν είναι όπως πέρσι, έχει χάσει δύο σημαντικά κομμάτια, τους Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, δύο από τους καλύτερους παίκτες του. Πάντως παραμένει πάντα ΠΑΟΚ, χρειάζεται χρόνος, έχει τον σεβασμό και την ποιότητα να κερδίζει μεγάλα παιχνίδια. Το έδειξε πέρσι απέναντι στον Αγιαξ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ έχει και την ώθηση του κόσμου. Αρα μπορεί να πετύχει στα πλέι οφ".

Για τα μέλη του ΠΑΟΚ που έχει ακόμη επαφή και τις καλύτερες στιγμές του με την φανέλα του "Δικεφάλου": "Βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντάριο Κρέσιτς και τον Γιασέρ. Η καλύτερη στιγμή μου ήταν το γκολ μέσα στο Ζάγκρεμπ με το οποίο σφραγίσαμε την πρόκριση, αλλά και η επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη. Είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπεις χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ να σε αποθεώνουν. Όσον αφορά την Τούμπα καλύτερη στιγμή ήταν το γκολ του Βιεϊρίνια στο 93' του αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν απίστευτο αυτό που ακολούθησε".

Για τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ είπε: "Είμαι υπέρ προέδρων που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, Βρύζας και Ζαγοράκης το έχουν φάει με το κουτάλι. Γνωρίζουν τι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και τι μπορεί να στερήσει από την ομάδα κάτι".

Για τη στιγμή αποχωρήσής του από τον ΠΑΟΚ: "Θέλω να είμαι ειλικρινής. Το οικονομικό ήταν ο λόγος της αποχωρησής μου και όχι το δέσιμο με την ομάδα. Ηρθε πρόταση από την Ρωσία, καταφέραμε να βρούμε λύση με την διοίκηση και έφυγα. Υπήρχε καθυστέρηση 4, 5 μηνών στις πληρωμές, αυτή η εξέλιξη σύμφερε και την οικογενειά μου και από την στιγμή που βρέθηκε λύση συνέχισα στην Ρωσία.

Είναι φυσιολογικό, πάντως, με την κρίση που υπάρχει να γίνονται περικοπές στο ρόστερ. Πάντα θα είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, για πάντα θα είναι μέσα μου οι οπαδοί της ομάδας, μου απέδειξαν ότι ζούνε για αυτή. Είναι κάτι το οποίο δεν έιχα ζήσει ποτέ. Το πιο καλό... σουβενίρ μου είναι η αγάπη του κόσμου. Για αυτό συνεχίζω να παρακολυθώ τον ΠΑΟΚ και στην διακοπή του ουκρανικού πρωταθλήματος πριν πάω στην Τυνησία θα έρθω στην Τούμπα".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/mpoysainti-efyga-gia-oikonomikous-logoys.1732083.html

Να σας τα φανε οι γιατροι και τα γραφεια κηδειων γαμιολες. Μας τα ψειρισατε απο εκατο μπαντες και ο ΠΑΟΚ χρωσταει σε οποιον φοραει καλτσες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #144 on: April 12, 2012, 20:23:09 »
4,5 μήνες καθυστέρηση και είχε κάτσει μόλις 6 μήνες σύνολο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #145 on: April 13, 2012, 20:43:44 »
που τα διναν ρε πστ; θα χαζεψουμε