"Η καλή τακτική μας έδωσε τη νίκη"
Σε ποιον παράγοντα απέδωσε την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ, την Πέμπτη (4/11) στην Τούμπα, ο Ανίς Μπουσαϊντί. Τι είπε για τον Κοντρέρας
4 σχόλια | Σχολιάστε
Στην καλή τακτική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ και στο γκολ που προέκυψε από καλά δουλεμένη στημένη φάση στάθηκε ο Ανίς Μπουσαϊντί, σχολιάζοντας την Παρασκευή (5/11) τη νίκη του "Δικέφαλου" επί της Βιγιαρεάλ το προηγούμενο βράδυ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Τυνήσιος αμυντικός των "ασπρόμαυρων" δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Libero 107,4:
Για το κλειδί που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ: "Η τακτική ήταν πολύ σωστή από πλευράς ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε πολύ στις στημένες φάσεις και στα κόρνερ και με αυτόν τον τρόπο ήρθε η νίκη."
Για το τι πρόσεξε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσουμε στη νίκη και τελικώς τα καταφέραμε".
Για το αν και γιατί ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια αυτή τη σεζόν, από ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Οι ομάδες στην Ελλάδα παίζουν κυρίως αμυντικά, όταν αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοί μας στην Ευρώπη, αντίθετα, παίζουν επιθετικά κι αυτό μας βοηθάει. Είναι νωρίς, πάντως, στο ελληνικό πρωτάθλημα για να βγάλουμε συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας μας. Τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, πριν τη διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, πρέπει να τα κερδίσουμε για να ανέβουμε ψηλότερα."
Για την καλή απόδοση του Κοντρέρας στο παιχνίδι κόντρα στη Βιγιαρεάλ: "Ο Κοντρέρας είναι πολύ καλός σε όλα τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και βοηθάει πολύ. Είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό παίζει ρόλο να μην δέχεται εύκολα γκολ ο ΠΑΟΚ."
Για την απόδοση του ίδιου μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ: "Υποφέρω από τα παιχνίδια που έδωσα με την Εθνική Τυνησίας, ενώ παίζω συνέχεια με τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον, έχω κι άλλα παιχνίδια με την Εθνική και πρέπει να βρω τρόπο να ξεκουραστώ και να βρεθώ ξανά σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να είμαι καλύτερος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου."
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/h_kalh_taktikh_mas_edwse_th_nikh.620654.html