Author Topic: Anis Bussaidi  (Read 5003 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Anis Bussaidi
« Reply #40 on: August 05, 2010, 00:55:12 »
Καλός ήταν αυτός σήμερα, εντύπωση μέσα σε όλα τα άλλα που με έκανε έιναι ότι έδιωχνε την μπάλα πάντα σε συμπάικτη. Με λίνο αριστερά και αυτόν δεξιά έχουμε να περιμένουμε πολλά από τα πλάγια μπακ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

bagos1

• Guest
« Reply #41 on: August 05, 2010, 01:06:55 »
εχω την εντυπωση οτι η πλευρα του ειτανε που εμπαζε δεν ειχε και στηριγμα μιας και ο τσιριλο πετουσε αετο

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #42 on: August 05, 2010, 01:25:13 »
Πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε και το πέναλντι. Θα συνεχίσει να ανεβαίνει και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Έχει και το χρωματάκι ΠΑΟΚ, οπότε ανακυρήσσεται πουλέν.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #43 on: August 05, 2010, 11:51:20 »
Είναι πολύ καλός παίχτης και αυτό φαίνεται σε κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού του. Διώχνει σωστά, απομακρύνει ψύχραιμα, ανεβαίνει με σωστό timing, προσφέρει βοήθειες. Με αντίπαλους σαν τα μηχανάκια του Άγιαξ και ανέτοιμος ακόμη, είναι φυσιολογικό να δείχνει προβλήματα. Αλλά σε λίγο καιρό και με αντιπάλους τα γατάκια του ελληνικού πρωταθλήματος, πιθανόν να εξελιχθεί σε πολύ καλή μεταγραφή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #44 on: August 05, 2010, 12:15:45 »
εγω σας ελεγα οτι ειναι πολυ καλος παικτης, αλλα ορισμενοι μου πουλουσαν τρελα.
Τον εχω δει να παιζει με το Salzburg καθως εκεινη την εποχη εμενα στην Αυστρια. Θα ανεβαινει ακομα πιο πολυ μολις αποκτησει φυσικη κατασταση.  Για οσους δεν το γνωριζουν εχει παιξει και δεξι χαφ στην Αυστρια, που σημαινει οτι το τοπι το ξερει και μπορει να παταει ανετα περιοχη οπως ο Λινο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #45 on: August 20, 2010, 00:46:38 »
σημερα στο 1ο που ειχε δυναμεις εδειξε οτι μπορει να βοηθησει.. αρκετες κουρσες και καλες σεντρες ενω και στην αμυνα δεν εκανε ουτε ενα λαθος

επεσε λιγο στο τελος και αυτος αλλα υπαρχουν πολλα ελαφρυντικα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #46 on: August 20, 2010, 01:05:29 »
Άλλη μια σέντρα του κατέληξε σε γκολ, ενώ και αμυντικά βελτιώθηκε. Δείχνει πολύ καλή κίνηση.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #47 on: August 20, 2010, 01:14:20 »
Ματσάρα έκανε σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα εξελιχθεί σε λίρα εκατό

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #48 on: August 20, 2010, 01:36:02 »
Το έχω πει σε αυτό το topic πολλές φορες. Αυτός ο παίχτης θα μας κάνει να χτυπιόμαστε που τον έχουμε για ένα χρόνο αντί 2-3-4. Εδώ είμαι και εδώ είστε. Θα το δείτε.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: August 20, 2010, 02:35:32 »
Τελικα αποφασισαμε,ειναι καλυτερος ή οχι απο τον ελληνα ντανι αλβες νικο αραμπατζη?
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #50 on: August 20, 2010, 03:20:02 »
Μαλλον κι απο Σνατς ειναι καλυτερος, φτου φτου μονο μην τον ματιαξουμε. Και ψυχωμενος, και επιθετικογενης, μονο καπως σκληρος μου φαινεται ωρες ωρες, φοβαμαι μην ειναι επιρρεπης σε καρτες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #51 on: August 20, 2010, 11:40:30 »
ο αραμπατζιουτι ήταν βελτιωμένος ;D

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: August 20, 2010, 13:10:32 »
Καλα δειγματα, συνεχισε ετσι!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #53 on: August 20, 2010, 13:12:07 »
Με πείθει ο Μπουσαϊντί, ακόμα και από το πρώτο ματς με τον Άγιαξ. Ακόμα και τα "τυφλά" διωξίματά του είναι χρήσιμα, μα ςλείψαν πολύ στο Άμστερνταμ και ήταν ο πρώτος που αντέδρασε σωστά. Επίσης η μπάλα πάει πάντα μακρυά μην αφήνοντας να δημιουργηθούν κίνδυνοι. Την κατέχει τη θέση και με το παραπάνω.

Επίσης επιθετικά είναι πολύ δυνατός, έχει καλό κοντρόλ και οι σέντρες του είναι πολύ καλές. Στο γκολ χτες η σέντρα ήταν άψογη και για αυτό δυσκολεύτηκε ο αμυντικός να διώξει σωστά και από τύχη μας στρώθηκε η μπάλλα.

GeorgT

• Guest
« Reply #54 on: August 20, 2010, 13:28:25 »
Καλος λεμε αλλα φουλ ατσουμπαλος!! Λιγο σε αυτο το θεμα να προσέχει κ ειναι τζετ!

JamaicaN

• Guest
« Reply #55 on: August 20, 2010, 14:50:43 »
, μονο καπως σκληρος μου φαινεται ωρες ωρες, φοβαμαι μην ειναι επιρρεπης σε καρτες.

Εγω πολυ το γουσταρω αυτο, 2 δυνατα τακλιν εκανε στην ξανθομαλλουσα, του εκοψε τη φορα....Δηλωνει οτι δεν περνας ή τη μπαλα ή θα σε δωσω τα ποδια στο χερι....Χτες εκανε ενα τρελο κοντρολ στο 2ο στην περιοχη μας ενω η μπαλα ερχοταν απο την πλατη του...Καλος τεχνιτης θα βοηθησει πολυ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #56 on: August 20, 2010, 21:02:51 »
επιτελους ενας παικτης στον ΠΑΟΚ που κανει τακλιν στο λαρυγγι....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #57 on: August 20, 2010, 21:39:05 »
Πιστεύω πως στρώνει σιγά σιγά... Λίγο τα φάουλ να προσέξει και είναι οκ
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #58 on: August 21, 2010, 16:32:15 »
ειναι νωρις να το επισημαινουμε και να βγαζουμε συμπερασματα,αλλα κατε με ειναι η καλυτερη φετινη μεταγραφη.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: August 21, 2010, 20:22:16 »
Από paok24:
"Αν συνεχίσει κατ αυτόν τον τρόπο, μάλλον ο ΠΑΟΚ θα ψάχνει φόρμουλα να τον κάνει δικό του, χωρίς να του βγει ο κούκος αηδόνι."

Τι μαλακία είναι αυτή πάλι ρε χοντρέ?
Δηλαδή δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ?  Για ένα χρόνο υπέγραψε,θα μας τρελάνει?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ